Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugunluk memumude yazip kaciyorum

Sabah 10.30du sanirim net hatirlamiyorum

1 dilim ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
2ince dilim salam
2 ince dilim kasar.

Ara 12.30
Sekersiz turk kahvesi

Ara 15.00
1 tane muz

Aksam 17.30

1 tabak etli sarma
1 saat sonra rus salatasi yapmistim 2 ck yedim

Ara 3 4 ucgen dilim kavun
Su 2 lt rahat var
Spor malesef yok

Iyi ki guzel degilmis canim yok ya benden bu hafta hayir yok cok uzuluyorum.

Eşinin ve çocuklarının fikrini de al canım, en çok o görüyor seni sonuçta. Onlar hangisini beğeniyor?

Canim sen oglunla ilgilen, geceniz atessiz, hastaliksiz, sorunsuz gecer insallah

ya canım aslında Ellssa e katılıyorum şu konuda ki sarı saç havalı gösteriyor insanı ama ben kendimde de bi bunaldım hiç makyaj yapamıyorum sürekli solgun.. sen de ben de doğalı beğenmiştin diye hatılıyorum zaten bi sonrakinde ben de kumrala döneceğim

Eşinin ve çocuklarının fikrini de al canım, en çok o görüyor seni sonuçta. Onlar hangisini beğeniyor?
Esim iki turlude begenmisti canim, Akin farketmiyor, anlayamiyor cok degisikligi:)

Evet ikimizde dogala donelim ozaman :)

Kızartma mı:/

uwuuu benim sadece sacin islandi sabah. Ama nasl gicik oldum, duzlestirdim ciktim evden miss, aaa sen bir yagmur basla
Ayyy seninki de kötü olmuş

Metroya bindim yer değiştirdim baktım oturduğum yer ıslaksildim

Wuuu yanliz o sabah kahvaltisi bana gelmis olsaydi bi hayal kirikligi yasardim bunlarin hepsi toptanmi geliyor yoksa saati saatinemi
Toptan geliyorkar canim. Sabah 8den once evimin onundeki paspasin ustune birakiyorlar uyaninca aliyorum.
Neden kirmizi pancar sevmiyor musun canim?

Ahahahahahha

Ben doğal rengine bayıldım ya ombre de yakışmış ama gerçekten doğalı o kadar güzel ki
İnsan farklılık istiyor tabiiki
O yüzden arada yaptır tabi:)

@Derya_the_queen Sombre yi yeni duydum:)

Rus salatası makarnalı mıı
Makarnalı değilse hepsi güzel

Hm ok. Bir ton koyusu oldu. Çok farketmedi, böyle kullanmaya çalışıcam en azından bir süre tatlim
Ben de acik kumral dusunuyorum veya ombre ama bir taraftan da simdiki rengi dogala cok yakin oldugu icin rahat. Neyse daha 2 haftam var dusunmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…