- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
menun gayet guzel canim, afiyet olsun21 AĞUSTOS ÇARŞAMBA MENÜ
09.00 peynirli tost yağsız
10.00 tek şekerli kahve
13.00 3-4 kaşık domates çorbası 3 YK sarımsaklı patlıcan kabak kızartma bir dilim ekmek -of o kozartmayı görünce bu sefer yiyeceğim dedim ama bir kötü garip olmuştu çok az yiyebildim yoksa nasıl yerdim
18.00 bir küçük kase sütlü nesfit
eve gelince 1 kibrit kutusu kadar peynir attım içim bayıldı
SU 2 litre kadar
SPOR yokev temizliği- ütü çamaşır bulaşık
Wifi bulan masum köylü geldi haaaniimmm.
Nasılsınız kızlar görüşmeyeli. 26 sında Internet paketim yenilenecek inşallah. Az kaldı.
21 Ağustos
Spor: sabah ve akşam yürüyüşü
Su: 2lt
Menü:
Sabah 10.30 kahvaltı (kizlar benim hep aynı kahvaltim, değişik birşey yersem öyle yazayım yoksa kahvaltı yazıp geçeyim)
Öğle 12.30 1 ceviz, 2 badem, kendim ev yoğurdu yapmıştım onun yeşil suyu ve biraz da yogurdundan ayran
Ara: çay, yanımda taşıdığım eriklerden iki tane
Akşam 17.00 tavada az kıymalı tek yumurta, bir kaşık bulgur pilavı. Şeftali
18.00 sade Nescafe
Benim son yaptirdigim sombreydi canim.Sombre yaptırın daha yumuşak geçişli
Bence ikisindede cok farkli olmussun ve ikiside cok hos duruyor vede inceciksin.Bu sacimin dogal rengi, boyasiz.
Eki Görüntüle 2300501
Bunlarda ombre sonrasi
Eki Görüntüle 2300500
Eki Görüntüle 2300499
Bu da ombreden yaklasik 3-4 ay sonrasi.
Eki Görüntüle 2300497
Takip et canim devamli, kuzunla ilgilen, bizide haberdar et olur mu
geçmiş olsuhn kuzum(
Sagolun kizlar atesi indi simdilik takipteyim cok yukselmedi 37.5 ta verdim ilaci korkuyorum ben atesten o yuzden cok cabuk mudahale ediyorum bazilari beklemeyi tercih ediyor ama atesin sakasi yok bence 8.30 9 gibi verdim birde 12 1 gibi veririm 3 saatte bi veririm bu gece yarin duruma gore 6 saatte cikaririm .Gamzecim ortu seriyorum ama bizim ufak kipir kipir oldugu icin yerinde pek durmuyorah be gülüm ne zorlanmışsın yaa
böyle durumlarda nasıl üzüldüğünü tahmin edebiliyorum, tam doydu bitti derken...
acaba yemek yedirirken yere bişey mi sersen napsan? bir de temizlikle uğraşmak fena
canım çok iyi gayet az, bence sabah yüklenmişsin ama akşam yememişsin iyi olmuş bence. yumurtalı ekmek kızarmış değil ama di mi?
yavrumm ya
canım bu menülerine çok özendim yaa valla ben de haftaya düşünüyorum, bulamıyorum yiyecek bir şey
çok güzel
Ayy amanda benim esim menusunu yazmis ben gormemismiyim amaaaa benim gozumden kacmaz kuşum menun cok guzel begendim sporunla suyunu yazmamissin ama sporunuda yaptin sıkıntı yok seviyorum seni21 Ağustos
Menü:
Sabah 10.30 kahvaltı (kizlar benim hep aynı kahvaltim, değişik birşey yersem öyle yazayım yoksa kahvaltı yazıp geçeyim)
Öğle 12.30 1 ceviz, 2 badem, kendim ev yoğurdu yapmıştım onun yeşil suyu ve biraz da yogurdundan ayran
18.00 sade Nescafe
Iyiyim canım sen nasılsın.hosgeldin ablacim, nasilsin?
Internet paketim bitti canım Eve yeni taşındık Wifi baglanmadi gelemedim o yüzden.yaa nerelerdesinnnn
Nasil bir sasirmisliktir bu arkadasYawrukush
kaptanım yarın hiç spor yapayım mı
yoksa bugün leslie 5k yı 2 kere yapıp yarın tamamen boş mu bırakıyım ya da 1000 zıp mı yapayım
ben ne yapayım
ayy canim kiymali yumurta istedi. cumartesi yiyeyim.21 Ağustos
Menü:
18.00 sade Nescafe
Sagol tatlimgeçmiş olsuhn kuzum(
Iyiyim canım sen nasılsın.
Internet paketim bitti canım Eve yeni taşındık Wifi baglanmadi gelemedim o yüzden.
ayy canim kiymali yumurta istedi. cumartesi yiyeyim.
afiyet olsun canim. cook guzel olmus
Bende bakayim canim programa, cok tesekkur ederim benimle paylastigin icin.Diğer yazdıklarını yaparsın kaptiş güvenmiz tam sana ama son yazdığın paragraftaki durumu bilmiyordum. Haklısın yaş aldığında jübile isteyebilir bu meslek. Bu durum gelmedi aklıma hiç
Çok ilginç bir programdi, izlediğim şeyde reklam var diye açıp takıldım sonra. Bunu ozgeye yazmalım demiştim. Kızın adını bile aklımda tuttum o yüzden
Tatlisiz yapamiyorum derken regl mi oldun canim sabah recel aksam cikolata fazla olmus sanki yarin guzel beslenelim ki sildirmemiz gereken bir notamiz var unutmayalım takımdaki arkadaslar20 agustos menum
Sabah
Yagda kavurmali yumurta 3 catal
2 zeytin
1 recele bandim tatlisiz yapamiyorum
Peynir kucuk bi top
Aksamustu
Koz patlicandan karniyarij
3 yk bulgur pilavi
Aralarda 2 yuvarlak bitter cikolata 15 adet tuzsuz yer fistigi
Yuruyus yaptim 1 saat
Su 2 litre falan ictim
Uyuyor kuzum simdi insallah yarina daha iyi olur.Ben kuafore gitmeyi kendim icin acayip luks bir sey olarak goruyorum, burada da yilda 2 kez sadece kestirmeye gidiyorum.Bebeleri esime birakiyorum Filizcim degme keyfime :)
Iyi dayanmis kuzularin masallah onlara:)
Sana acik renk cok yakisir, ombre yaptir mesela ne guzel olur:)
Dedeciginin ellerine saglik..
Balgami cikarabilse rahatlaycak kuzum..
Hirpalandi cok , acil sifalar..
Harikasin :)
Evet bu haftalik cuma tartilmasanda olur, eve dondugunde tartilir kilonu soylersin canim.
Ahahah havaalaninda basliyorum yemege, donene kadar canim :)
Cok gec yatiyorsan haliyle acikirsin canim, 1 havuc, salatalik ile geceyi gecir bir sey yeme olur mu..
Bizde thyyi zengin ettik yilda 2 kez ben, 2 kez esim trye gidiyorduk, 4 bilet, 4000$ civari idi.
Bence siteden kaynaklaniyor sitenin serverleri cok dandik diyecegim de beni banlamasinlar :)
Gecmis olsun canim regliden mi boylesin, baska sIkIntin mi var?
Biz variz rakip size @besive :))
Canim kalori olarak menun guzel ama daha saglikli seyler yemeni oneririm.
Guzel olmus canim :)
Cok guzel bir menu, gayet doyurucu yemeklerin deryacim.
Suyunda guzel:)
Ahahahha reklamin guzelligine bak :))
Gayet doyurucu aksamlari sanki fazla yiyorsun gibi onceki menulerini hatirlamiyorum ama bi kac gundur baya baya guzel menulerin canim bakalım .21 Ağustos Çarşamba menüm
Saat 10:00
1 fincan kahve
Öğle 12:30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
10 zeytin
Domates salatalık biber soğan.
Akşam 18:00
1 porsiyon etli kuru fasulye
Salatalık turşusu
1 porsiyon dövme pilavı
1 büyük boy kase semizotlu salata
1 kase yoğurt
Spor
Fitness
200 ip
Su
2 litre
@fmad
Yawrukush
Hosgeldin abla gel wifimi acim ben sana herkese yapmam bak bu iyiligiWifi bulan masum köylü geldi haaaniimmm.
Nasılsınız kızlar görüşmeyeli. 26 sında Internet paketim yenilenecek inşallah. Az kaldı.
Sevdiceginle birlikte fazla kacirma canim haber verdigin icin tesekkur ederim.Kizlar ben yarin giremeyebilirim sevdicegimin yanina gidicem cuma aksam 2 gunun menusunu toplu yazarim insallahsimdiden hepinizi bol sporlu az calorili gunler diliyorum
O kizartma olmusmu kuzum hiccc yarina ac geziyoruz21 AĞUSTOS ÇARŞAMBA MENÜ
10.00 tek şekerli kahve
13.00 3-4 kaşık domates çorbası 3 YK sarımsaklı patlıcan kabak kızartma bir dilim ekmek -of o kozartmayı görünce bu sefer yiyeceğim dedim ama bir kötü garip olmuştu çok az yiyebildim yoksa nasıl yerdim
SU 2 litre kadar
Nezaman canimpeki bu yoğunlukta tartılabildin mi canım?Kozmogirl17
Wuuu yanliz o sabah kahvaltisi bana gelmis olsaydi bi hayal kirikligi yasardim bunlarin hepsi toptanmi geliyor yoksa saati saatinemiayy canim kiymali yumurta istedi. cumartesi yiyeyim.
afiyet olsun canim. cook guzel olmus
Canim cok keyifli vakit gecirirsiniz umarim sevdiceginle, bekliyoruzKizlar ben yarin giremeyebilirim sevdicegimin yanina gidicem cuma aksam 2 gunun menusunu toplu yazarim insallahsimdiden hepinizi bol sporlu az calorili gunler diliyorum
Sanki annem konustu, hic istemiyor boyatmami :))kaptanım doğal rengi o kadar harika ki mutlaka doğal rengine dönmelisin
ombre de yakışmış ama doğal rengi ef-sa-ne
Gezmekte spor kuzum :)bugün gezmekten spor yapamadım inşallah birazdan yapacak gücü bulurum
Ya cok utandirdiniz kizlar, herkes dogal rengimi begenmis :)Bende katiliyorum dogal sacin daha genc gosteriyor bence daha hossun dogal guzel olunca insanYawrukush
Canim bugun leslie yap, yarin ziplama yaparsin, yurursun Feyzoooss:)Yawrukush
kaptanım yarın hiç spor yapayım mı
yoksa bugün leslie 5k yı 2 kere yapıp yarın tamamen boş mu bırakıyım ya da 1000 zıp mı yapayım
ben ne yapayım
Guzel menu canim ,nasilsin?21 AĞUSTOS ÇARŞAMBA MENÜ
10.00 tek şekerli kahve
SU 2 litre kadar
Herkes dogal rengi guzel demis, bosa boyatmayayim bir daha ozaman :)canım bence her ikisi de yakışmış ama orjinal rengi diyorum yine de
Bir sen guzel dedin canim ombreye :)Ayyy kesinlikle ombreli diyorum been. Çok havalıı.. Maşallah kuzucum harika olmuşsun ombre ile
Senin gozlerin guzel goruyor ondan deryacim:)cok begendim canim, masallah sana, kaslarin da cok guzelmis
Iyi yapmissin canim, rahatca uyusun kuzucuk..Benim son yaptirdigim sombreydi canim.
Bence ikisindede cok farkli olmussun ve ikiside cok hos duruyor vede inceciksin.
Sagolun kizlar atesi indi simdilik takipteyim cok yukselmedi 37.5 ta verdim ilaci korkuyorum ben atesten o yuzden cok cabuk mudahale ediyorum bazilari beklemeyi tercih ediyor ama atesin sakasi yok bence 8.30 9 gibi verdim birde 12 1 gibi veririm 3 saatte bi veririm bu gece yarin duruma gore 6 saatte cikaririm .Gamzecim ortu seriyorum ama bizim ufak kipir kipir oldugu icin yerinde pek durmuyor
Iyiyim ablacim, ayni kosturmalara devam :)Iyiyim canım sen nasılsın.
Internet paketim bitti canım Eve yeni taşındık Wifi baglanmadi gelemedim o yüzden.
Hm ok. Bir ton koyusu oldu. Çok farketmedi, böyle kullanmaya çalışıcam en azından bir süre tatlimdaha koyu istiyorum filan yamistin da ondna dedim boyatacak misin diye canim. ben cok begendim rengini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?