- 6 Ağustos 2019
- 503
- 1.857
- 33
Ay tam anlayamadımValla yarin bilmiyorum naparim genelde bende de su var yuzyuze sonradan eski konuyu acamam
Suanda uyuyor fitilde verdim 38.2 suanda naparsam aglicak basinda bekliyorum demin balgam tikadi yine yan cevirdim sirtina vurdum rahatladiKozmogirl17 canim ne durumdasiniz, 37 cok yuksek bir ates degil, sen sakin ol.
Bizim burada 37.8in uzerine cikinca ates dusurucu veriyoruz.
Suya sokman ise yarayabilir, islak bez koydurmuyorsa, aslinda en guzeli buz koymak oluyor eklem yerlerine bir havluya sarip.
Ben hep buralardayim..
İnşallahKozmogirl17 canım n’aptınız nasıl oldu minik kuzu, sen nasılsın ? Yawrukush saçlarınızın her hali güzel ama ben en çok ilk fotiyi sevdim :) F Falanfilannnn zor bu işler ya ALLAH yardımcın olsun iyi niyetini korusun zaten olan da olmayan da çıkar bir şekilde ALLAH Kerim, umarım ehvam yapmışlığımızla kalırız cano..
Ben daha tanımadan sizin kalbinizin güzel olduğunu düşünüp hissediyorumİnşallah iyi bir kalbim vardır yoksa bile Allah iyi etsin kaptanım ben çok iyi olduğunu düşünmüyorum... ama insan bir şeyler tecrübe ettikçe çok değişiyor
Allah içimizde bir yerlerde hep iyinin kalmasını nasip etsin
Bir teyzem var hep ‘Allah iyi insanlarla karşılaştırsın’ diye dua eder
O teyzeye bu duası için o kadar teşekkür ettim ki hayatımdaki çoğu insan Harika gerçekten ♥
Sizler gibi
Bekliyorum canim basindayim insallah iyi olurKozmogirl17 canım n’aptınız nasıl oldu minik kuzu, sen nasılsın ? Yawrukush saçlarınızın her hali güzel ama ben en çok ilk fotiyi sevdim :) F Falanfilannnn zor bu işler ya ALLAH yardımcın olsun iyi niyetini korusun zaten olan da olmayan da çıkar bir şekilde ALLAH Kerim, umarım ehvam yapmışlığımızla kalırız cano..
Bende amin diyorum bu duaya...İnşallah iyi bir kalbim vardır yoksa bile Allah iyi etsin kaptanım ben çok iyi olduğunu düşünmüyorum... ama insan bir şeyler tecrübe ettikçe çok değişiyor
Allah içimizde bir yerlerde hep iyinin kalmasını nasip etsin
Bir teyzem var hep ‘Allah iyi insanlarla karşılaştırsın’ diye dua eder
O teyzeye bu duası için o kadar teşekkür ettim ki hayatımdaki çoğu insan Harika gerçekten ♥
Sizler gibi
Kuzum inşallah iyileşir bu küçük oğlun muydu kaç aylıktıBekliyorum canim basindayim insallah iyi olur
Tesekkur ederim canim :)Kozmogirl17 canım n’aptınız nasıl oldu minik kuzu, sen nasılsın ? Yawrukush saçlarınızın her hali güzel ama ben en çok ilk fotiyi sevdim :) F Falanfilannnn zor bu işler ya ALLAH yardımcın olsun iyi niyetini korusun zaten olan da olmayan da çıkar bir şekilde ALLAH Kerim, umarım ehvam yapmışlığımızla kalırız cano..
ALLAH yardımcın olsun canım ya inan üzüldüm durumuna.. annelik bu yüzden kutsal işte saat kaç bak bekliyorsun.. inşallah şifasını bulur tezden hayırla minik kuzuSuanda uyuyor fitilde verdim 38.2 suanda naparsam aglicak basinda bekliyorum demin balgam tikadi yine yan cevirdim sirtina vurdum rahatladi
Valla fitil en etkilisi diye fitil koydum dusmuyor 37.5 38 arasi degisiyor surekliKozmogirl17 birde kuzum baska ilac varsa 1 2 saat sonra onu deneyebilirsin dolven falan varmi
Yok canim mesaj yakalasam kiyamet kopardi kiz oyle birsey dedi durduk yere bana ona yazıyormuş sana atarim istersen dedi ben elin kiziyla muhattap olmak istemedim ve yalansa sevgilimle aramin kotu olmasina neden olmasinida istemedim kiza orali olnadim ama benim haliyle kafam karıştı sifreni ver hemen dedim verdi ve kizin sayfasi acik herkese bakiyorum arkadaslarinda sevgilim yok bileBir kizla mesajini vs mi yakaladin, ve erkek arkadasinda kizin onu rahatsiz ettigini mi soyledi, bu sekilde bir sey mi?
Canim bence balgam rahatsiz ediyor kuzuyu.Bekliyorum canim basindayim insallah iyi olur
Cok kotu birsey guvensizlik yaBen de senin gibi belki daha beter olurdum muhtemelen...
Canim cok yuksek degil atesi burada 100.2 f olmadan ilac verdirmiyorlar bize oda 37.8 dereceye denk geliyor.Sakin ol..Valla fitil en etkilisi diye fitil koydum dusmuyor 37.5 38 arasi degisiyor surekli
Hava verdim serumlu buhar makinamiz yok evde evet sogan koydum yanima aldim zaten kendi yatagina koymaya cesaret edemedimCanim bence balgam rahatsiz ediyor kuzuyu.
Sogan koyunca yatagin basina oksuruge iyi geliyor.
Buhar makinasini kullandin mi?
Aynen onuda denemissin kuzum cok yukselirse doktora git ama kesin nedenine bakilsinValla fitil en etkilisi diye fitil koydum dusmuyor 37.5 38 arasi degisiyor surekli
38 in ustune cikmaya baslayinca korkuyorum canim bende suan uyuyor ama zor nefes aliyor yavrum yikali burnu bogazi temizledim ama fayda etmiyor burnunu.uyuyor yorgun dustuCanim cok yuksek degil atesi burada 100.2 f olmadan ilac verdirmiyorlar bize oda 37.8 dereceye denk geliyor.Sakin ol..
O zaman buyutecek bir sey yok, sen eskisi gibi davran ama diyorum ya alicilarinda acik olsun.Yok canim mesaj yakalasam kiyamet kopardi kiz oyle birsey dedi durduk yere bana ona yazıyormuş sana atarim istersen dedi ben elin kiziyla muhattap olmak istemedim ve yalansa sevgilimle aramin kotu olmasina neden olmasinida istemedim kiza orali olnadim ama benim haliyle kafam karıştı sifreni ver hemen dedim verdi ve kizin sayfasi acik herkese bakiyorum arkadaslarinda sevgilim yok bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?