Kuzummzaten çok fazla yemebugün öğlen de ekmek yemedim.
bulgur pilav vardi bi kaşıkladim.
et kavurma soğan domates ayran karpuz vardi
karpuzu bi tane yedim çünkü doymuşum.
çok fazla yediğimde kusuyorum
Oyy kuzum benim.Ya evet meyveli yogurt yaptim yedi bitti son kasik ta tikandi kustu hep halinin ustu ustum basim battik hep malesef
Koyu renk daha genç gösterir :) süper kararKızlar kuaföre geldim. Saç boyama için. Cok sıkılıyorum böyle yerlerde. Bekle bekle bitmedi
Daha koyu renk olacak bakalım
Tamam canim haklisin tembellik yapmayayim. Dur kalkip ipsiz ip filan yapayim biraz. Sagol canim bak sen olmasan sporsuz gececekti bu gunumHarika görünüyorlar
Spor zıplama da olsa yap azıcık kuzum
Bu sene ben de yillar sonra koyu yaptim.Koyu renk daha genç gösterir :) süper karar
Bence güzel o makarna ekmek yerine olsunKizlar 14:15 gibi ara ogun yemistim
9,10 cig badem 1 wasa kucuk bardak ayran
Doktordan kv. Ye geldik oda yemek hazirladi yarim saat sonrasi biraz yedim mecburen bize hazirlamis cunku, saat 6 dan önce bir ogun daha yaparım
Yemek: 14:45
2 kofte 1 kofteden az buyuk et
Z.yagli Fasulye ufak kase
Salata ve
bir kasikk makarna (pismanim a dostlaar bi kasik makarna icin yaktim bugunu )
Canım sağlık ocaklarında da tartı oluyor hani görürsen falanKuzum 1 gunluk gidicem sirt cantasiylaeczane bulurum umarim
Ben de Öner’e yapmıştım kuzum ben de çok severim açık renk ama koyu renk hep daha genç gösteriyorBu sene ben de yillar sonra koyu yaptim.ama ne bileyim acik renkte guzel.
Kuzum Cuma tartı var lütfen dikkat et yarın20 agustos menum
Sabah
Yagda kavurmali yumurta 3 catal
2 zeytin
1 recele bandim tatlisiz yapamiyorum
Peynir kucuk bi top
Aksamustu
Koz patlicandan karniyarij
3 yk bulgur pilavi
Aralarda 2 yuvarlak bitter cikolata 15 adet tuzsuz yer fistigi
Yuruyus yaptim 1 saat
Su 2 litre falan ictim
Bence güzel olmuş kuzum doğal geldi banaBöyle oldu kızlar saçlarım, gitmedi yine epey bi dore yine. Açık kumralla küllüyü karıştırdı kuaför. Ama bu ton da fena olmadı gibi.
Ben hayran hayran dinliyorum şu anAslında çocuğun öksürüp o balgamı çıkarması gerekli, öksüren çocuğa da parasetamol yerine öksürük şurubu vermek lazım. Çünkü parasetamol öksürük baskılayıcı. Diğeri de balgamin kolay çıkması için.
Ha bir de genelde öksürük şuruplarınin etken maddesi olan asetilsistein parasetamol ile aynı anda verilmemeli. En az iki saat olmalı arasında yoksa birbirlerini nötrlüyorlar. Ama bizim doktorlar yazıyor ikisini bir arada.
Nasil kız Medical bilgilerimfayfeyfiy ???
Ahahahha biz çok zayıfladığımız için görünmez olmuş olabiliriz@Kozmogirl17 Leslie yapıyor musun tatlım? Ben yürüyüşteyim. Bence cumaya birinci biziz
Rakip göremiyorum ikimize
Keçi sütlü dondurma alicam kendime
Otomatik düzeltme mi yapmış telefon acaba yazarken. Ombre mi feyzacim?Ben de Öner’e yapmıştım kuzum ben de çok severim açık renk ama koyu renk hep daha genç gösteriyor
Hatta zayıflayanlar genelde dikkat et kilolu iken açık sarı baya zayıflayınca da koyu yapıyorlar daha da zayıf görünüyorlar daha genç
Belki de biraz bana öyle geliyordur
Ama ben de seviyorum açık renk
11 hurma sandım bir anKızlar selam bugün ki menumu paylaşıyorum
sabah bir bardak ılık su
Tam buğday ekmeği ne peynirli tost yarısı
Salatalık domates
Sabah 10 1 hurma
12 bir kase domates çorba piliç külbastı varmış ismi ile alakasız bir yemek geldi tavuklarından ayıra ayıra yedim bir yuvarlak tam buğday ekmek
Ayran
16 1 adet İkisi bir arada
Yarim tostun devamı
Akşam ac bitir su 2 lt
Spor malesef bu hafta mümkün gozukmuyo
Süper spora bayıldımKizlar bugünkü menum
Sabah
Sütle musli yedim 1 dilim yumurtalık ekmek ve salatalik
Aksam
6 kasik kabak yemegi yogurtla 1 dilim ekmekle yedim
Aksam kayisi cayi ve findik
Sporda 1 saat disarda bisiklet surdum
Ben de zayiflayinca koyultmustum sacimiBen de Öner’e yapmıştım kuzum ben de çok severim açık renk ama koyu renk hep daha genç gösteriyor
Hatta zayıflayanlar genelde dikkat et kilolu iken açık sarı baya zayıflayınca da koyu yapıyorlar daha da zayıf görünüyorlar daha genç
Belki de biraz bana öyle geliyordur
Ama ben de seviyorum açık renk
Ayyy evet düzeltmiş.... Ombre kuzumOtomatik düzeltme mi yapmış telefon acaba yazarken. Ombre mi feyzacim?
Canim muslinin 2-3 kasik oldugunu dusunerek. Cok guzel menun. Spor masallah hem eglenceli hem guzelKizlar bugünkü menum
Sabah
Sütle musli yedim 1 dilim yumurtalık ekmek ve salatalik
Aksam
6 kasik kabak yemegi yogurtla 1 dilim ekmekle yedim
Aksam kayisi cayi ve findik
Sporda 1 saat disarda bisiklet surdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?