Valla simdi dikkatimi cekti senin 4.3 benim 4.4 kilom var mezuniyeteay inanmıyorum herkes nasıl da azimli vermiş kiloları
arkadaşlarımı tebrik ediyorum ve bugün rejime ve spora son hız devam ediyorum.
Valla simdi dikkatimi cekti senin 4.3 benim 4.4 kilom var mezuniyete
Ben mezunbolmicam ama canim dusurucem hedefimi daha cok kilom var verilecekay hadi o zaman verelim
30 ağustos hedefim olmayacak sanırım ama
30 ağustosa 49u görmem lazım
Hosgeldin canim, insallah gidecek o kilolar. Kurallardan bahsetmeye gerek yok o zaman sana, sen zaten biliyorsun nasil isledigini :)Merhaba
Davet için teşekkür ederimstitch
Daha önce 2.takımdaydım. Tatildi bayramdı derken kilolarda geldi..
Düzene girmem için takım disiplinine ihtiyacım var.
Bu arada kilom 78
ne guzel, bir sonraki mezunlar sizsiniz o zamanValla simdi dikkatimi cekti senin 4.3 benim 4.4 kilom var mezuniyete
Uok canim ben mezun olmayi dusunmuyorumHosgeldin canim, insallah gidecek o kilolar. Kurallardan bahsetmeye gerek yok o zaman sana, sen zaten biliyorsun nasil isledigini :)
Sadece bizim takimda haftalik es yarismasi var, esinle birlikte diger gruplarla yarisiyorsun, en cok kilo veren ikili dondurma kazaniyor
Bir de ilk sayfadaki katilim formunu doldurabilirsen ekleyeyim seni de takim listemize, kozmogirl de gondermis zaten sana
ne guzel, bir sonraki mezunlar sizsiniz o zamanAnkee
Uok canim ben mezun olmayi dusunmuyorum
HoşgördümHosgeldin canim, insallah gidecek o kilolar. Kurallardan bahsetmeye gerek yok o zaman sana, sen zaten biliyorsun nasil isledigini :)
Sadece bizim takimda haftalik es yarismasi var, esinle birlikte diger gruplarla yarisiyorsun, en cok kilo veren ikili dondurma kazaniyor
Bir de ilk sayfadaki katilim formunu doldurabilirsen ekleyeyim seni de takim listemize, kozmogirl de gondermis zaten sana
ne guzel, bir sonraki mezunlar sizsiniz o zamanAnkee
Hatta simdi gordum takim kaptaniymissin superHoşgördüm
Evet kurallara vakıfım..
İlk sayfaya bakıyorum hemen
Hoşbuldum canımHosgeldin canim aramiza insallah hep beraber guzel kilolar vericez.
Hedef 55hoşgeldiiiinnnn
kaç kilo hedefin??
Çok önemli değilse çok özelime girmek istemiyorum..Bu arada asagidaki formu doldurman gerekiyor canim
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Evet.. MaalesefHatta simdi gordum takim kaptaniymissin super
2. takim kapatilmis degil mi 601. etapta
57 en kotu 60 cnmcanım peki asıl olmak istediğin kilo nedir?
hosgeldin akrrepcim, ekledim seni deÇok önemli değilse çok özelime girmek istemiyorum..
Evliyim.
164 boy kilo 78
Pisboğaz oluşum kilo almamı sağlıyor.
Sağlıklı ve fit görünmek için kilo vermek istiyorum
Evet katıldım
hosbuldum :)hoşgeldiiiiinnnn
57 en kotu 60 cnm
Supermissin canim, ama cok da farkin yok suan. Az kaldi yine oyle olmanakızlar 3 sene önce 46 kilo halim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?