Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ne hamarat hatunun, sarmayı ne ara yaptın kuzu?
Menün güzel canım, tabağın boyutu küçükse
Ben de acik kumral dusunuyorum veya ombre ama bir taraftan da simdiki rengi dogala cok yakin oldugu icin rahat. Neyse daha 2 haftam var dusunmeye
Beyazların çok yok sanırım deryacim. Koyu renk kullanmanın keyfini de cikarabilirsin aslında. Kuaför bugün bana çok koyultmayalim yoksa beyazlar çok parlar saç uzadıkça dedi. Evet çok beyazım var

Ayy amanda benim esim menusunu yazmis ben gormemismiyim amaaaa benim gozumden kacmaz kuşum menun cok guzel begendim sporunla suyunu yazmamissin ama sporunuda yaptin sıkıntı yok seviyorum seni

Bende bakayim canim programa, cok tesekkur ederim benimle paylastigin icin.
Sen cok iyi bir arkadassin, gercekten :)

(Sevgi dolu bir takım olduğumuz bir gerçek )

☆cilek sirkeli su

Kahvalti 10:30
1 wasa 1 yumurta peynir 1 bardak süt
Domates salatalik biber 3 zeytin 1 hurma
14:15 ara ogun
10 cig badem
1 wasa
Kucuk bardak ayran
Öğle 14:45( arayla arasi kısa oldu malesef)
2 kofte
1 parca et
Kucuk kase z.yagli fasulye
Salata
1 kasik makarna
Ara 17:00
Yarim wasa
5 tane kadar cig badem bir dilim armut
20:30(grip oldugum icin ictim )
1 wasa
1 kase kemik suyuna ( kolajen kendim yapmistim) domates çorbasi

Su~ detoks suyu ile 3 litreyi gecmistir
Spor ~ 500 ip atlama/leslie 3 mile/50 karin hareketi

Eklentiler

• 20190821_202521.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Yawrukush kacamaklarimin cezasini 500 ip ile kestim kaptan

ayy canim kiymali yumurta istedi. cumartesi yiyeyim.
afiyet olsun canim. cook guzel olmus
İçine kekik ve pul biber de attım. Çok yakıştı kekik. Ben çocukken böyle sade kıymalı yumurtayi ne kadar sevdiğimi hatırlıyorum tadı hala güzel

Çok zayıf ve yemek seçen bi çocuktum kızlar, hiç peynir yemezdim mesela (Şimdi bayılıyorum). Pişmiş yemeklik soğan ve pişmiş domates yemezdim, ayiklardim onları. Neredeyse 25 yaşıma kadar sarımsak yemedim öyle salata ve yoğurtlarda. Annemin işi ne zormuş . En fena olan da işkembe çorbası, hâlâ içemem.

Corban nefis duruyor. Afiyet olsun. Ben de mi yapsam yarın , çok özendim

Ah kizlar ah kizlarr. 3,4 yakin arkadas bazi persembeler kocalari yollayip ogun toplanip geceye kadar oturuyoruz.. ve fast food gunu gibi oluyo ben grip gibi oldugum icin 2 cesit ayri soslu makarna yapicam cocuklarda cok. Cips falan aldim ama bizim kahvalticida icinde sadece tuz patates aycicek yag var guvenilir yer. Ondan falan aldim kuruyemis aldim abur cubura girmedim pek cekirdek falan aldim kendimi tutmaya çalışıcan ama tamda gunune denk geldik iyi mi ertesi gun tarti var...

Canım bana 93 kilo yazmışsın güncelde ben 83 kiloyum

Bugünkü menüm kızlar
Kahvaltı 11.00
2 haşlama yumurta
1 dilim peynir
3 adet zeytin
Domates ve salatalık az
1 küçük kutu süt
7 adet çiğ badem
Öğlen çok geç olduğu için başka öğün yapmadım 18.30
1 tabakta haşlama 5 kaşık makarna üzrine yoğurt döktüm yağsız olarak yedim fırında patetesli tavuk tavuk da 4 parçaydı
Ara öğün yapmadım akşam saat 8 gibi karpuz ile kavun yedim yarim muz yedim...
Karpuzda şeker çok var biliyorum kızlar tek bugün sıkıntım karpuzu çok yedim gerçekten
2.5 litre su tükettim
Spor yok bugün

Karpuz ile kavun arti muz gercekten saat 8 icin cok olmus cNim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…