Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim menun guzel olmus.
Sigara birakmak muhakkak ki cok zordur. Dusunsene cok sevdigin birseyi biraktigini. Benim aklima hep dondurma gelir boyle durumlarda.
Kalabaliktan da bunalmissin o yuzden galiba moral bozuklugun.
Bitti bayram da kendi kendinize kalinca hersey daha kolay olur cNim.

Ayyy deme kiz oyle cok uzuldum yaa kucugumu dusundum simdi ayy ne zor olurdu

Insallah canim.
Corap gibi birsey giyecekmisim. Sonra bir makinasi var. O makinayla sIKILastirma islem yapacaklarmis.

Yok canim ya direk esime takigim adam resmen psikopata bagladi bayrami zehir etti bana

Bi insan sigarayi birakiyoeum diye olmayan seylere sinirlenip cocuklari arabadayken arabayi olumune kullanirmi bi daha tobe ettim onunla disari cikarsam
Tabi o davranisi yersiz ve tehlikeli olmus canim. Bir iki gun cok ilgilenme gormezden gel hem sen de esin de birbirinizin degerini daha iyi anlarsiniz boylelikle

Kızlar mola verdiğimiz yede gojiberry çayı buldum. Uzun adı: eve dönerken yapılan kaçamaklar düşünülüp vicdan yapılıp bulmuşken havada kapılan çay
Ahahhaha ya sen harikasın
Ama dikkatli kullan canım

Akşam ne kadar erken yenirse o kadar güzel veriliyor gerçekten buna ben de çok ama çok katılıyorum

Bitti canim tam 3 litre. 5 kucuk su. Genelde su icmeyle sorunum olmuyor zaten. Ama arada dunku gibi 2litrede kaldigim oluyor
İçmedikçe hatırlamıyorum ben de kuzum o yüzden sürahim hep önümdeydi

Canim 1 simit sabah cok olmus, aradaki karpuz insallah cok degildir.
Nasilsin iyi misin Betulcum :)

Su miktarini 2 lt olacak sekilde arttirirsan guzel canim , temizligi spora sayiyorum :)

2 gunde bir çıkıyorum cok sis hissediyorum. evet eksideyim ama bekledigim kadar cok degil.
Eksi candir Eminecim, eksi olsun bizim olsun :)

Canim utandirdin beni yorumunla sabaha o 900 gr gider hic merak etme :)
Arasi haftada 2-3 gun okul oncesi krese yazdirmak niyetimiz, biraz paylasmayi, baska cocuklarla beraber olmayi ogrensin diye ve yarim gun dusunuyoruz canim.
Gecen sene cocuklari kapali oyun parkina goturmustum Deryacim, neyse bir adamda cocuklarini getirmis , bir masada oturuyordu.Bana epey bakti ama tuhaf bir bakma, wcya gittim yuzumde gozumde bir sey mi var diye dondum.Adam hala bakiyor ve en sonunda yanima geldi dediki kusura bakmayin ama pantalonunuzun arkasi yirtilmis O gun esofman vardi uzerimde oncesinde akini okuldan almis, banka oturmustum,sanirim bankta takildi baya bayayirtilmis, ic camasirim ortada , ic camasirimda cicekli bocekli ne ararsan rengarenk bir seydi:)
Ayy nasil utandim, oradaki bir bayanda farketti bana uzun kolla polarini verdi, dedim arabaya kadar alabilir miyim, olur dedi sagolsun.Arabanin bagajindan ceketimi aldim belime bagladim ama yuzum kipkirmizi gezdim resmen :)))

Canim menu, su gayet guzel, kosturmanida spora saydim.
Son gunlerde esin sigara birakma olaylarindan cok stresli , gergin kuzum..
Bayram, kv elti olaylari, kucugunun kosturup kaza tehlikesi atlatmasi, dis bugdayi derken cok fazla yoruldun.
Her seye tek basina yetisiyorsun gulum..
Suan boyle bitkin, kizgin hissetmen cok normal.
Esinin yaptiklarini bende onylamiyorum ama onu su donemde hasta gibi dusun.
Sakin boyle bir sebepten ayrilmayi vs aklina getirme.
Benim anne babam ben 6 yasindayken ayrildilar ve cok buyuk bir sorun olmadikca evlilikte asla cocuklarini anne- baba ayri buyutmeni onermem canim...

Reçel ben en çok severim ama olmamış kuzum
Su spor harikaaaa

Bu gidişle hedefe hemen ulaşacağa benziyorsun kuzum maşallah:)

Pilav baklava olmasa harika imiş
Ev baklavası benim de zaafım cidden
Ne zaafım değil ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…