Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar esimin islerinden dolayi disardayiz hala
Bende aciktim
17:00
yarim wasa
4,5 cig badem
4 biskuvi-1 dilim armut

Artik bisey yemem sabah yemegide bosuna yaptım
InsAllah dayanabilirim
Bol su ile sisireyim kendimi bari

aman keşke bi salata patlatsaydın akşama hazır dışardayken yavrum akşama acıkmazsın umarım
bisküvi de yemişsin
benim de karnım acıktı sanırım

Bu haftalik oyle sayayimmi dedin canim beni

Hafiften koyulmus rengin kuzum tam istedigin renk bumuyfu peki guzel duruyor buda sanki
Kuaför rengi bana bırak dedi. Ben de öyle yaptım
Farklı birşeyler istiyordum aslında ama galiba ne istediğimi ben de bilmiyorum
Çok hayran gönüllüyum saç rengi konusunda, eskiden çok sık degistirirdim.

Geçmiş olsun Özlemcim bu arada ilerlemese bari. Gerçi sen dikkat edersin. Tam tahmin ettiğimiz gibi olmuş doktor işi de.
Hava nasıl oldu? Burda yağdı arada, arada açtı

Evet ben soledim zaten baska bisey verdiklerini gormedim hava veriyorum cok gerek yok diyor burnunu temizliyorum diyorum iyi olur diyor o mu dr ben mi anlamadim da ezberledim artik feyza sivriden salgin varmis deyince korktumda gittim aslinda birazda nolur nolmaz diye .evet burdada yagdi baya bi sonra baktim acmis hava hemen aldim goturdun valla .
Ben kuoforlere cok guvenemiyorum rengimi bulup gosteriyorum oyle yaptiriyorum kesimdede genelde cok mudahale ederim kuoforde bi agdada rahatim sesim cikmiyor

Asıl onda bağırmak lazım canin pek demek ki

aman keşke bi salata patlatsaydın akşama hazır dışardayken yavrum akşama acıkmazsın umarım
bisküvi de yemişsin
benim de karnım acıktı sanırım
Ben de akşamları aşırı acıkıyorum ama çok geç yatıyorum ondan mı acaba Yawrukush kaptan ben şehir değiştirdim seninki daha zor olmuş , hızlı treni zengin ettik sadece@Derya_the_queen Canım saçların güzel bence maşallah ben sahan boyatmadım hiç çok ince korkuyorum Kozmogirl17 canımmm bayıldımmm bahçe ürünlerine tam benlik

Kızlarr selam bu da benim hem öğlem hem kahvaltım kalkınca bilerek hemen yemiyorum artık hem alıştırmak hem de biraz az öğün yemek için Eki Görüntüle 2300321

canım afiyet olsun
ben senin mesajlarını göz ardı ete basmışım nasıl oldu anlamadım kesin telefonda bakarken oldu
diyorum bu içerikleri neden göremiyorum ben

Kuzum 1 gunluk gidicem sirt cantasiyla eczane bulurum umarim
birgun once veya birgun sonra tartil canim, listede olmadigin icin cok problem degil ama yinede haftalik kilonu takip edebilelim
guzel menu canim bence
Böyle oldu kızlar saçlarım, gitmedi yine epey bi dore yine. Açık kumralla küllüyü karıştırdı kuaför. Ama bu ton da fena olmadı gibi.
cok guzel olmus, gule gule kullan.
bana mi hazirlik yapiyorsun
gecmis olsun canim, bizimki de olmustu bir kere boyle gecenlerde. aynen paracetamol kullandik biz de. uykusundan uyaniryordu oksururken balgamdan. ama kendi kendine gecti. insallah senin ufaklik da atlatir biran once

Insallah kuzum ya hasta olmasinlar dedikce durduklari yerde hasta oluyorlar

Canin ben normalde yarıştaydım eslesmede varim

Aslında çocuğun öksürüp o balgamı çıkarması gerekli, öksüren çocuğa da parasetamol yerine öksürük şurubu vermek lazım. Çünkü parasetamol öksürük baskılayıcı. Diğeri de balgamin kolay çıkması için.
Ha bir de genelde öksürük şuruplarınin etken maddesi olan asetilsistein parasetamol ile aynı anda verilmemeli. En az iki saat olmalı arasında yoksa birbirlerini nötrlüyorlar. Ama bizim doktorlar yazıyor ikisini bir arada.

Nasil kız Medical bilgilerim fayfeyfiy ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…