Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Haklısın aslında canım ekmeksiz filan yiyebilirdim, ama planlamamıştım o yüzden boşver dedim. Bir de niyeyse cuma sandım yarını

Böyle oldu kızlar saçlarım, gitmedi yine epey bi dore yine. Açık kumralla küllüyü karıştırdı kuaför. Ama bu ton da fena olmadı gibi.
Ben cok begendim bu rengi, cok guzel olmus canim.
Sanada cok yakismistir eminim:)
Gule gule kullan.
Cocuksuz kuafore gitmek luks resmen :))

ben de kabuguyla yerim himm soymak mi gerekiyormus ki FitFiliz
ben de bir ben öyleyim saniyordum
Renkler ve zevkler gamzecim. Toplasan ben de iki kere midye dolma yemişimdir. O da tane olarak yani
Cok şükür enfeksiyon gibi bi durum yok. Oglan daha iyi dedi kizada soguk algınlığı icin ilac verdi Yawrukush
Geçmiş olsun canım

Ben cok begendim bu rengi, cok guzel olmus canim.
Sanada cok yakismistir eminim:)
Gule gule kullan.
Cocuksuz kuafore gitmek luks resmen :))
Onlarla gittim canım, bir de uzun sürüyor gür benimkiler. Çok sıkıldılar. Yanıma oyuncak meyve filan almıştım. Kesim de yaptırdım ama pek sevmedim kesimi. Neyse

Kizlar esimin islerinden dolayi disardayiz hala
Bende aciktim
17:00
yarim wasa
4,5 cig badem
4 biskuvi-1 dilim armut

Artik bisey yemem sabah yemegide bosuna yaptım
InsAllah dayanabilirim
Bol su ile sisireyim kendimi bari
cok olmamis canim, olmadi aksam acikirsan salata ve yogurt ye

Böyle oldu kızlar saçlarım, gitmedi yine epey bi dore yine. Açık kumralla küllüyü karıştırdı kuaför. Ama bu ton da fena olmadı gibi.
ben tonunu cok begendim cnaim, gule gule kullan. Ataydin su guzel yuzunu de gorseydik

Onlarla gittim canım, bir de uzun sürüyor gür benimkiler. Çok sıkıldılar. Yanıma oyuncak meyve filan almıştım. Kesim de yaptırdım ama pek sevmedim kesimi. Neyse
Bir iki gune alsiirsin canim. Bence kesimi de rengi de cok guzel. Ben de biraz rengini actirmak istiyorum. 2 hafta sonra Turkiyede yaptirayim

Bir iki gune alsiirsin canim. Bence kesimi de rengi de cok guzel. Ben de biraz rengini actirmak istiyorum. 2 hafta sonra Turkiyede yaptirayim
Bence daha açık renk sana gider beyaz tenlisin. Yalnız oreal ile açtırma deryacim. Çok yipraniyor, benim uçlar felaketti

ben beğendim canım
benim de böyleydi bir ara ama makyaj isteyen saçlar renklerinden tek handikapı bu

Evet kuzum bahcemiz dedemden yadigar bize.valla kuzucuk bugu balgamdan baya bi tikanir oldu havayla yumusattim biraz burnu akmaya hapsirmaya basladi dr a goturdum soyledigim gibi iburamin verdi zaten dun baslamistim ben havaya gerek yok dedi gribal duruyormu 1 kac gune duzelir dedi gonderdi insallah duzelir yavrum

Ay sagol kuzum ya spor muaf olmama rağmen 1 saat bisiklet surdum ve senelerdir surmuyordum cok eğlendim ya unutmusum birazda surmedigim kisimdada bisikleti rampada tepemde tasidim eve geldim su içindeyim dus alcam

Hafiften koyulmus rengin kuzum tam istedigin renk bumuyfu peki guzel duruyor buda sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…