Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ne guzel haftaya 1kilo verebilmissin canim, aslinda sen biliyorsundur o zaman neler yemen gerektigini de, deneyimlisin.
Acaba online danismanlik falan vermiyor mu, bu kadar memnunsan devam edebilmek icin
kızlar ben bu geçmişi nasıl okuyacağımmmmm bir sürü yeni katılan da olmuş
tartıldım 1 kilo almışım inanamıyorum şu an

Gider canim o 1 kilo hemen, basla bugunden sen dikkat etmeye
Aksam 10.30daki kirazi yemesen supermis, aksam o saatte hele sekerli bir sey tercih etme canim..

Aras 4 kilo dogdu Senemcim ama Akinim minicikti, car seate bile oturtmamiz olay oldu :)
Icinde kayboluyordu..
Evet canim, kirazin vakti biraz gec oldu ama daha da yemesek bozuluyorlardi, biz de aksam calisirken yaninda onu yedik :)
Masallah Aras'a
cool_lime ben bazen instagramda rastliyorum, insanlar ara ogunlerde yogurt,meyve ustune biraz da tahin dokuyorlar. sizin icin sut yapmasi acisindan boyle daha saglikli alternatif olabilir gercekten.
Ben whole grain pita aliyorum, 1 pita 100 kalori canim.
Kahvaltida yarisini yiyorum mesela, pita bak belki bulursun kuzum..
Burda da var pita canim ama cok kucuk geliyor gozume, doymuyorum.
gerci evde kahvalti ettigimde daha az ekmek yiyebiliyorum da is gunleri masa basinda sandvic tarzi yiyebiliyorum sadece. tortilla da en kolayi geliyor, dilim ekmek icinden dokuluyor peynirler.
gerci kalori olarak cok olmuyor da daha azaltilabilir tabi. sporu biraz arttirabilsem cok guzel olucak.
Canim 1 simit 4dilim ekmek demek. Simit yediginde yarimdan fazla yeme, aklinda olsun. o yuzden sabah biraz fazla olmus, karpuz cok degilse devami guzel.
Canim suyu daha cok icseymissin bence kotu degil, revani 2catal birsey olmaz
2 gunde bir çıkıyorum cok sis hissediyorum. evet eksideyim ama bekledigim kadar cok degil.
Eksi olsun bizim olsun. Bence sen birinci olucaksin bu hafta
Yolculuk sisligidir canim o, gecer bir iki gune. Cok kacirmadin sen tatilde bence
ooo cok az yemissin canim, bir guzel eksi de senden gelicek desene.
Ayy cok severim ama uzun zamandir yemedim
heheh biliyorum. guzel bir eksi gorunce bir ctesi odul yaparsin kendine
canim cok az yemissin tum gun. ben begenmedim acikcasi menuyu. ve daha once bahsetmistim korler cok kalorili oluyor. markette ufacik satilan mikrodalga koriler mesela 750kalori falan ki beni doyurmuyor onlar
bence sen istedigin kiloya ulasana kadar kori ve falafel'i hayatindan cikar.
ben yemegim olmadiginda bir kaba marul, domates, peynir koyup yanima aliyorum, ustune ton baligi ekleyip yanina da birkac wasa benzeri kraker aliyorum ve cok doyurucu oluyor. aklinda olsun. evde baska salatalik malzeme varsa da ekliyorum ama base hep bu 4lu :)
Yok canim cok yedim. Hala tokluk var. Ya ben doymak istiyorum yeyince. Su iki ogune bir alissam oglen cok yesem aksam yemesem ya da en fazla salata yesem olir sanki
iki ogune gerek yok canim yapamiyorsan. ben onun icin bir arastirma okumustum, saglikli ama yapabilen vucutlar icin. erkekler genelde ok'mis ama bayanlar hormonlardan dolayi herkese uygun degilmis. deneyin ama zorlamayin yapamiyorsaniz diyordu okudugum yazida.
sen her ogunune ufak bir salata ve/veya yogurt ekle bence. ben useniyordum eskiden ama artik salata eklemeye calisiyorum ve hem doyuyorum hem cok daha keyif aliyorum yemeklerden
ohhh ne guzel, harika spor olucak hem de ailenle vakit
benim kizim da 10aylikken baslamisti
Burada dogum sonrasi izin 6 hafta sadece anneler icin, 6 haftalik bebekler malesef basliyor krese..
Ama bence erken okula baslayan cocuklar daha disiplinli, daha kurallara sadik, daha ayaklari yere saglam basan bireyler oluyorlar canim..
Burada 9ay ama maasin kus kadar kaliyor. sadece 6hafta 90% maas. o yuzden 6haftalikken kresler almaya basliyor bebekleri. zaten cogu kisi de emzirmiyor. formula milk ilk ciktiginda cok populer olmus, insanlar vazgecmis emzirmekten. simdi ulkede kampanya var, emzirmeyi arttirabilmek icin
Evet canim, krese giderken hersey cok duzenli, bizimki bile cigrindan cikiyor hemen tatil oldugunda, bir de kressiz dusunemiyorum
aaa annenler mi orada, ne guzel, keyfini cikarin.
aslinda gun ici ara ogunlerin simit-ekmek falan oldugu icin pilavi yemeseymissin aksam bence gunu kurtarirmissin
aaayy canim ev baklavasi cekti, bana da gonder Feyzacim :)
bence guzel menu canim, baklava var ama cok da guzel spor var
Iyi geceler kizlar bayram bitti döküldü k buraya biraz telaseli biraz kacamakli gecti bayram maalesef hic tartiya cikmadim insallah cuma cikicam
Sizde durumlar nasil
hosgeldin canim, bugun biraz dikkat edersen cuma tartisi cok kotu olmaz bence
bu fikir cok iyiymis, gerci bebekten artik tv basina cok oturamiyoruz ama deneyecegim ben de :) bayildim
atlatamadin mi canim hastaligi henuz, cok da kosusturdun dinlenemedin tabii. neyse bitiyor bayram, insallah toparlarsin biran once.
cok haklisin, zaten ara ara sen aklima geliyorsun da iciyorum, yoksa bu kadar bile olmayacak su canimsin
o uygulamalardan indirmistim, masama guzel bardaklar surahiler falan aldim, meyveli - salatalikli sular hazirladim. cok benim vucudum su aramiyor, hicbirsey arttiramadi su icmemi unutuyorum hep.
yediklerin cok guzel ama ogleni atlayinca az olmus, dayanabildiysen bir onceki gunun telafisi olmus :)

Çarşamba
Sabah 1/2domatess 1/2salatalık 1kk b peynir 1yk bal 2dekmek 1/2h yumurta
Ara 1 avuç leblebi
Akşam 1/4pors ciğer sote, 1/2pors.et haşlama, 2d.ekmek
Su 3lt civarı
Spor 3500civarı adım

yorum yapmayayim ben bu menulere
olsun canim, hadi bugun geri don, toparla
Kizlar bugunde -400 gr gordum insAllah yarina kalici olur. Bazen eksi kilolar bi selam verip gidebiliyolar
oooh super
2 paket cok iciyormus canim, bu kadar zorlaniyor olmasi normal. sen uyar tabi kotu veya tehlikeli davranis gostermemesi lazim ama destek de ol. daha yasiniz gencken birakabilirse ilerde rahat edersiniz bir hastalik olmadan.
sigaradan artacak para da cabasi

Insallah canim gelir diye umuyorum bende bugun spora odaklanmaliyim bende.
Ya ssigaraya vermedigi parayi arabanin elfrenine vericek simdi boyle giderse kar yerine zararimiza olucak

Merhaba Aylincim hosgeldin.
Ne okuyorsun?

Memnun oldum Özlem’cim. Çok teşekkür ederim bilgiler için. Bu aralar tatildeyim o yüzden vaktim bol. Buraya zaman ayırmaktan sorun yaşayacağımı zannetmiyorum. Yarışmalar sadece kilo vermek üzerinden mi oluyor yoksa yapılan sporlarla falan mı?
Merhaba Aylincim hosgeldin.
Ne okuyorsun?
Hoş buldum. Finans yönetimi ve muhasebe son sınıfım.

canım yaa eski eşim
sen bu hafta da baya ilerleyeceksin gibime geliyor

hoşgeldiiinnn
tatildeysen daha da kolay başarırsın
kilo vermek üzerinden yarışmak
spor da sıkılaşmak ve daha kolay kilo verebilmek için bir motivasyon.
eğer çok kaçamak yaparsan ceza olarak da veriliyor.

hoşgeldiiinnn
tatildeysen daha da kolay başarırsın
kilo vermek üzerinden yarışmak
spor da sıkılaşmak ve daha kolay kilo verebilmek için bir motivasyon.
eğer çok kaçamak yaparsan ceza olarak da veriliyor.
Hoş buldum canım. Sporla aram iyidir benim ya. Çok severim. Sevindim burada da desteklendiği için.

Hoş buldum canım. Sporla aram iyidir benim ya. Çok severim. Sevindim burada da desteklendiği için.
Canim ne kadar spor yaparsan okadar sıkılasmana ve kilo vermene yardimci olur tabi ama yarismada nekadar kilo verdigine bakılıyor burası gamzemin dedigi gibi motivasyonunu en ust seviyede tutmaya yariyor basladiginda bunu daha iyi anlicaksin 3 gun ugrama buraya kilo alman garanti ben sana okadar diyimsaka bi yana saglikli kilo vermek en guzeli duzenli beslen sporunu yap kilonu ver takima destek ol budur yani

Merhaba

Davet için teşekkür ederim stitch

Daha önce 2.takımdaydım. Tatildi bayramdı derken kilolarda geldi..

Düzene girmem için takım disiplinine ihtiyacım var.

Bu arada kilom 78
Hosgeldin canim aramiza insallah hep beraber guzel kilolar vericez.

Kiz ne gaza getiriyon adi ustunde eskiiii eskide kaldiii zaten kilo verirse mezun olcak cıkcıkcık

Kız mezun da olsun da ne çabuk mezun oluyor kaç kilo hedefi neydi dur bakayım
valla ben çok ümitliydim bir verseydim 49lara düşecektim aaaah aaaahhhh

Merhaba

Davet için teşekkür ederim stitch

Daha önce 2.takımdaydım. Tatildi bayramdı derken kilolarda geldi..

Düzene girmem için takım disiplinine ihtiyacım var.

Bu arada kilom 78
Bu arada asagidaki formu doldurman gerekiyor canim

4. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…