Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim ogle ile aksam arasinda bir sey yemeden nasil durabiliyorsun?
Ben cok acikiyorum.
Birde aksamlari fazla gelmiyor mu yediklerin?

Özge'cim geçen sabah NHK world japan diye bir kanal var orda bir kız hakkında program izledim. Okabe butt trainer diye. Personel trainermış bu japon kiz (hatta California da eğitim görmüş) bir mekanı vardı, aletli ağırlıklı filan bir yer. Orda gelen müşterilerilerine sadece kalça üstüne antrenman yaptırıyordu. Ve baya başarılı da olmuş. Çok ilginç geldi bana. Kız çok keyif alıyordu yaptığı işten. Akşam evine gidince de yine müşterilerine menü tavsiyesi yazıyordu.
Uzun yazdım yine di mi
Neyse aklıma sen geldin kuzu çocukları büyütüp orda eğitimini tamamlayınca öğretmenlik yerine böyle trainer olmayı düşündün mü hiç? Sen de çok güzel motive ediyorsun burda bizleri. Bence çok başarılı olurdun. Yawrukush

Canim abdde personal trainer olmak oldukca mesakkatli bir is,aslinda dusundum ama cok gozumde buyudu neden dersen.
Birincisi personal trainerlik branslari icin alman gereken egitim ve sertifikalar var.
Bunlari tamamlayinca eyaletin istedigi bir sinav var, sinavida gecersen, mutlaka ozellikle Californiada is tecrubesi istiyorlar.
Haydi bunlari da gecelim, her 6 ayda bir yeniden sinava girmen gerekiyor.
Oldukca agir sartlarda ve shiftlerde calisiyorlar.Cunku burada spor salonlarinin cogu 24 saat acik, hizmet veriyor.
Ve 40 yas ustu bu isi yapmaya devam eden insanlar cok sinirli sayida , cunku insanlar hep genc ,fit trainerlar ile calismak istiyor.Yani hayat boyu devam edilebilecek bir is de degil.
Ben sana daha uzun yazdim degil mi :))

Biliyorum canim karbonhidratsiz tok hissedemiyorum ben biraz

süpersin kuzum

Diğer yazdıklarını yaparsın kaptiş güvenmiz tam sana ama son yazdığın paragraftaki durumu bilmiyordum. Haklısın yaş aldığında jübile isteyebilir bu meslek. Bu durum gelmedi aklıma hiç
Çok ilginç bir programdi, izlediğim şeyde reklam var diye açıp takıldım sonra. Bunu ozgeye yazmalım demiştim. Kızın adını bile aklımda tuttum o yüzden

süpersin kuzum
yarın yeşilçay da içelim ödem atsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…