Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yok kiz nerde bende sarma sarcak vakit annem sagolsun yapmis getirmis benide yoldan cikardi yoksa yemek yapmamistim oglana gore biseyler yaptim bende salata yicektim anam bozdu yani

Allah sana acımış iste canim ahaha ya guzel olsaydı verdiklerini alirdin hop tümhafta çöp

Kuzum sarma biraz agir olmus sanki yoksa menun cok az onun disinda

süpersin kuzum :)

ooo kötü dek gelmiş yemek ye de git kuzum

makarna çok olmuş kuzum

Kizlar moralim cok bozuk gerçekten hayat 5 dk gülüyor sonra birsey yapıyor gibi yarim saattir agliyorum valla hep mi bana denk gelir bazi seyler. O kadar yoruldugumu hissediyorum ki hayattan.
kuzuuuum ne oldu bir sıkıntı mı var

21 Agu

12.00
2 yumurta sarısı(dünkü kurabiyeden artan) + maydanoz+ 1 yk yulaf + azıcık süt ten omlet
peynir
1 dilim ekmek
yarım yk domatesli biber

1 kayısı çayı

15.00
1 latte + 1 yulaflı kurabiye

18.00
baharat soslu tavuklu salata
1 çay
1 filtre kahve

1Türk kahvesi yanında 2 lokma kadar kek(arkadaşım yapmış:/)

su 2.5 L belki 3 e çıkar

spor
90 dk Leslie
ve yürüyüş 45 dk falan sanırım

Yawrukush
Ellssa

Güzelmiş menun kuzum

Özellikle akşamları doyurucu olmaaı gerekiyor canım. Akşamdan öğlene uzun bi süre var çünkü.

Ya bazen kendimi cok karmasa içinde hissediyorum ne dusunecegimi neye inanacagimi bilmiyorum gercekten. Güvenemiyorum guvenmek istiyorum tam birsey oluyor. Kafam soru isareti doluyor biktim valla.
canım böyle pek bir yardımımız da dokunmaz daha açsan ya da örnek versen

sevgilinle mi problem arkadaşlarınla mı ailenle mi

hiçbirimiz tamamen rahata ermeyeceğiz sürekli bir şeylerle imtihan olacağız burası imtihan dünyası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…