Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bi insan sigarayi birakiyoeum diye olmayan seylere sinirlenip cocuklari arabadayken arabayi olumune kullanirmi bi daha tobe ettim onunla disari cikarsam

hay allah yaa
bu bayram her şey üst üste gelmiş kuzum yaa şansa.
Yani yapılacak şey değil çok haklısın.

hoşgeldiiiiinnnn

Canim bu iki gunluk menun baya bi kotu olmus yarina kurtarilirmi hic bilmiyorum belki bugun cok cok az yiyip spora asilabilirsen sabit gelebilirsin kuzum ama cidden diyette oldugunu unutmussun sanki
Yok be canim onlar anladilar hatalarini dun hepsi geldi yoksa gelmezdi kaynim en buyuk abi kalkip en kucugunun ayagina bayramlasmaya gelmez yani bugune kadar hic olmadi bole bisi ki zaten sorunu kimsede gormuyorum esimde iyidir hostur ama su sigarasizlik bi surectir umarim krizler gecer diye umut ediyorum yoksa sigaradan cok masrafimiz olucak dun arabaya kizmis elfrenini kirdi yani ben okadqr soyliyim.
hay allah yaa
bu bayram her şey üst üste gelmiş kuzum yaa şansa.
Yani yapılacak şey değil çok haklısın.
Hakli olmak sonucu degistirmiyor be kuzum duzelir diye umut ediyorum arifeden beri teror estiriyor sanki tamam kocam sinirli adamdi ama durduk yerede bagirip cagirmazdi

umarim krizler gecer diye umut ediyorum yoksa sigaradan cok masrafimiz olucak dun arabaya kizmis elfrenini kirdi yani ben okadqr soyliyim.

hay allah ama cidden bu kadar sinirlenmesi hiç normal değil hiç hoş da değil
azaltsın başta diyeceğim onu da başaramaz bu kadar etkiliyorsa.
Belki sigara bırakmak için profesyonel yardımlardan alabilir. İlaç falan da şimdi daha da zararlı bana göre. Yani zararlı bir şeyi daha zararla kapatmak da mantıklı değil de, terapi gibi bir şeye mi yönelse. Yazık günah yani.

Canim bu iki gunluk menun baya bi kotu olmus yarina kurtarilirmi hic bilmiyorum belki bugun cok cok az yiyip spora asilabilirsen sabit gelebilirsin kuzum ama cidden diyette oldugunu unutmussun sanki

canım bu hafta bu menülerle eskiye dönmem imkansız cuma günü için ama tabi ki bugün yemeyeceğim. Kaldığım yerden devam etmek mecburiyetindeyim çünkü aldıkça alınıyor biliyorum. Nasıl bir kilo aldım aklım almıyor umarım alkolün vücutta su tutması etkisindendir.

Yok be tatlim azaltarak hic yapamiyor en fazla 1 hafta suruyor gunluk 2 pakete yakin iciyor kisinca anca 1 paket bitip diger paketten 2 3 tane iciyor anca okadar yapiyor yani.anlicagin ben sana soyliyim ya geeri baslicak yada unutucak bi sekilde ne kadar daha bole krizler gelirki bilemiyorum konusmuyorum adamla kavga etmiyim diye nederse tamam diyorum ama ustume gelip sariyor iste

Bugun dikkatedersen bence yarina sabit gelorsin kuzucum bende hafta basi +1 dim ama buhun sabit geldim yarina eksi gelorim diyorum

Gunaydin kizlar, nasilsiniz?
Gecmisi okudum, alintilarimi yapacagim birazdan ama once menum
Maalesef biraz kacamakli oldu dun.
14 agustos
08:00 kahvalti dürümü (tortilla, beyaz peynir, 3 ceri domates, 3 zeytin, roka), cay
11:30 sutlu kahve, 10 adet findik
12:30 bir buyuk tabak salata (marul, domates, 3 zeytin, beyaz peynir, yagi suzulmus konserve ton baligi, limon, tuz)
13:30 cay
16:00 150gr sugar snap peas, sutlu kahve ve bir fistikli bar (139 kalori) ☹
18:30 3 adet kofte, yarim sise bira (33cc siseden)
20:30 1 adet tavada levrek ve salata (tavaya az yag koydum, firinda da yapsam bu kadar yag koyardim zaten)
Su cok kotuydum, 1lt ancak icmidimdir
Spor 5 bench push up, 10 bench dip, 20 bisiklet mekik (bir turlu spora istedigim vakiti ayiramiyorum ama arttirmaliyim)

Guzel ve yogun gecti duzenler de degisti tabi biraz dedigin gibi toparliycaz ins

Merhaba kızlar
Ben de aranıza katılmak istiyorum bu zayıflama sürecinde

Kullanıcı Adı :Linna123
İsim (İsteğe Bağlı ): Aylin
Mesleginiz: Öğrenci
Yaşınız : 23
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: Yok
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 179
Kilonuz: 78
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : Üniversiteye başladığım ilk zamanlar ailemden ayrı yaşadığım için düzenim bozuldu ve 2 yılda 10kg aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Daha sağlıklı bir vücut için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır

Cok kotu degil canim erken icmissin birayi ve yarisini icmissin sorun yok gibi canim

Canımm moral bozmak yok olur öyle şeyler.. ev işi zaman sınır tanımıyor

Ya maşallah ekmeksiz yumurta filan yeyip nasıl doyuyorsunuz su filan da çok iyi
Sabahlari ilginc bir sekilde aclik cok yok canim. Ama gun icinde bir kuzuyu yerim yani.

En guzeli canim temkinli olmak.

Takimimiza hosgeldin Aylin'cim,Özlem ben.Formu doldurmussun zaten kurallardan bahsedim istersen biraz.hergun gunluk menumuzu saatiyle spor ve nekadar su tukkettigimizide beraberinde yaziyoruz.pazartesi gunleri kontrol tartimiz var cuma gunleri ise yaris icin tartiliyoruz ama cuma gunleri tarti resimlerimizle birlikte bildirim yapiyoruz.kendi takimimizin arasinda yarismalarimiz oluyor eslestirmeler yapiyoruz 1 hafta sonunda kazanan es dondurma odulunu kazaniyor.Senden istedigimiz gercekten kilo vermek istiyorsan topigimize sık sık ugrayip arkadaslarla sohbet etmen ve menulerini yorumlaman hem bizim icin hem senin icin cok faydali olur canim .2 hafta deneme suren var liste disi yarisicaksin 3.cuma devamliligin guzel ise ve sende gercekten istiyorsan takima dahil olabileceksin simdilik bukadar canim sormak istedigin bisey olursa sorabilirsin.

Ben de aynisini dusunuyorum bazenn canim ise gitmek istemeyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…