Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

GUZEL BIR HABER
Kizlar biliyorsunuz gecen hafta cuma yarismamizda bir takimin hatali listesinden dolayi sonuclarda sorun olmustu.Bugun duzeltildi ve fayfeyfiy arkadasimiz gecen cuma gunu yarismanin 3. su oldu tum takimlar arasinda.

Kendisini yurekten tebrik ediyorum, bu mutlulugu takimimiza yasattigi icin de cok tesekkur ediyorum.
Darisi takimimizdaki tum arkadaslarimiza.

Evet haklisin. Zaten oyle yapiyorumda kv ye gidicem ya simdi bisey yemezsem orda alinabilirler. Oglen bisey yemegip orda yersem acliktan gozum donebilir ve ne bulsam yeme ihtimalim cok yuksek
İnşallah gözün dönmemiştiiiiir geçmiş yaparak geliyorum :)

fayfeyfiy tebrikler canim

Yol da git git bitmiyor kızlar ya, çoook sıkıldım. Aklım arabadaki atıştırmalıklara gidiyor hep. Napicam ben
Ayyyyy kendimi gördüm şu an
Su iç derdim ama yolda su da...
Bitti mi yol bu arada ben malum yüz saat sonra yazıyorum

Oooo ama adam sağolsun söylemiş de fark etmişsin kuzum

Yaaaaaa

Bence seni kaybetmek istemezler canim,cok sevindim is durumlarinin daha iyi olmasina.
Zorlu sureci alninin akiyla atlattin :)
Iznininde tadini cikart :)

Daha once hic duymadim kuzum umarim faydasini gorursun :)

Ay nekadar erken basliyorlar yavrum ya ay bian oglusumu dusundum kiyamam ya daha cok kucuk ama kres gibidir dimi okul dedigin
.
Canim haftada 2-3 gun yarim gun yollayacagiz , hem sinif ortamini gorsun, hem ingilizcesi gelissin vs diye.

Yok kaptanim darilmam yorumunafarkindayim cok kalori aliyorum. Bakalim bugunku biraz daha iyi mi? Ben doyana kadar yemeyi seviyorum. O yuzden iste eski gittigim diyetisyen 2 ogun onermisti amanadiren yapabiliyorum 2 3 ogun.
canim aslinda protein, sebze, salata agirlikli beslenirsen, doyana dek 3 ogunde yiyebilirsin.
Ben hep tok kalkiyorum masadan ve kilolar gidiyor.
Sadece yediklerim icinde karbonhidrat cok cok az.
Birde boyle dene kuzum..

Harika bir haber, tabiki gider gelirsin bisiklet senden korksun citir arkadasim :)
Bu arada kafani dinle, kuzunla vakit gecir ne guzel olmus tatilin:)

Burada dogum sonrasi izin 6 hafta sadece anneler icin, 6 haftalik bebekler malesef basliyor krese..
Ama bence erken okula baslayan cocuklar daha disiplinli, daha kurallara sadik, daha ayaklari yere saglam basan bireyler oluyorlar canim..

Tepsi..

Tabi insan bir kotu hisseder canim. Ama en azindan iyiki arabada birsey varmis. Yoksa bir de eve kadar oyle gitmek var bile bile

fayfeyfiy patates salatasi 1 kase kadardi azdi .portakal suyu hazir olandan ,@stitch 'in dedigi gibi tazesini tuketeyim :)
Canım tazesini tüketirken de zaten biliyorsun 1 bardak için 1fen fazla portakal kullanıyorsun
Ona göre tüketmeye çalış :)

Afiyet olsun :)

o konuda haklisin canim. Daha disiplinli duzenli oluyor. Krese hic gitnemis bir cocukla vakit gecirince ben hemen goruyorum aradaki farki.
Karbonhidrati oglen alayim bakalim hafta ici. Cunku ogle yenegi aldigim yerde var ve canim istiyor ya bir karabugday ya da bugunku gibi bir hint ekmegi. Offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…