Geçmiş olsun canım düşmeyen ateşi varsa aman dikkat et doktora felan götür istersenCocugum sayikliyor surekli uyuyamiuor burnu tikali balgam tikiyor kusuyor atesi dusmuyor ve sanirsam uc ateside var titreme geliyor bazen napicagimi sasirdim ben
Canım bi acile mi götürsenizCocugum sayikliyor surekli uyuyamiuor burnu tikali balgam tikiyor kusuyor atesi dusmuyor ve sanirsam uc ateside var titreme geliyor bazen napicagimi sasirdim ben
Kesinlikle oyle canim imtihan ustune imtihan ediliyoruz. Sabrediyorum zaten sevgilimle sorun yasadim kizin biriyle alakali ve guvenmek istiyorum ama inan içimdeki bazi seyler yuzde yuz guvendirmiyor ve bu cok kotu hani emin olamamak . Ve ben geçmişte aldatıldim eskiden birinin dolu mesajini yakalamistim sonra o gun bahsettigim eski sevgiliminde instagramda kaydedilenlerde abuk subuk resimler surekli bunun korkusu oluyor insanda ustune birseylere sahit olunca artik insan katlanamiyor galiba patlak veriyor. En ufak birseyde guvensizlik duyuyorum kanitlanana kadar icim rahat etmiyor kafamda hep o konu oluyo. Kime inanacagimi sasiriyorum. Kiz mi dogru soyluyor sevgilimmi buna emin olamıyor. Insan sevdiğine yuzde yuz guvenmeli yoksa iliski iskence gibu oluyor ama ben guvenemiyorum. Direk şifreistedim verdide ama giris yapamadim telefona gelen sifreyi kabul etmedi falan ama direk şifreyivermezdi diyorum bir sorun olsa o an mesaj varsa silecek durumda da degildi. Ama genede kafamdaki o soru gecmiyor
Tavırlarından anlamaya çalışıyorum anlayamıyorum hic insan sarrafi degilim galiba. Hep iyi yonde yoruyorum tavırlarını. Hani suçluluk psikolojisindeki insan napar olmayan insan napar hala cozemiyorum.artik bu da aldattiysa agzina tukurcem yarin valla sonrada rahibe tuba olarak hayatima devam ederm bence artik erkeklere tahammul edemem bence guvenememde
Ya inanamıyorum şu an o eski erkek arkadaşın da biraz...Cok dogru kuzum haklisin cok haklisin ama cok hassas bir yapim var ah su aglamalarimeski gerizekali ameliyatliyken terk etmisti beni ben kac yil burun yaptıracam diye çırpınayım o halde aglamistim ya burnum bozulcak diye cok korkmustim sonra
Kuzuuum haberdar et biziO kadarda yorgunum ve uykusuzum ki bu gece nasil gecicek hic bilmiyorum
Biraz bekle bakalim kuzum ustunu soymussundur zaten sivi alimina falanda dikkat et kusuyormusta ara ara nemli bezle falan silebilirsin vucudunu insallah duser yapmissin suan yapabilecekleri gecmia olsun cok
Geçmiş olsun canım düşmeyen ateşi varsa aman dikkat et doktora felan götür istersen
Gunduz dr a goturdum atesi yukselebilor dedi ama dusmeyince korktum vucudunda ates gozukmuyor suanda sadece alninin 2 yaninda 37.7 lerde suan soydum uyandikca suyla yikiyorum bez koydurtmuyor hastaneye ozellikle acile goturmek istemiyorum delik desik ediyorlar cocuklari ilk oglumda cok cektim akillandim cok yukselmedigi surece ates acile goturmem basinin ucuna sogan kestim koydum biraz hava verdim serumuyla birlikte nefesi rahatladi uyudu suanda atesinin dusmesini bekliyorum bende gozlerim kapaniyorCanım bi acile mi götürseniz
gecmis olsun cok,cocuk buyutmenin en zor yani ates .sogana birde karanfil batir canim .Gunduz dr a goturdum atesi yukselebilor dedi ama dusmeyince korktum vucudunda ates gozukmuyor suanda sadece alninin 2 yaninda 37.7 lerde suan soydum uyandikca suyla yikiyorum bez koydurtmuyor hastaneye ozellikle acile goturmek istemiyorum delik desik ediyorlar cocuklari ilk oglumda cok cektim akillandim cok yukselmedigi surece ates acile goturmem basinin ucuna sogan kestim koydum biraz hava verdim serumuyla birlikte nefesi rahatladi uyudu suanda atesinin dusmesini bekliyorum bende gozlerim kapaniyor
Karanfilim yok evde canim suanda atesi cok dusmedi carpol etki etmedi sanirim fitil koysam erken mi daha acaba valla uyumamak icinde zor tutuyorum kendimi 1 5 2 saat oluyor ilac vereligecmis olsun cok,cocuk buyutmenin en zor yani ates .sogana birde karanfil batir canim .
benim kizim ilac sevmiyoKaranfilim yok evde canim suanda atesi cok dusmedi carpol etki etmedi sanirim fitil koysam erken mi daha acaba valla uyumamak icinde zor tutuyorum kendimi 1 5 2 saat oluyor ilac vereli
F Falanfilannnn daha iyi bilir kuzum şu an tam kaç ateşiKaranfilim yok evde canim suanda atesi cok dusmedi carpol etki etmedi sanirim fitil koysam erken mi daha acaba valla uyumamak icinde zor tutuyorum kendimi 1 5 2 saat oluyor ilac vereli
Afiyet olsun kuzumYawrukush
agustos 21 menum
sabah 9'da
2 yemek kasigi yogurt,1.5 yemek kasigi keten tohumu,1 tatli kasigi ceviz ,tarcin
oglen 2 'de
4 yemek kasigi menemen ,1dilim ekmek,2 dilim karpuz
ara ogun 4'de sutlu neskahve
aksam6'da
4 yemek kasigi hindi sote,1 dilim ekmek
su 3 lt
spor :
20 dk leslie
1428 adim
Canım 1,5 saatte etki etmesi lazımmışKaranfilim yok evde canim suanda atesi cok dusmedi carpol etki etmedi sanirim fitil koysam erken mi daha acaba valla uyumamak icinde zor tutuyorum kendimi 1 5 2 saat oluyor ilac vereli
Yarin gidicem kuzum gidesimde kacti valla. Ya bilmiyorum sevgilim yuz vermedim diye yapıyor inaniyorsun kiza dedi kac gundur dedi kolluyor beni cevrimici dedi yeni anliyorum senle denk gelince yazdi dedi.aynisi bana olsa sen napardin dedim. Inaniyorsam onemi yok dedi. Napayim ekran resmimi atayımsoyle falan dedi tartistik bayagi sifreyi verdi ustunemesenger falan dedim o ne dedi facebook konusma programi dedim haberim bile yok nasil konusmus olabilirim bilmedigim uygulamadan dediYa inanamıyorum şu an o eski erkek arkadaşın da biraz...
Kuzum sevgilini ne kadar tanıyorsun elin kızını ne kadar tanıyorsun
Evet kötü şeyler yaşadığın için güvenmekte çok zorlanıyorsun ama bak şifreyi de vermiş
Bence hemen kendini harap etme
Bir güzelce olayı öğren
Belki aldatma YÖK belki sadece arkadaşça bir konuşma var
Ya böyle yorum yapmak da çok afaki kalıyor ama
Bir anlık sinirle hareket etme
Sevgiline anlat böyle böyle diye sana gerekçe sunsun
Kız bir şey dediyse mesaj vs sana atsın saatlerden vs kontrol et
Bilmiyorum sevgilinde gözü olan biri de olabilir yani tamamen aldatmaz da diyemem ama ne bileyim sanki sen yaşadığın için daha aldatma olasılıklı düşünceye yatkınsın gibi hissettim tekrar edecekmiş gibi
O yüzden konuş bence kendin ağlamakla bir çözüm bulamayacak harap edeceksin
Bugün mü vakit geçirecektiniz siz yarın mu
Canım ya gruptaki diğer hanımlar daha iyi bilir ama yargısız infaz yapmaYarin gidicem kuzum gidesimde kacti valla. Ya bilmiyorum sevgilim yuz vermedim diye yapıyor inaniyorsun kiza dedi kac gundur dedi kolluyor beni cevrimici dedi yeni anliyorum senle denk gelince yazdi dedi.aynisi bana olsa sen napardin dedim. Inaniyorsam onemi yok dedi. Napayim ekran resmimi atayımsoyle falan dedi tartistik bayagi sifreyi verdi ustunemesenger falan dedim o ne dedi facebook konusma programi dedim haberim bile yok nasil konusmus olabilirim bilmedigim uygulamadan dedikafam karmakarışık oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?