Sonunca bu hafta eksi getiren bir esin olucak sanirimFilizzz @Derya_the_queen canim yeni esimsin artik bu dondurma bizim olmali ve lutfen beni yanliz birakmaaa
oo bir rakip daha dondurmaya
bu hafta yarisma cok zorlu olucak sanirim. kaptanim
Bende gostericem bakalim bugun mr i dizkapagi kaymis demisti kirik varmi diye bkicakti ama dun cok agrim oldu seninkine bisey demedimi peki cannimHaber ver caim bana doktordan sonra.
MR cekildi evet ama sonuclar gelmedi henuz
Bende umitliyimSonunca bu hafta eksi getiren bir esin olucak sanirim
bu hafta yarisma cok zorlu olucak sanirim. kaptanimYawrukush bence biz bu hafta dereceye girer o notayi sildiririz
Bencede sildirmeliyizSonunca bu hafta eksi getiren bir esin olucak sanirim
bu hafta yarisma cok zorlu olucak sanirim. kaptanimYawrukush bence biz bu hafta dereceye girer o notayi sildiririz
hepsi de cok guzelmis canim cok beğendim. dur bakiim karar verip gun içinde degistireyim.hemdem :çok samimi arkadaşlık eden can ciğer arkadaş
serendipity(ingilizce):aramazken bulunaan mutlu tesadüf
derun : iç ,içeri, gönül yürek ruh
cansiparane: canını verircesine özveriyle
aklıselim:sağduyu sahibi
asilzade : soylu
eminee
eminey
emineyy
canım bunlar geldi aklıma senin için biraz da baktım ama kolay şeyler isteyebilirsin diye şu alttaki emineleri de yazdım
gunaydin kizlar ben iki gun geriden takibe devam...
18 ağustos
sabah 10.30
3 kasik kadar menemen
peynir 1kk
donates salatalik biber
2 dilim kepek ekmek
15.00
4 kaşık patatessiz türlü
19.00
3 kasik nohut
3 kasik etli türlü
22.00
bir avuc leblebi
su 2 litre
45 dk yürüyüş
seni korkutmak istemem canim ama viks turu kremler yuzunden nefes darligi ceken bebekler olduGecmis olsunn.siz if. Tarzinda mi
Öyle mi.. tamam teseklur ederim kullanmiyim bi daha :)
kendi adima konusayim, ben muhendisim zatenBizim kaptanlardan mühendis olur vala
ne kadar guzel, bir de eylulde ne kadar zayiflamis olucaksinKuzum bugün çok mutluydum ekşiyi gördüğüm için :))) bugün yanıma gelen personellere hep gülümsedim akşam anti depresan almış gibi :))))) Çok yogundu ama öğleden snra çıktım bankaya gittim.. sonra köye gittim bursanin cumalikizik köyü bahçeden domates falan topladım çok güzeldi :)))
Kizlar takimimiz bu hafta 6. oldu ve malesef 1 nota aldik
Aksam kalabaliklasinca takimimiz biraz sohbet edelim diyorum, tartip bicelim ne yapabiliriz kilo verirken, neleri yapmamaliyiz diye..
Bu aradasserendipity canim tebrik ediyorum bireyselde bu haftanin 3. su oldun.
Gurur duyduk, bizi cok mutlu ettin canim.
bugun pek olmamis canim, simit ustune tost, chia latte de cok kalorili bir icecek. sonra iskender ve tatliBugün ki menü
Sabah ılık su
Yarim simit
Saat 10 filtre kahve
12 de starbuck reyhanlı peynirli kare tost
Bide chia tea latte midir nedir onu içtim
Saat 16 2 adet incir
2 taze fındık
18 00 iskender ama yarim porsiyon
Süt helvası 3 4 tatlı kaşığı
5 bardak demli çay icmisimdir bugün
Su bugün az oldu dışarıdaydım 1 lt falan
canim sade kefir tuketmeye calis hedefine ulasana kadar benceHiç bakmadım valla tuvalet problemim vardı onu ictigimden beri düzene girdi:)
yuksek lisans canim, biraz gec oldu ama olduOoo hayırlı olsundarısı bana inşallah.. yl mi doktora tezi mi
esim baya az yemissin, gerci acikmadiysan sorun yok. afiyet olsun18 Ağustos MenümDeryaOnDiet
09:00
Omlet ( 2 yumurta, 2yk yulaf ezmesi, maydanoz, az beyaz peynir, 2ceviz)
1 salatalık
1 çb şekersiz çay
16:00
1porsiyon haşlama sade et
2lt su
600 ip atlama
30dk fitnes
Ay korkut korkut. Ilk defa denedim zaten oyle bi geceydi ki hersey yapmaya musaittimseni korkutmak istemem canim ama viks turu kremler yuzunden nefes darligi ceken bebekler oldu
sagol canim. Ayy 2 hafta sonra bime gidip alirimAlıyorum canım, sadece bimde bulabiliyorum, ama tadı güzel. Gerçi benim kızım çok seviyor diye alıyorum, dolabı açınca canım çekiyor. Almicam bı süre
Nasıl da geçiyor zaman di mi
İyi ki başlamış ve tüm zorluklara göğüs germişsin canım. Hem de düzeltme bile istememiş bu harika birşey
Of hem de ne şişirmiş feyzoş, yazicam birazdan tartı sonucunu. Elim gitmiyor
Geçmiş olsun tatlım. Yazarsın dr ne dedi diye
Valla şaka maka doğru çıktı iştah açtığıaç kurta döndük ankam
Ne kadar farketmiş kuzum? Ama ben hala aynı düşünüyorum, sen bı sabah tartilip bir kilo birden vermiş görüceksin kendini. Regl halleri yanıltmasın üzülme canım. Yanlış yaptığın birşey yok ki
Tartiya bağlı modumuz resmen ya,ben de sonucu görünce yürüyüşe çıktım tatlım
Yine iyi gitmiş o zaman canım.
insallah buhari duzenli kullanirsan cok faydasini gorursun canim, benim kziimin da vardi oksuruk ataklariAy korkut korkut. Ilk defa denedim zaten oyle bi geceydi ki hersey yapmaya musaittim
Ben kediden korkarim normalde ama bu nasil tatli benim bile korkmadan kucagima alasim geldiCumaya göre 600 gr artidayim ufff yaa bende kahvaltimi yaptim dr a gidicem oglen hic terlemiyim dedim oturuyorum bos bos kedicikleri besledim bak sana resim cektimEki Görüntüle 2299709 Eki Görüntüle 2299710
18 Ağustos MenümDeryaOnDiet
09:00
Omlet ( 2 yumurta, 2yk yulaf ezmesi, maydanoz, az beyaz peynir, 2ceviz)
1 salatalık
1 çb şekersiz çay
16:00
1porsiyon haşlama sade et
2lt su
600 ip atlama
30dk fitnes
sagol canim. Ayy 2 hafta sonra bime gidip alirimcok mu kalorili? oyleyse hic almayayim hic denemedim sonra cok begenirim 2 hafta hergun yerim filan.
iyi yalniz degilim. Acayip korkarim kediden ne kucagimia alirim ne yaninda oturabilirim o kadar yaniBen kediden korkarim normalde ama bu nasil tatli benim bile korkmadan kucagima alasim geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?