- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Canim sirkeli suyu ben karnim acikinca iciyorumsirkeyi de hiiic sevmem. ama yapayım bakiim
Canim menun guzel olmus.Iyi aksamlar kizlar
Bugunki menum
Sabah 09.30
1 yumurta
1kk peynir
2 dilim ekmek
3 bardak sekersiz cay
Ara 12.00
Sekersiz turk kahvesi
Oglen yok
Ara 15.00
3 dilim ucgen dilim karpuz
Aksam 18.30
Sahilde balik ekmek ekmeginin yarisini biraktim ama
2 litre su
Spor yapamadim ama sahilde uzunca yuruyuz ve kosturma yaptim
Sabah bi basladilar misafirler once kayinpederim geldi sonra kaynim ve uyuz elticigim geldi suclarini biliyorlar yoksa gelmezlerdi yani hic bi bayram gelmediler bugun ne alaka yani
Sonra teyzemler ugradi geliniyle diger oglu geldi kalabaliklardi baya bi evden zor ciktik disari goya sabah kahvaltiya gidicektik.morelim cok bozuk bugun kizlar hatta sinirlerim resmen yerdegistirmis durumda esim sigara birakiyor butun tasini tavrini bana puskurtuyor resmen bir haftada kocamdan nefret ettim tiksindim bosanmayi bile dusundum bugun
Ayyy deme kiz oyle cok uzuldum yaa kucugumu dusundum simdi ayy ne zor olurduCanim 3 ne ki. Benim kizim 1 yasinda basladi. Bebek okulu diyorlar burda. Annelik izni 1 yil dogumdan sonra. Kizim bir yasina geldi sonra yillik izinimi kullandim. Ardindan kizim bebek okuluna ben ise. Bu sene 3 yasinda simdi bebek okulundan cikiyor eylulde krese basliyor. Ama ilk baslarda ben de agladim yavrum da agladi kucucuktu daha yuruyemiyirdu bile.
Insallah canim.Canım ağzından yel alsın, ne güzel bir ailen var. bence de eşin bu sira bunalttı seni çünkü çok bahseder oldun huysuzluğundan ama geçecek diye düşün özlemcim. 3 söylüyorsa 2 sini duyma o da istemsizce yapıyor sanırım elinde olmadan. Bir kez düzene girse, şu sigarayı istemeyi bıraksa vücudu, davranışlar da düzelir o zaman.
Hem bak bayram bitti, iş saatleri uzun pek göremiyorum diyordun zaten, iş arkadaşları düşünsün bundan sonra canım
Hem bak başarırsa evlatlarının sigara içmeyen bir babası olacak, ne harika
Bu arada bütün sinir ve stressini sana yansıtıyor olmasını onaylamıyorum tabi yanlış anlama, sadece sabır diyorum birazcık
Umarım güzel sonuçlar verir tatlım bu işlem, ne yapıyorlarmiş peki?
Yok canim ya direk esime takigim adam resmen psikopata bagladi bayrami zehir etti banaCanim menun guzel olmus.
Sigara birakmak muhakkak ki cok zordur. Dusunsene cok sevdigin birseyi biraktigini. Benim aklima hep dondurma gelir boyle durumlarda.
Kalabaliktan da bunalmissin o yuzden galiba moral bozuklugun.
Bitti bayram da kendi kendinize kalinca hersey daha kolay olur cNim.
Oldu canim. Cok zor oldu. Hatta baslarda kendimi cok kotu hissettim nasil sarilip agliyirdu. Simdi buyudu artik 3 yasinda anliyor. Konusuyor.Ayyy deme kiz oyle cok uzuldum yaa kucugumu dusundum simdi ayy ne zor olurdu
Cok zorluyor denekki sigarayi birakmak.Yok canim ya direk esime takigim adam resmen psikopata bagladi bayrami zehir etti bana
Bi insan sigarayi birakiyoeum diye olmayan seylere sinirlenip cocuklari arabadayken arabayi olumune kullanirmi bi daha tobe ettim onunla disari cikarsamCok zorluyor denekki sigarayi birakmak.
Alismistir birde yavrumOldu canim. Cok zor oldu. Hatta baslarda kendimi cok kotu hissettim nasil sarilip agliyirdu. Simdi buyudu artik 3 yasinda anliyor. Konusuyor.
Tabi o davranisi yersiz ve tehlikeli olmus canim. Bir iki gun cok ilgilenme gormezden gel hem sen de esin de birbirinizin degerini daha iyi anlarsiniz boylelikleBi insan sigarayi birakiyoeum diye olmayan seylere sinirlenip cocuklari arabadayken arabayi olumune kullanirmi bi daha tobe ettim onunla disari cikarsam
Arada yine bazen gitmek istemiyor. Uzun uzun gonlunu yapiyoruz.Alismistir birde yavrum
dun az su ictim, belki onmdan hep actim.ama bugun sabah ise geklince hemen masama koydum 5 tane kucuk sise su gun sonuna kadar icecegim
Ahahhaha ya sen harikasınKızlar mola verdiğimiz yede gojiberry çayı buldum. Uzun adı: eve dönerken yapılan kaçamaklar düşünülüp vicdan yapılıp bulmuşken havada kapılan çay
Bitti canim tam 3 litre. 5 kucuk su. Genelde su icmeyle sorunum olmuyor zaten. Ama arada dunku gibi 2litrede kaldigim oluyorBittiler miii
Akşam ne kadar erken yenirse o kadar güzel veriliyor gerçekten buna ben de çok ama çok katılıyorumbayramda o ev baklavasini gormezden gelelim mi canim. onun disinda gayet guzel
kacamagin disinda bence guzel canim
Allah Allah diyecek soz bulamiyorum gercekten. aslinda cok sey var da... cok gecmis olsun canim.
senemcim ben de sendenim sanirim. emotional eaterne zaman canin sıkılsa kendimi buz dolabinin onunde buluyorum.bu grup sayesinde dolabin onunden geri donebiliyorum, bu grup olmasa frenleyemezdim kendimi.
yillardir sunu fakediyorum canim aksamlari erkenden yersem aksam 6 dan sonra hicbirsey yemezsem zayifliyorum. birde tatlilardan uzak durmak sanirim ipucu
kaptancigimmmm cok yorucu geciyor bu bayram. sürekli biryerlere yetismeye calisiyorum. sen nasilsin?? yavru kuslarin nasil??
dimi dimi hele o el acmasi börek. keske kalorsiz saglikli ve lezzetli el acmasi borek olsa
ne guzelsiniz siz. masallah canim.
gayet guzel cnm son karpuzlar yatmadan once mi?? oyleyse, olmasa daha iyi olurmuş canimcim
sporlar ika canim. menu de guzel afiyet olsun
menun guzel olmus canim suyu artirabilsen super olur
ben de siyaha bayilirim canim. ya da kilolardan dolayi acik renkli hicbir kiyafeti yakistiramiyorum. benim esim de acik renkli seyleri al diyo ve genelde renk konusunda anlasamiyoruz
aksami cok hafif gecirmissin canim. kalori acisindan iyi gibi duruyo cok bilemiyorum ama. afiyet olsun deryacim
İçmedikçe hatırlamıyorum ben de kuzum o yüzden sürahim hep önümdeydiBitti canim tam 3 litre. 5 kucuk su. Genelde su icmeyle sorunum olmuyor zaten. Ama arada dunku gibi 2litrede kaldigim oluyor
Canim 1 simit sabah cok olmus, aradaki karpuz insallah cok degildir.Slm kızlar menü
Sabah omlet 1 simit
Domates salata peynir zeytin
Ara karpuz peynir
Akşam 7 evindeyim çok şükür
2 yi taze fasulye
2 yk yoğurtlu semizotu
Şu 2 lt
Spor 10000 adım atmışımdır bugün
Yarın daha dikkat edicem söz veriyorum
Su miktarini 2 lt olacak sekilde arttirirsan guzel canim , temizligi spora sayiyorum :)3. Gün menüm anca gelebildim foruma bugün izinliydim annemleri ziyarete gittim maalesef bayramın son günü izin bana kaldıteyzem ağzıma zorla revani tikistirdi çok moralim bozuldu istemiyorum diyorum anlamıyorlar allahtan 2 çatal aldım bıraktım..
Kahvaltı: 10.30
2 dilim pastırma 1 dilim beyaz peynir 6 adet zeytin siyah 1 adet çeri domates 1 adet kefirix 1 bardak yeşil çay
Ara öğün: 14.00
1 küçük kutu süt
Oglen: 16.00
et yahni küçük kase salata
Ara öğün: 17.30
2 çatal revani 1 bardak yeşil çay 4 dilim karpuz
Aksam: 20.30
1 küçük kutu yoğurt 10 Adet çiğ badem ici çeyrek muz
Kızlar su bugün berbat1 litre bile içemedim
Spor bugün yok annemlere ziyarete gittim sabah ev temizliği yaptım sonra bindim motora annemlere uçtum:) sporu ve revaniyi yarın halletcem:)
Eksi candir Eminecim, eksi olsun bizim olsun :)2 gunde bir çıkıyorumcok sis hissediyorum. evet eksideyim ama bekledigim kadar cok degil.
Canim utandirdin beni yorumunla sabaha o 900 gr gider hic merak etme :)Zaten bi veliler, bi de okul kantincileri seviniyor okul açılmasına
Öğretmenler ve öğrencilerin gözü yaşlı
Bi kere benim de pantolonum yırtılmışti okulda hem dee(üstüme giydiğim şey biraz uzun olmasa tam olacakti )
Dökülün bakalım böyle anılarınız var mı
Tamam dollycim tamam, diyen kaçtı
Demek ki neymiş bilmeden yargılama hiç bir diyetisyenii
Ay o minnak da mı okullu oluyor. Kutlu mutlu olsun küçük paşa🎗
Künefenin tadına baktım sadece kaptişim, tepsi kebabını da az ve pidesiz yedim. Pişmiş biber ve domates tıkındımgünü öyle kurtardım yani kuzum.
Gelince de tartildim. Asayiş berkemal gibi bakalım. Tavsiyen işe yaramış duruyor canım çok sağol: çok abartilmamiş miktardaki etin yanına bol yağsız sebze
Et bana kilo aldırır diyordum ama tartildim gelir gelmez 900 gr. artı çıktı (tabi tokken ve yolculuk sonrası, sabaha iner biraz) Yaani takımındaki elemanın bünyesini ondan bile iyi tahlil eden bir kaptişçok şanslıyız bence
Canim menu, su gayet guzel, kosturmanida spora saydim.Iyi aksamlar kizlar
Bugunki menum
Sabah 09.30
1 yumurta
1kk peynir
2 dilim ekmek
3 bardak sekersiz cay
Ara 12.00
Sekersiz turk kahvesi
Oglen yok
Ara 15.00
3 dilim ucgen dilim karpuz
Aksam 18.30
Sahilde balik ekmek ekmeginin yarisini biraktim ama
2 litre su
Spor yapamadim ama sahilde uzunca yuruyuz ve kosturma yaptim
Sabah bi basladilar misafirler once kayinpederim geldi sonra kaynim ve uyuz elticigim geldi suclarini biliyorlar yoksa gelmezlerdi yani hic bi bayram gelmediler bugun ne alaka yani
Sonra teyzemler ugradi geliniyle diger oglu geldi kalabaliklardi baya bi evden zor ciktik disari goya sabah kahvaltiya gidicektik.morelim cok bozuk bugun kizlar hatta sinirlerim resmen yerdegistirmis durumda esim sigara birakiyor butun tasini tavrini bana puskurtuyor resmen bir haftada kocamdan nefret ettim tiksindim bosanmayi bile dusundum bugun
Reçel ben en çok severim ama olmamış kuzumKahvalti 10:00
2 dilim kizarmis eksi mayali ekmek
Domates salatalik kozlenmis biber salatasi
1 kk peynir
1 yumurtadan omlet
1 kasik recel
Ogle 14:30
( aksam kayinvalidemde misafir var o yuzden erken yedim yemegi bisey atistiririm belki diye)
1 kase dolusu yogurt
1 dilim kizarmis ekmek
4,5 kasik etli sebze yemeği
(1 catal tam bugday unlu makarna)
Leslie 3 mile
3 litre su
Öz eleştiri yapmak gerekirse o recel ve makarnanin orada ne isi varemzirdigim icin canim tatli istiyo sabahlari. Son kalan ekmegimi recele baniyorum hep
Eger aksam bisey yersem yazarim tekrardan. Sut hurma veya meyve vs
Kurtarmaya calisicam bakalım
Bu gidişle hedefe hemen ulaşacağa benziyorsun kuzum maşallah:)Genelde suyumu yemeklerden yarim saat once veya yarim saat sonra iciyorum. Spordan 1 saat once ve 1 saat sonra yemek yemiyorum. Yemek yerken kavun karpuz vs. Tuketmiyorum. Sabahlari uyaninca sıcak suya biraz elma sirkesi veya limon koyup iciyorum ac karina.
Bunlar benim gunluk rutinlerim
Pilav baklava olmasa harika imişKizlar dün cok yoruldum hic giremedim
Sabah yola çıktığım icin evde yiyemedim pogaca yemek durumunda kaldim
Aksam yogurtlu ispanak 3 kasik yesil fasulye ve az pilav yedim. Salatayla birlikte.
Arada dayanamadim sadece 2 baklava yedim ev baklasina zaafim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?