Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ya inanamıyorum şu an o eski erkek arkadaşın da biraz...

Kuzum sevgilini ne kadar tanıyorsun elin kızını ne kadar tanıyorsun
Evet kötü şeyler yaşadığın için güvenmekte çok zorlanıyorsun ama bak şifreyi de vermiş
Bence hemen kendini harap etme
Bir güzelce olayı öğren
Belki aldatma YÖK belki sadece arkadaşça bir konuşma var
Ya böyle yorum yapmak da çok afaki kalıyor ama

Bir anlık sinirle hareket etme

Sevgiline anlat böyle böyle diye sana gerekçe sunsun
Kız bir şey dediyse mesaj vs sana atsın saatlerden vs kontrol et
Bilmiyorum sevgilinde gözü olan biri de olabilir yani tamamen aldatmaz da diyemem ama ne bileyim sanki sen yaşadığın için daha aldatma olasılıklı düşünceye yatkınsın gibi hissettim tekrar edecekmiş gibi
O yüzden konuş bence kendin ağlamakla bir çözüm bulamayacak harap edeceksin

Bugün mü vakit geçirecektiniz siz yarın mu

Biraz bekle bakalim kuzum ustunu soymussundur zaten sivi alimina falanda dikkat et kusuyormusta ara ara nemli bezle falan silebilirsin vucudunu insallah duser yapmissin suan yapabilecekleri gecmia olsun cok
Geçmiş olsun canım düşmeyen ateşi varsa aman dikkat et doktora felan götür istersen
Canım bi acile mi götürseniz
Gunduz dr a goturdum atesi yukselebilor dedi ama dusmeyince korktum vucudunda ates gozukmuyor suanda sadece alninin 2 yaninda 37.7 lerde suan soydum uyandikca suyla yikiyorum bez koydurtmuyor hastaneye ozellikle acile goturmek istemiyorum delik desik ediyorlar cocuklari ilk oglumda cok cektim akillandim cok yukselmedigi surece ates acile goturmem basinin ucuna sogan kestim koydum biraz hava verdim serumuyla birlikte nefesi rahatladi uyudu suanda atesinin dusmesini bekliyorum bende gozlerim kapaniyor

gecmis olsun cok,cocuk buyutmenin en zor yani ates .sogana birde karanfil batir canim .

gecmis olsun cok,cocuk buyutmenin en zor yani ates .sogana birde karanfil batir canim .
Karanfilim yok evde canim suanda atesi cok dusmedi carpol etki etmedi sanirim fitil koysam erken mi daha acaba valla uyumamak icinde zor tutuyorum kendimi 1 5 2 saat oluyor ilac vereli

Yawrukush
agustos 21 menum

sabah 9'da
2 yemek kasigi yogurt,1.5 yemek kasigi keten tohumu,1 tatli kasigi ceviz ,tarcin

oglen 2 'de
4 yemek kasigi menemen ,1dilim ekmek,2 dilim karpuz

ara ogun 4'de sutlu neskahve

aksam6'da

4 yemek kasigi hindi sote,1 dilim ekmek

su 3 lt
spor :
20 dk leslie
1428 adim

Karanfilim yok evde canim suanda atesi cok dusmedi carpol etki etmedi sanirim fitil koysam erken mi daha acaba valla uyumamak icinde zor tutuyorum kendimi 1 5 2 saat oluyor ilac vereli
benim kizim ilac sevmiyo ates olunca sadece soguk suyla dusurmeye calisiyoz ,40 buluyo atesimiz sonra dusuyo ,38.39 cok durdu lisa ,sirke felan kullanma , sadece su icse bile yeter yemese bile zorlama

F Falanfilannnn daha iyi bilir kuzum şu an tam kaç ateşi
İnşallah düşer

Afiyet olsun kuzum

Canım 1,5 saatte etki etmesi lazımmış
37 ise iyi aslında çok yüksek değil
Koltuk altından kaç

Kozmogirl17 canım inşallah iyileşir ftakip et ama yine de acil aklının bir köşesinde Dursun onlar da delmeyi istemezler ama damardan ilaçlar ve kan alma durumu gerekebiliyor..
Allah acil şifalar versin
Çocuklar hasta olmasın

Yarin gidicem kuzum gidesimde kacti valla. Ya bilmiyorum sevgilim yuz vermedim diye yapıyor inaniyorsun kiza dedi kac gundur dedi kolluyor beni cevrimici dedi yeni anliyorum senle denk gelince yazdi dedi.aynisi bana olsa sen napardin dedim. Inaniyorsam onemi yok dedi. Napayim ekran resmimi atayımsoyle falan dedi tartistik bayagi sifreyi verdi ustunemesenger falan dedim o ne dedi facebook konusma programi dedim haberim bile yok nasil konusmus olabilirim bilmedigim uygulamadan dedi kafam karmakarışık oldu

Canım ya gruptaki diğer hanımlar daha iyi bilir ama yargısız infaz yapma
Git yarın
Hem o açsın onun yanında incele diğer hesaplarına da bakarsın

Anlat eski sevgilinin durumunu neler yaşadığını

Bak sen bu adamla evlenmek istiyorsun benim anladığım kadarıyla(gerçekten istiyorsan olay evlilik hevesi değilse sadece) bence yaşadığın olaylardan dolayı tamamen tanımadığın birinin sözüne inanıp kaç aylık sevgilinin sözüne inanmaman yanlış olur daha doğrusu bir çırpıda silip atman

Gidip geleceksin sanırım nerde kalacaksın?
Bence onun evinde kalma eğer kalacaksan
Ama görüş
Kendin onun telefonundan bak

Ama hep güvenmeyerek hayatın devam etmez
İnsan doğası gereği sever sevilmek ister
Ama güvenmek de gerekir
Ha günevdiğimiz insanlar hata yapabilir mi yapabilir ama herkes aldatacak diye bir kural yok

Sen hiç aldattın mı? E bu adam niye aldatsın? Ne geçecek eline? Seni kaybedeceğini bilmiyor mu?

Seni ne zamandır tanıyor sen ne zamandır tanıyorsun bilmiyorum ama ben bir anda kestirip atma derim

Kozmogirl17 canim ne durumdasiniz, 37 cok yuksek bir ates degil, sen sakin ol.
Bizim burada 37.8in uzerine cikinca ates dusurucu veriyoruz.
Suya sokman ise yarayabilir, islak bez koydurmuyorsa, aslinda en guzeli buz koymak oluyor eklem yerlerine bir havluya sarip.
Ben hep buralardayim..

Çok üzgünüm ama şimdi millet o kadar ahlaksız ki sevgilin de doktorsa tipini de beğendiyse kız kapak atmaya çalışıyor olabilir
Sevgilin senin eski sevgilinin aldatma hikayesini biliyorsa böyle bir aptallığı yapmaya cesaret edebilir mi.... sanmıyorum

Zaten sen hassassın bu konuda normal bir kadın anlamasa bile senin radarlar on kat açık eninde sonunda yakalanacağını bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…