Tamam canim haklisin tembellik yapmayayim. Dur kalkip ipsiz ip filan yapayim biraz. Sagol canim bak sen olmasan sporsuz gececekti bu gunum
Canim 100 ipsiz ip, 100 squat. Belki tembellik yapmazsam yaparim daha.Harika görünüyorlar
Spor zıplama da olsa yap azıcık kuzum
Ben de yeni sona ukaştımAlinti canavari geldi, omrum alinti yazmakla geciyor a dostlar :)
Kuzum süpersinCanim 100 ipsiz ip, 100 squat. Belki tembellik yapmazsam yaparim daha.
Ben kuafore gitmeyi kendim icin acayip luks bir sey olarak goruyorum, burada da yilda 2 kez sadece kestirmeye gidiyorum.Bebeleri esime birakiyorum Filizcim degme keyfime :)Onlarla gittim canım, bir de uzun sürüyor gür benimkiler. Çok sıkıldılar. Yanıma oyuncak meyve filan almıştım. Kesim de yaptırdım ama pek sevmedim kesimi. Neyse
Sana acik renk cok yakisir, ombre yaptir mesela ne guzel olur:)Bir iki gune alsiirsin canim. Bence kesimi de rengi de cok guzel. Ben de biraz rengini actirmak istiyorum. 2 hafta sonra Turkiyede yaptirayim
Dedeciginin ellerine saglik..Evet kuzum bahcemiz dedemden yadigar bize.valla kuzucuk bugu balgamdan baya bi tikanir oldu havayla yumusattim biraz burnu akmaya hapsirmaya basladi dr a goturdum soyledigim gibi iburamin verdi zaten dun baslamistim ben havaya gerek yok dedi gribal duruyormu 1 kac gune duzelir dedi gonderdi insallah duzelir yavrum
Harikasin :)Ay sagol kuzum ya spor muaf olmama rağmen 1 saat bisiklet surdum ve senelerdir surmuyordum cok eğlendim ya unutmusum birazdasurmedigim kisimdada bisikleti rampada tepemde tasidim eve geldim su içindeyim dus alcam
Evet bu haftalik cuma tartilmasanda olur, eve dondugunde tartilir kilonu soylersin canim.Bu haftalik oyle sayayimmi dedin canim beni
Ahahah havaalaninda basliyorum yemege, donene kadar canim :)Soluğu Aspava da alacağa benziyorsun kuzum sen
Cok gec yatiyorsan haliyle acikirsin canim, 1 havuc, salatalik ile geceyi gecir bir sey yeme olur mu..Ben de akşamları aşırı acıkıyorum ama çok geç yatıyorum ondan mı acabaYawrukush kaptan ben şehir değiştirdim seninki daha zor olmuş , hızlı treni zengin ettik sadece @Derya_the_queen Canım saçların güzel bence maşallah ben sahan boyatmadım hiç çok ince korkuyorum Kozmogirl17 canımmm bayıldımmm bahçe ürünlerine tam benlik
Bence siteden kaynaklaniyor sitenin serverleri cok dandik diyecegim de beni banlamasinlar :)Bugün benim internet biraz sıkıntılı galibabeğen tuşu bile vakit alıyor
Gecmis olsun canim regliden mi boylesin, baska sIkIntin mi var?Canımm geldim evet
Dünden beri hastayım regl ağrısı çekiyorum
Senin nasıl gidiyor
Ben bu ara iyi.değilim malesef
Biz variz rakip sizeKozmogirl17 Leslie yapıyor musun tatlım? Ben yürüyüşteyim. Bence cumaya birinci biziz
Rakip göremiyorum ikimize
Keçi sütlü dondurma alicam kendime
Canim kalori olarak menun guzel ama daha saglikli seyler yemeni oneririm.Kızlar selam bugün ki menumu paylaşıyorum
sabah bir bardak ılık su
Tam buğday ekmeği ne peynirli tost yarısı
Salatalık domates
Sabah 10 1 hurma
12 bir kase domates çorba piliç külbastı varmış ismi ile alakasız bir yemek geldi tavuklarından ayıra ayıra yedim bir yuvarlak tam buğday ekmek
Ayran
16 1 adet İkisi bir arada
Yarim tostun devamı
Akşam ac bitir su 2 lt
Spor malesef bu hafta mümkün gozukmuyo
Guzel olmus canim :)Kizlar bugünkü menum
Sabah
Sütle musli yedim 1 dilim yumurtalık ekmek ve salatalik
Aksam
6 kasik kabak yemegi yogurtla 1 dilim ekmekle yedim
Aksam kayisi cayi ve findik
Sporda 1 saat disarda bisiklet surdum
Cok guzel bir menu, gayet doyurucu yemeklerin deryacim.21 agustos menum
Kahvalti: 09:00_ 2 kucuk ekmek, kirmizi pancar salatasi, roka.
Eki Görüntüle 2300467
Ara ogun: sebze corbasi
Eki Görüntüle 2300468
Ogle yemegi: 12:30_ soslu tofu, haslanmis pirinc ve lahana salatasi.
Eki Görüntüle 2300471
Ara ogun: elmali shake
Eki Görüntüle 2300472
Aksam: 17:00_ kirmizi mercimekten kofte ve sarimsakli yogurt.
Eki Görüntüle 2300473
Su: 3 litreyi gecti
2 fincan kahve
2 fincan yesil cay
1 fincan siyah cay
Spor: simdilik yok.
Ahahahha reklamin guzelligine bak :))diyet sayfasinda bunun isine,Eki Görüntüle 2300480
Tuhh kotu olmus. Hic sorma sabah da ben islandimBen bugün sırılsıklam oldum fena yağmur yağdı... yeni eve geldim
Durmak yok o zaman harikasin :)Canim 100 ipsiz ip, 100 squat. Belki tembellik yapmazsam yaparim daha.
Cok guzel ve sade bir menu olmus :)21 Ağustos
Spor: sabah ve akşam yürüyüşü
Su: 2lt
Menü:
Sabah 10.30 kahvaltı (kizlar benim hep aynı kahvaltim, değişik birşey yersem öyle yazayım yoksa kahvaltı yazıp geçeyim)
Öğle 12.30 1 ceviz, 2 badem, kendim ev yoğurdu yapmıştım onun yeşil suyu ve biraz da yogurdundan ayran
Ara: çay, yanımda taşıdığım eriklerden iki tane
Akşam 17.00 tavada az kıymalı tek yumurta, bir kaşık bulgur pilavı. Şeftali
18.00 sade Nescafe
Bugun ombreyi ben de dusundum canim. Turkiyeye gidecegim ya yaptirayimBen kuafore gitmeyi kendim icin acayip luks bir sey olarak goruyorum, burada da yilda 2 kez sadece kestirmeye gidiyorum.Bebeleri esime birakiyorum Filizcim degme keyfime :)
Iyi dayanmis kuzularin masallah onlara:)
Sana acik renk cok yakisir, ombre yaptir mesela ne guzel olur:)
Dedeciginin ellerine saglik..
Balgami cikarabilse rahatlaycak kuzum..
Hirpalandi cok , acil sifalar..
Harikasin :)
Evet bu haftalik cuma tartilmasanda olur, eve dondugunde tartilir kilonu soylersin canim.
Ahahah havaalaninda basliyorum yemege, donene kadar canim :)
Cok gec yatiyorsan haliyle acikirsin canim, 1 havuc, salatalik ile geceyi gecir bir sey yeme olur mu..
Bizde thyyi zengin ettik yilda 2 kez ben, 2 kez esim trye gidiyorduk, 4 bilet, 4000$ civari idi.
Bence siteden kaynaklaniyor sitenin serverleri cok dandik diyecegim de beni banlamasinlar :)
Gecmis olsun canim regliden mi boylesin, baska sIkIntin mi var?
Biz variz rakip sizebesive :))
Canim kalori olarak menun guzel ama daha saglikli seyler yemeni oneririm.
Guzel olmus canim :)
Cok guzel bir menu, gayet doyurucu yemeklerin deryacim.
Suyunda guzel:)
Ahahahha reklamin guzelligine bak :))
Ben geen sene yaptirmistim dur bak foto atayim , cok begeniyorum ombreyi ve yurt disinda yasayanlar icin birebir.Bugun ombreyi ben de dusundum canim. Turkiyeye gidecegim ya yaptirayim
Ben ombreyi yillar once sacim uzunken yaptirmistim. Bakayim fotonaBen geen sene yaptirmistim dur bak foto atayim , cok begeniyorum ombreyi ve yurt disinda yasayanlar icin birebir.
Eger cok kuafore gidemiyorsan yurt disinda ombre 8 ay rahat kullaniliyor :)
Masallah canim. Cok guzel gidiyirsun.21 Ağustos Çarşamba menüm
Saat 10:00
1 fincan kahve
Öğle 12:30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
10 zeytin
Domates salatalık biber soğan.
Akşam 18:00
1 porsiyon etli kuru fasulye
Salatalık turşusu
1 porsiyon dövme pilavı
1 büyük boy kase semizotlu salata
1 kase yoğurt
Spor
Fitness
200 ip
Su
2 litre
fayfeyfiy
Yawrukush
Sen yine mi boyatiyorsun canim sacini?Sombre yaptırın daha yumuşak geçişli
Ateslendi simdide kuzumBen kuafore gitmeyi kendim icin acayip luks bir sey olarak goruyorum, burada da yilda 2 kez sadece kestirmeye gidiyorum.Bebeleri esime birakiyorum Filizcim degme keyfime :)
Iyi dayanmis kuzularin masallah onlara:)
Sana acik renk cok yakisir, ombre yaptir mesela ne guzel olur:)
Dedeciginin ellerine saglik..
Balgami cikarabilse rahatlaycak kuzum..
Hirpalandi cok , acil sifalar..
Harikasin :)
Evet bu haftalik cuma tartilmasanda olur, eve dondugunde tartilir kilonu soylersin canim.
Ahahah havaalaninda basliyorum yemege, donene kadar canim :)
Cok gec yatiyorsan haliyle acikirsin canim, 1 havuc, salatalik ile geceyi gecir bir sey yeme olur mu..
Bizde thyyi zengin ettik yilda 2 kez ben, 2 kez esim trye gidiyorduk, 4 bilet, 4000$ civari idi.
Bence siteden kaynaklaniyor sitenin serverleri cok dandik diyecegim de beni banlamasinlar :)
Gecmis olsun canim regliden mi boylesin, baska sIkIntin mi var?
Biz variz rakip sizebesive :))
Canim kalori olarak menun guzel ama daha saglikli seyler yemeni oneririm.
Guzel olmus canim :)
Cok guzel bir menu, gayet doyurucu yemeklerin deryacim.
Suyunda guzel:)
Ahahahha reklamin guzelligine bak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?