Eski nickinde bukadar ilgi cekicimiydi baya hosumuza gitti yeni nickin.resimdeki bebis seninmi bu arada cok tatli masallah.hyr bu yeni..
teşekkür ederim resimdeki bebekEski nickinde bukadar ilgi cekicimiydi baya hosumuza gitti yeni nickin.resimdeki bebis seninmi bu arada cok tatli masallah.
evet biliyorum ustuste iki gol attim kendimecanim oglenki pilavli burrito ve aksAMKI HAMBURGER BIRINDEN BIRI OLMASA DAHA IYI OLURDUR AMA eminim sen cumaya kadar duzenlersin
saklamayi iyi biliyorum demekkifotografinda hic de gobek mobek yoktu caninm, masallah fistik gibisin
evet biliyorum ustuste iki gol attim kendime
saklamayi iyi biliyorum demekki
senelrin tecrubesi
buarada yağ ve ekmek yemedğim için patlıcanı muhtemel üç adet tutarım büyük ha küçük değilherkese merhaba kızlar
sabah:
filtre kahve ve 2 kare %60 kakaolu bitter
öğle :
bi küçük tava menemen çokçokaz tereyağlı ve 1 yumurtalı
5 yeşil zeytin
1soda
akşam:
yine sadece söğüş
yada sadece 3 kaşık yoğurtlu közlenmiş patlıcan
not:ikisinden birini sececem
gece yatmadan soda yoğurt limon kürü
2 litre düzenli su
düzenli 30 dk yürüyüş
düzenli 2 kez 4 kat in çık
wuuwuu super gozukuyor
Pastaları ben yedim bitti de ondanCanımm ne güzel tavsiyeutandirdin beni ben sana pastalar yağlı çorbalar diyorum
Sana nane limon çayı yapıyorum hem mide için hem diyet için iyi
Yaaa ne güzel bahçeymiş
cok az olmus menun yine ama bakalim istedigin kiloyu kirinca nasil olucak menuler. bu kadar ile tutabiliyorsun kendini, tebriklerherkese merhaba kızlar
sabah:
filtre kahve ve 2 kare %60 kakaolu bitter
öğle :
bi küçük tava menemen çokçokaz tereyağlı ve 1 yumurtalı
5 yeşil zeytin
1soda
akşam:
yine sadece söğüş
yada sadece 3 kaşık yoğurtlu közlenmiş patlıcan
not:ikisinden birini sececem
gece yatmadan soda yoğurt limon kürü
2 litre düzenli su
düzenli 30 dk yürüyüş
düzenli 2 kez 4 kat in çık
geliyorum hemen
Nereye benim onların hepsi kimseye vermemcok az olmus menun yine ama bakalim istedigin kiloyu kirinca nasil olucak menuler. bu kadar ile tutabiliyorsun kendini, tebrikler
geliyorum hemen
senin acil listeye girmen lazimNereye benim onların hepsi kimseye vermem
Yolda as once dönercilerin yanından geçerken görseydin bir de beni, bir kedi gibi yalanmadığım kaldısenin menu de galiba olsa olsa 10000 kaloridir. nasil zayifladigin belli canim. Masallah cok guzel dikkat ediyorsun
Kapiyi actim bekliyorumcok az olmus menun yine ama bakalim istedigin kiloyu kirinca nasil olucak menuler. bu kadar ile tutabiliyorsun kendini, tebrikler
geliyorum hemen
Kızlar kuaföre geldim. Saç boyama için. Cok sıkılıyorum böyle yerlerde. Bekle bekle bitmedi
Daha koyu renk olacak bakalım
Durun kizlar hepinize yeticek kadar var bahcemde uzumlerim eriklerim cevizlerim narlarim domates biber salatalik incir aklima dahada gelmiyorNereye benim onların hepsi kimseye vermem
İnciri de alırım bakDurun kizlar hepinize yeticek kadar var bahcemde uzumlerim eriklerim cevizlerim narlarim domates biber salatalik incir aklima dahada gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?