eritelim canım eritelim gitsin hepsi incecik olalım herkes bize baksınn herkes bizi konussun
eveeett eritelim eriyin yağlar eriyin margarin gibi eriyin
Evet canım doğru dedin herkes desin hiç yağ yok kıza bak incecik çıtır desinler
2 mil leslieyaptım canım ben ikili sekilde 3 kez daha yapıcam inş yapabilirim.12.8 km hızlı yürüyüş yapmıs olucam.
:125:
5 mil bitti amacok karnım acıktıııııııı :125:
çıldırmıs oynak kafayı kaldırmıslarrrr
:125:
5 mil bitti amacok karnım acıktıııııııı :125:
çıldırmıs oynak kafayı kaldırmıslarrrr
bıraktım yapmıcam daha fazla..
Spordan ne kadar sonra bişiler yiyebiliriz..
Yatarken yarım greyfurt yesem olurmu aksam yemeğimi yemedim de öğleni cok gec yiyince..
canım leslie videolarını neren indiriyosun kotayı doldurmuşuz ama yarından sonra indirmek istiyorm bende.
akşam meyve yerine 7buçuk gibi sütlü tatlı yedim yaa yağı yok,yalancı tavuk göğsü yapmıştım kare dilim kestim yedim tatlı kriziydi resmen yanında da yeşil çay içtim:) umarım masumdur birazz tatllar arasındaa.. ve böylelikle kaçamak olayı son buluyor cumaya kadar inşallah bidaha olmıcakk...
ahh canım ara öğün yapmayı bende istiyorum ara öğün bana çok iyi geliyor.iki gündür sürekli şekerim düşüyor.ara öğün yapamadım ve ana öğünlerde az yediğim için yemek saatine yakın elim ayağım titriyor.burası acayip bir iş yeri.dün kuzenim diyorki reyhan böle yerleri çekiyor kendine.hakkaten öle iş bakımından yüzüm gülmüyoryerinden kalkmak yasak konusmak yasak burda artık sadece gülüyorum onlara masamda tam yöneticilerin karşısında bişi yiyemiyorumki çıkartıp.mutfağada gidemiyorum yasak değilse ben hergün çantama atarım ne olacak zor bişi değilde.bir çare bulacağım olmaz böle
hypatiacımmm
nasılsın tatlım
bool kaçamaklıyım canımmmsen nasılsın? senin iyi geçmiş h.sonun maşş..
haftasonu öyle oluyo malesef canım ama yarın dönersin senn düzenine inanıyorum ben sen yine iddialı olcan bu hafta
evet iyi geçti az kaçamaklarla kurtardım cumaya kadar 67 olmam aşrt
olacaksın tabiki ben inanıyorumevet yarınla birlikte durumu toparlamaya geçicem inş.
canım leslie videolarını neren indiriyosun kotayı doldurmuşuz ama yarından sonra indirmek istiyorm bende.
akşam meyve yerine 7buçuk gibi sütlü tatlı yedim yaa yağı yok,yalancı tavuk göğsü yapmıştım kare dilim kestim yedim tatlı kriziydi resmen yanında da yeşil çay içtim:) umarım masumdur birazz tatllar arasındaa.. ve böylelikle kaçamak olayı son buluyor cumaya kadar inşallah bidaha olmıcakk...
hakkaten nereye gitmiş o ya ben onu seviyodum
yine iyi yapmışsın canım çok zorlama kendini
ben 1 saat sonra filan yiyorum önce bol bol su iç yarım saat 45 dk sonra da greyfurtunu yersin canım
günaydın canlarım.nasılsınız?güzel kalorisiz bir hafta diliyorumancak akşama gelebileceğim.hepinisi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?