Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

2 mil leslieyaptım canım ben ikili sekilde 3 kez daha yapıcam inş yapabilirim.12.8 km hızlı yürüyüş yapmıs olucam .

oww maşallahın var tatlım hadi biraz daha yap süper olcak

tem-po tem-po!

bende 1 saatlik yürüyüşümü 1 buçuk saate çıkarcam enerjik hissediyom kendimi

hadi ben kaçtım sana kolay gelsin bitanecim

bıraktım yapmıcam daha fazla..
Spordan ne kadar sonra bişiler yiyebiliriz..
Yatarken yarım greyfurt yesem olurmu aksam yemeğimi yemedim de öğleni cok gec yiyince..

:125:
5 mil bitti amacok karnım acıktıııııııı :125:

çıldırmıs oynak kafayı kaldırmıslarrrr

canım leslie videolarını neren indiriyosun kotayı doldurmuşuz ama yarından sonra indirmek istiyorm bende.

akşam meyve yerine 7buçuk gibi sütlü tatlı yedim yaa yağı yok,yalancı tavuk göğsü yapmıştım kare dilim kestim yedim tatlı kriziydi resmen yanında da yeşil çay içtim:) umarım masumdur birazz tatllar arasındaa.. ve böylelikle kaçamak olayı son buluyor cumaya kadar inşallah bidaha olmıcakk...

:125:
5 mil bitti amacok karnım acıktıııııııı :125:

çıldırmıs oynak kafayı kaldırmıslarrrr

hakkaten nereye gitmiş o ya ben onu seviyodum

bıraktım yapmıcam daha fazla..
Spordan ne kadar sonra bişiler yiyebiliriz..
Yatarken yarım greyfurt yesem olurmu aksam yemeğimi yemedim de öğleni cok gec yiyince..

yine iyi yapmışsın canım çok zorlama kendini

ben 1 saat sonra filan yiyorum önce bol bol su iç yarım saat 45 dk sonra da greyfurtunu yersin canım

yağı yoksa sorun olmaz tatlım sütlü tatlılar hafif oluyor ama yinede tatlı işte öğün yerine pek geçmiyor neyse yarından itibaren kaçamaksız başlarsın bişi olmaz tatlım

Son düzenleme:
birinciliğimi kutlayan herkese tşkler kızlar, tek tek alıntı yapmadım. inş. bu cuma hep birlikte birinci çıkarız, herkes istediği kg.de olur.

canım allah yardımcısı olsun kardeşinin, tez vakitte kavuştursun sizi de.
gelelim ara öğün meselesine... bizim işyerinde de hareket imkanı pek yok.. cebime bir avuç kuru üzüm dolduruyorum folyoya sarıp. onbuçuk gibi yiyorum cebimden ikişer üçer aşırıyorum:) sen de yap. madem ara öğünlerin sana iyi geldiğinin farkındasın mutlaka yap. bu tarz küçük şeyleri yanında, çekmeceden hazır taşı ve birer ikişer at ağzına. tüm millet de sana bakacak değil ya. ya da düzenli yemem lazım dr verdi kansızım de ve düzenli olarak yap.. yoksa kg. vermemiz nerdeyse imkansız. en azından kendi adıma konuşayım tokum, boşuna kalori olmasın diye düşünüp de ara öğün yapmazsam kg falan veremiyorum

hypatia şu cebe atma fikri iyiymiş.sağolasın öle deneyeyim birde ara öğünsüz olmuyor.ve bu hafta güzel sonuçlar bekliyorum bakalım ne olacak

nidahcım günaydın cnaım leslie videolarını virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusıfla sitesinden indirdim aslında herkes ordan indiriyor:))
sütlü tatlı haftada bir kez abartmamak koşulu ile yiyebilirsin tabi bol su alımına dikkat ederek yiceksin bunu

hakkaten nereye gitmiş o ya ben onu seviyodum

yine iyi yapmışsın canım çok zorlama kendini

ben 1 saat sonra filan yiyorum önce bol bol su iç yarım saat 45 dk sonra da greyfurtunu yersin canım

bende cok seviyordum onu
canım yemedim greyfurt falan yarım litre su içtim yattım uyudum sabah mutlu uyandığımı zannediyordum ama baskül bana yine oyun oynadı..
günaydın canlarım.nasılsınız?güzel kalorisiz bir hafta diliyorum ancak akşama gelebileceğim.hepinisi öpüyorum

günaydın reyhanımm
nasılsın cnaım bu hafat seni bomba gibi görüyorumm
cumaya hazırlıklar nasıl gidiyor..

günaydın kızlarrr..

haftasonu haftasonu haftasonuuu :95::95::95::95::95:

tek kacamağım kaju oldu oda kacamak değil aslında sadece fazla yemek montide kuruyemiş serbest çünkü..
ayy cıldrıcam atlıcam bi yerlerden ölcülerim azalıyor kilom aynı kalıyor :84::84:
göğüs 84-84
bel 67-65
kalca 99,5-97.7 indi ama kilom aynııı :84::84::84:

bu sabah cumaya göre sadece 100 gr eksik cıktım
yani cuma 60.4 bu sabah 60.3 :84::84::84:

minnosum ballı cıtırım nerdesin nerelerdesin ne alemlerdesin özledim seni tatlımm dön artık yuvana

Son düzenleme:
bu günkü menüm

sabah yoğurt ekmek

ara 1 elma

öğlen tonlu salata yoğurt

ara 1 elma

aksam haslanmıs yada çiğ sebze yoğurt

3 litre su 5 mil leslie

eğer bu haftada 5 i göremezsem bırakıcam takımı olmuyor baksanıza kac haftadır uğrasıyorum olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…