Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar bugün sen efso yorulduğum bir gün oldu yine annemlerin iki günü kaldı o yüzden yoğun geçiyor günler...
sabah:
Fırında patates (birkaç dilim) bol fırında biber ve soğan, 2.5 dilim peynir, domates, salatalık, maydonoz, dört -5 zeytin, 1 dilim tam b ekmeği ve çay
Akşam:
Beş- altı yk yeşil fasulye, bol salata, 5 yk filan pilav
Sabah akşam arası belirli bi ara öğün yapamadım hep gezi olduğu için ama iki öğün arasında 1/4 simit, 1 dilim ekmek üstü kaşar yedim .
Bu arada akşam yemekten sonra telefonda bir mesaj trafiği varken bir anda misafirlikte çikolata ikram ettiler boş bulunup aldım
Ara öğün: 8-9 Antep fıstığı, yoğurt

çikolata olmasa harika kuzum

Oooooo süpersin :)

14 Ağustos

11.30
2 yk menemen
1 yk kavurma
Peynir
Yarım haşlanmış yumurta
1,5 kepekli ekmek

Türk kahvesi

1 küçük dilim şeftali

16.00
1 kibrit kurusu kadar ev baklavası(gelenlere ikram ediyordum ve dayanamadım koyarken)
3 sarma

17.45
1 tabak fasulye
Yarım dilim ekmek
Salata

Türk kahvesi

Su 4L geçti sanırım

Spor
Leslie 3 mil
200 jj(cezam)
200 zıp ( Kozmogirl17 canım sen demiştin)
+300 zıp bugünkü baklava için cezam
100 mekik (cezam)

Yawrukush

Ya sporunu yapmışsın zaten ceza olarak o yüzden yediğin baklavanın tadını çıkartsaydın

fayfeyfiy tebrikler

Aksam yemegini pisirdim, simdi oglen yemegimi yiyecegim.
Bugun 2 saatten fazla temizlik yaptim, yemekten sonrada kapali oyun parkina gitcez garanti 2-3 saat kaliriz.
Birde halledebilirsek Akina ayakkabi almaya gidelim diyoruz ama firsat olmazsa baska zaman alicam.
Okullar yarin basliyor kosturmalarimiz basladi :)

Tabi insan bir kotu hisseder canim. Ama en azindan iyiki arabada birsey varmis. Yoksa bir de eve kadar oyle gitmek var bile bile
Arabada her zaman hepimiz icin bir ceket ve cocuklar icin yedek kiyafet, ayakkabi bulundururum :)
Temkinli maceraci bir yapim var :))

Ben listede degilim ya yinede yuzde hesaplamam gerekiyor mu zira bunu neden ve nasil yaptığımızı kavrayamadim daha
Ilk haftalar sen alisana kadar biz senin yerine hesaplariz sonra sen ogrenirsin zaten oldukca kolay canim.

Kuzum iyiyim spor ve cezamı da yaptım sen nasılsııııın
Harikasin, iyilestin mi tamamen.
Misafirlik nasil gecti?

Canim aralarda yedigin seylere dikkat et, bazen insan farketmeden cok kacirabiliyor.

Baslangic kilon 68.7 idi canim gayet guzel vermissin :)

Menu, sporlar cok guzel ama o suyu nasil ictin feyzos yaaaa :)

Iyi geceler kizlar bayram bitti döküldü k buraya biraz telaseli biraz kacamakli gecti bayram maalesef hic tartiya cikmadim insallah cuma cikicam
Sizde durumlar nasil
Bayramda herkesin duzeni biraz degisti canim ama toparlariz beraber :)
Nasil gecti bayraminiz?

Aaaa açılıyor mu orda :)
Ellerine sağlık kaptanım :)

Komik gelebilir ama 1L sürahime pipet attım
Eğlenerek içiyorum

DiZi izlerken falan önüme alıyorum
Hani Önceden bir şeyler izlerken ne yediğimizi fark etmeyip çok yiyorduk ya
Aynı olayı suya uyarladım farkında olmadan

Kaptanım geniz akıntım vae(sinüzit sanırım çünkü her şey uyuyor ) o da yatınca bir süre sonra midemi bulandırmıyor
Gece hemen uyuyamadığımdan bir süre sonra da bulantıdan uyuyamıyorum
Şimdi yataktayım inşallah çok bulanmadan uyurum
Spor da yaptım ya güzel uyurum inşallah

Iyi geceler kizlar bayram bitti döküldü k buraya biraz telaseli biraz kacamakli gecti bayram maalesef hic tartiya cikmadim insallah cuma cikicam
Sizde durumlar nasil
Ben de Öyleyim ama sserendipity cim harika ilerliyor inşallah yarın wc çıkar ve harika eksi ile gelir
:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…