Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ooo su muduru gelmis
Naber tatlim? Benim bugun su yine cok kotu
Kuzum su ile alakalı bir uygulama kullanıyordum ben bir ara

Bak içmediğinde sürekli bir şeyler yemek isteyeceksin çünkü su içme alışkanlığımız yok... yediklerimizden almaya alışmışız o da yetmedikçe çok yiyoruz

Suyu güzel içince kaçamaklar da azalıyor
Ve mutlaka önünde bardağın dolu olsun şişen elinde olsun
O şekilde hatırlayıp içebilirsin

Aaaa açılıyor mu orda :)
Ellerine sağlık kaptanım :)
Evet canim yarin aciliyor :)
Insallah birgun beraberde yeriz..

Cok guzel bir cozum olmus, bende suluguma dolduruyorum, icinede limon atiyoum 1-2 dilim:)
Insallah guzelce uyursun, mide bulantisi vs olmadan kuzum...
Tatli ruyalar:)

Yawrukush
agustos 14 menum

sabah 9 'da
1 kase yogurt,orta boy seftali ,tarcin

ara 10:30
neskahve sutlu

oglen yok

aksam 4 te
tavuk salata ( yarim gogus,marul,1/3 miktarinda kruton ,az zeytinyagi,kirmizi sogan ) 1tabak

ara ogun 18:30

2 yemek kasigi fistik ,3 kuru erik
3 lt su

spor : 3 mile firm

lisayi aktiviteye goturdum 1 ' de gittik 4 ' e dogru ancak gelebildim eve oglen yiyemedim .

Menu, su , spor gayet guzel canim:)
Kac yasinda kizin, ne aktivitesine gidiyorsunuz?

Kızlar helloooo
Ya birkaç gündür hiç gelemedim, türkiye’deki son zamanlarım olduğu için arkadaş, aile, ufak tatil uzaklaşmalarıyla geçti. Yarın gelip yazarım, hepinizi çok özledim ❤
Canimcim gozlerimiz seni ariyor, bekliyoruz Gizemcim.

CARSAMBA MENUM
SABAH 9DA

Yarim haslanmis yumurta (canim istemedi daha fazla)
10 zeytin (yesil&siyah)
1 kk peynir
yarim domates, yarim salatalik, yarim avokado, 5-6 tane kozlenmis minik koy biberi
2 dilim pastirma
50 kalorilik pita ekmegi

ARA 12.30DA
Filtre kahve
1 kuru kayisi
6 adet diyet tuzlu biskuvi (60 kalori) & 1 tatli kasigi acuka

OGLEN 14DE

1 kucuk tabak kabak yemegi
Avuc ici boyutunda izgara tavuk

ARA 16DA
1 yarim ay seklinde karpuz

AKSAM 19DA
Avuc ici boyutunda izgara tavuk
4 yemek kasigi bulgur pilavi

SU: 2 lt olacak yatana kadar. (bugun az ictim)
SPOR: Temizlik ve bolca yuruyus
fayfeyfiy

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

CARSAMBA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl17
Mavi boncukkk
gogo2405
Gonulmeyvesi
LaMademoiselle
Derya_the_queen
enimenime 10DK Y
klbk3315DK Y200IA
DeryaOnDiet100M
kanadali35
Yawrukush
stitch
cinecin
DenizinYosunKokusu
fmad100M
Patlicanmoru200IA
Kartanesi3741
Falanfilannnn
besive
Dolly94
*ARKADASLAR LUTFEN MENU VE SPORLARINIZI YAZMAYI UNUTMAYIN! BU HAFTADAN ITIBAREN, 3 KEZ UST USTE MENU BILDIRIMI YAPMAZSANIZ , 1 SARI KART ALACAKSINIZ!
TOPLAM 3 SARI KARTI OLAN ARKADASLAR KURALLARIMIZ GEREGI, LISTE DISINDALARSA LISTEYE DAHIL OLAMAYACAKLAR, LISTEDE ISELER IZNE CIKARILACAK YA DA DISKALIFIYE OLACAKLAR...

Gunaydin arkadaslar gununuz cok guzel gecsin.
Yarin biliyorsunuz tarti gunumuz ve bu hafta menulerimiz bir miktar bozuldu o yuzden bugunu olabildiginde hafif ve sade menulerle gecirelim.
Aksam yemeginden sonra bir sey tuketmeyelim, hatta cok fazla sivida almayalim o saatten sonra
Dilerim yarini guzel kilolarla geciririz hepimiz.

Menu, su , spor gayet guzel canim:)
Kac yasinda kizin, ne aktivitesine gidiyorsunuz?

Canimcim gozlerimiz seni ariyor, bekliyoruz Gizemcim.
4 yasinda ,her hafta carsamba , bir etkinlik var , dun ari ve bazi boceklerin anlatildigi bir etkinlik vardi .ucretsiz 1:30 dk surdu . gecen harfa dr. seusse karakteriyle ilgili maske ve karakter yapistirip boyaladilar, bir onceki hafta sihirbaz show vardi :) , kutuphanemiz duzenliyo cok iyi oluyo yazin :)

1 simit biraz fazla olmus canim ama aksami hafif atlatmissin.
Tabi o davranisi yersiz ve tehlikeli olmus canim. Bir iki gun cok ilgilenme gormezden gel hem sen de esin de birbirinizin degerini daha iyi anlarsiniz boylelikle
Ilgilenmiyorum zaten kac gundur ama yine yapiyor aman gecer gecmesinede ben sinor olduhumla kaliyorum.
Arada yine bazen gitmek istemiyor. Uzun uzun gonlunu yapiyoruz.
Kiyamam ya biz bile bu halimizle calisirken ise gitmk istemiyorduk
Canim o dusunce zaten sinirle dusunulen biseydi uygulamaya gecirmem tabi kide yani okadar uzuyor beni cociklarin yaninda ayari kacinca nasil alttan alicagimi bilemiyorum onlara yansimasin diye herseye eyvallah der oldum o sigarayi birakiyor diyor ama bende kaldiramaz oldum oste
Tebrikler feyzam fayfeyfiy bosuna bizim dondurmayi yakmamissin.
Oooo ama adam sağolsun söylemiş de fark etmişsin kuzum
Benimde bi anim var ama yirtik degil bi elbisem var sirti beline kadar acik tamamen bir nikahta giydim elbiseyi gittim oturuyorum bi amca bakip duruyor sonra usulca yanima gelde kizim elbisenin fermuari patlamis sirtin acilmis dedi cok kizmistim o gun amcaya
Tabikide canim ama kiyamiyorum bole bakinca cok minik geliyorlar ama katiliyorum sana
Kuzum bu geçici bir süreç
Eşini kaç yıldır tanıyorsun
Ve bu düzelecek unutma
Geçeceğini düşün

Biz hep kolaya kaçıyoruz
Ama eşinle daha birlikte yaşlanıp kaç tel s
Yok canim ya ne kolayi su bayramda neler cektirdi bebegim bi bilsen telefonuna bile takti napiyomusum ben telde onu gectim cocuklara kiziyor hem gezmeye eglendirmeye goturuyor hem burnumuzdan getiriyor neyse gecicek ya sabir cekiyorum.bugun ise gitti rahatiz.
Doydum canim baya baya hemde bakim tartilcam bugun baya inmis olmam lazim
Caanim pilav biraz fazla kacmis hem pilav hem simit hem ekmek hem cikolata olmamis kuzu bugun daha dikkatli olmaliyiz.
Canim ben unutmusum o cezayi iyi yapmissin 1 tane bakalavadan bisi olmas sporlarin cok guzwl
Kızlar helloooo
Ya birkaç gündür hiç gelemedim, türkiye’deki son zamanlarım olduğu için arkadaş, aile, ufak tatil uzaklaşmalarıyla geçti. Yarın gelip yazarım, hepinizi çok özledim ❤
Canim sende benim aklimdaydin tam yazicaktim sen yazmissin ozletme kendini.
Harika kuzum
Gunaydin kaptisim ve guzel arkadaslarim.
Kaptanimizin soyledigi herseye katiliyorum herkes ayni durumda bugun gerekirse ac gezip yarina eksi getirmeliyiz ki bayrami avantaja cevirelim

Canim bugun mumkun oldugunca az yemeye calis zaten menun guzel az yemissin ama gec yemissin bugun 6 7 den sonra pek biseyde yeme bence

Kızlar ben bu hafta çok kötüyüm yaa keşke off olsaydım bu hafta
neyse yazıyorum

13 AĞUSTOS SALI MENÜ
09:30 1.5 yumurtalı omlet, domates, peynir
15:00 karışık meyve suyu
17.00 karışık kızartma ve 3 dilim ekmek yedim açlıktan ölüyordum.
akşama doğru orta kahve
Su: 2 litre içmişimdir, çok sıcaktı
Spor yok yolda geçti gün

14 AĞUSTOS ÇARŞAMBA MENÜ
Bu menüyü hiç yazmasam daha iyi ama neyse
11:00 yarım bazlama ekmeğine pizza gibi
bir papatya ekmeğine bal kaymak :/
16:00 1,5 dilim börek biraz tuzlu fıstık 2 kadeh şarap -şarap pikniği yaptık arkadaşlarla-
19:00 kremalı makarna 3 yk kadar
2 gündür hep misafirlikteydik ve ne verildiyse yemek zorunda kaldım
çok üzgünüm takım arkadaşım Kozmogirl17
Su: 1 litredir
Spor: ev temizliği çamaşır bulaşık

şu an +1 kilo fazlam var gözüküyor.

Hem de nasıl. Hareket etsem su içinde kalıyordum. Ona güveniyorum belki çok almamişimdir bi umut

canımmm adana menülerini göremedim hemen bakıcam, umarım kendini tutabilmişsindir. Yine de o sıcakta çok kilo alabileceğini düşünmüyorum.

canım 1 simite rağmen iyi menü bence.
sonrasında iyi toparlamışsın.
Spor da var.

Ah be canım çok güzel menü olmuş, vallahi çok üzüldüm sana iyi bir eş olamadım bu hafta :/
Diğer günler nasıldı göremedim.

Canım bir şey diyeceğim bu elti vs olaylarından biraz fazla moralin bozulmuş olabilir mi? Ondan eşinin yaptıklarına tahammülün belki o yüzden daha da azalmıştır ama eşinin de kendini dizginleyemediğine eminim, insanlar bu sigara olaylarında çok çok fazla sinirli olabiliyorlar ama kontrol altına alması gerekiyor maalesef. Uyarmayı da ihmal etme, sana yansıttığı davranışların farkında olsun.

Canım işinin düzelmesine sevindim böyle olacağı belliydi zaten, zor bir süreçti bitti geçti.
Şimdi berabercene 49lara sonrasında da 48lere dönme zamanınımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…