- 24 Temmuz 2019
- 559
- 2.062
- 28
Yok kuzum kesip atmiyorum hemen zaten ama kafam soru isareti doluyorister istemezCanım ya gruptaki diğer hanımlar daha iyi bilir ama yargısız infaz yapma
Git yarın
Hem o açsın onun yanında incele diğer hesaplarına da bakarsın
Anlat eski sevgilinin durumunu neler yaşadığını
Bak sen bu adamla evlenmek istiyorsun benim anladığım kadarıyla(gerçekten istiyorsan olay evlilik hevesi değilse sadece) bence yaşadığın olaylardan dolayı tamamen tanımadığın birinin sözüne inanıp kaç aylık sevgilinin sözüne inanmaman yanlış olur daha doğrusu bir çırpıda silip atman
Gidip geleceksin sanırım nerde kalacaksın?
Bence onun evinde kalma eğer kalacaksan
Ama görüş
Kendin onun telefonundan bak
Ama hep güvenmeyerek hayatın devam etmez
İnsan doğası gereği sever sevilmek ister
Ama güvenmek de gerekir
Ha günevdiğimiz insanlar hata yapabilir mi yapabilir ama herkes aldatacak diye bir kural yok
Sen hiç aldattın mı? E bu adam niye aldatsın? Ne geçecek eline? Seni kaybedeceğini bilmiyor mu?
Seni ne zamandır tanıyor sen ne zamandır tanıyorsun bilmiyorum ama ben bir anda kestirip atma derim
O olayi anlatmadim ama anlatabilirimde anlamasi icin doktor degilde yakışıklı erkek gorunce bazi kadinlar tepesne atlama modunda oluyor biliyorsun.Çok üzgünüm ama şimdi millet o kadar ahlaksız ki sevgilin de doktorsa tipini de beğendiyse kız kapak atmaya çalışıyor olabilir
Sevgilin senin eski sevgilinin aldatma hikayesini biliyorsa böyle bir aptallığı yapmaya cesaret edebilir mi.... sanmıyorum
Zaten sen hassassın bu konuda normal bir kadın anlamasa bile senin radarlar on kat açık eninde sonunda yakalanacağını bilir
Tam anne oldumYok kuzum kesip atmiyorum hemen zaten ama kafam soru isareti doluyorister istemez
Yok evinde kalmicam kuzum merak etme
Kuzum bende yeniyim ya cok cok bilmiyorumda sagolsun annem cok kardesiz evde doktorda var ondan benimki tamamen gozlem suanki38,6 ya kadar vücudun kendi savunma mekanizması devrede ama 38.8 ve üstü özellikle ateş tehlikeli olan canım
Az önce böyle bir yazı okudumKozmogirl17
F Falanfilannnn canım sen daha iyi bilirsin tabi ben çömez....
Allah ıslah etsin... ama evet maalesefO olayi anlatmadim ama anlatabilirimde anlamasi icin doktor degilde yakışıklı erkek gorunce bazi kadinlar tepesne atlama modunda oluyor biliyorsun.
Ooo maşallahKuzum bende yeniyim ya cok cok bilmiyorumda sagolsun annem cok kardesiz evde doktorda var ondan benimki tamamen gozlem suanki
Ahaha annemde digerinde niye ayrildigimi bilmiyordu ama ayni bu moddaydıTam anne oldum
Canım birisinin aldatması herkes aldatacak demek değil
Kendini düşün
Sen aldatmıyorsun o neden aldatsın ki
Insanlar birbirlerini aldatmak istedikten sonra sebep cok Feyzos, polyanna olma cok kuzum...Tam anne oldum
Canım birisinin aldatması herkes aldatacak demek değil
Kendini düşün
Sen aldatmıyorsun o neden aldatsın ki
F Falanfilannnn özellikle son kısım +946383638352727F Falanfilannnn olayin tamamen ic yuzunu ogrenmeden hicbir sey yapma.
Erkek arkadasinlada , bahsi gecen kizda kimse onunla muhattap olma.
Ani ve fevri davranislardan kacin, eger erkek arkadasinin soyledigi seylere guvenemiyorsan, onunla ilgili bir sey bulana dek eskisi gibi devam et fakat aptal yerinede konulmadan dikkatli bir sekilde , ona hissettirmeden arastir.
Ve olaki seni aldattigini ogrenirsen sakin affetme...
Umarim dogru söylüyordurF Falanfilannnn olayin tamamen ic yuzunu ogrenmeden hicbir sey yapma.
Erkek arkadasinlada , bahsi gecen kizda kimse onunla muhattap olma.
Ani ve fevri davranislardan kacin, eger erkek arkadasinin soyledigi seylere guvenemiyorsan, onunla ilgili bir sey bulana dek eskisi gibi devam et fakat aptal yerinede konulmadan dikkatli bir sekilde , ona hissettirmeden arastir.
Ve olaki seni aldattigini ogrenirsen sakin affetme...
Evet ben biraz pollyannayımInsanlar birbirlerini aldatmak istedikten sonra sebep cok Feyzos, polyanna olma cok kuzum...
Bende öyleydim şimdidetam tersi herseyde paranoyaklastimEvet ben biraz pollyannayımF Falanfilannnn o yüzden diğer kızlar da yorum yapsın mutlaka
Gerçekten arkadaşlarım falan da hep söyler
Biraz fazla iyimser yaklaşabilirim
Bir kizla mesajini vs mi yakaladin, ve erkek arkadasinda kizin onu rahatsiz ettigini mi soyledi, bu sekilde bir sey mi?Umarim dogru söylüyordursuan basta cok tepki gosterdim ama o sakindi karsimda gayet
Ben de senin gibi belki daha beter olurdum muhtemelen...Bende öyleydim şimdidetam tersi herseyde paranoyaklastim
Karsina hep iyi insanlar ciksin canim, cok guzel bir kalbin var, hakeden insanlara ac insallah...Evet ben biraz pollyannayımF Falanfilannnn o yüzden diğer kızlar da yorum yapsın mutlaka
Gerçekten arkadaşlarım falan da hep söyler
Biraz fazla iyimser yaklaşabilirim
Valla yarin bilmiyorum naparim genelde bende de su var yuzyuze sonradan eski konuyu acamamF Falanfilannnn kuzum bizi haberdar et mutlaka gelişmelerden
İnşallah iyi bir kalbim vardır yoksa bile Allah iyi etsin kaptanım ben çok iyi olduğunu düşünmüyorum... ama insan bir şeyler tecrübe ettikçe çok değişiyorKarsina hep iyi insanlar ciksin canim, cok guzel bir kalbin var, hakeden insanlara ac insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?