Yok kiz nerde bende sarma sarcak vakit annem sagolsun yapmis getirmis benide yoldan cikardi yoksa yemek yapmamistim oglana gore biseyler yaptim bende salata yicektim anam bozdu yaniNe hamarat hatunun, sarmayı ne ara yaptın kuzu?
Menün güzel canım, tabağın boyutu küçükse
Beyazların çok yok sanırım deryacim. Koyu renk kullanmanın keyfini de cikarabilirsin aslında. Kuaför bugün bana çok koyultmayalim yoksa beyazlar çok parlar saç uzadıkça dedi. Evet çok beyazım var
Allah sana acımış iste canim ahaha ya guzel olsaydı verdiklerini alirdin hop tümhafta çöpayy telefondan alıntılayamadım bi türlü
ya hani veremiyorum kaç gündür diyordun ya o yüzden dedim canım bence vermiş olabilirsin menülerin çok ufaktı...
ya kızartmaya hiç üzülmüyorum hiç yiyemedim zaten üç dört çatal almışımdır tüm gün zaten açtım hiç doymadım kigüzel olsa yiyecektim ama yalan değil çünkü enerjim bitti
Kuzum sarma biraz agir olmus sanki yoksa menun cok az onun disindaBugunluk memumude yazip kaciyorum
Sabah 10.30du sanirim net hatirlamiyorum
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
2ince dilim salam
2 ince dilim kasar.
Ara 12.30
Sekersiz turk kahvesi
Ara 15.00
1 tane muz
Aksam 17.30
1 tabak etli sarma
1 saat sonra rus salatasi yapmistim 2 ck yedim
Ara 3 4 ucgen dilim kavun
Su 2 lt rahat var
Spor malesef yok
Hayirdir ne olduKizlar moralim cok bozuk gerçekten hayat 5 dk gülüyor sonra birsey yapıyor gibi yarim saattir agliyorum valla hep mi bana denk gelir bazi seyler. O kadar yoruldugumu hissediyorum ki hayattan.
süpersin kuzum :)Makarna yok kuzum garniturle yaptim
tadı çok güzel amaaHic yemedim ki goruntusu hosuma gitmiyor
süpersin kuzum :)☆cilek sirkeli su
Kahvalti 10:30
1 wasa 1 yumurta peynir 1 bardak süt
Domates salatalik biber 3 zeytin 1 hurma
14:15 ara ogun
10 cig badem
1 wasa
Kucuk bardak ayran
Öğle 14:45( arayla arasi kısa oldu malesef)
2 kofte
1 parca et
Kucuk kase z.yagli fasulye
Salata
1 kasik makarna
Ara 17:00
Yarim wasa
5 tane kadar cig badem bir dilim armut
20:30(grip oldugum icin ictim )
1 wasa
1 kase kemik suyuna ( kolajen kendim yapmistim) domates çorbasi
Su~ detoks suyu ile 3 litreyi gecmistir
Spor ~ 500 ip atlama/leslie 3 mile/50 karin hareketi
Spor yapıyordum kuzum hoşgeldin :)Tum grup bugunerken uyumus anlasilan
ooo kötü dek gelmiş yemek ye de git kuzumAh kizlar ah kizlarr. 3,4 yakin arkadas bazi persembeler kocalari yollayip ogun toplanip geceye kadar oturuyoruz.. ve fast food gunu gibi oluyo ben grip gibi oldugum icin 2 cesit ayri soslu makarna yapicam cocuklarda cok. Cips falan aldim ama bizim kahvalticida icinde sadece tuz patates aycicek yag var guvenilir yer. Ondan falan aldim kuruyemis aldim abur cubura girmedim pek cekirdek falan aldim kendimi tutmaya çalışıcan ama tamda gunune denk geldik iyi mi ertesi gun tarti var...
makarna çok olmuş kuzumBugünkü menüm kızlar
Kahvaltı 11.00
2 haşlama yumurta
1 dilim peynir
3 adet zeytin
Domates ve salatalık az
1 küçük kutu süt
7 adet çiğ badem
Öğlen çok geç olduğu için başka öğün yapmadım 18.30
1 tabakta haşlama 5 kaşık makarna üzrine yoğurt döktüm yağsız olarak yedim fırında patetesli tavuk tavuk da 4 parçaydı
Ara öğün yapmadım akşam saat 8 gibi karpuz ile kavun yedim yarim muz yedim...
Karpuzda şeker çok var biliyorum kızlar tek bugün sıkıntım karpuzu çok yedim gerçekten
2.5 litre su tükettim
Spor yok bugün
kuzuuuum ne oldu bir sıkıntı mı varKizlar moralim cok bozuk gerçekten hayat 5 dk gülüyor sonra birsey yapıyor gibi yarim saattir agliyorum valla hep mi bana denk gelir bazi seyler. O kadar yoruldugumu hissediyorum ki hayattan.
Ya bazen kendimi cok karmasa içinde hissediyorum ne dusunecegimi neye inanacagimi bilmiyorum gercekten. Güvenemiyorum guvenmek istiyorum tam birsey oluyor. Kafam soru isareti doluyor biktim valla.Hayirdir ne oldu
Güzelmiş menun kuzum21 Agu
12.00
2 yumurta sarısı(dünkü kurabiyeden artan) + maydanoz+ 1 yk yulaf + azıcık süt ten omlet
peynir
1 dilim ekmek
yarım yk domatesli biber
1 kayısı çayı
15.00
1 latte + 1 yulaflı kurabiye
18.00
baharat soslu tavuklu salata
1 çay
1 filtre kahve
1Türk kahvesi yanında 2 lokma kadar kek(arkadaşım yapmış:/)
su 2.5 L belki 3 e çıkar
spor
90 dk Leslie
ve yürüyüş 45 dk falan sanırım
Yawrukush
Ellssa
Özellikle akşamları doyurucu olmaaı gerekiyor canım. Akşamdan öğlene uzun bi süre var çünkü.Tatlisiz yapamiyorum derken regl mi oldun canim sabah recel aksam cikolata fazla olmus sanki yarin guzel beslenelim ki sildirmemiz gereken bir notamiz var unutmayalım takımdaki arkadaslar
Uyuyor kuzum simdi insallah yarina daha iyi olur.
Gayet doyurucu aksamlari sanki fazla yiyorsun gibi onceki menulerini hatirlamiyorum ama bi kac gundur baya baya guzel menulerin canim bakalım .
Hosgeldin abla gel wifimi acim ben sana herkese yapmam bak bu iyiligi
Sevdiceginle birlikte fazla kacirma canim haber verdigin icin tesekkur ederim.
O kizartma olmusmu kuzum hiccc yarina ac geziyoruz
Feminist olcam bu gidisle ya da lezbiyen olcam diye korkuyorumkuzuuuum ne oldu bir sıkıntı mı var
canım böyle pek bir yardımımız da dokunmaz daha açsan ya da örnek versenYa bazen kendimi cok karmasa içinde hissediyorum ne dusunecegimi neye inanacagimi bilmiyorum gercekten. Güvenemiyorum guvenmek istiyorum tam birsey oluyor. Kafam soru isareti doluyor biktim valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?