Valla nerden aldiysa aldiDiyetisyen diplomasını tatlıcıdan almış heralde
O nasıl ara öğün öyle
tahin helvasi bende de cook guzel sut yapiyor canim. tahin helvası yerine bal tahin yemeyi tercih ediyorum ben. evet yesillikler de guzel sut yapiyo ama tahin h. gibi seyler daha mutlu ediyo insani3 aylik falan olmustu dogum yapali sutum yoktu cok nitekim mama vermeye basladim sonra.tahin helva cok sut yapıyordu yemedigim gunler anliyodum farki. Kizimdan sonrada ayni diyetisyene gittim her hafta en az 1 kilo veriyodum. Bu seferde gittim ama cocuklari ayarlayip gitmek zor geldi baska bir semtteydi her hafta kontrol vardi. Bide cok asiri bi fazlalik olmadığı icin kendim vermeye çalışıyorum
Canim cuma gunu arti ile gelmen takimi kotu etkileyecek biliyorsun , yarin olabildigi kadar az ve sade ye, cumayi en az hasarla kapatalim...Tabi köy demisken köy ekmeği baklavalar sarmalar bayram çok güzeldi ama diyet fenaydı(( geçmişi okumaya calısıcam malesef ki 2 kilo almisimdir ye iç sohbet et yat bayram böle geçti
Ben whole grain pita aliyorum, 1 pita 100 kalori canim.Sporun guzel canim, menunde de sulu kofte patatesli oldugu icin bulgur pilavini es gecebilirmissin. gun icinde cok meyve var, arti muz+bal cok kalorili olmus aksam icin.
sen dedigim yogurtlu sebzeleri bir dusun :)
Hic de bile bikmadik. Boyle kaynasip daha takimdan hissediyoruz kendimizi ve seviyoruz seni
2 ogun yapabiliyorsan cok saglikli diye duymustum, neden olmasin
cok guzel canim, karpuz biraz faz ama harika spor var
Guzem seni yalniz birakti bu hafta, ben eslik edeyim dedim. Gerci hergun iciyorum ben de bir kahve, resim atmiyordum sadece
iste kararlilik bu
aksam biraz fazla ama ne yapalim, daha cumaya vakit var
canim oglen hep karbonhidrat olmus, bir de sabah draje
daha cok sebze ve protein eklemelisin menulerine
cok guzel menu canim, sadece portakal suyu yerine yulaf ezmene portakal dilimleyip koysan daha da guzel olur
guzel menu olmus canim
insallah guzel haberler verir doktor,
ah su cocuklar her alanda sinirlarini zorluyorlar anne babalarinin. 17kilo hala annesine kendisini sallattiriyor sipa. isir poposunu
Cok guzel canim. benim tortilla 180kaloriymis. Ben de baska cozum bulsam iyi olucak sabahlari icin ama boyle bile oglene kadar zorlaniyorum
Nasil gecti canisi kahvalti, sen nasil oldun?Harikasın kaptan çok beğendim
Ben de şimdi kahvaltıya gidiyorum davetliyiz bakalım neler olacak
Harika , canim senin diyet gunlugunede goz gezdirdim epey emek vermissin tebrik ediyorum seni :)Tebrik ederimm. Bende bi iki gundur 64.7 cikiyorum
65 in altina dusebilmem uzun surdu
Ahahahaaa bu caya daha guzel bir isim verilemezdi :))Kızlar mola verdiğimiz yede gojiberry çayı buldum. Uzun adı: eve dönerken yapılan kaçamaklar düşünülüp vicdan yapılıp bulmuşken havada kapılan çay
Canim tesekkur ederim :)bayramda o ev baklavasini gormezden gelelim mi canim. onun disinda gayet guzel
kacamagin disinda bence guzel canim
Allah Allah diyecek soz bulamiyorum gercekten. aslinda cok sey var da... cok gecmis olsun canim.
senemcim ben de sendenim sanirim. emotional eaterne zaman canin sıkılsa kendimi buz dolabinin onunde buluyorum.bu grup sayesinde dolabin onunden geri donebiliyorum, bu grup olmasa frenleyemezdim kendimi.
yillardir sunu fakediyorum canim aksamlari erkenden yersem aksam 6 dan sonra hicbirsey yemezsem zayifliyorum. birde tatlilardan uzak durmak sanirim ipucu
kaptancigimmmm cok yorucu geciyor bu bayram. sürekli biryerlere yetismeye calisiyorum. sen nasilsin?? yavru kuslarin nasil??
dimi dimi hele o el acmasi börek. keske kalorsiz saglikli ve lezzetli el acmasi borek olsa
ne guzelsiniz siz. masallah canim.
gayet guzel cnm son karpuzlar yatmadan once mi?? oyleyse, olmasa daha iyi olurmuş canimcim
sporlar ika canim. menu de guzel afiyet olsun
menun guzel olmus canim suyu artirabilsen super olur
ben de siyaha bayilirim canim. ya da kilolardan dolayi acik renkli hicbir kiyafeti yakistiramiyorum. benim esim de acik renkli seyleri al diyo ve genelde renk konusunda anlasamiyoruz
aksami cok hafif gecirmissin canim. kalori acisindan iyi gibi duruyo cok bilemiyorum ama. afiyet olsun deryacim
Menu bu haliyle kalsa cok guzel olacakti :)Kahvalti 10:00
2 dilim kizarmis eksi mayali ekmek
Domates salatalik kozlenmis biber salatasi
1 kk peynir
1 yumurtadan omlet
1 kasik recel
Ogle 14:30
( aksam kayinvalidemde misafir var o yuzden erken yedim yemegi bisey atistiririm belki diye)
1 kase dolusu yogurt
1 dilim kizarmis ekmek
4,5 kasik etli sebze yemeği
(1 catal tam bugday unlu makarna)
Leslie 3 mile
3 litre su
Öz eleştiri yapmak gerekirse o recel ve makarnanin orada ne isi varemzirdigim icin canim tatli istiyo sabahlari. Son kalan ekmegimi recele baniyorum hep
Eger aksam bisey yersem yazarim tekrardan. Sut hurma veya meyve vs
Kurtarmaya calisicam bakalım
Cok guzel aliskanliklar ve rutinler :)Genelde suyumu yemeklerden yarim saat once veya yarim saat sonra iciyorum. Spordan 1 saat once ve 1 saat sonra yemek yemiyorum. Yemek yerken kavun karpuz vs. Tuketmiyorum. Sabahlari uyaninca sıcak suya biraz elma sirkesi veya limon koyup iciyorum ac karina.
Bunlar benim gunluk rutinlerim
Canim duzenli olarak menulerini yazsan sana kilo verme surecinde yardimci olabiliriz.Kizlar dün cok yoruldum hic giremedim
Sabah yola çıktığım icin evde yiyemedim pogaca yemek durumunda kaldim
Aksam yogurtlu ispanak 3 kasik yesil fasulye ve az pilav yedim. Salatayla birlikte.
Arada dayanamadim sadece 2 baklava yedim ev baklasina zaafim var
Atistirmalik mi hic sevmeyizzz takimcaaa :)))Yol da git git bitmiyor kızlar ya, çoook sıkıldım. Aklım arabadaki atıştırmalıklara gidiyor hep. Napicam ben
Aaa super ben bayagi kalori yakiyorum demek size yazarken :))Aklıma getirttin mesaj yazmak kaç kalori diye aradım, telefonda seçeneği yoktu ama bilg.da yazsam mesela 29 kaloriymiş
Evet ya Adana beni mahvetti, eve gidince ilk iş tartilicam. Sahi yazmayı unuttum dün antakya ve İskenderunu gezdik. Orda da tepsi... Neyse yazmayayım gerisini
Portakal suyunun tazesinide bosver canim, meyveler sIkIldiginda butun posalari gidiyor, geriye sekerli su kaliyor.
Bizim burada yarin aciliyor okullar, 2 ay 10 gundur 2 cocukla kafama huniyi takip gezdim:)Yawrukush ,dun kutuphaneye gittik sabah 10 gibi ,parka gittik 12 gibi eve geldim . ufakliklarla yogun oluyo gunlerimiz dort gozle kizimin okula baslamasini bekliyom eylulun ilk haftasi aciliyor 4 yasinda basliyolar burda okula :) ,seninkiler kac yasindaydi ,onlarada basarilar ..
Tamam canim uzme kendini, motivasyonunu bozma.reglim de bitmedi
menülerimle geliyorum daha eve şimdi geldim
çamaşırlar ve temizlik yapacağız
yarın 2 günlük menümü yazıp geliyorum
Sonuc onemli tabi, sende ise yarayan bir diyet uygulamis, onemli olan o :)Valla nerden aldiysa aldibeni 72 den 62 ye dusurdu ilk seferinde
Hala cikamadin mi canim tuvaletetahin helvasi bende de cook guzel sut yapiyor canim. tahin helvası yerine bal tahin yemeyi tercih ediyorum ben. evet yesillikler de guzel sut yapiyo ama tahin h. gibi seyler daha mutlu ediyo insaniYawrukush ne yazikki oyle yavrukusum mutlu edeni tercih ediyoruz genelde .ama bu hafta daha cikolata bile yemedim yani düşün ne kadar azimliyim. birde wc sorunu olmasa guzel bir eksi gelir de...
Sıcak suya limon ve elma sirkesi koyup ic benim ici kesin cozum aninda sisligim gidiyo ve wc sorunuma iyi geliyo bekki sanada gelirtahin helvasi bende de cook guzel sut yapiyor canim. tahin helvası yerine bal tahin yemeyi tercih ediyorum ben. evet yesillikler de guzel sut yapiyo ama tahin h. gibi seyler daha mutlu ediyo insaniYawrukush ne yazikki oyle yavrukusum mutlu edeni tercih ediyoruz genelde .ama bu hafta daha cikolata bile yemedim yani düşün ne kadar azimliyim. birde wc sorunu olmasa guzel bir eksi gelir de...
Evet bal çok olmuştu zaten anca yazabildim bugün kusura bakmayınCanim menun genel olarak guzel ama aksam aranda zaten meyve findik vs cok yemissin bal niye bence daha hafif gecirmeye calosmalisin tatlim
Bu sefer pes etmek yok :)Canım onlara inat dirayetli oll
Çok teşekkür ederim :)Verirsin kilo istedikten sonra. Allah başka dert vermesin. Akşamları doyurucu şeyler yesen ve erken saatte yesen olur aslında. Tek yoğurt ve meyce ile acıkırsın. Porsiyonlarını birden değil yavaş yavaş küçült. Kan şekeri ayarına dikkat et. Bol eksiler dilerim
bayram sonrası toparlarım. Hatta bugünden başladım dikkatli yemeye.
Annemler denizlide.
Az sonra gelirim yine
Kızlar geçmişi yakalayamıyorummaşallah size
2 gunde bir çıkıyorumHala cikamadin mi canim tuvalete
Ah yarin insallah cikarsin canim, eksilerde gelir mis gibi, bu hafta sana cok guveniyorum ben, bende eksideyim :)
sirkeyi de hiiic sevmem. ama yapayım bakiimSıcak suya limon ve elma sirkesi koyup ic benim ici kesin cozum aninda sisligim gidiyo ve wc sorunuma iyi geliyo bekki sanada gelir
Zaten bi veliler, bi de okul kantincileri seviniyor okul açılmasınaYawrukush ,dun kutuphaneye gittik sabah 10 gibi ,parka gittik 12 gibi eve geldim . ufakliklarla yogun oluyo gunlerimiz dort gozle kizimin okula baslamasini bekliyom eylulun ilk haftasi aciliyor 4 yasinda basliyolar burda okula :) ,seninkiler kac yasindaydi ,onlarada basarilar ..
Tamam dollycim tamam, diyen kaçtı3 aylik falan olmustu dogum yapali sutum yoktu cok nitekim mama vermeye basladim sonra.tahin helva cok sut yapıyordu yemedigim gunler anliyodum farki. Kizimdan sonrada ayni diyetisyene gittim her hafta en az 1 kilo veriyodum. Bu seferde gittim ama cocuklari ayarlayip gitmek zor geldi baska bir semtteydi her hafta kontrol vardi. Bide cok asiri bi fazlalik olmadığı icin kendim vermeye çalışıyorum
Ay o minnak da mı okullu oluyor. Kutlu mutlu olsun küçük paşaCanim cuma gunu arti ile gelmen takimi kotu etkileyecek biliyorsun , yarin olabildigi kadar az ve sade ye, cumayi en az hasarla kapatalim...
Ben whole grain pita aliyorum, 1 pita 100 kalori canim.
Kahvaltida yarisini yiyorum mesela, pita bak belki bulursun kuzum..
Nasil gecti canisi kahvalti, sen nasil oldun?
Harika , canim senin diyet gunlugunede goz gezdirdim epey emek vermissin tebrik ediyorum seni :)
Ahahahaaa bu caya daha guzel bir isim verilemezdi :))
Canim tesekkur ederim :)
Biz bayrami hic hissetmedik, bizi teget gecti:)
Yavrukuslarim iyi, akinin yarin okulu basliyor.
Simdi salonu yikiyorlar , canlari sagolsun.
Seninkiler nasillar:)
Menu bu haliyle kalsa cok guzel olacakti :)
Kayinvalidende bir sey yedin mi canim?
Menulerini aksam en son haliyle hepsi birarada yazarsan bende kolaylikla inceler, menu tablomuza islerim:)
Cok guzel aliskanliklar ve rutinler :)
Canim duzenli olarak menulerini yazsan sana kilo verme surecinde yardimci olabiliriz.
Ama bu sekilde nadiren takima geliyorsun, menulerini cok paylasmiyorsun, bizim icin sana yardimci olmak da zorlasiyor.
Atistirmalik mi hic sevmeyizzz takimcaaa :)))
Aaa super ben bayagi kalori yakiyorum demek size yazarken :))
Ahh tepsi kebabi mi,kunefe peki?
Muzeyi gezdiniz mi Deryacim:)
Portakal suyunun tazesinide bosver canim, meyveler sIkIldiginda butun posalari gidiyor, geriye sekerli su kaliyor.
Vucudumuzun posaya cok ihtiyaci var, bence portakali 1 adet meyve olarak tuket:)
Bizim burada yarin aciliyor okullar, 2 ay 10 gundur 2 cocukla kafama huniyi takip gezdim:)
Turkiyeyede gidemedim bu sene..
Buyuk oglum 6, kucugum 2 bucuk yasinda canim.
Buyuk oglum 3 yasinda basladi okula, kucugumude 1-2 haftaya kadar baslatmayi dusunuyoruz pre schoola, hayirlisi bakalim:)
Recel şeker olduğu için sıkıntı ama tam buğday çok yararlıdır. Size zararı olmaz :)Evet son olarak saat 18:10 gibi cay yaninda 5 kucuk yaş hurma
Ayy cok severim ama uzun zamandir yemedim
Sevdim ben bu diyetisyeniDiyetisyen diplomasını tatlıcıdan almış heralde
O nasıl ara öğün öyle
Cok farketmemis canim yol siskinligide vardir sabah tartil bi bak baya duser bu rakkam cumaya eksi bile olur tebrik ederimZaten bi veliler, bi de okul kantincileri seviniyor okul açılmasına
Öğretmenler ve öğrencilerin gözü yaşlı
Bi kere benim de pantolonum yırtılmışti okulda hem dee(üstüme giydiğim şey biraz uzun olmasa tam olacakti )
Dökülün bakalım böyle anılarınız var mı
Tamam dollycim tamam, diyen kaçtı
Demek ki neymiş bilmeden yargılama hiç bir diyetisyenii
Ay o minnak da mı okullu oluyor. Kutlu mutlu olsun küçük paşa🎗
Künefenin tadına baktım sadece kaptişim, tepsi kebabını da az ve pidesiz yedim. Pişmiş biber ve domates tıkındımgünü öyle kurtardım yani kuzum.
Gelince de tartildim. Asayiş berkemal gibi bakalım. Tavsiyen işe yaramış duruyor canım çok sağol: çok abartilmamiş miktardaki etin yanına bol yağsız sebze
Et bana kilo aldırır diyordum ama tartildim gelir gelmez 900 gr. artı çıktı (tabi tokken ve yolculuk sonrası, sabaha iner biraz) Yaani takımındaki elemanın bünyesini ondan bile iyi tahlil eden bir kaptişçok şanslıyız bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?