3 kilo veren mivalla bi grubu hemen hızlıca stalkladım
3 kilo veren var :/
yüzdeyi bilemiyorum kaçtım
Kilo verip kocami sinirden patlatmam lazim ona anca gucum bole yeterAh işte halimden anlayan bir özlem
Bahçedeki ağaçta olsa böyle dayanamazsın, sen benden de iradelisin kuzu
3 gunluk kabak detoksu falan mi yapsan o zaman bu haftaumarım çok çabalayacağım bu sefer. haftaya cumartesi arkadaşlarım gelecek, ayy gamze evlilik sana yaramış lafını bir de onlardan duymak istemiyorum çünkü.
ya tamam bayramda olmazdı yapamayacağımı biliyordum ama her zaman böyle.
İlk zamanlar tam bünye alışmadan haftada bir gün bile yesem kilo veremiyorum ben
bünyem böyle ne yapayım yok anlamıyor. Ama konuştum bakalım...
Bende sjmdi geziyordum 13.takim ceza aliyormus bu hafta
onemli degil canim, ben zaten hatirlatayim diye yazdim, sonra seni sallamayip yapmadigimi dusunme diyeEvet arkadaslarinla bulusacaginiz gunu dusun, 1 kilo artini yollayalim bu hafta , lutfen kuzum...
Esinde takimdan oturu anlayis gostersin, takim arkadaslarim rica ediyorlar de :)
Gunaydin canisi:)
Senemim biliyorsun kafamizda 50 bin sey var, dikkatsizligime geldi, sen yuruyus yap, mekik yap, nasil rahat olacaksa..
neden?Bende sjmdi geziyordum 13.takim ceza aliyormus bu hafta
tek kelime ile muhtesemgecen hafta 82.7
bu hafta 81.0
fark 1.7
%2.05
1 notasi 1 sari karti varmis 2.sari kartini alcaklarmis bu hafta ortalamalari dusukmus sanirim ayyy nasil dedikodu yapiyorum hee 9.takim hep gr gramda olsa vermis gorunuyorneden?
ben hala bizim gecmisi bitirmeye calisiyorum
canim saglikli olan zaten haftada 500gr gitmesi, merak etme.Teşekürler Çok çokama ben biseyi eksik yapıyorum 1 haftadır tek kaçamak dondurma oldu çok iyi besledim çok iyi hareket ettim 500 gram gitmiş sadece
Bende sjmdi geziyordum 13.takim ceza aliyormus bu hafta
ben ara ara yiyordum zaten. cig sebze meyvelerin zararli oldugunu dusunmedim hic. uzum ve muz da dahil. bitter yiyormus gibi sonucta, degil mihttps://www.google.com/amp/www.hurriyet.com.tr/amp/cig-havuc-sismanlatmaz-25411974
Havuçtan hep şekerli diye uzak duruyordum meğer masummuş. Bir ara öğün yapılır yani. Çok sevindiğim bir haber oldu bu
neyse canim cok degil en azindan artinGecen hafta 81.7
Bu hafta. 82.1
Fark. +400
Oran. _0.48
canim, fotonun screenshot'ini alip oyle dene. bir de uygulamadan acma, websitesinden girip acarsan dosya ekleyebiliyorsun.Arkadaşlar resim çektim ama boyut büyük diye kabul etmiyor tartının fotosunu
Önceki kilo:83.5
Bugun: 83.00
Fotoyu nasıl yüklicem konusunda yardım ederseniz onu da yukleyeyim
3 gunluk kabak detoksu falan mi yapsan o zaman bu hafta
Kilo verip kocami sinirden patlatmam lazim ona anca gucum bole yeter
supersinKizlar tarti gunu coskusu ile leslie 3 mile üstüne 3 zumba videosunu 2 ser kere yaptimher yerimden ter akiyor
canim listede degilsin neyseki ama yarin sabah tartil ki gorebilelim kilonu, takip edebilelim. arti da olsa moralin bozulmasin, bayram haftasiydi, bu hafta duzelicekKızlarr herkese selamlar ben bugün tartı günü oöduğynu unutmşum ve kilo aldım galiba
Gezmeler ziyaretler fısrat bulup giremedim bike buraya
canim harika gidiyorsun masallah. nefsine saglik :*Hemen bi pazara gidip geldim az önce, nasıl güzel incirler vardı. Bayılırım, bi taneyle duramam diye almadım. O da çok kalorili, daha bu yaz hiç yemedim. Nefis mücadelesi
offf ben de cok severim, bir de dut.Hemen bi pazara gidip geldim az önce, nasıl güzel incirler vardı. Bayılırım, bi taneyle duramam diye almadım. O da çok kalorili, daha bu yaz hiç yemedim. Nefis mücadelesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?