Hay maşallahDurun kizlar hepinize yeticek kadar var bahcemde uzumlerim eriklerim cevizlerim narlarim domates biber salatalik incir aklima dahada gelmiyor
Mecbur benle paylaşcan. Kabuğuyla yiyen bir tipim inciriİnciri de alırım bakonu da kimseye vermem
Ben de kabuğuyla yiyorum kabuğu soyuluyor mu kiMecbur benle paylaşcan. Kabuğuyla yiyen bir tipim inciri
Senin iradene hayran oldugumu daha once soylemismiydimYolda as once dönercilerin yanından geçerken görseydin bir de beni, bir kedi gibi yalanmadığım kaldı
himm neden istifra ediyorsun ki cok cok fazla yediginde mi? Yoksa biraz da abartsan yine istifra ediyor musun?bugün öğlen de ekmek yemedim.
bulgur pilav vardi bi kaşıkladim.
et kavurma soğan domates ayran karpuz vardi
karpuzu bi tane yedim çünkü doymuşum.
çok fazla yediğimde kusuyorum
ben de kabuguyla yerim himm soymak mi gerekiyormus kiBen de kabuğuyla yiyorum kabuğu soyuluyor mu ki
ayy eminim, simdi soyledin benim de canim istedi. Turkiyeye gidince bir oglen de doner yiyeyim. Cok severim tavuk donerYolda as once dönercilerin yanından geçerken görseydin bir de beni, bir kedi gibi yalanmadığım kaldı
fazla geldikçe kusuyorum. bilmiyorum neen istifra ettiğimihimm neden istifra ediyorsun ki cok cok fazla yediginde mi? Yoksa biraz da abartsan yine istifra ediyor musun?
canim bence pisman olma, menun cok guzel. 1 kasik makarnadan birsey olmazKizlar 14:15 gibi ara ogun yemistim
9,10 cig badem 1 wasa kucuk bardak ayran
Doktordan kv. Ye geldik oda yemek hazirladi yarim saat sonrasi biraz yedim mecburen bize hazirlamis cunku, saat 6 dan önce bir ogun daha yaparım
Yemek: 14:45
2 kofte 1 kofteden az buyuk et
Z.yagli Fasulye ufak kase
Salata ve
bir kasikk makarna (pismanim a dostlaar bi kasik makarna icin yaktim bugunu )
canim bence pisman olma, menun cok guzel. 1 kasik makarnadan birsey olmaz
Icimi rahatlattincanim bence pisman olma, menun cok guzel. 1 kasik makarnadan birsey olmaz
Sut seftali ceviz beni tok tutmazdi canim ahahahaBiraz grip gibiyim bende ilac almaya basladim. Aksama guzel bir spor yapabilirim insAllah :)
Sizce son öğünü
4 kasik zeytinyagli patlican ve cacik
Mi yapayim
Yoksa
Süt seftali cig ceviz mi
Veya baska oneriniz var midir bana :)
Ne yersem elestiri gelmez
19:00 hamburger (tek ekmegini biraktim), yarim bardak sarap, 3-4 adet patates
Eski nickinde bukadar ilgi cekicimiydi baya hosumuza gitti yeni nickin.resimdeki bebis seninmi bu arada cok tatli masallah.
herkese merhaba kızlar
sabah:
filtre kahve ve 2 kare %60 kakaolu bitter
öğle :
bi küçük tava menemen çokçokaz tereyağlı ve 1 yumurtalı
5 yeşil zeytin
1soda
akşam:
yine sadece söğüş
yada sadece 3 kaşık yoğurtlu közlenmiş patlıcan
not:ikisinden birini sececem
gece yatmadan soda yoğurt limon kürü
2 litre düzenli su
düzenli 30 dk yürüyüş
düzenli 2 kez 4 kat in çık
Durun kizlar hepinize yeticek kadar var bahcemde uzumlerim eriklerim cevizlerim narlarim domates biber salatalik incir aklima dahada gelmiyor
Mecbur benle paylaşcan. Kabuğuyla yiyen bir tipim inciri
Gecmis olsun canim da neden kusuyorsun kibugün öğlen de ekmek yemedim.
bulgur pilav vardi bi kaşıkladim.
et kavurma soğan domates ayran karpuz vardi
karpuzu bi tane yedim çünkü doymuşum.
çok fazla yediğimde kusuyorum
Sanırım farklı şeylerden bahsediyoruz benim dediğim incirin kabuğu yokaaa kız kabuğuyla yenir mi o
ben inciri sanırım 2 kere falan yemişimdir, çok midemi bulandırıyor
Tartını yanında götür biz listedeyken tartıyla giderdikKizlar aniden sehir disina cikmam gerekiyor benim cuma nasil tartılacağım bilmiyorum eczane bulabilirsem tartilicam ama bulamazsam
anladim canim, o zaman tabi sdikkat etmek lazim.fazla geldikçe kusuyorum. bilmiyorum neen istifra ettiğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?