Bende araba yolculuklarinda gidecegimiz yere kadar yiyorum ya. Kapi acilinca her yerimden copler dökülüyorYol da git git bitmiyor kızlar ya, çoook sıkıldım. Aklım arabadaki atıştırmalıklara gidiyor hep. Napicam ben
Bende araba yolculuklarinda gidecegimiz yere kadar yiyorum ya. Kapi acilinca her yerimden copler dökülüyoryanina elma grissini falan alsaydin barii. Kac saat surecek yolculuk
yeni hedefin kac canim?ayni ben. Bugün frenlemis halimle işte susamlı çubuk, yarim kremalı bisküvi (yarım dedim ama büyük boy fıstık kremalı bir bisküvinin yarisi ) iki kare bitter, hmm başka bu kadar galiba şimdilik.
Her yolculukta elma tasirdim aslında ama kv.lerde
meyve yoktu ama keşke yanıma salatalık filan alsaydın doğru söylüyorsun. Çok da kalmadı bir saat kadar yolumuz var. Susamlı çubuklarda yandan yandan bana bakıyor
himm denemek lazim.Canım az önce aldım. İçinde Goji berry ve yaprağı var. Bence sadece meyvesini sıcak suya atsan da olur o zaman.
Aklıma getirttin mesaj yazmak kaç kalori diye aradım, telefonda seçeneği yoktu ama bilg.da yazsam mesela 29 kaloriymişyeni hedefin kac canim?
evet yolculuga dogru atistirmaliklarla cikmak onemli. Adanayi dusun, zaten yedirdiler, bir de yolda yeme. Al telefonu eline, bize yaz bol bol, agzin degil ellerin calissin
Canim yolculuk nereye?Yol da git git bitmiyor kızlar ya, çoook sıkıldım. Aklım arabadaki atıştırmalıklara gidiyor hep. Napicam ben
gordum simdi Adana yolcusuymussun, vaay super. Cok severim Adana yemekleriniayni ben. Bugün frenlemis halimle işte susamlı çubuk, yarim kremalı bisküvi (yarım dedim ama büyük boy fıstık kremalı bir bisküvinin yarisi ) iki kare bitter, hmm başka bu kadar galiba şimdilik.
Her yolculukta elma tasirdim aslında ama kv.lerde
meyve yoktu ama keşke yanıma salatalık filan alsaydın doğru söylüyorsun. Çok da kalmadı bir saat kadar yolumuz var. Susamlı çubuklarda yandan yandan bana bakıyor
tek yemedigim yer araba yolculugu galibaBende araba yolculuklarinda gidecegimiz yere kadar yiyorum ya. Kapi acilinca her yerimden copler dökülüyoryanina elma grissini falan alsaydin barii. Kac saat surecek yolculuk
Hep sen mi gezcen kuzuCanim yolculuk nereye?
Hahaha hazır tatilken sen bi civardaki sehirleri dolas geltek yemedigim yer araba yolculugu galibabeni araba tuttugu icin yiyemiyorum pek hergun arabayla uzak yolculuga mi ciksam ne yapsam
Ay gercekten cok sicaktir suan adanaHep sen mi gezcen kuzu
Bayram için gitmiştik dönüyorum şimdi ankaraya.
Evimi özledimm ve sıcaktan kurtuldum diye seviniyorum
Hem de nasıl. Hareket etsem su içinde kalıyordum. Ona güveniyorum belki çok almamişimdirAy gercekten cok sicaktir suan adana
Spor yapamiyorum canim saglik sorunlarim var yasak normalde dikkat ediyorum da sabahtab aksama kadar yol yaptim disarda maalesef istedigim gibi beslenemedimHosgeldin canim. Pogaca, baklava ve pilav hepsi ayni gun olmamis. Su ve spor?
Kendine spor cezasi verebilirsin bu kacamaklar icin, sporsuz atlama bu gunu
Aklıma getirttin mesaj yazmak kaç kalori diye aradım, telefonda seçeneği yoktu ama bilg.da yazsam mesela 29 kaloriymiş
Evet ya Adana beni mahvetti, eve gidince ilk iş tartilicam. Sahi yazmayı unuttum dün antakya ve İskenderunu gezdik. Orda da tepsi... Neyse yazmayayım gerisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?