Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tahin helvasi bende de cook guzel sut yapiyor canim. tahin helvası yerine bal tahin yemeyi tercih ediyorum ben. evet yesillikler de guzel sut yapiyo ama tahin h. gibi seyler daha mutlu ediyo insani Yawrukush ne yazikki oyle yavrukusum mutlu edeni tercih ediyoruz genelde .ama bu hafta daha cikolata bile yemedim yani düşün ne kadar azimliyim. birde wc sorunu olmasa guzel bir eksi gelir de...

Tabi köy demisken köy ekmeği baklavalar sarmalar bayram çok güzeldi ama diyet fenaydı (( geçmişi okumaya calısıcam malesef ki 2 kilo almisimdir ye iç sohbet et yat bayram böle geçti
Canim cuma gunu arti ile gelmen takimi kotu etkileyecek biliyorsun , yarin olabildigi kadar az ve sade ye, cumayi en az hasarla kapatalim...

Ben whole grain pita aliyorum, 1 pita 100 kalori canim.
Kahvaltida yarisini yiyorum mesela, pita bak belki bulursun kuzum..

Harikasın kaptan çok beğendim

Ben de şimdi kahvaltıya gidiyorum davetliyiz bakalım neler olacak
Nasil gecti canisi kahvalti, sen nasil oldun?

Tebrik ederimm. Bende bi iki gundur 64.7 cikiyorum
65 in altina dusebilmem uzun surdu
Harika , canim senin diyet gunlugunede goz gezdirdim epey emek vermissin tebrik ediyorum seni :)

Kızlar mola verdiğimiz yede gojiberry çayı buldum. Uzun adı: eve dönerken yapılan kaçamaklar düşünülüp vicdan yapılıp bulmuşken havada kapılan çay
Ahahahaaa bu caya daha guzel bir isim verilemezdi :))

Canim tesekkur ederim :)
Biz bayrami hic hissetmedik, bizi teget gecti:)
Yavrukuslarim iyi, akinin yarin okulu basliyor.
Simdi salonu yikiyorlar , canlari sagolsun.
Seninkiler nasillar:)

Menu bu haliyle kalsa cok guzel olacakti :)
Kayinvalidende bir sey yedin mi canim?
Menulerini aksam en son haliyle hepsi birarada yazarsan bende kolaylikla inceler, menu tablomuza islerim:)

Cok guzel aliskanliklar ve rutinler :)

Canim duzenli olarak menulerini yazsan sana kilo verme surecinde yardimci olabiliriz.
Ama bu sekilde nadiren takima geliyorsun, menulerini cok paylasmiyorsun, bizim icin sana yardimci olmak da zorlasiyor.

Yol da git git bitmiyor kızlar ya, çoook sıkıldım. Aklım arabadaki atıştırmalıklara gidiyor hep. Napicam ben
Atistirmalik mi hic sevmeyizzz takimcaaa :)))

Aaa super ben bayagi kalori yakiyorum demek size yazarken :))
Ahh tepsi kebabi mi,kunefe peki?
Muzeyi gezdiniz mi Deryacim:)

@fmad patates salatasi 1 kase kadardi azdi .portakal suyu hazir olandan ,@stitch 'in dedigi gibi tazesini tuketeyim :)
Portakal suyunun tazesinide bosver canim, meyveler sIkIldiginda butun posalari gidiyor, geriye sekerli su kaliyor.
Vucudumuzun posaya cok ihtiyaci var, bence portakali 1 adet meyve olarak tuket:)

Bizim burada yarin aciliyor okullar, 2 ay 10 gundur 2 cocukla kafama huniyi takip gezdim:)
Turkiyeyede gidemedim bu sene..
Buyuk oglum 6, kucugum 2 bucuk yasinda canim.
Buyuk oglum 3 yasinda basladi okula, kucugumude 1-2 haftaya kadar baslatmayi dusunuyoruz pre schoola, hayirlisi bakalim:)

Hala cikamadin mi canim tuvalete
Ah yarin insallah cikarsin canim, eksilerde gelir mis gibi, bu hafta sana cok guveniyorum ben, bende eksideyim :)

Sıcak suya limon ve elma sirkesi koyup ic benim ici kesin cozum aninda sisligim gidiyo ve wc sorunuma iyi geliyo bekki sanada gelir

Çok teşekkür ederim :)

3. Gün menüm anca gelebildim foruma bugün izinliydim annemleri ziyarete gittim maalesef bayramın son günü izin bana kaldı teyzem ağzıma zorla revani tikistirdi çok moralim bozuldu istemiyorum diyorum anlamıyorlar allahtan 2 çatal aldım bıraktım..
Kahvaltı: 10.30
2 dilim pastırma 1 dilim beyaz peynir 6 adet zeytin siyah 1 adet çeri domates 1 adet kefirix 1 bardak yeşil çay
Ara öğün: 14.00
1 küçük kutu süt
Oglen: 16.00
et yahni küçük kase salata
Ara öğün: 17.30
2 çatal revani 1 bardak yeşil çay 4 dilim karpuz
Aksam: 20.30
1 küçük kutu yoğurt 10 Adet çiğ badem ici çeyrek muz
Kızlar su bugün berbat 1 litre bile içemedim
Spor bugün yok annemlere ziyarete gittim sabah ev temizliği yaptım sonra bindim motora annemlere uçtum:) sporu ve revaniyi yarın halletcem:)

Zaten bi veliler, bi de okul kantincileri seviniyor okul açılmasına
Öğretmenler ve öğrencilerin gözü yaşlı

Bi kere benim de pantolonum yırtılmışti okulda hem dee (üstüme giydiğim şey biraz uzun olmasa tam olacakti )
Dökülün bakalım böyle anılarınız var mı
Tamam dollycim tamam, diyen kaçtı
Demek ki neymiş bilmeden yargılama hiç bir diyetisyenii
Ay o minnak da mı okullu oluyor. Kutlu mutlu olsun küçük paşa 🎗
Künefenin tadına baktım sadece kaptişim, tepsi kebabını da az ve pidesiz yedim. Pişmiş biber ve domates tıkındım günü öyle kurtardım yani kuzum.
Gelince de tartildim. Asayiş berkemal gibi bakalım. Tavsiyen işe yaramış duruyor canım çok sağol: çok abartilmamiş miktardaki etin yanına bol yağsız sebze
Et bana kilo aldırır diyordum ama tartildim gelir gelmez 900 gr. artı çıktı (tabi tokken ve yolculuk sonrası, sabaha iner biraz) Yaani takımındaki elemanın bünyesini ondan bile iyi tahlil eden bir kaptiş çok şanslıyız bence

Iyi aksamlar kizlar
Bugunki menum
Sabah 09.30

1 yumurta
1kk peynir
2 dilim ekmek
3 bardak sekersiz cay

Ara 12.00
Sekersiz turk kahvesi

Oglen yok
Ara 15.00
3 dilim ucgen dilim karpuz

Aksam 18.30

Sahilde balik ekmek ekmeginin yarisini biraktim ama

2 litre su

Spor yapamadim ama sahilde uzunca yuruyuz ve kosturma yaptim
Sabah bi basladilar misafirler once kayinpederim geldi sonra kaynim ve uyuz elticigim geldi suclarini biliyorlar yoksa gelmezlerdi yani hic bi bayram gelmediler bugun ne alaka yani
Sonra teyzemler ugradi geliniyle diger oglu geldi kalabaliklardi baya bi evden zor ciktik disari goya sabah kahvaltiya gidicektik.morelim cok bozuk bugun kizlar hatta sinirlerim resmen yerdegistirmis durumda esim sigara birakiyor butun tasini tavrini bana puskurtuyor resmen bir haftada kocamdan nefret ettim tiksindim bosanmayi bile dusundum bugun

Cok farketmemis canim yol siskinligide vardir sabah tartil bi bak baya duser bu rakkam cumaya eksi bile olur tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…