Yok kuzum hic bisey yapamadim oglum kustu yine hali sil ustbas degis cocugu temizle hic firsat bulamadim kiKozmogirl17 Leslie yapıyor musun tatlım? Ben yürüyüşteyim. Bence cumaya birinci biziz
Rakip göremiyorum ikimize
Keçi sütlü dondurma alicam kendime
Leslie den daha çok kalori harcatmis sana minnak kuş. Az yedir bari bu sıra özlemim, mide şiş olunca bir öksürüğe kusuyorlarYok kuzum hic bisey yapamadim oglum kustu yine hali sil ustbas degis cocugu temizle hic firsat bulamadim ki
Ya evet meyveli yogurt yaptim yedi bitti son kasik ta tikandi kustu hep halinin ustu ustum basim battik hep malesefLeslie den daha çok kalori harcatmis sana minnak kuş. Az yedir bari bu sıra özlemim, mide şiş olunca bir öksürüğe kusuyorlargeçmiş olsun
Betülcüm yarın toparlarsin umarım,azimlisin yakışmıyor böyle bir menü sana. Evden yemek taşı yanında mutlaka yoksa olmayacak senin sağlıklı işi. Süttozu var menünde, tost da pek olmamış açıkçası. Aç bitir dediğin ne -salam mi yoksa? Öğlenki ekmek fazla canım. İş yerinde stresslisin anlıyorum seni ama yemeğe yüklenme. Miktar olarak az gözükse de kalorili şeyler tuketiyorsun bence. Daha az kalorili ve daha besleyici şeyler bulmalisin kuzum. Çok yazdım, kırmadım di mi seni?Kızlar selam bugün ki menumu paylaşıyorum
sabah bir bardak ılık su
Tam buğday ekmeği ne peynirli tost yarısı
Salatalık domates
Sabah 10 1 hurma
12 bir kase domates çorba piliç külbastı varmış ismi ile alakasız bir yemek geldi tavuklarından ayıra ayıra yedim bir yuvarlak tam buğday ekmek
Ayran
16 1 adet İkisi bir arada
Yarim tostun devamı
Akşam ac bitir su 2 lt
Spor malesef bu hafta mümkün gozukmuyo
İşte annelik böyle, bir kaşık daha yese bizden mutlusu yok di miYa evet meyveli yogurt yaptim yedi bitti son kasik ta tikandi kustu hep halinin ustu ustum basim battik hep malesef
Zaten su halilarin dili olsada anlatsa canim simdi digeri karsimda inat yapiyor su iciyor icme diyorum laf dinlemiyor birazdan onunda olacagi o .valla yediriyorum baktim yemiyor israr etme huyum yoktur o konuda rahatim ama yedikleri zamanda bende mutlusu olmuyor tabiİşte annelik böyle, bir kaşık daha yese bizden mutlusu yok di mikendimize laf anlatsak zaten ☺☺
Canim musliler gorundukleri kadar masum degiller 2 kasigi bir dilime esdeger onun bilincinde yiyorsan sorun degil ama 4 kasik musli aldiysan birde yanina 1 dilim yumurtali ekmek toplamda 3 dilime esdeger beslenmissin yani.Birde yumurtali ekmek kizartma olansa tum yai icine ceker ama aksama kadarda guzel beslenmissin canimKizlar bugünkü menum
Sabah
Sütle musli yedim 1 dilim yumurtalık ekmek ve salatalik
Aksam
6 kasik kabak yemegi yogurtla 1 dilim ekmekle yedim
Aksam kayisi cayi ve findik
Sporda 1 saat disarda bisiklet surdum
Aaaa ne zaman hatırlamıyorumSen sanki biz takımı kapatırken 12. Takıma gelmiştinben daha tam başlayamadım bi türlü
Bir ara küsmüşlerdi barıştılar mıgigi hadid pakiskan asılı zayn malik ile beraber
Eskiden sacim cok acik renk bakirdi yillarca bakir kullandim. Son 8-9 aydir bu renkeyim. Bakir sanki daha iyiysi ama cok cabuk soluyor. 2 hafta dayaniyordu en fazla.Bence daha açık renk sana gider beyaz tenlisin. Yalnız oreal ile açtırma deryacim. Çok yipraniyor, benim uçlar felaketti
Harika görünüyorlar21 agustos menum
Kahvalti: 09:00_ 2 kucuk ekmek, kirmizi pancar salatasi, roka.
Eki Görüntüle 2300467
Ara ogun: sebze corbasi
Eki Görüntüle 2300468
Ogle yemegi: 12:30_ soslu tofu, haslanmis pirinc ve lahana salatasi.
Eki Görüntüle 2300471
Ara ogun: elmali shake
Eki Görüntüle 2300472
Aksam: 17:00_ kirmizi mercimekten kofte ve sarimsakli yogurt.
Eki Görüntüle 2300473
Su: 3 litreyi gecti
2 fincan kahve
2 fincan yesil cay
1 fincan siyah cay
Spor: simdilik yok.
Cok guzel dikkat etmisdin canim. Afiyet olsunKızlar selam bugün ki menumu paylaşıyorum
sabah bir bardak ılık su
Tam buğday ekmeği ne peynirli tost yarısı
Salatalık domates
Sabah 10 1 hurma
12 bir kase domates çorba piliç külbastı varmış ismi ile alakasız bir yemek geldi tavuklarından ayıra ayıra yedim bir yuvarlak tam buğday ekmek
Ayran
16 1 adet İkisi bir arada
Yarim tostun devamı
Akşam ac bitir su 2 lt
Spor malesef bu hafta mümkün gozukmuyo
Ahahahah kuzumm aman dikkatAy karnım açıktı demek ki çünkü şu doughnut emojisi çok güzel gözüktu gözüme
Ankayı şişmanlatiim derken kendimi yoldan çıkarıcam
Pilav hariç güzel :)20 agustos menum
08:00 omlet, peynir, domates, yarim dilim tb ekmek
12:00 bir adet cig beyaz salgam (turnip)
13:30 naked burrito (canim didiklenmis biftek istedi, naked burrito marul ustune beef sandim ama pilav ustu beef cikti ☹ neyseki pilavi azdi ama diyetlik olmadi)
15:00 latte, yarim elma
16:00 doymadim nedense bugun, bir avuc cig kuruyemis (findik, ceviz, Brazilian nut), bir adet protein bar
19:00 hamburger (tek ekmegini biraktim), yarim bardak sarap, 3-4 adet patates
Su cok icemedim tum gun disarda oldugum icin
Spor sadece 5 adet sinav unfortunately
Ama bu menü Mekik d ister20 agustos menum
08:00 omlet, peynir, domates, yarim dilim tb ekmek
12:00 bir adet cig beyaz salgam (turnip)
13:30 naked burrito (canim didiklenmis biftek istedi, naked burrito marul ustune beef sandim ama pilav ustu beef cikti ☹ neyseki pilavi azdi ama diyetlik olmadi)
15:00 latte, yarim elma
16:00 doymadim nedense bugun, bir avuc cig kuruyemis (findik, ceviz, Brazilian nut), bir adet protein bar
19:00 hamburger (tek ekmegini biraktim), yarim bardak sarap, 3-4 adet patates
Su cok icemedim tum gun disarda oldugum icin
Spor sadece 5 adet sinav unfortunately
Süpersinherkese merhaba kızlar
sabah:
filtre kahve ve 2 kare %60 kakaolu bitter
öğle :
bi küçük tava menemen çokçokaz tereyağlı ve 1 yumurtalı
5 yeşil zeytin
1soda
akşam:
yine sadece söğüş
yada sadece 3 kaşık yoğurtlu közlenmiş patlıcan
not:ikisinden birini sececem
gece yatmadan soda yoğurt limon kürü
2 litre düzenli su
düzenli 30 dk yürüyüş
düzenli 2 kez 4 kat in çık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?