Evet son olarak saat 18:10 gibi cay yaninda 5 kucuk yaş hurmaKahvalti 10:00
2 dilim kizarmis eksi mayali ekmek
Domates salatalik kozlenmis biber salatasi
1 kk peynir
1 yumurtadan omlet
1 kasik recel
Ogle 14:30
( aksam kayinvalidemde misafir var o yuzden erken yedim yemegi bisey atistiririm belki diye)
1 kase dolusu yogurt
1 dilim kizarmis ekmek
4,5 kasik etli sebze yemeği
(1 catal tam bugday unlu makarna)
Leslie 3 mile
3 litre su
Öz eleştiri yapmak gerekirse o recel ve makarnanin orada ne isi varemzirdigim icin canim tatli istiyo sabahlari. Son kalan ekmegimi recele baniyorum hep
Eger aksam bisey yersem yazarim tekrardan. Sut hurma veya meyve vs
Kurtarmaya calisicam bakalım
5 hurma cok olmus canim , 1-2 taneden fazla yeme, oldukca sekerli hurma..Evet son olarak saat 18:10 gibi cay yaninda 5 kucuk yaş hurma
Cok sevindim leslieyi sevmene :)Şu leslie olayi bayaga iyiymis bu arada. Pc den yanina dizi actim izlerken nasil gecti anlamadim
Hergun yapmaya calisicam artik 3 ve 2 yi indirdim simdilik pilatese gittigim gunler 2 yi yaparim diger gunler 3 yaparim en az. Tesetturlu bir bayanim disarda yurumek cok zor oluyor hele yazin Oturdugum yerde orman ve sahil var ama fenalik geciriyorum yururken
Off evettt5 hurma cok olmus canim , 1-2 taneden fazla yeme, oldukca sekerli hurma..
Sut icin vucudun ihtiyaci olan tum besin ogelerinden alman yeterli, hurmayida 2ye dusur hic degilse.Off evetttsüt olsun,amin. diyelim
Yok canim neden hoş olmasin :) 2 ay once diyetisyenim 1 dilim tahin helva veya 3 hurmayla çiğ kuruyemis yazmisti 2. Ara ogunume.. 5 tane cok oldu yatana kadar bisey yemicem diye yolluk yapmış olabilirim kendimeSut icin vucudun ihtiyaci olan tum besin ogelerinden alman yeterli, hurmayida 2ye dusur hic degilse.
1 hurma boyutuna gore 40-70 kalori arasinda.
En kucugunu yedigini farzetsek bile 200 kalori eder.
200 kalori hizli tempoda 30dk yurumek demektir :)
Biliyorum boyle yazinca hic hos olmadi ama kalorisi yuksek, sekeri bol bir meyve..
Tahin helvasi miiiiYok canim neden hoş olmasin :) 2 ay once diyetisyenim 1 dilim tahin helva veya 3 hurmayla çiğ kuruyemis yazmisti 2. Ara ogunume.. 5 tane cok oldu yatana kadar bisey yemicem diye yolluk yapmış olabilirim kendimedaha dikkatli tüketirim
Aa neden ki
Diyetisyen diplomasını tatlıcıdan almış heraldeYok canim neden hoş olmasin :) 2 ay once diyetisyenim 1 dilim tahin helva veya 3 hurmayla çiğ kuruyemis yazmisti 2. Ara ogunume.. 5 tane cok oldu yatana kadar bisey yemicem diye yolluk yapmış olabilirim kendimedaha dikkatli tüketirim
3 aylik falan olmustu dogum yapali sutum yoktu cok nitekim mama vermeye basladim sonra.tahin helva cok sut yapıyordu yemedigim gunler anliyodum farki. Kizimdan sonrada ayni diyetisyene gittim her hafta en az 1 kilo veriyodum. Bu seferde gittim ama cocuklari ayarlayip gitmek zor geldi baska bir semtteydi her hafta kontrol vardi. Bide cok asiri bi fazlalik olmadığı icin kendim vermeye çalışıyorumDiyetisyen diplomasını tatlıcıdan almış heralde
O nasıl ara öğün öyle
aynen canim aynen. gecen dolabima baktim da en cok siyah, haki ve birazda bordo, saks mavisi var. acik renkler yokesine katiliyorum birakalim su koyu renkleri kenara ama tabi onun icin de biraz zayiflamak lazim off yemek yemeyi cok seviyorum yaa ne kadar kotu
bu haliyle guzel canim. emzirıyorsun muhtemelen acıkırsın. hafif birseyler yemeye calis tatlimKahvalti 10:00
2 dilim kizarmis eksi mayali ekmek
Domates salatalik kozlenmis biber salatasi
1 kk peynir
1 yumurtadan omlet
1 kasik recel
Ogle 14:30
( aksam kayinvalidemde misafir var o yuzden erken yedim yemegi bisey atistiririm belki diye)
1 kase dolusu yogurt
1 dilim kizarmis ekmek
4,5 kasik etli sebze yemeği
(1 catal tam bugday unlu makarna)
Leslie 3 mile
3 litre su
Öz eleştiri yapmak gerekirse o recel ve makarnanin orada ne isi varemzirdigim icin canim tatli istiyo sabahlari. Son kalan ekmegimi recele baniyorum hep
Eger aksam bisey yersem yazarim tekrardan. Sut hurma veya meyve vs
Kurtarmaya calisicam bakalım
tarti ya son 2 gun kaldi cnm yarin dikkatli beslenirsen guzel sonuc alirsin insKizlar dün cok yoruldum hic giremedim
Sabah yola çıktığım icin evde yiyemedim pogaca yemek durumunda kaldim
Aksam yogurtlu ispanak 3 kasik yesil fasulye ve az pilav yedim. Salatayla birlikte.
Arada dayanamadim sadece 2 baklava yedim ev baklasina zaafim var
Diyetisyenler bazen menuleri cok saglikli hazirlamiyorlar, cok sahit oldum diyetisyene giden arkadaslarin menulerinde.Yok canim neden hoş olmasin :) 2 ay once diyetisyenim 1 dilim tahin helva veya 3 hurmayla çiğ kuruyemis yazmisti 2. Ara ogunume.. 5 tane cok oldu yatana kadar bisey yemicem diye yolluk yapmış olabilirim kendimedaha dikkatli tüketirim
Tehlikeli seyler konusmayalim :)
Ayy cok guldum bu yoruma hislerime tercuman oldu :))Diyetisyen diplomasını tatlıcıdan almış heralde
O nasıl ara öğün öyle
Harika haber :))Gunaydin citir kizlar, nasilsiniz?
Sabah 65.5 ciktim
Aksam 10.30daki kirazi yemesen supermis, aksam o saatte hele sekerli bir sey tercih etme canim..13 Agustos Menum
08:00 kahvalti dürümü (tortilla, beyaz peynir, yarim domates, 4 zeytin, maydanoz), 1 bardak cay
11:30 sutlu nescafe
12:30 yarim tabak kabak yemegi, yarim tabak tas kebabi (bir tabakta yanyanaydilar)
15:30 sutlu nescafe
17:00 100gr sugar snap peas
18:00 bir parca kasar peyniri
19:30 tavada az yag ile tavuk, bol salata, espresso
22:30 bir kase kiraz
Su simdilik 1.5lt, belki biraz daha fazladir
Spor 15 bench push ups, 5 bench dips (daha yapmaya firsatim olmadi)
Aras 4 kilo dogdu Senemcim ama Akinim minicikti, car seate bile oturtmamiz olay oldu :)Ah ne miniciklermis oyle, kiyamam. Bizimki 3.7kg dogmustu
Nasilsin bugun canim, is yerinde durumlar nasil, sen baska bir birime mi gececeksin?Verirsin kilo istedikten sonra. Allah başka dert vermesin. Akşamları doyurucu şeyler yesen ve erken saatte yesen olur aslında. Tek yoğurt ve meyce ile acıkırsın. Porsiyonlarını birden değil yavaş yavaş küçült. Kan şekeri ayarına dikkat et. Bol eksiler dilerim
bayram sonrası toparlarım. Hatta bugünden başladım dikkatli yemeye.
Annemler denizlide.
Az sonra gelirim yine
Kızlar geçmişi yakalayamıyorummaşallah size
Ben fitnessa gidince havuz aklima nadiren geliyor, haklisin canim spora 2 gun gidilmese kotu hissediyor insan..Haklisin canim, ben bazen dayanamiyorum regliyken cunku 5-6 gun suruyor ee her ayin 4te biri demek bu da, o yuzden en az bir iki gun gidiyorumama haklisin kanallar acik oldugundan hastalik kapma ihtimali daha yuksek
Deryacim seni yurekten seviyorum ama menunle ilgili gercek fikirlerimi soyleyecegim, samimiyetimize dayanarak kuzum.13 agustos menum- dunku menu
Yawrukush stitch @Kozmogirl17
08:00_ 1 dilim peynir, 1 kofte
10:00_ 1 avuc ceklirdek ici, 1 avuc goji beri, 2 yk yulaf kepegi, bol tarcin ve ustune kapatacak kadar sut.
13:00_ emin degilim haslama mi firinda mi ama ustude biraz sosu vardi 1 tavuk gogsu, bolca salata, 5 yk kadar korili pirinc haslama.
16:00_ 1 avuc ceklirdek ici, 1 avuc goji beri, 2 yk yulaf kepegi, bol tarcin ve ustune kapatacak kadar sut.
18:00_ 1 top dondurma (soz bugun yok artik)
20:00_ 1 tabak dolusu salata ve 1 kase meyve (bogurtlen, kiraz, seftali karisimi), 2 bardak ayran.
su: 2 litre
toplamda 2 fincan kahve 1 sutlu, 1 sade
spor: 15 dakika yuzme
Hosgeldin gamzecim, yarin cok dikkat et canim lutfen, arti gelecekse bile olabilecek en az arti ile listeye gel...kızlar ben bu geçmişi nasıl okuyacağımmmmmbir sürü yeni katılan da olmuş
tartıldım 1 kilo almışım inanamıyorum şu an
Hosgeldin gamzecim, yarin cok dikkat et canim lutfen, arti gelecekse bile olabilecek en az arti ile listeye gel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?