harikaEhehhehe bilin bakalim sabaha karsi boldu cocuklara kalkmistim ki kendimi bir tatli krizinin icinde buluverdim bi ara oglumun abur cuburlarinin icinde cikolata yiyordum gozlerim kapali amaaaa sebebi varmis bu krizinnn sabahleyin 2 aydir yaklasik bekledigim reglim geldi.Nasil sevindim size anlatamam bende noluyoruz demistim uykulu uykulu bu kriz nerden cikti diye uzuluyordum
Neyse kilo bildirimimi de yapim dun ve onceki gun ac gezdigim icin muhtemelen cok etkilemedi bu kriz beni ama belki o abur cuburlari sabaha karsi yemiyeydim simdi daha cok ekside olabilirdim
Gecen haftaki kilom 74.4
Bu haftaki kilom 73.6
Fark -800
Oran 1.075
Mezuniyet haftaya kaldi kuzum bu hafta takimin durumu fena
Açım açcanim supersinn, hayranim sana. ayy ayni kilolardaydik simdi sana bak incecik oldun.
yok canim gecmisi okuyorum paylasicam birazdan 65.8 ciktim :)Canjm sen kilonu paylastinmi goremedim de kacirdimmi acaba
super bir eksi canim, tebriklerEhehhehe bilin bakalim sabaha karsi boldu cocuklara kalkmistim ki kendimi bir tatli krizinin icinde buluverdim bi ara oglumun abur cuburlarinin icinde cikolata yiyordum gozlerim kapali amaaaa sebebi varmis bu krizinnn sabahleyin 2 aydir yaklasik bekledigim reglim geldi.Nasil sevindim size anlatamam bende noluyoruz demistim uykulu uykulu bu kriz nerden cikti diye uzuluyordum
Neyse kilo bildirimimi de yapim dun ve onceki gun ac gezdigim icin muhtemelen cok etkilemedi bu kriz beni ama belki o abur cuburlari sabaha karsi yemiyeydim simdi daha cok ekside olabilirdim
Gecen haftaki kilom 74.4
Bu haftaki kilom 73.6
Fark -800
Oran 1.075
haklisin canim, yedikce yiyorum 65lerdeydim ne guzel oldum 70Açım aç
Öyle tok olana kadar yeme kuzu
Mide esnek birşey doymaz zaten
insallah diger takimlar da yemislerdir bol bol baklava diyelim o zamanayy yok bi hafta bekleyemezdik geçen hafta listedeydim çünkü
bu hafta ben yokmuş gibi davransak mı acaba
Tatlım önlem alman çok güzel oldu, hazır menüler şimdi seni frenler merak etme. Zararın neresinden dönersek kârhaklisin canim, yedikce yiyorum 65lerdeydim ne guzel oldum 70
Merakla bekliyordum dedim acaba kacirdim miya bu arada gizemde yokyok canim gecmisi okuyorum paylasicam birazdan 65.8 ciktim :)
burada hava bugun soguk, yagmur ve ruzgar, usudum disarda. no more cold drinks o zamanama iste o soguk icecekleri alkollu isteyince hersekilde kalorili oluyorlar
A evet daha yazmadı di mi? Ama gelir bence, öyle söylemişti zatenMerakla bekliyordum dedim acaba kacirdim ya bu arada gizemde yokcinecin bildirim yapmicakmi bu hafta acaba
Incirmi bayilirim bizim agactada var ben onlara bakiyorjm onlar bana oysaki agaci kuruturdum benHemen bi pazara gidip geldim az önce, nasıl güzel incirler vardı. Bayılırım, bi taneyle duramam diye almadım. O da çok kalorili, daha bu yaz hiç yemedim. Nefis mücadelesi
Insallah kuzum ya zaten artilar cok bari eksiyle gelsin kuzuA evet daha yazmadı di mi? Ama gelir bence, öyle söylemişti zaten
cok iyiGecen hafta 65.1
Guncel kilo 64.3
Fark 0.8 gr. Hic yoktan iyidir bayrami almadan kurtardim ya en buyuk basari bu benim icin
Tarti resmi cektim ama ekleyemedim bi turlu
Yüzde kac oluyor acaba bende bi hesaplamaya çalışayım bakayim
Bu da sana soracaklarim arasındaydıburada hava bugun soguk, yagmur ve ruzgar, usudum disarda. no more cold drinks o zaman
FitFiliz Deryacim senin de haberin olsun, oyle yazlik cibil cibil gelme buranin sirri lahana gibi gezmek, kalin kazak da getirme, bir gunde 4 mevsim yasaniyor
ama yagmur gecirmeyen ayakkabi (ben genelde spor ayakkabi ile gzeiyorum yetiyor) ve kapsonlu yagmur gecirmeyen bir mont - ince kalin simdi bilemeyecegim, yaz yeni bitiyor gorecegiz sen gelirken
Basiyorum ama hic bisey acilmiyo telefonla alakali bi sknti mi acabacok iyi
resim icin mesaj kutusunun altinda dosya ekle butonu var canim, fotografin da dusuk kalite olmasi gerekiyor. ben foto cekip sonra screenshot aliyorum telden boyutunu dusurmek icin oyle yukluyorum
insallah diger takimlar da yemislerdir bol bol baklava diyelim o zaman
Ah işte halimden anlayan bir özlemIncirmi bayilirim bizim agactada var ben onlara bakiyorjm onlar bana oysaki agaci kuruturdum ben
bazi arkadaslar telefondan yukleyemiyor evet, ama ben hep telefondan hallediyorum bu isi, bilemiyorum ki.Basiyorum ama hic bisey acilmiyo telefonla alakali bi sknti mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?