Sen bu gece tilki uykusu uyuyacaksin gulum, 15 dk uyku, sonra kalk kontrol et seklinde.Hava verdim serumlu buhar makinamiz yok evde evet sogan koydum yanima aldim zaten kendi yatagina koymaya cesaret edemedim
Atessiz, balgamsiz, oksuruksuz guzelce uyur insallah evlat Ozlemcim, sende uyu, uyan, uyu ,uyan dinlenebildigin kadar dinlen...38 in ustune cikmaya baslayinca korkuyorum canim bende suan uyuyor ama zor nefes aliyor yavrum yikali burnu bogazi temizledim ama fayda etmiyor burnunu.uyuyor yorgun dustu
Gayet guzel canim :)Kızlar bu arada menümü yazmamışım
Sabah öğle 13
1.5 tam b ekmek
Bol yeşillik domates salatalık
4 zeytin
Peynirli omlet
Ara:15
Bir b açık çay, yarım altınbaşak
Akşam:19
Yarım kase tarhana çorbası
Yarım tabak gırın kabak
Yoğurtlu fit köfte
Ara:çay, yarım dilim ve ince unsuz şekersiz yağsız kek
Kaçamak:2 saat önce iki köfte yemiş olabilirim
25 dk pilates
2 l yakın su
Yok kuzum yapmadi gribal duruyor dedi iburamin verdi bogazda var sıkıntı aslında cocuk nefes alamiyor o derece tikalı daha gozumu kirpmadim ki oburude 10 dakikada bi uyaniyor saatte 3 olmus sabah olsunda annemi cagirim biraz uyuyim bari tabi ogluusum iyi olursaSen bu gece tilki uykusu uyuyacaksin gulum, 15 dk uyku, sonra kalk kontrol et seklinde.
Bende bebeler hastayken oyle uyuyorum dakika basi kalkarim.
Surekli takipte ol, fitiller, heleki turkiyedeki fitiller oldukca etkili dusurecek diye dusunuyorum ben.
Bugun gittigin doktor hicbir tahlil vs yapmadi mi ?
Belki enfeksiyorn vs vardir?
2 saat önce 01.00 oluyor:/Kızlar bu arada menümü yazmamışım
Sabah öğle 13
1.5 tam b ekmek
Bol yeşillik domates salatalık
4 zeytin
Peynirli omlet
Ara:15
Bir b açık çay, yarım altınbaşak
Akşam:19
Yarım kase tarhana çorbası
Yarım tabak gırın kabak
Yoğurtlu fit köfte
Ara:çay, yarım dilim ve ince unsuz şekersiz yağsız kek
Kaçamak:2 saat önce iki köfte yemiş olabilirim
25 dk pilates
2 l yakın su
Sagol kuzum bu arada ustu acik yatigor evin ici 24 25 derece civari bi atlet var uzerinde 1 de bezi umarim daha cok usutmemAtessiz, balgamsiz, oksuruksuz guzelce uyur insallah evlat Ozlemcim, sende uyu, uyan, uyu ,uyan dinlenebildigin kadar dinlen...
Dualarim sizinle..
O da bana guvenmeyip elin kizina güveniyorsun dedi. Ben sana boyle yapmazdım dedi. Evet guvenmiyorum guvendir o zaman dedim. Ispat edene kadar guvenmiyorum. Boyle birseyde niye guveneyim dedim kosulsuz . Napayim ekran resmimi atayim anlamiyorum napayim dedi. Yarin yuzyuze acar bakariz falan dedi. Hatta o kadarki ben gireyim mi sayfama dedi ben giremeyince oldu gir sil mesajini dedim senin girmen ne anlam ifade edecekki inanmam icin dedim. kapatacaksin hesabını dedim baska bir yerde daha uyeligi var onuda kapatacaksin dedim. Nasil sinirlendim o an anlatamamO zaman buyutecek bir sey yok, sen eskisi gibi davran ama diyorum ya alicilarinda acik olsun.
Kimseye gozu kapali guvenmek zorunda degilsin.
Insanlarin babalarina guvenemedigi bir dunyada yasiyoruz.
Bulusmanizi ziyan etme , fakat takipte ol.
Insan bir bogazina bakar, kulagina bakar enfeksiyon var mi diye..Yok kuzum yapmadi gribal duruyor dedi iburamin verdi bogazda var sıkıntı aslında cocuk nefes alamiyor o derece tikalı daha gozumu kirpmadim ki oburude 10 dakikada bi uyaniyor saatte 3 olmus sabah olsunda annemi cagirim biraz uyuyim bari tabi ogluusum iyi olursa
Aaa o benim gozumden kacmis, 2 saat once burada oglendi ya :))2 saat önce 01.00 oluyor:/
Maalesef2 saat önce 01.00 oluyor:/
Usutmezsin merak etme, doktor benimkiler hastalaninca sadece bez ya da ic camasiriyla yatir diyor.Sagol kuzum bu arada ustu acik yatigor evin ici 24 25 derece civari bi atlet var uzerinde 1 de bezi umarim daha cok usutmem
Insan bir bogazina bakar, kulagina bakar enfeksiyon var mi diye..
Gecmeyen ates varsa enfeksiyondan suphelenilir canim, gercifayfeyfiy , F Falanfilannnn doktorlar ama enfeksiyon olabilir.
Sen bu geceyi atlat insallah, sabah baska bir doktora gidin olmadi , yazik cocuga harap oldu beee..
Bakti kuzum cigerlerinide dinledi ama tahlil falan yapmadi bide gunduz atesi yoktu dr dan geldikten sonra ates basladi ozaman da ilac verdim dustu iste gece surundurcek ya biziInsan bir bogazina bakar, kulagina bakar enfeksiyon var mi diye..
Gecmeyen ates varsa enfeksiyondan suphelenilir canim, gercifayfeyfiy , F Falanfilannnn doktorlar ama enfeksiyon olabilir.
Sen bu geceyi atlat insallah, sabah baska bir doktora gidin olmadi , yazik cocuga harap oldu beee..
Ekstrem bir durumun var birde bunu dusunme.Valla kizlar uzulerek soylicem hem de utanarak bende ayakta kalmak icin gidip gelip agzima bisey atiyorum suanda sabahta erkenden kalktigim icin bu kadar zorlaniyorum sanirim
Ben saati idrak edemedim saat farkindan oturu ama yinede baska bir kacamaktan iyi kofte canim..Maalesefönceden gece lahmacun yerdim, sonra şekerpareye düştü, şimdi köfte umudum azalıp bitmesi yönünden
Oyle dusunme, olacagi varmis bu saatte, iyi olsunda, toparlansinda, annen yarin azcik yardim eder sana.Bakti kuzum cigerlerinide dinledi ama tahlil falan yapmadi bide gunduz atesi yoktu dr dan geldikten sonra ates basladi ozaman da ilac verdim dustu iste gece surundurcek ya bizi
Dogru soyluyorsun canim ben kactim yazarim yineOyle dusunme, olacagi varmis bu saatte, iyi olsunda, toparlansinda, annen yarin azcik yardim eder sana.
Sen uyuyorsa suan uyu azcik hadi..
Kulak termometresini tavsiye ederim Ozlemcim.Suanda 37.6 atesi alninda vucudunda 36.7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?