hyr bu yeni..@MigiMadid canim senin bu nickin yenimi yoksa bu nicklemi yarisiyordun eskidende
gigi hadid pakiskan asılı zayn malik ile beraber
Başka takimdakilere bol şekerli kahve yapıyoz anka'cimCanlar nörüyonuz
Geçerken uğrayayım dedim. Kim kahve yapacak bana
Ay geçmiş olsun canım. Kemik suyu çorba iç, yağlı yağlı. Çok iyi gelir. Bire birEllerine sağlık canım. Düne göre daha iyiyim ama bi iştahsızlık mide bulantısı var. Hastalıkla güzel bi eksi göreceğim sanırım bu hafta
Tesekkur ederim kaptan ❤iyiyim cok sukur agir isler yapmiyorum genelde di leniyorum. Haftaya kontrole gidecegim.Gunaydin guzel arkadaslarim, gununuz harika gecer umarim.
Cuma yarismamiza son 2 gun, hepimiz menulerimize ve egzersizlerimize dikkat edelim.
Bu hafta guzel bir derece gelsin takimimiza.
Kucak dolusu sevgiler hepinize..
HAL HATIR
@Mavi boncukkk , @Linna123 , @klbk33 , @gogo2405 , @Gonulmeyvesi iyi misiniz kizlar?
@Aomine Daiki ne var ne yok gulum?
@Harpy , @Wizardmom kizlar iyi misiniz?
@AKovser Fatimem bebisimiz geldi mi?
tomrs nasilsin canim, sagligin iyi mi?
@cinecin Gizemim bizi haberdar et, pasaportun halloldu mu?
Bana uyarBaşka takimdakilere bol şekerli kahve yapıyoz anka'cimyanında da pasta en kremalisindan
Sağol canımAy geçmiş olsun canım. Kemik suyu çorba iç, yağlı yağlı. Çok iyi gelir. Bire bir
Ay karnım açıktı demek ki çünkü şu doughnut emojisi çok güzel gözüktu gözüme
Ankayı şişmanlatiim derken kendimi yoldan çıkarıcam
ins canim zayifladigimi farkettim bile. Yuzum guzellesiyor zayifliyor benim zayiflayinca hemenSagolun kizlar
Tatlim menun cok guzel bu hafta niyetlisin kilo vermeye
Normalde 12 ye 7 8 falan geliyor benimde normal standarti kactir bilmiyorum sabah baya dusuktu normalime gore ama feyzos daha iyi bilir @fmad
Waowww kekler borekler ve kilolar gidicekmis oylemi harikaymis yaaa hadi bakalim bende bekliyorum resimleri miktarlari gozumuzde kestirebiliriz bizde belki.
Aaa genelde erkek istemez yani imiss bizde planli yaptik 2 yi bazen sikayet ettigimde hatirlatiyorum kendime sen istedin diye
senin menu de galiba olsa olsa 10000 kaloridir. nasil zayifladigin belli canim. Masallah cok guzel dikkat ediyorsun20 Ağustos Çarşamba
Spor: akşam 40 dk yürüyüş (yağmurluydu zor cikabildim)
Menü:
Sabah 10: bir kare dilim çok tahılli ekmek, lor peyniri (şu tahsildaroğlunun mavi kutulu olanı, çok lezzetli deneyin) domates salatalık 7 zeytin çay
Öğle 13: yarım kase yoğurt, iki mürdüm erik, Türk kahvesi + 1 çay kaşığı bal
Akşam 16.30: haşlanmış yumurta, yoğurt pul biber, bir şeftali, 6 -7 çubuk kraker
17.00 sade Nescafe 3-4 Goji berry
Su 3tl
aynen canim kaloriye gore gercekten lezzetliHerkesin yemeği benim eski yediklerimei filan düşününce az geliyor bana bence menün güzel
1000 kaloriye efso bi menü ❤
BEn de öğrenciyken evlendim
sagol canim ama yista boyleydi simdi yine tombik oldum gidilar midilar bir surucok az olmus cnm. doyduysan guzel
gecmid olsun canim. gecenlerdede olmustu dimi. dikkat et cnm tekrarlarsa doktora görün
afiyet olsun cnm guzel
geçmiş olsun cnm afiyet olsun ayrica
vay vay vayy masallah sana cnm
aslinda menun guzel cnm ama kalorisini bilemem. 19 45 de yedigin meyvelerden birini yeseydin daha iyi olurdu canm
kolay gelsin cnm.. ayyy biletin bosa gitmesin. 1 maas kadar son dakika biletleri desene
aksam yemegi biraz daha erken bi satte olsaymu cok guzelmis cnm
15000 adim.. suprsin
oyy masallah ne guzel.. genc anne
guzel cnm afiyet olsun
masallah canim nasil da güzeller. Allah acilarini gostermesin
oyyy bitmis bile hadi bakalim cnm
afiyet olsun cnm guzel gorunuyor
evet cok zor gecito bazen ama gulusleri yetiyo dimi
super canim
guzel menu cnm
korkma korkma evlat candir. hem zahmet olmadan rahmet olmuyor cnm.
bu siralar esim evde yok ve 3 cocukla gercekten cok yoruldumm buraya da yetisemiyorum. bur sure izin iyi gelcek gibi. okullar acildiktan sonra geldem super okur
afiyet olsun cnmm gayet guzel
canim oglenki pilavli burrito ve aksAMKI HAMBURGER BIRINDEN BIRI OLMASA DAHA IYI OLURDUR AMA eminim sen cumaya kadar duzenlersin20 agustos menum
08:00 omlet, peynir, domates, yarim dilim tb ekmek
12:00 bir adet cig beyaz salgam (turnip)
13:30 naked burrito (canim didiklenmis biftek istedi, naked burrito marul ustune beef sandim ama pilav ustu beef cikti ☹ neyseki pilavi azdi ama diyetlik olmadi)
15:00 latte, yarim elma
16:00 doymadim nedense bugun, bir avuc cig kuruyemis (findik, ceviz, Brazilian nut), bir adet protein bar
19:00 hamburger (tek ekmegini biraktim), yarim bardak sarap, 3-4 adet patates
Su cok icemedim tum gun disarda oldugum icin
Spor sadece 5 adet sinav unfortunately
fotografinda hic de gobek mobek yoktu caninm, masallah fistik gibisinbende bir gobek var, gorsengerci mayo ile de kotu duruyor
ben de bilmiyorum kisu kekin tarifini alabilsek o zaman keske :)
Canımm ne güzel tavsiyegit salatalık kemir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?