Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

harika

super bir eksi canim, tebrikler

ama iste o soguk icecekleri alkollu isteyince hersekilde kalorili oluyorlar
burada hava bugun soguk, yagmur ve ruzgar, usudum disarda. no more cold drinks o zaman
FitFiliz Deryacim senin de haberin olsun, oyle yazlik cibil cibil gelme buranin sirri lahana gibi gezmek, kalin kazak da getirme, bir gunde 4 mevsim yasaniyor
ama yagmur gecirmeyen ayakkabi (ben genelde spor ayakkabi ile gzeiyorum yetiyor) ve kapsonlu yagmur gecirmeyen bir mont - ince kalin simdi bilemeyecegim, yaz yeni bitiyor gorecegiz sen gelirken

Hemen bi pazara gidip geldim az önce, nasıl güzel incirler vardı. Bayılırım, bi taneyle duramam diye almadım. O da çok kalorili, daha bu yaz hiç yemedim. Nefis mücadelesi
Incirmi bayilirim bizim agactada var ben onlara bakiyorjm onlar bana oysaki agaci kuruturdum ben

Gecen hafta 65.1
Guncel kilo 64.3
Fark 0.8 gr. Hic yoktan iyidir bayrami almadan kurtardim ya en buyuk basari bu benim icin

Tarti resmi cektim ama ekleyemedim bi turlu
Yüzde kac oluyor acaba bende bi hesaplamaya çalışayım bakayim
cok iyi
resim icin mesaj kutusunun altinda dosya ekle butonu var canim, fotografin da dusuk kalite olmasi gerekiyor. ben foto cekip sonra screenshot aliyorum telden boyutunu dusurmek icin oyle yukluyorum

Bu da sana soracaklarim arasındaydı, sen nasıl muhteşem bir şeysin öyle

cok iyi
resim icin mesaj kutusunun altinda dosya ekle butonu var canim, fotografin da dusuk kalite olmasi gerekiyor. ben foto cekip sonra screenshot aliyorum telden boyutunu dusurmek icin oyle yukluyorum
Basiyorum ama hic bisey acilmiyo telefonla alakali bi sknti mi acaba

Basiyorum ama hic bisey acilmiyo telefonla alakali bi sknti mi acaba
bazi arkadaslar telefondan yukleyemiyor evet, ama ben hep telefondan hallediyorum bu isi, bilemiyorum ki.
websitesinden mi yoksa uygulamadan mi aciyorsun telden? uygulamadan dosya ekle hata veriyordu sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…