Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet son olarak saat 18:10 gibi cay yaninda 5 kucuk yaş hurma

Şu leslie olayi bayaga iyiymis bu arada. Pc den yanina dizi actim izlerken nasil gecti anlamadim
Hergun yapmaya calisicam artik 3 ve 2 yi indirdim simdilik pilatese gittigim gunler 2 yi yaparim diger gunler 3 yaparim en az. Tesetturlu bir bayanim disarda yurumek cok zor oluyor hele yazin Oturdugum yerde orman ve sahil var ama fenalik geciriyorum yururken

Cok sevindim leslieyi sevmene :)

Off evettt süt olsun,amin. diyelim
Sut icin vucudun ihtiyaci olan tum besin ogelerinden alman yeterli, hurmayida 2ye dusur hic degilse.
1 hurma boyutuna gore 40-70 kalori arasinda.
En kucugunu yedigini farzetsek bile 200 kalori eder.
200 kalori hizli tempoda 30dk yurumek demektir :)
Biliyorum boyle yazinca hic hos olmadi ama kalorisi yuksek, sekeri bol bir meyve..

Yok canim neden hoş olmasin :) 2 ay once diyetisyenim 1 dilim tahin helva veya 3 hurmayla çiğ kuruyemis yazmisti 2. Ara ogunume.. 5 tane cok oldu yatana kadar bisey yemicem diye yolluk yapmış olabilirim kendime daha dikkatli tüketirim

Tahin helvasi miiii DeryaOnDiet Derya duymasin

Diyetisyen diplomasını tatlıcıdan almış heralde
O nasıl ara öğün öyle

Diyetisyen diplomasını tatlıcıdan almış heralde
O nasıl ara öğün öyle
3 aylik falan olmustu dogum yapali sutum yoktu cok nitekim mama vermeye basladim sonra.tahin helva cok sut yapıyordu yemedigim gunler anliyodum farki. Kizimdan sonrada ayni diyetisyene gittim her hafta en az 1 kilo veriyodum. Bu seferde gittim ama cocuklari ayarlayip gitmek zor geldi baska bir semtteydi her hafta kontrol vardi. Bide cok asiri bi fazlalik olmadığı icin kendim vermeye çalışıyorum

esine katiliyorum birakalim su koyu renkleri kenara ama tabi onun icin de biraz zayiflamak lazim off yemek yemeyi cok seviyorum yaa ne kadar kotu
aynen canim aynen. gecen dolabima baktim da en cok siyah, haki ve birazda bordo, saks mavisi var. acik renkler yok
bu haliyle guzel canim. emzirıyorsun muhtemelen acıkırsın. hafif birseyler yemeye calis tatlim
tarti ya son 2 gun kaldi cnm yarin dikkatli beslenirsen guzel sonuc alirsin ins

Diyetisyenler bazen menuleri cok saglikli hazirlamiyorlar, cok sahit oldum diyetisyene giden arkadaslarin menulerinde.
2 hurma ara ogunde az bir sey kuruyemisle kafi canim :)

Gunaydin citir kizlar, nasilsiniz?
Sabah 65.5 ciktim
Harika haber :))

Aksam 10.30daki kirazi yemesen supermis, aksam o saatte hele sekerli bir sey tercih etme canim..

Ah ne miniciklermis oyle, kiyamam. Bizimki 3.7kg dogmustu
Aras 4 kilo dogdu Senemcim ama Akinim minicikti, car seate bile oturtmamiz olay oldu :)
Icinde kayboluyordu..

Nasilsin bugun canim, is yerinde durumlar nasil, sen baska bir birime mi gececeksin?

Haklisin canim, ben bazen dayanamiyorum regliyken cunku 5-6 gun suruyor ee her ayin 4te biri demek bu da, o yuzden en az bir iki gun gidiyorum ama haklisin kanallar acik oldugundan hastalik kapma ihtimali daha yuksek
Ben fitnessa gidince havuz aklima nadiren geliyor, haklisin canim spora 2 gun gidilmese kotu hissediyor insan..

Deryacim seni yurekten seviyorum ama menunle ilgili gercek fikirlerimi soyleyecegim, samimiyetimize dayanarak kuzum.
Saat 10da ve 14de yedigin ara ogunlerde cekiderk var, aksam dondurma var.
Aksam sadece salatayla dursan guzel olurdu ama arkasindan meyveler ve 2 bardak ayran var.
Meyve, ayran bunlar karbonhidrat biliyorsun.
Ara ogunlerin icin bir cozum bulalim, is yerinde yiyebilecegin kolay cozumler,
Mesela aklima gelenler, salatalik- havuc olabilir, 1 adet protein icecegi olabilir, 1 avuc ceviz-badem-fistik gibi yemisler olabilir, 80-90 kalorilik sade yogurt olabilir.
Kahvalti, oglen ve aksam yemeginide sebze, salata, protein agirlikli yersin, inanki hizla kilo verirsin.
Ama masabasi bir isin var ve alman gerekenden fazla kalori alyorsun, kilo vermen zorlasiyor.
Seni seviyor ve biran once istedigin kiloya dusmeni yurekten istiyorum canim..

Hosgeldin gamzecim, yarin cok dikkat et canim lutfen, arti gelecekse bile olabilecek en az arti ile listeye gel...

reglim de bitmedi
menülerimle geliyorum daha eve şimdi geldim
çamaşırlar ve temizlik yapacağız
yarın 2 günlük menümü yazıp geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…