Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Filizzz @Derya_the_queen canim yeni esimsin artik bu dondurma bizim olmali ve lutfen beni yanliz birakmaaa
Sonunca bu hafta eksi getiren bir esin olucak sanirim
sserendipity canim kilolari talan ediyormuşz bu hafta diye duydum
oo bir rakip daha dondurmaya
DeryaOnDiet ilk eş yarışmam sizlere laik olmaya çalışacağım efendim kalorisiz beslenmemle
bu hafta yarisma cok zorlu olucak sanirim. kaptanim Yawrukush bence biz bu hafta dereceye girer o notayi sildiririz

Haber ver caim bana doktordan sonra.
MR cekildi evet ama sonuclar gelmedi henuz
Bende gostericem bakalim bugun mr i dizkapagi kaymis demisti kirik varmi diye bkicakti ama dun cok agrim oldu seninkine bisey demedimi peki cannim
Sonunca bu hafta eksi getiren bir esin olucak sanirim

oo bir rakip daha dondurmaya

bu hafta yarisma cok zorlu olucak sanirim. kaptanim Yawrukush bence biz bu hafta dereceye girer o notayi sildiririz
Bende umitliyim

merhabalar bende katılmak istiyorum sanırım destege ihtiyacım vaa birazada motivasyona ... dogum kilolarımdan 21 günde 10 kilosundan kurtuldum nasıl derseniz isveç diyeti midir nedir bilmiyorum şok diyet bi nevi aslında.. onunla 10 kilo gitti kaldı beş kilo oda takılı kaldı. farklı yollar deniyorum haliyle emziriyorum oğluş 1 yasına girecek güncel kilom 63 hedef 58 inşallah bu hafta 3 kilo vermek gibi hedef var olursa ..

hepsi de cok guzelmis canim cok beğendim. dur bakiim karar verip gun içinde degistireyim.

yine güzel bir menü olmuş tebrikleeerrr
bu hafta da derece gelecek gibi duruyor

Bizim kaptanlardan mühendis olur vala
kendi adima konusayim, ben muhendisim zaten
ne kadar guzel, bir de eylulde ne kadar zayiflamis olucaksin
o koye hic gitmedim ama adini cok duydum, insallah gidecegim gezmeye, cok gzel bir yermis.
sserendipity canim tebrikler
Yawrukush kaptanim bence takim bu hafta daha cok asilacak diyetlerine pismanliklarla dolu bayram haftasindan sonra
bugun pek olmamis canim, simit ustune tost, chia latte de cok kalorili bir icecek. sonra iskender ve tatli
Hiç bakmadım valla tuvalet problemim vardı onu ictigimden beri düzene girdi:)
canim sade kefir tuketmeye calis hedefine ulasana kadar bence

18 Ağustos Menüm DeryaOnDiet

09:00
Omlet ( 2 yumurta, 2yk yulaf ezmesi, maydanoz, az beyaz peynir, 2ceviz)
1 salatalık
1 çb şekersiz çay

16:00
1porsiyon haşlama sade et

2lt su

600 ip atlama
30dk fitnes
esim baya az yemissin, gerci acikmadiysan sorun yok. afiyet olsun

sagol canim. Ayy 2 hafta sonra bime gidip alirim cok mu kalorili? oyleyse hic almayayim hic denemedim sonra cok begenirim 2 hafta hergun yerim filan.

18 Ağustos Menüm DeryaOnDiet

09:00
Omlet ( 2 yumurta, 2yk yulaf ezmesi, maydanoz, az beyaz peynir, 2ceviz)
1 salatalık
1 çb şekersiz çay

16:00
1porsiyon haşlama sade et

2lt su

600 ip atlama
30dk fitnes

bu tüm gün mü
çok az olmamış mı yahu yavrum nasıl yaşıyorsunuz bu menülerle
vallahi bence rahat 1 kilo gidecek diyorum cumaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…