Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Üzüldüm kuzu, ayrılmış ebeveyn çocuğu olmana rağmen gerçekten harika bir birey olarak yetismişsin Özge'cim. Benimkiler de çok kavga ederdi, zor geçti çocukluk zamanlarim.
Parkta da iyi kurtarmişsin durumu, seninki en azından banka takılmış. Benimki şişmanlıktan yırtılmışti
ben de aynı şeyi düşünmüştüm
kız balı nereden buldun kahvenin yanına tamam okudum şekerli içemiyormuşsun da FitFiliz
Aa bak sırf onun bir kase bal bulunduruyorum evde. Hatta huyluyum biraz bizimkilerin kahvaltılık balı ayrı kasede, benimki ayrı Çanakkale kooperatif çam balı kendisi

Örnek bir menü, eşim kim tutar seni

[QUOTE="hoşgeldin canım
oyy minnoş da bebeğin varmış
sanırım hedefin en az %10 olmalı yani hedef kilonun 55 olması gerekiyor diye biliyorum ben ama
kaptanımız Yawrukush sana döner bu konuda [/QUOTE]

Hmm aslında ben 24 gün önce başlamıştım diyete ozaman 67 kiloydum. Aslında 6 kilo verdim. Tartım yoktu sürekli unuttuk almayı.

15 Ağustos

Sabah (8:30)
2 yumurtalı omlet
1 dilim peynir
5 zeytin
Domates/ salatalık

Öğle (13:00)
1 kase etli çorba
1 kase yoğurt
1 kase salata

Ara (15:30)
1 elma
6-7 badem
Sütlü kahve

Akşam (18:30)
4 köfte
1 büyük kase salata
1 dilim ekmek

Su: 2.5l + dukan birası
Spor: jillian micheal 30 day shred 3 seviye

jillian 3. seviye mi

Hoş geldin canım. Çok güzel kilo vermişsin. İradene hayran kaldım. Kısa sürede hedefine ulaşacaksın ne güzel ☺

1 haftada 900gr lık Nutella bitirdim ben kaşık kaşık yedim. Sonra kk da birisi paylaşmıştı that is sugar belgeselini. Onu izledikten sonra hemen diyete başladım . Benim için etkili bir belgeseldi.

bugun denizin asisi var 4 aylik dr . gidicez .bugun evdeyim . mola verdim hergun disardayim
Hmm kolaygelsin canım o zaman aşı hafiften bi huysuzluk yapıyor bebişlerde. Bu arada söyleyemedim bi ama çok takdir ettim seni bu yaşlarda yeniden anne olmak hem harika hem de cesaret istiyor. Hem bazen istesen de olmuyor, çok da şanslısın bu yüzden.

Patlıcan moru sahalara geri döndü kuzuyu bu hafta bayram dolayısıyla tum hormonlar cossada en az zararla gelmeye calisicam yarın

Selam kizlar nasilsiniz, bayagi macerali bir sabah gecirdim, geciriyorum, gelemedim takima.
Gece Akin uyandi, anne uyuyamiyorum dedi yanima yatti, yatmasiyla kusmasi bir oldu saat 3 civariydi.
Sonra banyoya kostuk, tekrar kustu..
Sabaha kadar yaninda yattim tabiki uyuyamadim, her nefes sesinde, yatakta donmesinde kontrol ettim.
6.30da uyandik, kahvalti hazirla, okul cantasi hazirla,Akini hazirla ,evden zor ciktik.
Okulun ilk gunu hastada olsa cocuklar okula gitmek zorundayiz, ogretmeni izin verirse eve doneriz dedik.
Neyse okul ana baba gunu, araba parkedecek yer yok, normalde yuruyerek gidiyoruz ama Akin hasta olunca arabayla gidelim dedi, arabayi zor bela bir yere parkettim, arabam park edilmeye uygun beyaz cizgi uzerindeydi, fakat hemen arabanin bitiminde kirmizi kaldirim basliyordu ,eger baska bir yer bulabilseydim normalde park etmeyecegim, risk almayacagim bir yerdi ama okulun ilk gunu yollar bile tiklim tikisIk , baska park edecek yer yok diye parkettim.
Neyse Akinin ogretmeniyle tanistik, eve donmemize izin verdi, ofise gittik cikis islemlerini yaptik , arabaya gittik ve ceza almisim..
Yani boyle bir sabah geciriyorum, keyifsiz bir sekilde kahvalti mi ediyorum bir yandan, dun bir dolu temizlik yaptim, Akinin hastaligindan sonra evi tahmin edersiniz...
Oyle iste modum dusuk, bugun bitsin diye ugrasacagim...

Geldimi ard arda gelir kuzum ya ama allah önce sağlık versin çok geçmiş olsunnn canımın ici

Valla ben 200 - 300 gr.lik eksi için ter döküyorum tam da şu an
Sanırım bu haftanın şanslisi biz olmayız ama sağlık olsun canım napalim

Çok merak ediyorum bende yarın ki sonucumu ve en son 8 lere gelmiştim azcık ucundan kesin yine 9 ları görcem yarın ama çok görmem diye umut ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…