Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

3 gunluk kabak detoksu falan mi yapsan o zaman bu hafta

onemli degil canim, ben zaten hatirlatayim diye yazdim, sonra seni sallamayip yapmadigimi dusunme diye

Teşekürler Çok çok ama ben biseyi eksik yapıyorum 1 haftadır tek kaçamak dondurma oldu çok iyi besledim çok iyi hareket ettim 500 gram gitmiş sadece
canim saglikli olan zaten haftada 500gr gitmesi, merak etme.
oyle oyle bir bakmissin butun fazla kilolar gitmis
bazi haftalar da vucudun seni odullendirip daha da fazla yakiyor

Arkadaşlar resim çektim ama boyut büyük diye kabul etmiyor tartının fotosunu
Önceki kilo:83.5
Bugun: 83.00
Fotoyu nasıl yüklicem konusunda yardım ederseniz onu da yukleyeyim
canim, fotonun screenshot'ini alip oyle dene. bir de uygulamadan acma, websitesinden girip acarsan dosya ekleyebiliyorsun.

3 gunluk kabak detoksu falan mi yapsan o zaman bu hafta

ay ne bileyim grupta da abuk subuk diyetleri uygulamak -haklı olarak- yasakmış
geçen isveç diyetini okudum da
valla sadece onları yiyerek çalışamam
2 kilomdan olacağım diye işimden olmayayım da

Kızlarr herkese selamlar ben bugün tartı günü oöduğynu unutmşum ve kilo aldım galiba
Gezmeler ziyaretler fısrat bulup giremedim bike buraya
canim listede degilsin neyseki ama yarin sabah tartil ki gorebilelim kilonu, takip edebilelim. arti da olsa moralin bozulmasin, bayram haftasiydi, bu hafta duzelicek

Hemen bi pazara gidip geldim az önce, nasıl güzel incirler vardı. Bayılırım, bi taneyle duramam diye almadım. O da çok kalorili, daha bu yaz hiç yemedim. Nefis mücadelesi
canim harika gidiyorsun masallah. nefsine saglik :*

Hemen bi pazara gidip geldim az önce, nasıl güzel incirler vardı. Bayılırım, bi taneyle duramam diye almadım. O da çok kalorili, daha bu yaz hiç yemedim. Nefis mücadelesi
offf ben de cok severim, bir de dut.
TR'ye gelsem de yesem ama artik seneye kaldi, ben gelene kadar biterler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…