Kizlar esimin islerinden dolayi disardayiz hala
Bende aciktim
17:00
yarim wasa
4,5 cig badem
4 biskuvi-1 dilim armut
Artik bisey yemem sabah yemegide bosuna yaptım
InsAllah dayanabilirim
Bol su ile sisireyim kendimi bari
Bu haftalik oyle sayayimmi dedin canim beniCanim menu biraz fazla olmus.
Helvayi hic yememelisin, sabahta pizza diyete uygun degil.
Bugun daha guzel bir menu gelir bence :)
Canim nasil ev ahalisi , iyiler mi?
Doktor ne dedi?
Ellerine saglik Senemim, F Falanfilannnn bende ilk sayfayi guncelledim senin icin :)
Hosgeldin canim, bir kahve daha icersen hemen hazirlayayim:)
Cok gecmis olsun, yemene dikkat et, cocuklardan firsat bulursan dinlen. @Anka
Cok guzel bir ogun afiyet olsun canim :)
Dahada iyi ol canim, dikkat et kendine..
Canim bu menu olmamis, 15dk yuruyus cezasi gelcek:)
Canim daha once yarismaya katilip, diskalifiye oldugun nickini soyleyebilir misin?
Uye bilgilerin icin bakmamiz gerekiyor..
Ayy masallah ne guzel bir bahceymis, afiyetle, huzurla yiyin kuzum.
Nasilsin bugun, kuzular nasillar?
Ay bayilirim kuafore gitmeye, dahada guzelleseceksin yani Filizcim:)
Nasil oldu saclar?
Canim tabakta doner yiyebilirsin, yaninda salata ya da koz domates biber ile.
Ah mis gibi kokar yaa olsada yesek:)
canim menun gayet guzel hic uzulme, afiyet olsun
Hay Allah sanada mi bulasti canim.
Hemen toparlanmalisin, evdeki herkese sen bakiyorsun, corbani, sicak icecegini ihmal etme.
Acil sifalar..
Canim liste disindasin, sorun degil sadece bu cumalik tartilamaman..
Guzel menu canim, cumaya guzel bir eksi geliyor mu:)
Kuaför rengi bana bırak dedi. Ben de öyle yaptımHafiften koyulmus rengin kuzum tam istedigin renk bumuyfu peki guzel duruyor buda sanki
Evet ben soledim zaten baska bisey verdiklerini gormedim hava veriyorum cok gerek yok diyor burnunu temizliyorum diyorum iyi olur diyor o mu dr ben mi anlamadim da ezberledim artik feyza sivriden salgin varmis deyince korktumda gittim aslinda birazda nolur nolmaz diye .evet burdada yagdi baya bi sonra baktim acmis hava hemen aldim goturdun valla .Kuaför rengi bana bırak dedi. Ben de öyle yaptım
Farklı birşeyler istiyordum aslında ama galiba ne istediğimi ben de bilmiyorum
Çok hayran gönüllüyum saç rengi konusunda, eskiden çok sık degistirirdim.
Geçmiş olsun Özlemcim bu arada ilerlemese bari. Gerçi sen dikkat edersin. Tam tahmin ettiğimiz gibi olmuş doktor işi de.
Hava nasıl oldu? Burda yağdı arada, arada açtı
Soluğu Aspava da alacağa benziyorsun kuzum senBen Ankarada olsam offff diyorum, neler yemem ki :)
sirf yemek icin geliyorum :)))
Asıl onda bağırmak lazımEvet ben soledim zaten baska bisey verdiklerini gormedim hava veriyorum cok gerek yok diyor burnunu temizliyorum diyorum iyi olur diyor o mu dr ben mi anlamadim da ezberledim artik feyza sivriden salgin varmis deyince korktumda gittim aslinda birazda nolur nolmaz diye .evet burdada yagdi baya bi sonra baktim acmis hava hemen aldim goturdun valla .
Ben kuoforlere cok guvenemiyorum rengimi bulup gosteriyorum oyle yaptiriyorum kesimdede genelde cok mudahale ederim kuoforde bi agdada rahatimsesim cikmiyor
Yok onunla bastan anlasiyorum zaten yillardir alisti kiz azcik azcik diyorum lafa tutuyor toptan cekiyorAsıl onda bağırmak lazımcanin pek demek ki
Aslinda agda demisken yarin gitsemde cumaya biraz dussemi gramajimYok onunla bastan anlasiyorum zaten yillardir alisti kiz azcik azcik diyorum lafa tutuyor toptan cekiyor
Ben de akşamları aşırı acıkıyorum ama çok geç yatıyorum ondan mı acabaaman keşke bi salata patlatsaydın akşama hazır dışardayken yavrum akşama acıkmazsın umarım
bisküvi de yemişsin
benim de karnım acıktı sanırım
Aslinda agda demisken yarin gitsemde cumaya biraz dussemi gramajimbaska care kalmadi napim
Kızlarr selam bu da benim hem öğlem hem kahvaltım kalkınca bilerek hemen yemiyorum artık hem alıştırmak hem de biraz az öğün yemek içinEki Görüntüle 2300321
birgun once veya birgun sonra tartil canim, listede olmadigin icin cok problem degil ama yinede haftalik kilonu takip edebilelimKuzum 1 gunluk gidicem sirt cantasiylaeczane bulurum umarim
guzel menu canim bence20 agustos menum
Sabah
Yagda kavurmali yumurta 3 catal
2 zeytin
1 recele bandim tatlisiz yapamiyorum
Peynir kucuk bi top
Aksamustu
Koz patlicandan karniyarij
3 yk bulgur pilavi
Aralarda 2 yuvarlak bitter cikolata 15 adet tuzsuz yer fistigi
Yuruyus yaptim 1 saat
Su 2 litre falan ictim
cok guzel olmus, gule gule kullan.Böyle oldu kızlar saçlarım, gitmedi yine epey bi dore yine. Açık kumralla küllüyü karıştırdı kuaför. Ama bu ton da fena olmadı gibi.
gecmis olsun canim, bizimki de olmustu bir kere boyle gecenlerde. aynen paracetamol kullandik biz de. uykusundan uyaniryordu oksururken balgamdan. ama kendi kendine gecti. insallah senin ufaklik da atlatir biran onceEvet kuzum bahcemiz dedemden yadigar bize.valla kuzucuk bugu balgamdan baya bi tikanir oldu havayla yumusattim biraz burnu akmaya hapsirmaya basladi dr a goturdum soyledigim gibi iburamin verdi zaten dun baslamistim ben havaya gerek yok dedi gribal duruyormu 1 kac gune duzelir dedi gonderdi insallah duzelir yavrum
Of sorma biskuvi nerden cikti yaaman keşke bi salata patlatsaydın akşama hazır dışardayken yavrum akşama acıkmazsın umarım
bisküvi de yemişsin
benim de karnım acıktı sanırım
Insallah kuzum ya hasta olmasinlar dedikce durduklari yerde hasta oluyorlarbirgun once veya birgun sonra tartil canim, listede olmadigin icin cok problem degil ama yinede haftalik kilonu takip edebilelim
guzel menu canim bence
cok guzel olmus, gule gule kullan.
bana mi hazirlik yapiyorsun
gecmis olsun canim, bizimki de olmustu bir kere boyle gecenlerde. aynen paracetamol kullandik biz de. uykusundan uyaniryordu oksururken balgamdan. ama kendi kendine gecti. insallah senin ufaklik da atlatir biran once
Canin ben normalde yarıştaydım eslesmede varimbirgun once veya birgun sonra tartil canim, listede olmadigin icin cok problem degil ama yinede haftalik kilonu takip edebilelim
guzel menu canim bence
gecmis olsun canim, bizimki de olmustu bir kere boyle gecenlerde. aynen paracetamol kullandik biz de. uykusundan uyaniryordu oksururken balgamdan. ama kendi kendine gecti. insallah senin ufaklik da atlatir biran once
Aslında çocuğun öksürüp o balgamı çıkarması gerekli, öksüren çocuğa da parasetamol yerine öksürük şurubu vermek lazım. Çünkü parasetamol öksürük baskılayıcı. Diğeri de balgamin kolay çıkması için.birgun once veya birgun sonra tartil canim, listede olmadigin icin cok problem degil ama yinede haftalik kilonu takip edebilelim
guzel menu canim bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?