annaaaaa resme bak dıye bısey yok burdaa:84::84: bırısının tıckerını gordum bu sıteden yapmıs bende yapmak ıstemıstım ya:84::84:
**4. TAKIM 195. ETAP**
meyvenull ( 60.4/60.4/0.0/%0.0) 9. muz
Kuyabiye(55.9/55.2/0.7/%1.25) :93: 4. müz
PrensesPeri( 77.5/78.1/-0.6/%-0.77) 10. muz
hypatia(69/67.6/1.4/%2.03)1.mizzz
Anna_maria(69.2/68.4/0.8/%1.16) 5. miz
karcicegi71(69.6/69.5/0.1/%0.14) 8. miz
pembepanter1(64.2/63.2/1/1.56)2.miz
minnoş prenses(65.9/65.6/0.3/%0.46) 7. miz
nidah( 68.7/67.8/0.9/%1.31)3. müz
katrem ( 76.9/76.1/0.8/%1.04) 6. mız
4. TAKIM TOPLAM KİLO (677.3/671.9/5.4/%0.80)
kızlar benim tansiyon yine düşüse gecti tekrar serum takıcaklar heralde..pc acık ama basında değilimm
kızlar benim tansiyon yine düşüse gecti tekrar serum takıcaklar heralde..pc acık ama basında değilimm
bende bişiler yiyim bugün dışarda olcaz akşam da yemeğe davetliyiz inş kazasız belasız atlatırız:)
menüyü bilmiorum o yüzden bugün sadece sabahı yazim
sabah: 1yum,peynir,zeytin,2çay k. reçel,1dl ekmek,yeşil çay
ara:1,5 portakal
öğle: 1kase çorba,salat,yoğurt,1dl ekmek
sonrası Allah kerim:)
bugünkü menüm:
Kahvaltı: Kibrit kutusu kadar light peynir ile yapılmış kepekli sandviç tost, bir bardak yağsız süt (sek marka aldım bugün, bir tek o kalmıştı. tadı iğrenç!!! süt hariç her şeye benziyordu.)
Ara: Bir avuç dolusu ceviz ve 2 fincan yeşil çay
Öğle: Bir kase pul biberli tarhana çorbası, bir porsiyon mezgit ve bol rokalı salata (roka ödem attırıyor diye artık her gün yiyorum)
Ara: Bir adet portakal
Ara: Bir adet elma ve yeşil çay
Akşam: Bir kase yoğurt
Su: 3 litre su
Yeşil çay: 3 fincan
Spor: 1 sa. Pilates
siteden direk yaptığın içindir sen az önce buraya zevcana yazdığın mesajda eklemişsin ya canım oraya git resme bak çıkar orda çıkması lazım canım
ordada sag tıklayınca aynı seyler cıkıyor annacım neyse canım bosver aman yıne cooperımla dolasırım bu haftada ozaman
oooofffff bırakıyorum ilacı 1 torba serum daha taktılar bu defa o kadar kötü olmadım cabuk toparlandım ama yarın içmicemm
oooofffff bırakıyorum ilacı 1 torba serum daha taktılar bu defa o kadar kötü olmadım cabuk toparlandım ama yarın içmicemm
geçmiş olsun canım dikkat et kendine tuzlu ayran iç tatlım benim tansiyonumda çok düşer akşam büyük 8 küçük 4 ü hemen tuzlu ayran içtim birazda yattım kendime geldim. hastaneye gitsem kesin serum verir yatırırlardı
ayy canım gecmıs olsun ya neoldu sana boyle tatlım
geçmiş olsun canım yaa iyimisin şimdi nasıl oldun
meyve'cim sen de derhal ayran iç... akşam da et ürünleri ye zorla da olsa!!!
64'leri görünce kendime 10 seans masaj alacağım. vücudum şekillensin, toplansın diye. ama 65'in zırnık aşağısına inmezsen masaj falan yok sana hypatia hanım!!!
evet bencede artık bı zahmet et ye meyvemeyve'cim sen de derhal ayran iç... akşam da et ürünleri ye zorla da olsa!!!
bu hafta 2. yizz
:119::119::119::119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?