Ooo tebrikkk ederimmmGUZEL BIR HABER
Kizlar biliyorsunuz gecen hafta cuma yarismamizda bir takimin hatali listesinden dolayi sonuclarda sorun olmustu.Bugun duzeltildi vefayfeyfiy arkadasimiz gecen cuma gunu yarismanin 3. su oldu tum takimlar arasinda.
Kendisini yurekten tebrik ediyorum, bu mutlulugu takimimiza yasattigi icin de cok tesekkur ediyorum.
Darisi takimimizdaki tum arkadaslarimiza.
Ben de Kuzum ve Leslie ile evde dilediğim gibi yürüyorumŞu leslie olayi bayaga iyiymis bu arada. Pc den yanina dizi actim izlerken nasil gecti anlamadim
Hergun yapmaya calisicam artik 3 ve 2 yi indirdim simdilik pilatese gittigim gunler 2 yi yaparim diger gunler 3 yaparim en az. Tesetturlu bir bayanim disarda yurumek cok zor oluyor hele yazin Oturdugum yerde orman ve sahil var ama fenalik geciriyorum yururken
Ben hele çilekTeşekkür ederim yorumun icinrecele bende taktim. Nasilda severim. Ablam yeni yapti dolabimda butun kirmizi meyvelerden olusan receller var cok zor dayanmak
Ahhahaha inşallah çünkü bir daha böyle güzel örnek olamayabilirim
Ben de yavaş yavaş tamamlıyorum heçmişikızlar ben bu geçmişi nasıl okuyacağımmmmmbir sürü yeni katılan da olmuş
tartıldım 1 kilo almışım inanamıyorum şu an
Hesapla bence kuzumBen listede degilim ya yinede yuzde hesaplamam gerekiyor mu zira bunu neden ve nasil yaptığımızı kavrayamadim daha
Ben bayıldım bu hafta menülerine inşallah harika sonuçlar alırsıntahin helvasi bende de cook guzel sut yapiyor canim. tahin helvası yerine bal tahin yemeyi tercih ediyorum ben. evet yesillikler de guzel sut yapiyo ama tahin h. gibi seyler daha mutlu ediyo insani@Yawrukush ne yazikki oyle yavrukusum mutlu edeni tercih ediyoruz genelde .ama bu hafta daha cikolata bile yemedim yani düşün ne kadar azimliyim. birde wc sorunu olmasa guzel bir eksi gelir de...
Canim cuma gunu arti ile gelmen takimi kotu etkileyecek biliyorsun , yarin olabildigi kadar az ve sade ye, cumayi en az hasarla kapatalim...
Ben whole grain pita aliyorum, 1 pita 100 kalori canim.
Kahvaltida yarisini yiyorum mesela, pita bak belki bulursun kuzum..
Nasil gecti canisi kahvalti, sen nasil oldun?
Harika , canim senin diyet gunlugunede goz gezdirdim epey emek vermissin tebrik ediyorum seni :)
Ahahahaaa bu caya daha guzel bir isim verilemezdi :))
Canim tesekkur ederim :)
Biz bayrami hic hissetmedik, bizi teget gecti:)
Yavrukuslarim iyi, akinin yarin okulu basliyor.
Simdi salonu yikiyorlar , canlari sagolsun.
Seninkiler nasillar:)
Menu bu haliyle kalsa cok guzel olacakti :)
Kayinvalidende bir sey yedin mi canim?
Menulerini aksam en son haliyle hepsi birarada yazarsan bende kolaylikla inceler, menu tablomuza islerim:)
Cok guzel aliskanliklar ve rutinler :)
Canim duzenli olarak menulerini yazsan sana kilo verme surecinde yardimci olabiliriz.
Ama bu sekilde nadiren takima geliyorsun, menulerini cok paylasmiyorsun, bizim icin sana yardimci olmak da zorlasiyor.
Atistirmalik mi hic sevmeyizzz takimcaaa :)))
Aaa super ben bayagi kalori yakiyorum demek size yazarken :))
Ahh tepsi kebabi mi,kunefe peki?
Muzeyi gezdiniz mi Deryacim:)
Portakal suyunun tazesinide bosver canim, meyveler sIkIldiginda butun posalari gidiyor, geriye sekerli su kaliyor.
Vucudumuzun posaya cok ihtiyaci var, bence portakali 1 adet meyve olarak tuket:)
Bizim burada yarin aciliyor okullar, 2 ay 10 gundur 2 cocukla kafama huniyi takip gezdim:)
Turkiyeyede gidemedim bu sene..
Buyuk oglum 6, kucugum 2 bucuk yasinda canim.
Buyuk oglum 3 yasinda basladi okula, kucugumude 1-2 haftaya kadar baslatmayi dusunuyoruz pre schoola, hayirlisi bakalim:)
@ fmad tebrikler canim . darisi basimizaGUZEL BIR HABER
Kizlar biliyorsunuz gecen hafta cuma yarismamizda bir takimin hatali listesinden dolayi sonuclarda sorun olmustu.Bugun duzeltildi vefayfeyfiy arkadasimiz gecen cuma gunu yarismanin 3. su oldu tum takimlar arasinda.
Kendisini yurekten tebrik ediyorum, bu mutlulugu takimimiza yasattigi icin de cok tesekkur ediyorum.
Darisi takimimizdaki tum arkadaslarimiza.
Gercekten cok garipHesapla bence kuzum
Bu haftaki - geçen haftaki kilon
Sonucu *100
Ve geçen haftaki kiloya bölüyoruz en son
Cuma takımlar arası yarışma olduğu için bu garip hesabı yapıyoruz
Kuzum suyu az artırırsan muhteşem diyorumAa ama simştmyarım olsa daha harika olurduSlm kızlar menü
Sabah omlet 1 simit
Domates salata peynir zeytin
Ara karpuz peynir
Akşam 7 evindeyim çok şükür
2 yi taze fasulye
2 yk yoğurtlu semizotu
Şu 2 lt
Spor 10000 adım atmışımdır bugün
Yarın daha dikkat edicem söz veriyorum
Daha daha iyileri başınıza inşallah@ fmad tebrikler canim . darisi basimiza
Harikasın kuzum 2 çatal ve atlatmışsın3. Gün menüm anca gelebildim foruma bugün izinliydim annemleri ziyarete gittim maalesef bayramın son günü izin bana kaldıteyzem ağzıma zorla revani tikistirdi çok moralim bozuldu istemiyorum diyorum anlamıyorlar allahtan 2 çatal aldım bıraktım..
Kahvaltı: 10.30
2 dilim pastırma 1 dilim beyaz peynir 6 adet zeytin siyah 1 adet çeri domates 1 adet kefirix 1 bardak yeşil çay
Ara öğün: 14.00
1 küçük kutu süt
Oglen: 16.00
et yahni küçük kase salata
Ara öğün: 17.30
2 çatal revani 1 bardak yeşil çay 4 dilim karpuz
Aksam: 20.30
1 küçük kutu yoğurt 10 Adet çiğ badem ici çeyrek muz
Kızlar su bugün berbat1 litre bile içemedim
Spor bugün yok annemlere ziyarete gittim sabah ev temizliği yaptım sonra bindim motora annemlere uçtum:) sporu ve revaniyi yarın halletcem:)
Zaten bi veliler, bi de okul kantincileri seviniyor okul açılmasına
Öğretmenler ve öğrencilerin gözü yaşlı
Bi kere benim de pantolonum yırtılmışti okulda hem dee(üstüme giydiğim şey biraz uzun olmasa tam olacakti )
Dökülün bakalım böyle anılarınız var mı
Tamam dollycim tamam, diyen kaçtı
Demek ki neymiş bilmeden yargılama hiç bir diyetisyenii
Ay o minnak da mı okullu oluyor. Kutlu mutlu olsun küçük paşa🎗
Künefenin tadına baktım sadece kaptişim, tepsi kebabını da az ve pidesiz yedim. Pişmiş biber ve domates tıkındımgünü öyle kurtardım yani kuzum.
Gelince de tartildim. Asayiş berkemal gibi bakalım. Tavsiyen işe yaramış duruyor canım çok sağol: çok abartilmamiş miktardaki etin yanına bol yağsız sebze
Et bana kilo aldırır diyordum ama tartildim gelir gelmez 900 gr. artı çıktı (tabi tokken ve yolculuk sonrası, sabaha iner biraz) Yaani takımındaki elemanın bünyesini ondan bile iyi tahlil eden bir kaptişçok şanslıyız bence
Kuzum bu geçici bir süreçIyi aksamlar kizlar
Bugunki menum
Sabah 09.30
1 yumurta
1kk peynir
2 dilim ekmek
3 bardak sekersiz cay
Ara 12.00
Sekersiz turk kahvesi
Oglen yok
Ara 15.00
3 dilim ucgen dilim karpuz
Aksam 18.30
Sahilde balik ekmek ekmeginin yarisini biraktim ama
2 litre su
Spor yapamadim ama sahilde uzunca yuruyuz ve kosturma yaptim
Sabah bi basladilar misafirler once kayinpederim geldi sonra kaynim ve uyuz elticigim geldi suclarini biliyorlar yoksa gelmezlerdi yani hic bi bayram gelmediler bugun ne alaka yani
Sonra teyzemler ugradi geliniyle diger oglu geldi kalabaliklardi baya bi evden zor ciktik disari goya sabah kahvaltiya gidicektik.morelim cok bozuk bugun kizlar hatta sinirlerim resmen yerdegistirmis durumda esim sigara birakiyor butun tasini tavrini bana puskurtuyor resmen bir haftada kocamdan nefret ettim tiksindim bosanmayi bile dusundum bugun
İyiyim canım
Pazartesiye kadar izinliyim
3yerin işine bakan tek kişiydim. Şimdi aynı yerin işini yapan 3kişi olduk. Başka birime geçer miyim bilmiyorum. Ama seni buraya alalımlar başladı. Bakalım. Hayırlısı olsun.
K göre heryer aynı. Bu kadar zor yeri yaptıktan m heryeri yaparım.
On
Giden kişinin dönmesine bende sevindim.
Denizli
Hayırlı yolculuklar canım
Biz bir aksilik olmazsa cumartesi döneceğiz
Bugün tatlı yemedim
İyiyim canım
Pazartesiye kadar izinliyim
3yerin işine bakan tek kişiydim. Şimdi aynı yerin işini yapan 3kişi olduk. Başka birime geçer miyim bilmiyorum. Ama seni buraya alalımlar başladı. Bakalım. Hayırlısı olsun.
Bana göre heryer aynı. Bu kadar zor yeri yaptıktan sonra heryeri yaparım.
Giden kişinin dönmesine bende sevindim.
Denizli
Hayırlı yolculuklar canım
Biz bir aksilik olmazsa cumartesi döneceğiz
Bugün tatlı yemedim
Immmmm köriBugunku menum - 15 agustos
08:30 - az tereyaginda 2 yumurta.
15:00_ 1 hint ekmegi( gozleme gibi ama yagsiz), 4-5yk korili tavuk, 4-5 yk korili sebze yemegi. 3 ucgen dilim karpuz.
Su: 3 litre
Spor: 20 dk tempolu yuruyus
@Yawrukush @stitch @Kozmogirl17
Ay ben çok fena düşmüştüm o zaman da timmişim biraz tabi ve hırkamda uzun ponponlqr vardır öyle hışımla düştüm ki öndeki ponponlqr dolanıp arkaya filan gelmiştiZaten bi veliler, bi de okul kantincileri seviniyor okul açılmasına
Öğretmenler ve öğrencilerin gözü yaşlı
Bi kere benim de pantolonum yırtılmışti okulda hem dee(üstüme giydiğim şey biraz uzun olmasa tam olacakti )
Dökülün bakalım böyle anılarınız var mı
Tamam dollycim tamam, diyen kaçtı
Demek ki neymiş bilmeden yargılama hiç bir diyetisyenii
Ay o minnak da mı okullu oluyor. Kutlu mutlu olsun küçük paşa🎗
Künefenin tadına baktım sadece kaptişim, tepsi kebabını da az ve pidesiz yedim. Pişmiş biber ve domates tıkındımgünü öyle kurtardım yani kuzum.
Gelince de tartildim. Asayiş berkemal gibi bakalım. Tavsiyen işe yaramış duruyor canım çok sağol: çok abartilmamiş miktardaki etin yanına bol yağsız sebze
Et bana kilo aldırır diyordum ama tartildim gelir gelmez 900 gr. artı çıktı (tabi tokken ve yolculuk sonrası, sabaha iner biraz) Yaani takımındaki elemanın bünyesini ondan bile iyi tahlil eden bir kaptişçok şanslıyız bence
Canım menünde doydun mu zaten bayram yoğun durumlardan dolayı moral bozukluğu da var lütfen aç bırakma kendini... ben bununla aç kalırdım çünküIyi aksamlar kizlar
Bugunki menum
Sabah 09.30
1 yumurta
1kk peynir
2 dilim ekmek
3 bardak sekersiz cay
Ara 12.00
Sekersiz turk kahvesi
Oglen yok
Ara 15.00
3 dilim ucgen dilim karpuz
Aksam 18.30
Sahilde balik ekmek ekmeginin yarisini biraktim ama
2 litre su
Spor yapamadim ama sahilde uzunca yuruyuz ve kosturma yaptim
Sabah bi basladilar misafirler once kayinpederim geldi sonra kaynim ve uyuz elticigim geldi suclarini biliyorlar yoksa gelmezlerdi yani hic bi bayram gelmediler bugun ne alaka yani
Sonra teyzemler ugradi geliniyle diger oglu geldi kalabaliklardi baya bi evden zor ciktik disari goya sabah kahvaltiya gidicektik.morelim cok bozuk bugun kizlar hatta sinirlerim resmen yerdegistirmis durumda esim sigara birakiyor butun tasini tavrini bana puskurtuyor resmen bir haftada kocamdan nefret ettim tiksindim bosanmayi bile dusundum bugun
Canımm moral bozmak yok olur öyle şeyler.. ev işi zaman sınır tanımıyorreglim de bitmedi
menülerimle geliyorum daha eve şimdi geldim
çamaşırlar ve temizlik yapacağız
yarın 2 günlük menümü yazıp geliyorum
Ya maşallah ekmeksiz yumurta filan yeyip nasıl doyuyorsunuz su filan da çok iyiBugunku menum - 15 agustos
08:30 - az tereyaginda 2 yumurta.
15:00_ 1 hint ekmegi( gozleme gibi ama yagsiz), 4-5yk korili tavuk, 4-5 yk korili sebze yemegi. 3 ucgen dilim karpuz.
Su: 3 litre
Spor: 20 dk tempolu yuruyus
@Yawrukush @stitch @Kozmogirl17
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?