Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kesinlikle oyle canim imtihan ustune imtihan ediliyoruz. Sabrediyorum zaten sevgilimle sorun yasadim kizin biriyle alakali ve guvenmek istiyorum ama inan içimdeki bazi seyler yuzde yuz guvendirmiyor ve bu cok kotu hani emin olamamak . Ve ben geçmişte aldatıldim eskiden birinin dolu mesajini yakalamistim sonra o gun bahsettigim eski sevgiliminde instagramda kaydedilenlerde abuk subuk resimler surekli bunun korkusu oluyor insanda ustune birseylere sahit olunca artik insan katlanamiyor galiba patlak veriyor. En ufak birseyde guvensizlik duyuyorum kanitlanana kadar icim rahat etmiyor kafamda hep o konu oluyo. Kime inanacagimi sasiriyorum. Kiz mi dogru soyluyor sevgilimmi buna emin olamıyor. Insan sevdiğine yuzde yuz guvenmeli yoksa iliski iskence gibu oluyor ama ben guvenemiyorum. Direk şifreistedim verdide ama giris yapamadim telefona gelen sifreyi kabul etmedi falan ama direk şifreyivermezdi diyorum bir sorun olsa o an mesaj varsa silecek durumda da degildi. Ama genede kafamdaki o soru gecmiyor

Akrep bu menüyü sevmedi

Feminist olcam bu gidisle ya da lezbiyen olcam diye korkuyorum ya guvenemiyorum valla yoruldum hep birsey hep birsey ve maalesef cok duygusalim goz pinarlarim kurucak valla
Sıkıntı karşı cinsle galiba.. Gözyaşlarına değmez be yaa..
Miss gibi uyu dinlen. Sabah kalktığında aynaya bakıp senden bitane daha olmadığını hatırlat kendine..
Kim ne yapar.. Kendine yapar.. Unutma.

Tavırlarından anlamaya çalışıyorum anlayamıyorum hic insan sarrafi degilim galiba. Hep iyi yonde yoruyorum tavırlarını. Hani suçluluk psikolojisindeki insan napar olmayan insan napar hala cozemiyorum. artik bu da aldattiysa agzina tukurcem yarin valla sonrada rahibe tuba olarak hayatima devam ederm bence artik erkeklere tahammul edemem bence guvenememde

Cok dogru kuzum haklisin cok haklisin ama cok hassas bir yapim var ah su aglamalarim eski gerizekali ameliyatliyken terk etmisti beni ben kac yil burun yaptıracam diye çırpınayım o halde aglamistim ya burnum bozulcak diye cok korkmustim sonra

Cocugum sayikliyor surekli uyuyamiuor burnu tikali balgam tikiyor kusuyor atesi dusmuyor ve sanirsam uc ateside var titreme geliyor bazen napicagimi sasirdim ben
Kuzum atesi kac kac yasinda aman dikkat et bende doktorumda uzaktan nasil yardimci olayim bilemedim cok gecmis olsun ekstra sorun olursa sorabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…