- 6 Ağustos 2019
- 503
- 1.857
- 33
Gecmis olsun canim, ben de seviniyorum hasta olunca kilo gidiyor diye ama aslinda hastalikla giden kilo sonrasinda hemen geri geliyorEllerine sağlık canım. Düne göre daha iyiyim ama bi iştahsızlık mide bulantısı var. Hastalıkla güzel bi eksi göreceğim sanırım bu hafta
Ben de free takılıyorum boş ver liste çok önemli değilfree olarak
Aynen ole kuzum buraya guzel takiliyorum ama baska biyere hic bakamiyorum haberleri bile okadar uzun sure oldu ki izlemiyorum canim cok sukur durust oldugumu dusunuyorum .Yok canım ya eğer kilo vermeye çalışıyorsa öyle kimse yemiyor, lafta bence o. Kendini kötü hissetme, dürüstüz en azından kuzum. Yemiyosak "ay çok da yiyorum ama nasıl zayıfladım anlamıyorum tatlım" demiyoruz
Evet yaa, Gigi çok hoş. Sen iki bebisle takip edemezsin, hatta buraya yazdığına şükür canim. ünlü epey son zamanlarda. iki kardeş onlar, anneleri de mankenmiş.
Merak ettirttin canım, izlenecekler listesine ekledim.
Wasa da hiç yemedim. Kahvaltıda yiyorum sadece ekmek, öyle de hoşuma gidiyor ki başka alternatif aramadım hiç. Wasa daha lifli sanırım. Denesem mi ki?
DimiAllahim nasil tatlilar
Gayet guzel afiyet olsun :)Kızlarr selam bu da benim hem öğlem hem kahvaltım kalkınca bilerek hemen yemiyorum artık hem alıştırmak hem de biraz az öğün yemek içinEki Görüntüle 2300321
87,5Ben de free takılıyorum boş ver liste çok önemli değilkaç kilosun şimdi.
Alıştım mehter gibi iki ileri bir geriGecmis olsun canim, ben de seviniyorum hasta olunca kilo gidiyor diye ama aslinda hastalikla giden kilo sonrasinda hemen geri geliyor
umarim sen de geri gelmez
cok gelen oldu mu takima dun? bugun hala katilmak isteyenler var
Ben tam freeyim her yerde takılıyorum87,5
sen burda miydin:)
diskafiliye edinmeseydim girecektim bütün takımlar almiyo
nasıl bulunurBen tam freeyim her yerde takılıyorum
Aslen 6. Takımdayım ama.
Sen istikrar sağla biraz bakalım belki çaresi bulunur
Guzel menu tatlimSALI MENUM
SABAH 9DA (Fotografini yuklemistim, klasik kahvaltim)
OGLEN 12.30DA
1 avuc ici buyuklugunde tavuk izgara
Yarim avokado
ARA 13.30DA
Yarim ay seklinde 1 dilim karpuz
ARA 16DA
Filtre kahve
1 hurma
AKSAM 18.30DA
1 dilim somon baligi
Yarim salatalik, yarim domates
SU:2 ltye tamamlayacagim cok icemedim bugun
SPOR: Sabah 30 dk, oglen 30 dk, aksamustu 30 dk yuruyus.
@besive
Sen istikrar kısmını halletnasıl bulunur
Aydınlandım @MigiMadid resmen hadid ailesi hakkında genel kültür kazandımO kadarını bilmiyordum tabi, süpersin
Anwar Enver'den geliyor demek ki.
HoşgeldiiiiinCanlar nörüyonuz
Geçerken uğrayayım dedim. Kim kahve yapacak bana
Oyyy ellerine sağlık hoşbuldumHoşgeldiiiiin
Geçmiş olsunEllerine sağlık canım. Düne göre daha iyiyim ama bi iştahsızlık mide bulantısı var. Hastalıkla güzel bi eksi göreceğim sanırım bu hafta
Aleyküm selamKızlarr selam bu da benim hem öğlem hem kahvaltım kalkınca bilerek hemen yemiyorum artık hem alıştırmak hem de biraz az öğün yemek içinEki Görüntüle 2300321
6 benim eski takımım çok severim kendileirniOyyy ellerine sağlık hoşbuldum
Ben cok cahilmis im bu konuda onu anladim arkadas sayesinde
Sen sanki biz takımı kapatırken 12. Takıma gelmiştin6 benim eski takımım çok severim kendileirni♥
Sen kaçsın kaç kilo verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?