Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yok kuzum kesip atmiyorum hemen zaten ama kafam soru isareti doluyorister istemez
Yok evinde kalmicam kuzum merak etme

O olayi anlatmadim ama anlatabilirimde anlamasi icin doktor degilde yakışıklı erkek gorunce bazi kadinlar tepesne atlama modunda oluyor biliyorsun.

Yok kuzum kesip atmiyorum hemen zaten ama kafam soru isareti doluyorister istemez
Yok evinde kalmicam kuzum merak etme
Tam anne oldum

Canım birisinin aldatması herkes aldatacak demek değil
Kendini düşün
Sen aldatmıyorsun o neden aldatsın ki

Kuzum bende yeniyim ya cok cok bilmiyorumda sagolsun annem cok kardesiz evde doktorda var ondan benimki tamamen gozlem suanki

F Falanfilannnn olayin tamamen ic yuzunu ogrenmeden hicbir sey yapma.
Erkek arkadasinlada , bahsi gecen kizda kimse onunla muhattap olma.
Ani ve fevri davranislardan kacin, eger erkek arkadasinin soyledigi seylere guvenemiyorsan, onunla ilgili bir sey bulana dek eskisi gibi devam et fakat aptal yerinede konulmadan dikkatli bir sekilde , ona hissettirmeden arastir.
Ve olaki seni aldattigini ogrenirsen sakin affetme...

F Falanfilannnn özellikle son kısım +946383638352727

Umarim dogru söylüyordur suan basta cok tepki gosterdim ama o sakindi karsimda gayet

Insanlar birbirlerini aldatmak istedikten sonra sebep cok Feyzos, polyanna olma cok kuzum...
Evet ben biraz pollyannayım F Falanfilannnn o yüzden diğer kızlar da yorum yapsın mutlaka

Gerçekten arkadaşlarım falan da hep söyler
Biraz fazla iyimser yaklaşabilirim

Evet ben biraz pollyannayım F Falanfilannnn o yüzden diğer kızlar da yorum yapsın mutlaka

Gerçekten arkadaşlarım falan da hep söyler
Biraz fazla iyimser yaklaşabilirim
Karsina hep iyi insanlar ciksin canim, cok guzel bir kalbin var, hakeden insanlara ac insallah...

Karsina hep iyi insanlar ciksin canim, cok guzel bir kalbin var, hakeden insanlara ac insallah...
İnşallah iyi bir kalbim vardır yoksa bile Allah iyi etsin kaptanım ben çok iyi olduğunu düşünmüyorum... ama insan bir şeyler tecrübe ettikçe çok değişiyor

Allah içimizde bir yerlerde hep iyinin kalmasını nasip etsin

Bir teyzem var hep ‘Allah iyi insanlarla karşılaştırsın’ diye dua eder
O teyzeye bu duası için o kadar teşekkür ettim ki hayatımdaki çoğu insan Harika gerçekten

Sizler gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…