Bugün boyattım zaten canim. Yok sizin için dedim ben ombre yerine sombre yaptırın diye gelinceSen yine mi boyatiyorsun canim sacini?
Ah geçmiş olsun kuzuya. Kıyamam ben onaAteslendi simdide kuzum
Takip et canim devamli, kuzunla ilgilen, bizide haberdar et olur muAteslendi simdide kuzum
Çok yakışıyormuş canim sanaBu sacimin dogal rengi, boyasiz.
Eki Görüntüle 2300501
Bunlarda ombre sonrasi
Eki Görüntüle 2300500
Eki Görüntüle 2300499
Bu da ombreden yaklasik 3-4 ay sonrasi.
Eki Görüntüle 2300497
Bende cok seviyorum bu rengi Filizim:)Çok yakışıyormuş canim sanayaptır gelince bence de
Canim ogle ile aksam arasinda bir sey yemeden nasil durabiliyorsun?21 Ağustos Çarşamba menüm
Saat 10:00
1 fincan kahve
Öğle 12:30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
10 zeytin
Domates salatalık biber soğan.
Akşam 18:00
1 porsiyon etli kuru fasulye
Salatalık turşusu
1 porsiyon dövme pilavı
1 büyük boy kase semizotlu salata
1 kase yoğurt
Spor
Fitness
200 ip
Su
2 litre
fayfeyfiy
Yawrukush
Canim abdde personal trainer olmak oldukca mesakkatli bir is,aslinda dusundum ama cok gozumde buyudu neden dersen.Özge'cim geçen sabah NHK world japan diye bir kanal var orda bir kız hakkında program izledim. Okabe butt trainer diye. Personel trainermış bu japon kiz (hatta California da eğitim görmüş) bir mekanı vardı, aletli ağırlıklı filan bir yer. Orda gelen müşterilerilerine sadece kalça üstüne antrenman yaptırıyordu. Ve baya başarılı da olmuş. Çok ilginç geldi bana. Kız çok keyif alıyordu yaptığı işten. Akşam evine gidince de yine müşterilerine menü tavsiyesi yazıyordu.
Uzun yazdım yine di mi
Neyse aklıma sen geldin kuzu çocukları büyütüp orda eğitimini tamamlayınca öğretmenlik yerine böyle trainer olmayı düşündün mü hiç? Sen de çok güzel motive ediyorsun burda bizleri. Bence çok başarılı olurdun.Yawrukush
Biliyorum canim karbonhidratsiz tok hissedemiyorum ben birazCanim musliler gorundukleri kadar masum degiller 2 kasigi bir dilime esdeger onun bilincinde yiyorsan sorun degil ama 4 kasik musli aldiysan birde yanina 1 dilim yumurtali ekmek toplamda 3 dilime esdeger beslenmissin yani.Birde yumurtali ekmek kizartma olansa tum yai icine ceker ama aksama kadarda guzel beslenmissin canim
hosgeldin ablacim, nasilsin?Wifi bulan masum köylü geldi haaaniimmm.
Nasılsınız kızlar görüşmeyeli. 26 sında Internet paketim yenilenecek inşallah. Az kaldı.
süpersin kuzum21 Ağustos
Spor: sabah ve akşam yürüyüşü
Su: 2lt
Menü:
Sabah 10.30 kahvaltı (kizlar benim hep aynı kahvaltim, değişik birşey yersem öyle yazayım yoksa kahvaltı yazıp geçeyim)
Öğle 12.30 1 ceviz, 2 badem, kendim ev yoğurdu yapmıştım onun yeşil suyu ve biraz da yogurdundan ayran
Ara: çay, yanımda taşıdığım eriklerden iki tane
Akşam 17.00 tavada az kıymalı tek yumurta, bir kaşık bulgur pilavı. Şeftali
18.00 sade Nescafe
Diğer yazdıklarını yaparsın kaptiş güvenmiz tam sana ama son yazdığın paragraftaki durumu bilmiyordum. Haklısın yaş aldığında jübile isteyebilir bu meslek. Bu durum gelmedi aklıma hiçCanim abdde personal trainer olmak oldukca mesakkatli bir is,aslinda dusundum ama cok gozumde buyudu neden dersen.
Birincisi personal trainerlik branslari icin alman gereken egitim ve sertifikalar var.
Bunlari tamamlayinca eyaletin istedigi bir sinav var, sinavida gecersen, mutlaka ozellikle Californiada is tecrubesi istiyorlar.
Haydi bunlari da gecelim, her 6 ayda bir yeniden sinava girmen gerekiyor.
Oldukca agir sartlarda ve shiftlerde calisiyorlar.Cunku burada spor salonlarinin cogu 24 saat acik, hizmet veriyor.
Ve 40 yas ustu bu isi yapmaya devam eden insanlar cok sinirli sayida , cunku insanlar hep genc ,fit trainerlar ile calismak istiyor.Yani hayat boyu devam edilebilecek bir is de degil.
Ben sana daha uzun yazdim degil mi :))
süpersin neler yaptın kuzu bugünYaptım bileee
ve 50-100 metrede... üst bacağımın yarısından altı ve kollarım...Tuhh kotu olmus. Hic sorma sabah da ben islandim
ahahahaha eveeeeet
süpersin kuzum21 Ağustos Çarşamba menüm
Saat 10:00
1 fincan kahve
Öğle 12:30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
10 zeytin
Domates salatalık biber soğan.
Akşam 18:00
1 porsiyon etli kuru fasulye
Salatalık turşusu
1 porsiyon dövme pilavı
1 büyük boy kase semizotlu salata
1 kase yoğurt
Spor
Fitness
200 ip
Su
2 litre
fayfeyfiy
Yawrukush
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?