İyiyim canımNasilsin bugun canim, is yerinde durumlar nasil, sen baska bir birime mi gececeksin?
Giden kişinin dönmesine bende sevindim.Kuzum nasil bir alinti bu boyle
Canim oncelikle geri giden kisinin donmesine sevindim, daha guzel konsantre olursun isine simdi, daha mutlu tahmis ediyorum ki :)
Kol hareketlerine gelince, henuz arastiramadim o yuzden simdilik gobek hareketleri yapiyorum.
Menulerin ise aslinda fazla degil ama tatli/kuruyemis cok var, ama olsun o kadar bayram ne de olsa simdi, keyfini cikar. Donuste gidecek o kilolar zaten
DenizliNe kadar guzel yer, netteki photoshoplu resimlerin gercegi buradaymis
Neresi burasi canim?
Hayırlı yolculuklar canım
Bugün tatlı yemedimKuzum tatlılar olmasa gayet güzelmiş menüler :)
Eksideysen sorun yok canim cumaya var daha2 gunde bir çıkıyorumcok sis hissediyorum. evet eksideyim ama bekledigim kadar cok degil.
Haklisin kaptanim. Tam bugun yeni sayfa acmistim diyerime.Tehlikeli seyler konusmayalim :)
Ay nekadar erken basliyorlar yavrum ya ay bian oglusumu dusundum kiyamam ya daha cok kucuk ama kres gibidir dimi okul dediginCanim cuma gunu arti ile gelmen takimi kotu etkileyecek biliyorsun , yarin olabildigi kadar az ve sade ye, cumayi en az hasarla kapatalim...
Ben whole grain pita aliyorum, 1 pita 100 kalori canim.
Kahvaltida yarisini yiyorum mesela, pita bak belki bulursun kuzum..
Nasil gecti canisi kahvalti, sen nasil oldun?
Harika , canim senin diyet gunlugunede goz gezdirdim epey emek vermissin tebrik ediyorum seni :)
Ahahahaaa bu caya daha guzel bir isim verilemezdi :))
Canim tesekkur ederim :)
Biz bayrami hic hissetmedik, bizi teget gecti:)
Yavrukuslarim iyi, akinin yarin okulu basliyor.
Simdi salonu yikiyorlar , canlari sagolsun.
Seninkiler nasillar:)
Menu bu haliyle kalsa cok guzel olacakti :)
Kayinvalidende bir sey yedin mi canim?
Menulerini aksam en son haliyle hepsi birarada yazarsan bende kolaylikla inceler, menu tablomuza islerim:)
Cok guzel aliskanliklar ve rutinler :)
Canim duzenli olarak menulerini yazsan sana kilo verme surecinde yardimci olabiliriz.
Ama bu sekilde nadiren takima geliyorsun, menulerini cok paylasmiyorsun, bizim icin sana yardimci olmak da zorlasiyor.
Atistirmalik mi hic sevmeyizzz takimcaaa :)))
Aaa super ben bayagi kalori yakiyorum demek size yazarken :))
Ahh tepsi kebabi mi,kunefe peki?
Muzeyi gezdiniz mi Deryacim:)
Portakal suyunun tazesinide bosver canim, meyveler sIkIldiginda butun posalari gidiyor, geriye sekerli su kaliyor.
Vucudumuzun posaya cok ihtiyaci var, bence portakali 1 adet meyve olarak tuket:)
Bizim burada yarin aciliyor okullar, 2 ay 10 gundur 2 cocukla kafama huniyi takip gezdim:)
Turkiyeyede gidemedim bu sene..
Buyuk oglum 6, kucugum 2 bucuk yasinda canim.
Buyuk oglum 3 yasinda basladi okula, kucugumude 1-2 haftaya kadar baslatmayi dusunuyoruz pre schoola, hayirlisi bakalim:)
Hadi bakalim hayirli olsun faydasini gorucenmi bakalimHaklisin kaptanim. Tam bugun yeni sayfa acmistim diyerime.
Aa haberim var bugun masaja gittim sirtim cok agriyordu son gunlerde. Ve masajdan sonrasordum spa merkezine soyle jem yuzu hem vucudu zayiflatan ne var diye endermoliftingi onerdiler. 4 seans tum vucuda 4 saat yuze rezervasyon yaptirdim bakalim. Pazartesi basliyorum.
Yok kaptanim darilmam yorumunafarkindayim cok kalori aliyorum. Bakalim bugunku biraz daha iyi mi? Ben doyana kadar yemeyi seviyorum. O yuzden iste eski gittigim diyetisyen 2 ogun onermisti amanadiren yapabiliyorum 2 3 ogun.Harika haber :))
Aksam 10.30daki kirazi yemesen supermis, aksam o saatte hele sekerli bir sey tercih etme canim..
Aras 4 kilo dogdu Senemcim ama Akinim minicikti, car seate bile oturtmamiz olay oldu :)
Icinde kayboluyordu..
Nasilsin bugun canim, is yerinde durumlar nasil, sen baska bir birime mi gececeksin?
Ben fitnessa gidince havuz aklima nadiren geliyor, haklisin canim spora 2 gun gidilmese kotu hissediyor insan..
Deryacim seni yurekten seviyorum ama menunle ilgili gercek fikirlerimi soyleyecegim, samimiyetimize dayanarak kuzum.
Saat 10da ve 14de yedigin ara ogunlerde cekiderk var, aksam dondurma var.
Aksam sadece salatayla dursan guzel olurdu ama arkasindan meyveler ve 2 bardak ayran var.
Meyve, ayran bunlar karbonhidrat biliyorsun.
Ara ogunlerin icin bir cozum bulalim, is yerinde yiyebilecegin kolay cozumler,
Mesela aklima gelenler, salatalik- havuc olabilir, 1 adet protein icecegi olabilir, 1 avuc ceviz-badem-fistik gibi yemisler olabilir, 80-90 kalorilik sade yogurt olabilir.
Kahvalti, oglen ve aksam yemeginide sebze, salata, protein agirlikli yersin, inanki hizla kilo verirsin.
Ama masabasi bir isin var ve alman gerekenden fazla kalori alyorsun, kilo vermen zorlasiyor.
Seni seviyor ve biran once istedigin kiloya dusmeni yurekten istiyorum canim..
Insallah gorurum canim biraz pahali ama kadin israrla bunu onerdi ve 4 seanstan sonra farki goreceksin dedi. Bakalim.Hadi bakalim hayirli olsun faydasini gorucenmi bakalim
Insallh gorursun canim faydasini parana vaktine yazik olmazInsallah gorurum canim biraz pahali ama kadin israrla bunu onerdi ve 4 seanstan sonra farki goreceksin dedi. Bakalim.
Acikmicaksan guzel canimBugunku menum - 15 agustos
08:30 - az tereyaginda 2 yumurta.
15:00_ 1 hint ekmegi( gozleme gibi ama yagsiz), 4-5yk korili tavuk, 4-5 yk korili sebze yemegi. 3 ucgen dilim karpuz.
Su: 3 litre
Spor: 20 dk tempolu yuruyus
Yawrukush stitch Kozmogirl17
Bir kere aldim boyle birsey selulit icin 10 seans aldim. Ve evime uzakti yeri. 5 seans gittim hicbir degisiklik gorneyinve gitmedim. Ama bu sefer evime yakin.Insallh gorursun canim faydasini parana vaktine yazik olmaz
Yok canim cok yedim. Hala tokluk var. Ya ben doymak istiyorum yeyince. Su iki ogune bir alissam oglen cok yesem aksam yemesem ya da en fazla salata yesem olir sankiAcikmicaksan guzel canim
Insallah bu sefer faydasini gorursun ben pek anlamam bole seylerden parada vermem cimriyim biraz sanirimBir kere aldim boyle birsey selulit icin 10 seans aldim. Ve evime uzakti yeri. 5 seans gittim hicbir degisiklik gorneyinve gitmedim. Ama bu sefer evime yakin.
Simdiye kadar waaw dedigim bir sey oldu galiba guzellik merkezlerinde kalici makyaz gercekten degiyor. Ama digerleri deneyip de waaw dedigim baska birsey cikmadi, yani pek birsey kaybetmiyorsunInsallah bu sefer faydasini gorursun ben pek anlamam bole seylerden parada vermem cimriyim biraz sanirim
Ayy ben kac kilo aldim acaba cumaya gorecegim bakalim.Ankee cNim nasilsin yanlismi gordum bilmiyorum bidaha geri donuk bakamadim 1 kilomu almissin yarin ac geziyoruz kuzucummm
Canim 3 ne ki. Benim kizim 1 yasinda basladi. Bebek okulu diyorlar burda. Annelik izni 1 yil dogumdan sonra. Kizim bir yasina geldi sonra yillik izinimi kullandim. Ardindan kizim bebek okuluna ben ise. Bu sene 3 yasinda simdi bebek okulundan cikiyor eylulde krese basliyor. Ama ilk baslarda ben de agladim yavrum da agladi kucucuktu daha yuruyemiyirdu bile.Ay nekadar erken basliyorlar yavrum ya ay bian oglusumu dusundum kiyamam ya daha cok kucuk ama kres gibidir dimi okul dedigin
.
Canım ağzından yel alsın, ne güzel bir ailen var. bence de eşin bu sira bunalttı seni çünkü çok bahseder oldun huysuzluğundan ama geçecek diye düşün özlemcim. 3 söylüyorsa 2 sini duyma o da istemsizce yapıyor sanırım elinde olmadan. Bir kez düzene girse, şu sigarayı istemeyi bıraksa vücudu, davranışlar da düzelir o zaman.Iyi aksamlar kizlar
Bugunki menum
Sabah 09.30
1 yumurta
1kk peynir
2 dilim ekmek
3 bardak sekersiz cay
Ara 12.00
Sekersiz turk kahvesi
Oglen yok
Ara 15.00
3 dilim ucgen dilim karpuz
Aksam 18.30
Sahilde balik ekmek ekmeginin yarisini biraktim ama
2 litre su
Spor yapamadim ama sahilde uzunca yuruyuz ve kosturma yaptim
Sabah bi basladilar misafirler once kayinpederim geldi sonra kaynim ve uyuz elticigim geldi suclarini biliyorlar yoksa gelmezlerdi yani hic bi bayram gelmediler bugun ne alaka yani
Sonra teyzemler ugradi geliniyle diger oglu geldi kalabaliklardi baya bi evden zor ciktik disari goya sabah kahvaltiya gidicektik.morelim cok bozuk bugun kizlar hatta sinirlerim resmen yerdegistirmis durumda esim sigara birakiyor butun tasini tavrini bana puskurtuyor resmen bir haftada kocamdan nefret ettim tiksindim bosanmayi bile dusundum bugun
Umarım güzel sonuçlar verir tatlım bu işlem, ne yapıyorlarmiş peki?Haklisin kaptanim. Tam bugun yeni sayfa acmistim diyerime.
Aa haberim var bugun masaja gittim sirtim cok agriyordu son gunlerde. Ve masajdan sonrasordum spa merkezine soyle jem yuzu hem vucudu zayiflatan ne var diye endermoliftingi onerdiler. 4 seans tum vucuda 4 saat yuze rezervasyon yaptirdim bakalim. Pazartesi basliyorum.
Canim menun revaniye ragmen guzel olmus. Ama su cok az.3. Gün menüm anca gelebildim foruma bugün izinliydim annemleri ziyarete gittim maalesef bayramın son günü izin bana kaldıteyzem ağzıma zorla revani tikistirdi çok moralim bozuldu istemiyorum diyorum anlamıyorlar allahtan 2 çatal aldım bıraktım..
Kahvaltı: 10.30
2 dilim pastırma 1 dilim beyaz peynir 6 adet zeytin siyah 1 adet çeri domates 1 adet kefirix 1 bardak yeşil çay
Ara öğün: 14.00
1 küçük kutu süt
Oglen: 16.00
et yahni küçük kase salata
Ara öğün: 17.30
2 çatal revani 1 bardak yeşil çay 4 dilim karpuz
Aksam: 20.30
1 küçük kutu yoğurt 10 Adet çiğ badem ici çeyrek muz
Kızlar su bugün berbat1 litre bile içemedim
Spor bugün yok annemlere ziyarete gittim sabah ev temizliği yaptım sonra bindim motora annemlere uçtum:) sporu ve revaniyi yarın halletcem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?