Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Nasilsin bugun canim, is yerinde durumlar nasil, sen baska bir birime mi gececeksin?
İyiyim canım
Pazartesiye kadar izinliyim
3yerin işine bakan tek kişiydim. Şimdi aynı yerin işini yapan 3kişi olduk. Başka birime geçer miyim bilmiyorum. Ama seni buraya alalımlar başladı. Bakalım. Hayırlısı olsun.
Bana göre heryer aynı. Bu kadar zor yeri yaptıktan sonra heryeri yaparım.
Giden kişinin dönmesine bende sevindim.
Ne kadar guzel yer, netteki photoshoplu resimlerin gercegi buradaymis
Neresi burasi canim?
Denizli
Hayırlı yolculuklar canım
Biz bir aksilik olmazsa cumartesi döneceğiz
Kuzum tatlılar olmasa gayet güzelmiş menüler :)
Bugün tatlı yemedim

Tehlikeli seyler konusmayalim :)
Haklisin kaptanim. Tam bugun yeni sayfa acmistim diyerime.
Aa haberim var bugun masaja gittim sirtim cok agriyordu son gunlerde. Ve masajdan sonrasordum spa merkezine soyle jem yuzu hem vucudu zayiflatan ne var diye endermoliftingi onerdiler. 4 seans tum vucuda 4 saat yuze rezervasyon yaptirdim bakalim. Pazartesi basliyorum.

Ay nekadar erken basliyorlar yavrum ya ay bian oglusumu dusundum kiyamam ya daha cok kucuk ama kres gibidir dimi okul dedigin
.

Hadi bakalim hayirli olsun faydasini gorucenmi bakalim

Yok kaptanim darilmam yorumunafarkindayim cok kalori aliyorum. Bakalim bugunku biraz daha iyi mi? Ben doyana kadar yemeyi seviyorum. O yuzden iste eski gittigim diyetisyen 2 ogun onermisti amanadiren yapabiliyorum 2 3 ogun.

Bir kere aldim boyle birsey selulit icin 10 seans aldim. Ve evime uzakti yeri. 5 seans gittim hicbir degisiklik gorneyinve gitmedim. Ama bu sefer evime yakin.
Insallah bu sefer faydasini gorursun ben pek anlamam bole seylerden parada vermem cimriyim biraz sanirim

Kizlar yarin burda tatil cumayi da aldim. Pazartesiye kadar is yok. Ve hergun deli gibi spor yapacagim. Bakalim yarin oglene dogru arkadaslarla bulusacagiz parkta ve evime 20 kusur km uzakta. Oraya bisiklikte gidip gelecegiz. Kizim esimin arkasiba cocuk koltuguna oturacak. En son hamilelik oncesi binmistim bisiklete. Umarim gidip gelmeyi basaririm. Tek yon 1 bucuk saatin ustunde gosteriyor

Insallah bu sefer faydasini gorursun ben pek anlamam bole seylerden parada vermem cimriyim biraz sanirim
Simdiye kadar waaw dedigim bir sey oldu galiba guzellik merkezlerinde kalici makyaz gercekten degiyor. Ama digerleri deneyip de waaw dedigim baska birsey cikmadi, yani pek birsey kaybetmiyorsun

Ay nekadar erken basliyorlar yavrum ya ay bian oglusumu dusundum kiyamam ya daha cok kucuk ama kres gibidir dimi okul dedigin
.
Canim 3 ne ki. Benim kizim 1 yasinda basladi. Bebek okulu diyorlar burda. Annelik izni 1 yil dogumdan sonra. Kizim bir yasina geldi sonra yillik izinimi kullandim. Ardindan kizim bebek okuluna ben ise. Bu sene 3 yasinda simdi bebek okulundan cikiyor eylulde krese basliyor. Ama ilk baslarda ben de agladim yavrum da agladi kucucuktu daha yuruyemiyirdu bile.

Canım ağzından yel alsın, ne güzel bir ailen var. bence de eşin bu sira bunalttı seni çünkü çok bahseder oldun huysuzluğundan ama geçecek diye düşün özlemcim. 3 söylüyorsa 2 sini duyma o da istemsizce yapıyor sanırım elinde olmadan. Bir kez düzene girse, şu sigarayı istemeyi bıraksa vücudu, davranışlar da düzelir o zaman.
Hem bak bayram bitti, iş saatleri uzun pek göremiyorum diyordun zaten, iş arkadaşları düşünsün bundan sonra canım

Hem bak başarırsa evlatlarının sigara içmeyen bir babası olacak, ne harika
Bu arada bütün sinir ve stressini sana yansıtıyor olmasını onaylamıyorum tabi yanlış anlama, sadece sabır diyorum birazcık Kozmogirl17
Umarım güzel sonuçlar verir tatlım bu işlem, ne yapıyorlarmiş peki?

Son düzenleme:
Canim menun revaniye ragmen guzel olmus. Ama su cok az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…