Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

takım kaptanı nerdeyse sonuncu oluyormuss bıde bana pazartesıye ben bırıncıyım dıyor oldu canım oldu gorursuruz pazartesıye

canım tabiki allah kerimdir ama sen abartma bol salata ye mideni onunla doldurmaya çalış masada mutlaka salata vardır.

tatlım menün güzelde akşam çok az olmamışmı yanında salata yada sıcak bir çorba olsa daha iyi olmazmı. ben akşamları çorbasız oturmam masaya özellikle kışın sıcacık bir çorba ve salata mutlaka olacak zaten başka bişi aramam sofrada. benim öğle yemeği değişti ıspanak yerine kabak dolması vardı orta boy bir kabak dolmasının yarısını yedim makarna hiç almadım yoğurdun yarısını yedim bir dilim ekmekle.

oooofffff bırakıyorum ilacı 1 torba serum daha taktılar bu defa o kadar kötü olmadım cabuk toparlandım ama yarın içmicemm

oooofffff bırakıyorum ilacı 1 torba serum daha taktılar bu defa o kadar kötü olmadım cabuk toparlandım ama yarın içmicemm

geçmiş olsun canım dikkat et kendine tuzlu ayran iç tatlım benim tansiyonumda çok düşer akşam büyük 8 küçük 4 ü hemen tuzlu ayran içtim birazda yattım kendime geldim. hastaneye gitsem kesin serum verir yatırırlardı

64'leri görünce kendime 10 seans masaj alacağım. vücudum şekillensin, toplansın diye. ama 65'in zırnık aşağısına inmezsen masaj falan yok sana hypatia hanım!!!

ayy canım gecmıs olsun ya neoldu sana boyle tatlım

geçmiş olsun canım yaa iyimisin şimdi nasıl oldun

meyve'cim sen de derhal ayran iç... akşam da et ürünleri ye zorla da olsa!!!

kızlar antibiyotikden oluyor tansiyonum düşük ama dengelidir benim nys şimdi daha iimm kafamdaki sersemliği ve yüzümdeki kıpkırmızı ifateyi saymazsak..
ama tansiyonumun düşmedi 3 dilim baklava yemekden kurtardı beni ilk maas tatlıları geldi yeni baslayanların herkese midem cok kötü dedim kurtuldum

64'leri görünce kendime 10 seans masaj alacağım. vücudum şekillensin, toplansın diye. ama 65'in zırnık aşağısına inmezsen masaj falan yok sana hypatia hanım!!!

ay o masajlarla ıncelınıyormu hypatıam gercekten bendemı yaptırsam ıckım yok sıgaram yok masajım olsun barım

meyve'cim sen de derhal ayran iç... akşam da et ürünleri ye zorla da olsa!!!
evet bencede artık bı zahmet et ye meyve
bu hafta 2. yizz

:119::119::119::119:

gercektenmı yıhuhuhu:87::87::87::87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…