Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar ben yarin giremeyebilirim sevdicegimin yanina gidicem cuma aksam 2 gunun menusunu toplu yazarim insallah simdiden hepinizi bol sporlu az calorili gunler diliyorum
ayyyy çifte kumrular :)
kendine iyi bak kuzum

Ya evet meyveli yogurt yaptim yedi bitti son kasik ta tikandi kustu hep halinin ustu ustum basim battik hep malesef
ah be gülüm ne zorlanmışsın yaa
böyle durumlarda nasıl üzüldüğünü tahmin edebiliyorum, tam doydu bitti derken...
acaba yemek yedirirken yere bişey mi sersen napsan? bir de temizlikle uğraşmak fena
Kizlar bugünkü menum
Sabah
Sütle musli yedim 1 dilim yumurtalık ekmek ve salatalik
Aksam
6 kasik kabak yemegi yogurtla 1 dilim ekmekle yedim
Aksam kayisi cayi ve findik
Sporda 1 saat disarda bisiklet surdum
canım çok iyi gayet az, bence sabah yüklenmişsin ama akşam yememişsin iyi olmuş bence. yumurtalı ekmek kızarmış değil ama di mi?
yavrumm ya

canım bu menülerine çok özendim yaa valla ben de haftaya düşünüyorum, bulamıyorum yiyecek bir şey
çok güzel

21 AĞUSTOS ÇARŞAMBA MENÜ
09.00 peynirli tost yağsız
10.00 tek şekerli kahve
13.00 3-4 kaşık domates çorbası 3 YK sarımsaklı patlıcan kabak kızartma bir dilim ekmek -of o kozartmayı görünce bu sefer yiyeceğim dedim ama bir kötü garip olmuştu çok az yiyebildim yoksa nasıl yerdim
18.00 bir küçük kase sütlü nesfit
eve gelince 1 kibrit kutusu kadar peynir attım içim bayıldı
SU 2 litre kadar
SPOR yok ev temizliği- ütü çamaşır bulaşık

Sağlıklı ve zayıflamalı bir menü olmamış canım. Yarın daha iyi olsun inşallah

sagol canim, ama cok doydugum soylenemez acim acc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…