- 21 Eylül 2017
- 642
- 1.818
- 113
- 35
Detoks suyunu da gördü harikasınSpor yok kuzum bende su içiyorum iyi
oyy yavrum benim. ama belki dokulur zamanlaAy benim kızımda çok var bacaklarını geçtim kollar ve sırt bileilerde tam lazer adayı. Çok üzülüyorum kuzucuğuma
Gel beraber olsunAy yok ben hayatta bugun yetisemem size ,umidi kestim , bir geliyorum onlarca sayfa sohbet edilmis:)
Muhabbetiniz bol olsun..
Ikisinide yiyebilirsin canim, karisik olarak yiyebilirsin.Kızlar bir şey soracağım. Ben sabahları bu zaman kadar hep beyaz ekmek yedim. Diğer öğünde yemiyorum zaten.
Ama şimdi bırakayım artık dedim. Aklımda iki şey var. Yulaf ezmeli omlet yapabilirim sabahları yada tahıllı ekmek alabilirim.
Siz ne dersiniz? Hangisi daha iyi olur? Yulaf ezmesi mi tahıllı ekmek mi?
Bi yandan da spor yapıyoz canımız kaptanımızAy yok ben hayatta bugun yetisemem size ,umidi kestim , bir geliyorum onlarca sayfa sohbet edilmis:)
Muhabbetiniz bol olsun..
cok yuru gez, sohbet et ama yemeee, bak ne guzel kilo verdin canim masallah sanaBu gece geri dönmezse inşallah
Gelemiyorum kahvalti masasindayim, cay doldururken bakiyorum arada :)Gel beraber olsun
Ben ikisini değişmeli yap derim sıkılırsın çünkü kuzumKızlar bir şey soracağım. Ben sabahları bu zaman kadar hep beyaz ekmek yedim. Diğer öğünde yemiyorum zaten.
Ama şimdi bırakayım artık dedim. Aklımda iki şey var. Yulaf ezmeli omlet yapabilirim sabahları yada tahıllı ekmek alabilirim.
Vayyy astiniz siz :)Bi yandan da spor yapıyoz canımız kaptanımız
Çok uzun sürdü yacok yuru gez, sohbet et ama yemeee, bak ne guzel kilo verdin canim masallah sana
sezon sonu indirimi gibisi yokEvet takip etmek lazım. Tuzlular baya
Süperiyi gidiyor canim, bazdn sabahlari bazen aksamlari firsat buldukca gidiyorum. ama hala 20 dakikalari gecemedim
Ahahah afiyet olsun kaptanım :)Gelemiyorum kahvalti masasindayim, cay doldururken bakiyorum arada :)
sagol kaptanim gel bosver gecmisi burdan basla.Ay yok ben hayatta bugun yetisemem size ,umidi kestim , bir geliyorum onlarca sayfa sohbet edilmis:)
Muhabbetiniz bol olsun..
Yok valla zaten 9 yaşında dökülmez artık.oyy yavrum benim. ama belki dokulur zamanla
bana kalirsa ikisi de guzel ve farkli beslenmek metabolizmayi hizlandiriyor. haftanin birkac gunu yulafli onlet yap birkac gunu de tahilli ekmek.Kızlar bir şey soracağım. Ben sabahları bu zaman kadar hep beyaz ekmek yedim. Diğer öğünde yemiyorum zaten.
Koyarım ama evime gidinceBence aksam toptan olmamis sabah ki kurabiyelerde olmMis neyse ama duzene koyarsin bence
Ikisinide yiyebilirsin canim, karisik olarak yiyebilirsin.
Bir gun yulaf bir gun tahilli ekmek canim.:)
verirsin canim, bazen oyle oluyor. beni de bu sene cok zorladi kilo vermek gecen sene ne guzel tikir tikir vermistimÇok uzun sürdü ya
İnşallah verebilirim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?