geçmiş olsuhn kuzumAteslendi simdide kuzum
kaptanım doğal rengi o kadar harika ki mutlaka doğal rengine dönmelisinBu sacimin dogal rengi, boyasiz.
Eki Görüntüle 2300501
Bunlarda ombre sonrasi
Eki Görüntüle 2300500
Eki Görüntüle 2300499
Bu da ombreden yaklasik 3-4 ay sonrasi.
Eki Görüntüle 2300497
ayyyy çifte kumrular :)Kizlar ben yarin giremeyebilirim sevdicegimin yanina gidicem cuma aksam 2 gunun menusunu toplu yazarim insallahsimdiden hepinizi bol sporlu az calorili gunler diliyorum
Bende katiliyorum dogal sacin daha genc gosteriyor bence daha hossun dogal guzel olunca insankaptanım doğal rengi o kadar harika ki mutlaka doğal rengine dönmelisin
ombre de yakışmış ama doğal rengi ef-sa-ne
ah be gülüm ne zorlanmışsın yaaYa evet meyveli yogurt yaptim yedi bitti son kasik ta tikandi kustu hep halinin ustu ustum basim battik hep malesef
canım çok iyi gayet az, bence sabah yüklenmişsin ama akşam yememişsin iyi olmuş bence. yumurtalı ekmek kızarmış değil ama di mi?Kizlar bugünkü menum
Sabah
Sütle musli yedim 1 dilim yumurtalık ekmek ve salatalik
Aksam
6 kasik kabak yemegi yogurtla 1 dilim ekmekle yedim
Aksam kayisi cayi ve findik
Sporda 1 saat disarda bisiklet surdum
yavrumm yaZaten su halilarin dili olsada anlatsa canim simdi digeri karsimda inat yapiyor su iciyor icme diyorum laf dinlemiyor birazdan onunda olacagi o .valla yediriyorum baktim yemiyor israr etme huyum yoktur o konuda rahatim ama yedikleri zamanda bende mutlusu olmuyor tabi
21 agustos menum
Kahvalti: 09:00_ 2 kucuk ekmek, kirmizi pancar salatasi, roka.
Eki Görüntüle 2300467
Ara ogun: sebze corbasi
Eki Görüntüle 2300468
Ogle yemegi: 12:30_ soslu tofu, haslanmis pirinc ve lahana salatasi.
Eki Görüntüle 2300471
Ara ogun: elmali shake
Eki Görüntüle 2300472
Aksam: 17:00_ kirmizi mercimekten kofte ve sarimsakli yogurt.
Eki Görüntüle 2300473
Su: 3 litreyi gecti
2 fincan kahve
2 fincan yesil cay
1 fincan siyah cay
Spor: simdilik yok.
Evet yaa .. Yeşilçay da içelim. Demliyeyim güzelce tüm gün içerim yarın.süpersin kuzum
yarın yeşilçay da içelim ödem atsın
Gezmek de spor dimi bol bol yürümüşsündür.bugün gezmekten spor yapamadım inşallah birazdan yapacak gücü bulurum
Sağlıklı ve zayıflamalı bir menü olmamış canım. Yarın daha iyi olsun inşallah21 AĞUSTOS ÇARŞAMBA MENÜ
09.00 peynirli tost yağsız
10.00 tek şekerli kahve
13.00 3-4 kaşık domates çorbası 3 YK sarımsaklı patlıcan kabak kızartma bir dilim ekmek -of o kozartmayı görünce bu sefer yiyeceğim dedim ama bir kötü garip olmuştu çok az yiyebildim yoksa nasıl yerdim
18.00 bir küçük kase sütlü nesfit
eve gelince 1 kibrit kutusu kadar peynir attım içim bayıldı
SU 2 litre kadar
SPOR yokev temizliği- ütü çamaşır bulaşık
Bu sacimin dogal rengi, boyasiz.
Eki Görüntüle 2300501
Bunlarda ombre sonrasi
Eki Görüntüle 2300500
Eki Görüntüle 2300499
Eki Görüntüle 2300497
Sağlıklı ve zayıflamalı bir menü olmamış canım. Yarın daha iyi olsun inşallah
Ay bu görüntüyü ben de görmeliyimmmBende katiliyorum dogal sacin daha genc gosteriyor bence daha hossun dogal guzel olunca insanYawrukush
Ayyy kesinlikle ombreli diyorum been. Çok havalıı.. Maşallah kuzucum harika olmuşsun ombre ileBu sacimin dogal rengi, boyasiz.
Eki Görüntüle 2300501
Bunlarda ombre sonrasi
Eki Görüntüle 2300500
Eki Görüntüle 2300499
Eki Görüntüle 2300497
cok guzel olmus canim, ama sen baya baya inceciksin yahuuBu sacimin dogal rengi, boyasiz.
Eki Görüntüle 2300501
Bunlarda ombre sonrasi
Eki Görüntüle 2300500
Eki Görüntüle 2300499
Eki Görüntüle 2300497
cok begendim canim, masallah sana, kaslarin da cok guzelmisBu sacimin dogal rengi, boyasiz.
Eki Görüntüle 2300501
Bunlarda ombre sonrasi
Eki Görüntüle 2300500
Eki Görüntüle 2300499
Eki Görüntüle 2300497
daha koyu istiyorum filan yamistin da ondna dedim boyatacak misin diye canim. ben cok begendim renginiBugün boyattım zaten canim. Yok sizin için dedim ben ombre yerine sombre yaptırın diye gelince
uwuuu benim sadece sacin islandi sabah. Ama nasl gicik oldum, duzlestirdim ciktim evden miss, aaa sen bir yagmur baslave 50-100 metrede... üst bacağımın yarısından altı ve kollarım...
şemsiye ile hem de:d
sagol canim, ama cok doydugum soylenemezah be gülüm ne zorlanmışsın yaa
böyle durumlarda nasıl üzüldüğünü tahmin edebiliyorum, tam doydu bitti derken...
acaba yemek yedirirken yere bişey mi sersen napsan? bir de temizlikle uğraşmak fena
canım çok iyi gayet az, bence sabah yüklenmişsin ama akşam yememişsin iyi olmuş bence. yumurtalı ekmek kızarmış değil ama di mi?
yavrumm ya
canım bu menülerine çok özendim yaa valla ben de haftaya düşünüyorum, bulamıyorum yiyecek bir şey
çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?