Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hava verdim serumlu buhar makinamiz yok evde evet sogan koydum yanima aldim zaten kendi yatagina koymaya cesaret edemedim
Sen bu gece tilki uykusu uyuyacaksin gulum, 15 dk uyku, sonra kalk kontrol et seklinde.
Bende bebeler hastayken oyle uyuyorum dakika basi kalkarim.
Surekli takipte ol, fitiller, heleki turkiyedeki fitiller oldukca etkili dusurecek diye dusunuyorum ben.
Bugun gittigin doktor hicbir tahlil vs yapmadi mi ?
Belki enfeksiyon vs vardir?

38 in ustune cikmaya baslayinca korkuyorum canim bende suan uyuyor ama zor nefes aliyor yavrum yikali burnu bogazi temizledim ama fayda etmiyor burnunu.uyuyor yorgun dustu
Atessiz, balgamsiz, oksuruksuz guzelce uyur insallah evlat Ozlemcim, sende uyu, uyan, uyu ,uyan dinlenebildigin kadar dinlen...
Dualarim sizinle..

Gayet guzel canim :)

Yok kuzum yapmadi gribal duruyor dedi iburamin verdi bogazda var sıkıntı aslında cocuk nefes alamiyor o derece tikalı daha gozumu kirpmadim ki oburude 10 dakikada bi uyaniyor saatte 3 olmus sabah olsunda annemi cagirim biraz uyuyim bari tabi ogluusum iyi olursa

2 saat önce 01.00 oluyor:/

Atessiz, balgamsiz, oksuruksuz guzelce uyur insallah evlat Ozlemcim, sende uyu, uyan, uyu ,uyan dinlenebildigin kadar dinlen...
Dualarim sizinle..
Sagol kuzum bu arada ustu acik yatigor evin ici 24 25 derece civari bi atlet var uzerinde 1 de bezi umarim daha cok usutmem

O zaman buyutecek bir sey yok, sen eskisi gibi davran ama diyorum ya alicilarinda acik olsun.
Kimseye gozu kapali guvenmek zorunda degilsin.
Insanlarin babalarina guvenemedigi bir dunyada yasiyoruz.
Bulusmanizi ziyan etme , fakat takipte ol.
O da bana guvenmeyip elin kizina güveniyorsun dedi. Ben sana boyle yapmazdım dedi. Evet guvenmiyorum guvendir o zaman dedim. Ispat edene kadar guvenmiyorum. Boyle birseyde niye guveneyim dedim kosulsuz . Napayim ekran resmimi atayim anlamiyorum napayim dedi. Yarin yuzyuze acar bakariz falan dedi. Hatta o kadarki ben gireyim mi sayfama dedi ben giremeyince oldu gir sil mesajini dedim senin girmen ne anlam ifade edecekki inanmam icin dedim. kapatacaksin hesabını dedim baska bir yerde daha uyeligi var onuda kapatacaksin dedim. Nasil sinirlendim o an anlatamam iste sonra goruntulu aradi sirin sirin konusuyor hic orali olmadim hani o hali suc bastirma mi normal halimi onu bile o an anlayamadim

Insan bir bogazina bakar, kulagina bakar enfeksiyon var mi diye..
Gecmeyen ates varsa enfeksiyondan suphelenilir canim, gerci fayfeyfiy , F Falanfilannnn doktorlar ama enfeksiyon olabilir.
Sen bu geceyi atlat insallah, sabah baska bir doktora gidin olmadi , yazik cocuga harap oldu beee..

Sagol kuzum bu arada ustu acik yatigor evin ici 24 25 derece civari bi atlet var uzerinde 1 de bezi umarim daha cok usutmem
Usutmezsin merak etme, doktor benimkiler hastalaninca sadece bez ya da ic camasiriyla yatir diyor.
Bir kez Akin yeni dogdugu zamanlardi demistim ki ya daha cok hasta olursa.
Demisti ki bana bundan cok hasta edemezsin merak etme.
Ustundeki atlet bile olmasa olur yani, bir sey olmaz canim..

Kozmogirl17 birden fazla etkende olabilir kuzum enfeksiyona bogazdakine ek baska enfeksiyonuda olabilir idrar yollari özellıklesık olue bebeklerde hele kizsa birdenfazla neden varsa dusurmek zor olur gecmezse bencede muhakkak geri goturmelisin

Bakti kuzum cigerlerinide dinledi ama tahlil falan yapmadi bide gunduz atesi yoktu dr dan geldikten sonra ates basladi ozaman da ilac verdim dustu iste gece surundurcek ya bizi

Valla kizlar uzulerek soylicem hem de utanarak bende ayakta kalmak icin gidip gelip agzima bisey atiyorum suanda sabahta erkenden kalktigim icin bu kadar zorlaniyorum sanirim
Ekstrem bir durumun var birde bunu dusunme.
Ama salatalik al 1-2 tane yanina onlari ye..

Bakti kuzum cigerlerinide dinledi ama tahlil falan yapmadi bide gunduz atesi yoktu dr dan geldikten sonra ates basladi ozaman da ilac verdim dustu iste gece surundurcek ya bizi
Oyle dusunme, olacagi varmis bu saatte, iyi olsunda, toparlansinda, annen yarin azcik yardim eder sana.
Sen uyuyorsa suan uyu azcik hadi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…