ah canim kiyamam ben onlara. buyuge de bulasmistir belki grip. gecmis olsun cok. umarim toparlarlar biran once.Naber kızlar nasıl geçiyor gününüz? Benim modum düştü çünkü hastalandı kuzucuklarim. Küçüğüm ateşli + istifra ediyor, büyük olanimda bir mızmız galiba onun da mide bağırsak prob. var.
Minişimi dr.a götürdüm grip dedi ilaç verdi, dönerken de büyük kızım hastalandı
Hava değişimi iyi gelmedi sanırım kuşlarıma.
Ben de çocuklar ev filan derken öğün atladim. Az önce de hafif bir akşam yemeği yedim diye seviniyorken küçük bir kase çekirdek yedim
Yazarım menümü birazdan
Supermissin canim, ama cok da farkin yok suan. Az kaldi yine oyle olmana
nasil gidiyor bugunun, biraz telafi edebildin mi tatilini? any exercise?
o kadar da degil yawf, telafi demek salata demek, sebze demek, protein demek. ac kalma cok fazla :)valla hiçbir şey yemedim desem yeri
egzersizi akşama yapıcam eve gidince ama
su 1.5 litre içtim en azından
Naber kızlar nasıl geçiyor gününüz? Benim modum düştü çünkü hastalandı kuzucuklarim. Küçüğüm ateşli + istifra ediyor, büyük olanimda bir mızmız galiba onun da mide bağırsak prob. var.
Minişimi dr.a götürdüm grip dedi ilaç verdi, dönerken de büyük kızım hastalandı
Hava değişimi iyi gelmedi sanırım kuşlarıma.
Ben de çocuklar ev filan derken öğün atladim. Az önce de hafif bir akşam yemeği yedim diye seviniyorken küçük bir kase çekirdek yedim
Yazarım menümü birazdan
o kadar da degil yawf, telafi demek salata demek, sebze demek, protein demek. ac kalma cok fazla :)
Canım yolda başladı zaten dün, oradayken klimadan filan oldu heralde, alışkın değiliz. Klimasiz da felaketticanım çok geçmiş olsun yaa
demek ki üşüttüler çok rüzgar vardı adanadan gelince çarptı mı ne oldu?
Pembe canavarlara her zaman kapımız açıkMerhaba... bir katılımcı daha alabiliyor musunuz? Müsait misiniz
Günaydın canım, hoşgeldin. Bizim takim kaptanimiz da Amerikada yaşıyor. (Kullanıcı Adıembecanavar
İsim (İsteğe Bağlı ):Ayşegül
Mesleğiniz Memur
Yaşınız 29
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1-18aylık
Yaşadığınız şehir: new haven-Amerika
Boyunuz : 169
Kilonuz: 61.5
Hedef kilonuz : 57
Kilo alma hikayeniz : Doğum sonrası tatlı ca navarı oldum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Eski kıyafetlerime sığmak istiyorum, tamamen duygusal
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır
TabikiMerhaba... bir katılımcı daha alabiliyor musunuz? Müsait misiniz
Bakicam canim hemen ama neden short term study diye dusunuyorsun? due PM atayim :)stitch senemcim burda mıydın?
Benim vize işlemlerine de baslamam lazım şu çeşidine basvuracakmişiz. Müsait olduğunda neler yapmam ne belgeler toplamak gerektiğini yazar mısın kuzum bana? (Sanırım short term study olacak) Ama çocuğa anlatır gibi anlat olur mu
https://visa-fees.homeoffice.gov.uk/y/turkey/usd/visit/standard-visitor-visa---for-uk-isle-of-man-jersey-and-guernsey/short-term-up-to-6-months-single-or-multiple-entry
Tabiki
Asagidaki formu doldurabilir misin?
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Günaydın canım, hoşgeldin. Bizim takim kaptanimiz da Amerikada yaşıyor. (Yawrukush canım önce kanadali35 şimdi Minnakeller sana komşu olanları çekiyorsun galiba Özgecim )
Takımımız diye demiyorum ama gerçekten çok güzeldir. Şanslısın bence. Burda hep birbirimize yol arkadaşlığı yapıyoruz ideal kilomuza inmek için.
Hosgeldin canim, tamamdir ekledim seni de takim listemize, ama verecek kilon cok azmis, liste disi takim icinde yarisirsin sen artik :)Kullanıcı Adıembecanavar
İsim (İsteğe Bağlı ):Ayşegül
Mesleğiniz Memur
Yaşınız 29
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1-18aylık
Yaşadığınız şehir: new haven-Amerika
Boyunuz : 169
Kilonuz: 61.5
Hedef kilonuz : 57
Kilo alma hikayeniz : Doğum sonrası tatlı canavarı oldum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Eski kıyafetlerime sığmak istiyorum, tamamen duygusal
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır
Evet simdi gordum pardonBir önceki sayfada kaldı sanırım yazdım onları hep
cok iyi dusunmussun, iyi arkadasliklar edindik burada, sen de hosgeldin tekrarÇok teşekkür ederimben sizin grubu uzaktan takip ediyordum gizli sapık gibi... çok güzel arkadaş olmuşsunuz çok hoşuma gitti. Dedim benim neyim eksik
Hosgeldin canim, tamamdir ekledim seni de takim listemize, ama verecek kilon cok azmis, liste disi takim icinde yarisirsin sen artik :)
Evet simdi gordum pardon
cok iyi dusunmussun, iyi arkadasliklar edindik burada, sen de hosgeldin tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?