En guzeli canim. Yakin olunca insan unutmuyor. Ben isyerimde her sabah siseleri koyuyorum masaya gun bitimine kadar masa bosaliyirİçmedikçe hatırlamıyorum ben de kuzum o yüzden sürahim hep önümdeydi
İnşallah gözün dönmemiştiiiiir geçmiş yaparak geliyorum :)Evet haklisin. Zaten oyle yapiyorumda kv ye gidicem ya simdi bisey yemezsem orda alinabilirler. Oglen bisey yemegip orda yersem acliktan gozum donebilir ve ne bulsam yeme ihtimalim cok yuksek
GUZEL BIR HABER
Kizlar biliyorsunuz gecen hafta cuma yarismamizda bir takimin hatali listesinden dolayi sonuclarda sorun olmustu.Bugun duzeltildi vefayfeyfiy arkadasimiz gecen cuma gunu yarismanin 3. su oldu tum takimlar arasinda.
Kendisini yurekten tebrik ediyorum, bu mutlulugu takimimiza yasattigi icin de cok tesekkur ediyorum.
Darisi takimimizdaki tum arkadaslarimiza.
Ayyyyy kendimi gördüm şu anYol da git git bitmiyor kızlar ya, çoook sıkıldım. Aklım arabadaki atıştırmalıklara gidiyor hep. Napicam ben
Canim 1 simit sabah cok olmus, aradaki karpuz insallah cok degildir.
Nasilsin iyi misin Betulcum :)
Su miktarini 2 lt olacak sekilde arttirirsan guzel canim , temizligi spora sayiyorum :)
Eksi candir Eminecim, eksi olsun bizim olsun :)
Canim utandirdin beni yorumunla sabaha o 900 gr gider hic merak etme :)
Arasi haftada 2-3 gun okul oncesi krese yazdirmak niyetimiz, biraz paylasmayi, baska cocuklarla beraber olmayi ogrensin diye ve yarim gun dusunuyoruz canim.
Gecen sene cocuklari kapali oyun parkina goturmustum Deryacim, neyse bir adamda cocuklarini getirmis , bir masada oturuyordu.Bana epey bakti ama tuhaf bir bakma, wcya gittim yuzumde gozumde bir sey mi var diye dondum.Adam hala bakiyor ve en sonunda yanima geldi dediki kusura bakmayin ama pantalonunuzun arkasi yirtilmisO gun esofman vardi uzerimde oncesinde akini okuldan almis, banka oturmustum,sanirim bankta takildi baya bayayirtilmis, ic camasirim ortada , ic camasirimda cicekli bocekli ne ararsan rengarenk bir seydi:)
Ayy nasil utandim, oradaki bir bayanda farketti bana uzun kolla polarini verdi, dedim arabaya kadar alabilir miyim, olur dedi sagolsun.Arabanin bagajindan ceketimi aldim belime bagladim ama yuzum kipkirmizi gezdim resmen :)))
Canim menu, su gayet guzel, kosturmanida spora saydim.
Son gunlerde esin sigara birakma olaylarindan cok stresli , gergin kuzum..
Bayram, kv elti olaylari, kucugunun kosturup kaza tehlikesi atlatmasi, dis bugdayi derken cok fazla yoruldun.
Her seye tek basina yetisiyorsun gulum..
Suan boyle bitkin, kizgin hissetmen cok normal.
Esinin yaptiklarini bende onylamiyorum ama onu su donemde hasta gibi dusun.
Sakin boyle bir sebepten ayrilmayi vs aklina getirme.
Benim anne babam ben 6 yasindayken ayrildilar ve cok buyuk bir sorun olmadikca evlilikte asla cocuklarini anne- baba ayri buyutmeni onermem canim...
YaaaaaaGUZEL BIR HABER
Kizlar biliyorsunuz gecen hafta cuma yarismamizda bir takimin hatali listesinden dolayi sonuclarda sorun olmustu.Bugun duzeltildi vefayfeyfiy arkadasimiz gecen cuma gunu yarismanin 3. su oldu tum takimlar arasinda.
Kendisini yurekten tebrik ediyorum, bu mutlulugu takimimiza yasattigi icin de cok tesekkur ediyorum.
Darisi takimimizdaki tum arkadaslarimiza.
HarikasınEn guzeli canim. Yakin olunca insan unutmuyor. Ben isyerimde her sabah siseleri koyuyorum masaya gun bitimine kadar masa bosaliyir
Sağol kuzumfayfeyfiy tebrikler canim
Bence seni kaybetmek istemezler canim,cok sevindim is durumlarinin daha iyi olmasina.İyiyim canım
Pazartesiye kadar izinliyim
3yerin işine bakan tek kişiydim. Şimdi aynı yerin işini yapan 3kişi olduk. Başka birime geçer miyim bilmiyorum. Ama seni buraya alalımlar başladı. Bakalım. Hayırlısı olsun.
Bana göre heryer aynı. Bu kadar zor yeri yaptıktan sonra heryeri yaparım.
Giden kişinin dönmesine bende sevindim.
Denizli
Hayırlı yolculuklar canım
Biz bir aksilik olmazsa cumartesi döneceğiz
Bugün tatlı yemedim
Daha once hic duymadim kuzum umarim faydasini gorursun :)Haklisin kaptanim. Tam bugun yeni sayfa acmistim diyerime.
Aa haberim var bugun masaja gittim sirtim cok agriyordu son gunlerde. Ve masajdan sonrasordum spa merkezine soyle jem yuzu hem vucudu zayiflatan ne var diye endermoliftingi onerdiler. 4 seans tum vucuda 4 saat yuze rezervasyon yaptirdim bakalim. Pazartesi basliyorum.
Canim haftada 2-3 gun yarim gun yollayacagiz , hem sinif ortamini gorsun, hem ingilizcesi gelissin vs diye.Ay nekadar erken basliyorlar yavrum ya ay bian oglusumu dusundum kiyamam ya daha cok kucuk ama kres gibidir dimi okul dedigin
.
canim aslinda protein, sebze, salata agirlikli beslenirsen, doyana dek 3 ogunde yiyebilirsin.Yok kaptanim darilmam yorumunafarkindayim cok kalori aliyorum. Bakalim bugunku biraz daha iyi mi? Ben doyana kadar yemeyi seviyorum. O yuzden iste eski gittigim diyetisyen 2 ogun onermisti amanadiren yapabiliyorum 2 3 ogun.
Harika bir haber, tabiki gider gelirsin bisiklet senden korksun citir arkadasim :)Kizlar yarin burda tatil cumayi da aldim. Pazartesiye kadar is yok. Ve hergun deli gibi spor yapacagim. Bakalim yarin oglene dogru arkadaslarla bulusacagiz parkta ve evime 20 kusur km uzakta. Oraya bisiklikte gidip gelecegiz. Kizim esimin arkasiba cocuk koltuguna oturacak. En son hamilelik oncesi binmistim bisiklete. Umarim gidip gelmeyi basaririm. Tek yon 1 bucuk saatin ustunde gosteriyor
Burada dogum sonrasi izin 6 hafta sadece anneler icin, 6 haftalik bebekler malesef basliyor krese..Canim 3 ne ki. Benim kizim 1 yasinda basladi. Bebek okulu diyorlar burda. Annelik izni 1 yil dogumdan sonra. Kizim bir yasina geldi sonra yillik izinimi kullandim. Ardindan kizim bebek okuluna ben ise. Bu sene 3 yasinda simdi bebek okulundan cikiyor eylulde krese basliyor. Ama ilk baslarda ben de agladim yavrum da agladi kucucuktu daha yuruyemiyirdu bile.
Ayy evet ama yani kirmizi bile benim kadr kirmizi degildi muhtemelen o gun :)Oooo ama adam sağolsun söylemiş de fark etmişsin kuzum
Yaaaaaa
Tepsi..Aklıma getirttin mesaj yazmak kaç kalori diye aradım, telefonda seçeneği yoktu ama bilg.da yazsam mesela 29 kaloriymiş
Evet ya Adana beni mahvetti, eve gidince ilk iş tartilicam. Sahi yazmayı unuttum dün antakya ve İskenderunu gezdik. Orda da tepsi... Neyse yazmayayım gerisini
Tepsinin gerisini biz doldurduk , bosluklari birlestirdik:))Tepsi..
Tabi insan bir kotu hisseder canim. Ama en azindan iyiki arabada birsey varmis. Yoksa bir de eve kadar oyle gitmek var bile bileCanim 1 simit sabah cok olmus, aradaki karpuz insallah cok degildir.
Nasilsin iyi misin Betulcum :)
Su miktarini 2 lt olacak sekilde arttirirsan guzel canim , temizligi spora sayiyorum :)
Eksi candir Eminecim, eksi olsun bizim olsun :)
Canim utandirdin beni yorumunla sabaha o 900 gr gider hic merak etme :)
Arasi haftada 2-3 gun okul oncesi krese yazdirmak niyetimiz, biraz paylasmayi, baska cocuklarla beraber olmayi ogrensin diye ve yarim gun dusunuyoruz canim.
Gecen sene cocuklari kapali oyun parkina goturmustum Deryacim, neyse bir adamda cocuklarini getirmis , bir masada oturuyordu.Bana epey bakti ama tuhaf bir bakma, wcya gittim yuzumde gozumde bir sey mi var diye dondum.Adam hala bakiyor ve en sonunda yanima geldi dediki kusura bakmayin ama pantalonunuzun arkasi yirtilmisO gun esofman vardi uzerimde oncesinde akini okuldan almis, banka oturmustum,sanirim bankta takildi baya bayayirtilmis, ic camasirim ortada , ic camasirimda cicekli bocekli ne ararsan rengarenk bir seydi:)
Ayy nasil utandim, oradaki bir bayanda farketti bana uzun kolla polarini verdi, dedim arabaya kadar alabilir miyim, olur dedi sagolsun.Arabanin bagajindan ceketimi aldim belime bagladim ama yuzum kipkirmizi gezdim resmen :)))
Canim menu, su gayet guzel, kosturmanida spora saydim.
Son gunlerde esin sigara birakma olaylarindan cok stresli , gergin kuzum..
Bayram, kv elti olaylari, kucugunun kosturup kaza tehlikesi atlatmasi, dis bugdayi derken cok fazla yoruldun.
Her seye tek basina yetisiyorsun gulum..
Suan boyle bitkin, kizgin hissetmen cok normal.
Esinin yaptiklarini bende onylamiyorum ama onu su donemde hasta gibi dusun.
Sakin boyle bir sebepten ayrilmayi vs aklina getirme.
Benim anne babam ben 6 yasindayken ayrildilar ve cok buyuk bir sorun olmadikca evlilikte asla cocuklarini anne- baba ayri buyutmeni onermem canim...
o konuda haklisin canim. Daha disiplinli duzenli oluyor. Krese hic gitnemis bir cocukla vakit gecirince ben hemen goruyorum aradaki farki.Bence seni kaybetmek istemezler canim,cok sevindim is durumlarinin daha iyi olmasina.
Zorlu sureci alninin akiyla atlattin :)
Iznininde tadini cikart :)
Daha once hic duymadim kuzum umarim faydasini gorursun :)
Canim haftada 2-3 gun yarim gun yollayacagiz , hem sinif ortamini gorsun, hem ingilizcesi gelissin vs diye.
canim aslinda protein, sebze, salata agirlikli beslenirsen, doyana dek 3 ogunde yiyebilirsin.
Ben hep tok kalkiyorum masadan ve kilolar gidiyor.
Sadece yediklerim icinde karbonhidrat cok cok az.
Birde boyle dene kuzum..
Harika bir haber, tabiki gider gelirsin bisiklet senden korksun citir arkadasim :)
Bu arada kafani dinle, kuzunla vakit gecir ne guzel olmus tatilin:)
Burada dogum sonrasi izin 6 hafta sadece anneler icin, 6 haftalik bebekler malesef basliyor krese..
Ama bence erken okula baslayan cocuklar daha disiplinli, daha kurallara sadik, daha ayaklari yere saglam basan bireyler oluyorlar canim..
Ayy insAllahh.Bu gidişle hedefe hemen ulaşacağa benziyorsun kuzum maşallah:)
HahahaTepsinin gerisini biz doldurduk , bosluklari birlestirdik:))
Teşekkür ederim yorumun icinReçel ben en çok severim ama olmamış kuzum
Su spor harikaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?