Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kozmogirl17 canım n’aptınız nasıl oldu minik kuzu, sen nasılsın ? Yawrukush saçlarınızın her hali güzel ama ben en çok ilk fotiyi sevdim :) F Falanfilannnn zor bu işler ya ALLAH yardımcın olsun iyi niyetini korusun zaten olan da olmayan da çıkar bir şekilde ALLAH Kerim, umarım ehvam yapmışlığımızla kalırız cano..

Suanda uyuyor fitilde verdim 38.2 suanda naparsam aglicak basinda bekliyorum demin balgam tikadi yine yan cevirdim sirtina vurdum rahatladi

Ben daha tanımadan sizin kalbinizin güzel olduğunu düşünüp hissediyorum

Bekliyorum canim basindayim insallah iyi olur

Bende amin diyorum bu duaya...

Tesekkur ederim canim :)

Suanda uyuyor fitilde verdim 38.2 suanda naparsam aglicak basinda bekliyorum demin balgam tikadi yine yan cevirdim sirtina vurdum rahatladi
ALLAH yardımcın olsun canım ya inan üzüldüm durumuna.. annelik bu yüzden kutsal işte saat kaç bak bekliyorsun.. inşallah şifasını bulur tezden hayırla minik kuzu

Bir kizla mesajini vs mi yakaladin, ve erkek arkadasinda kizin onu rahatsiz ettigini mi soyledi, bu sekilde bir sey mi?
Yok canim mesaj yakalasam kiyamet kopardi kiz oyle birsey dedi durduk yere bana ona yazıyormuş sana atarim istersen dedi ben elin kiziyla muhattap olmak istemedim ve yalansa sevgilimle aramin kotu olmasina neden olmasinida istemedim kiza orali olnadim ama benim haliyle kafam karıştı sifreni ver hemen dedim verdi ve kizin sayfasi acik herkese bakiyorum arkadaslarinda sevgilim yok bile

Canim cok yuksek degil atesi burada 100.2 f olmadan ilac verdirmiyorlar bize oda 37.8 dereceye denk geliyor.Sakin ol..
38 in ustune cikmaya baslayinca korkuyorum canim bende suan uyuyor ama zor nefes aliyor yavrum yikali burnu bogazi temizledim ama fayda etmiyor burnunu.uyuyor yorgun dustu

O zaman buyutecek bir sey yok, sen eskisi gibi davran ama diyorum ya alicilarinda acik olsun.
Kimseye gozu kapali guvenmek zorunda degilsin.
Insanlarin babalarina guvenemedigi bir dunyada yasiyoruz.
Bulusmanizi ziyan etme , fakat takipte ol.

Kızlar bu arada menümü yazmamışım
Sabah öğle 13
1.5 tam b ekmek
Bol yeşillik domates salatalık
4 zeytin
Peynirli omlet
Ara:15
Bir b açık çay, yarım altınbaşak
Akşam:19
Yarım kase tarhana çorbası
Yarım tabak gırın kabak
Yoğurtlu fit köfte
Ara:çay, yarım dilim ve ince unsuz şekersiz yağsız kek
Kaçamak:2 saat önce iki köfte yemiş olabilirim
25 dk pilates
2 l yakın su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…