ben bılmem artık kendıne gel dıye yazdım onları gıt kahvaltını et bakıyım ben 1 lıtre su ıctım kahvaltı yaptım yesılcay ıctım ıhlamur ıctım araogun bılem yaoptım sımdı oglen yemegıne gıdıcem sekerım kalk cabuk duzee gır bakıyımşu bağırsak çalıştırıcı yoğrurtlar varya activa gibi onlardan mı götürsem acaba iş yerine.daha önce mandalina götürdüm.bi gün sonra bi girdim odaya mandalina yemyeşil olmuş kokmuş.utandım meyve götürmedim :) elma götüreyım en ıyısı o bozulmaz nasılsa
yaza kadar mezun olmam şart benimdeyazın 1 haftalık tatilim var ondada antalya gidicem.zayıflamazsam nasıl gıdıcem.şişko şişko gezmek istemıyorum havuzun basında
amannn minnoş terk etme beni.bende mezun oluccam.öncelikle kendime hedef belirleyım .bundan sonra akşamları sadece corba ve yoğurt yesem.haftasonuda spor yapsam zayıflarım heralde değilmi minnoş
wc ye giderkende incir götürecem yanımda söz
bu arada ben cok acıktım karnım gurulduyor.bugün allahtan iiznliyim evdeyım.iş yerınde olsam öğlen yemeklere saldırırdım.gidip hafif bir kahvaltı yapayım en ıyısı
yok canım migrenim başlar gibi oldu Allahtan yanımda ilaç vardı kurardım. ondan değil de 2gündür iş dışında bir hayır işiyle de ugraştım , eve eşimden sonra geldim. bilgisayara işten de giremyorum ya, kendimi eve zor atıyodum zaten ondan canım kusura bakmayın, inan 1 dakkam bile olmadı kendime ayıracak..
**4. TAKIM 195. ETAP**
meyvenull ( 60.4/60.4/0.0/%0.0)
Kuyabiye(55.9/55.2/0.7/%1.25)
PrensesPeri( 77.5/78.1/-0.6/%-0.77)
hypatia(69/67.6/1.4/%2)
Anna_maria(69.2/68.4/0.8/%1.16)
karcicegi71(69.6/69.5/0.1/%0.14)
pembepanter1(64.2/63.2/1/1.56)
minnoş prenses(65.9/65.6/0.3/%0.46)
nidah( 68.7/67.8/0.9/%1.31)
katrem ( 76.9/76.1/0.8/%1.04)
4. TAKIM TOPLAM KİLO (677.3/671.9/5.4/%0.80)
şu bağırsak çalıştırıcı yoğrurtlar varya activa gibi onlardan mı götürsem acaba iş yerine.daha önce mandalina götürdüm.bi gün sonra bi girdim odaya mandalina yemyeşil olmuş kokmuş.utandım meyve götürmedim :) elma götüreyım en ıyısı o bozulmaz nasılsa
yaza kadar mezun olmam şart benimdeyazın 1 haftalık tatilim var ondada antalya gidicem.zayıflamazsam nasıl gıdıcem.şişko şişko gezmek istemıyorum havuzun basında
amannn minnoş terk etme beni.bende mezun oluccam.öncelikle kendime hedef belirleyım .bundan sonra akşamları sadece corba ve yoğurt yesem.haftasonuda spor yapsam zayıflarım heralde değilmi minnoş
wc ye giderkende incir götürecem yanımda söz
bu arada ben cok acıktım karnım gurulduyor.bugün allahtan iiznliyim evdeyım.iş yerınde olsam öğlen yemeklere saldırırdım.gidip hafif bir kahvaltı yapayım en ıyısı
yok canım migrenim başlar gibi oldu Allahtan yanımda ilaç vardı kurardım. ondan değil de 2gündür iş dışında bir hayır işiyle de ugraştım , eve eşimden sonra geldim. bilgisayara işten de giremyorum ya, kendimi eve zor atıyodum zaten ondan canım kusura bakmayın, inan 1 dakkam bile olmadı kendime ayıracak..
bende bişiler yiyim bugün dışarda olcaz akşam da yemeğe davetliyiz inş kazasız belasız atlatırız:)
menüyü bilmiorum o yüzden bugün sadece sabahı yazim
sabah: 1yum,peynir,zeytin,2çay k. reçel,1dl ekmek,yeşil çay
ara:1,5 portakal
öğle: 1kase çorba,salat,yoğurt,1dl ekmek
sonrası Allah kerim:)
bugünkü menüm:
Kahvaltı: Kibrit kutusu kadar light peynir ile yapılmış kepekli sandviç tost, bir bardak yağsız süt (sek marka aldım bugün, bir tek o kalmıştı. tadı iğrenç!!! süt hariç her şeye benziyordu.)
Ara: Bir avuç dolusu ceviz ve 2 fincan yeşil çay
Öğle: Bir kase pul biberli tarhana çorbası, bir porsiyon mezgit ve bol rokalı salata (roka ödem attırıyor diye artık her gün yiyorum)
Ara: Bir adet portakal
Ara: Bir adet elma ve yeşil çay
Akşam: Bir kase yoğurt
Su: 3 litre su
Yeşil çay: 3 fincan
Spor: 1 sa. Pilates
kızlar ben yaklaşık 2 kg vermiştim daha da veririim sanıyordum ama dün gece piko ve bi paket light bisküvi yiyince hoooopppp kg. almışım.
evettt ozaman hadı bakalım yarıslar baslasınnn
ben geldim güzellerim, hem de 55.2 kiloyla
sözüm olsun size ve kendime pazartesi günü 54.9 olucam ve tamı tamına 15. kilomu tamamlıycam bu ay
kilo veren herkesi kocaman
özellikle de hypatiamı
dünkü kaçamak için de üzülme, nasılsa yarına gider ama bugün kendine ödül verme
zevcanım, haftaya seni artık 6ları terk etmiş olarak görmek istiyoruzzaten büyük ihtimal serumdan dolayı bu hafta böle oldu ama sağlığın herşeyden önemli
sen iyi ol yeter ki
günaydın kızlar
900gr vermişim
68.7/67.8/0.9/%1.31
umarım doğru yapmışımdır meyvecim Emir (oğlum)ekrana vurup duruyo kaçıyorum şimdilik öptüm herkesi inş dereceye gireriz...:)
bu günkü menüm
sabah 2 dilim ekmek 2 dilim peynir 1 küçük domates
ara bol su cay ve yeşil cay
öğlen etli bürüksel lahanası yoğurt
ara bol su cay ve yeşil cay
aksam etli brüksel lahanası yoğurt salata
ara su
spor 1 saat
minnosumdan baska benim menüme neden yorum yapan yok bakimm yoksa
arkadaşlar bende varım pazartesi gününe kadar 500 gr vermeye zaten biz hafta sonu salıyoruz kendimizi böyle olursa fazla kaçamak yapamayız daha iyi olur pazartesine kadar yarım kilo cumaya kadar bir yarım kilo daha. ohhhhh gitsin kara yağlar. ben pazartesi 68 i görmek istiyorum.
menümüde yazyım herkes burdayken
sabah
2 bardak şekersiz çay. ceviz kadar tulum peynir.1 tane haşlanmış yumurta. 1 dilim ekmek
ara
çay. yeşil çay. bol limonlu ihlamur.bol su.
öğle
çeyrek tabak ıspanak (yiyebilirsem tabi). 1 kase yoğurt. 1 dilim ekmek
ara
1 portakal. bol su. yeşil çay. ıhlamur ve soda (aralıklı olarak içeceğim)
akşam
1 kase çorba. yağsız yeşil salata
ara
bol su ve yürüyüş en az yarım saat
kızlar kusura bakmayın ne olur.uzuntumden telasımdan yazamadım.600 gr artıdayım malesef
kızlar ben ce her seye rahmen harika gidiyoruz menülerimiz süper irademiz cok güclü elimizden geldiğince sporumuzu yapıyoruz..
daha ne olsun zayıflayamasak bile sağlıklı yasıyoruz..
gitsin kara yağlarımızzz
pazartesi yarısına odaklanın birincimiz kocaman sanal pasta hediye alıcak
merhaba canlar ben geldim.hemide moralim bozuk şekilde
nasılsınız? dün geldim kimsecikler yoktu:) yanlız takıldım bende:)
bende bişiler yiyim bugün dışarda olcaz akşam da yemeğe davetliyiz inş kazasız belasız atlatırız:)
menüyü bilmiorum o yüzden bugün sadece sabahı yazim
sabah: 1yum,peynir,zeytin,2çay k. reçel,1dl ekmek,yeşil çay
ara:1,5 portakal
öğle: 1kase çorba,salat,yoğurt,1dl ekmek
sonrası Allah kerim:)
kızlar ben yemeğe cıkıyorum çğleden sonra takım içi basarımızı hazırlıcam görüşürüzz
bugünkü menüm:
Kahvaltı: Kibrit kutusu kadar light peynir ile yapılmış kepekli sandviç tost, bir bardak yağsız süt (sek marka aldım bugün, bir tek o kalmıştı. tadı iğrenç!!! süt hariç her şeye benziyordu.)
Öğle: Bir kase pul biberli tarhana çorbası, bir porsiyon mezgit ve bol rokalı salata (roka ödem attırıyor diye artık her gün yiyorum)
3 lıtre su 1 saat spor ve aksam sadece yogurtsa sen yarına kesınlıkle yarım kılo verıceksın hypatıam bu aksam bende sen gıbın cok cok az bısey yemeyı dusunuyorum hatta sadece yesıl elma yemeyı dusunuyorumbugünkü menüm:
ayy oyle kolyamı ayy hemen yapmam lazım dur bakıımm
afiyet olsun meyvem görüşürüz
afiyet olsun hypatiam harika bir menü ama akşam biraz hafif gibi yatmadan 2 saat önce meyve yiyebilirsin bence
minnoşcum imza yapıştırmanın çok basit bir yöntemi var şimdi resmin üzerine geliyosun sağ tıklıyosun resme bak diyo ya oraya tıkla sonra adres çubuğundaki adresi kopyala ve profili düzenleye gel ordaki imza kısmına yapıştır işte bu kadar
**4. TAKIM 195. ETAP**
meyvenull ( 60.4/60.4/0.0/%0.0) 9. muz
Kuyabiye(55.9/55.2/0.7/%1.25) :93: 4. müz
PrensesPeri( 77.5/78.1/-0.6/%-0.77) 10. muz
hypatia(69/67.6/1.4/%2.03)1.mizzz
Anna_maria(69.2/68.4/0.8/%1.16) 5. miz
karcicegi71(69.6/69.5/0.1/%0.14) 8. miz
pembepanter1(64.2/63.2/1/1.56)2.miz
minnoş prenses(65.9/65.6/0.3/%0.46) 7. miz
nidah( 68.7/67.8/0.9/%1.31)3. müz
katrem ( 76.9/76.1/0.8/%1.04) 6. mız
**4. TAKIM 195. ETAP**
meyvenull ( 60.4/60.4/0.0/%0.0) 9. muz
Kuyabiye(55.9/55.2/0.7/%1.25) :93: 4. müz
PrensesPeri( 77.5/78.1/-0.6/%-0.77) 10. muz
hypatia(69/67.6/1.4/%2.03)1.mizzz
Anna_maria(69.2/68.4/0.8/%1.16) 5. miz
karcicegi71(69.6/69.5/0.1/%0.14) 8. miz
pembepanter1(64.2/63.2/1/1.56)2.miz
minnoş prenses(65.9/65.6/0.3/%0.46) 7. miz
nidah( 68.7/67.8/0.9/%1.31)3. müz
katrem ( 76.9/76.1/0.8/%1.04) 6. mız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?