Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kaptanım başındaki şikayetlerden gribal bir enfeksiyon hatta viral bir şey düşünüp sadece ateş düşürücü verilmiş olabilir

Ama düşmüyorsa hala bu tarz bir şey olmakla beraber idrar yolu enfeksiyonu da çocuklarda çok yaygın bu da olabilir belki eklenmiş bile olabilir
Başka enfeksiyonlar da olabilir tabiiki ama boğazındaki enfeksiyon görüldüyse diğerlerinden önce o tedavi edilmeye çalışılmış diye düşündüm(diğerleri hiç olmayabilir bile mesela idrar yaparken yanması ağrısı var mı küçükse ağlıyor mu yaparken)

Ateş sistemik bir bulgu yanı birçok şeye işaret edebilir
Doktorunun tekrar görmesini ve verdiğin ilaçları falan yaz hatta bir yere saatiyle notlarına ateşini ölçtükçe onu da not al onu da yaz en azından görür
Bazı enfeksiyonlar bazı çocuklarda ağır geçebilir bile ama ateş belli bir derecenin üstünde tehlikeli nöbet(febril konvulziyon) geçirebilir çocuk genelde çoğunlukla ilerisi için bir hasar bırakmaz 15 dktan kısa sürer vs geçen en de anlatmıştın Akın a mı olmuştu?
O yüzden takibi önemli

Hala geçmezse acile git canım damardan ilaçlar daha hızlı etki eder ve kan idrar alınır daha detaylı muayene edilir eşlik eden gözden kaçan bir şey var mı bakılır

Muhtemel doktorun Boğaz enfeksiyonunu görünce idrar kan vs ek bir şey istemedi ama duruma göre ek tetkik gerekebilir
Kozmogirl17

Maalesef önceden gece lahmacun yerdim, sonra şekerpareye düştü, şimdi köfte umudum azalıp bitmesi yönünden
Canım böyle bir ihtiyaç duyuyorsan 21.00 gibi yoğurt yiyebilirsin süt içebilirsin tok tutar gece yeme ihtiyacın azalır hem

Su da az
Suyu da arttırırsan faydasını görürsün

Canım böyle bir ihtiyaç duyuyorsan 21.00 gibi yoğurt yiyebilirsin süt içebilirsin tok tutar gece yeme ihtiyacın azalır hem

Su da az
Suyu da arttırırsan faydasını görürsün
Ya onları da denedim ama acıkınca uykumdan bile uyanıyorum Sporu geç yaparsam hele istisnasız yani suyu arttırıp denemem lazım ama o doğru

Tugbacim direk yuzune guvenmiyorum deme, akilli bir insansin, duygusal davranma, rasyonel davran.
Sen takipte kal, yapacagin en guzel sey bu , bu durumda.
Sinirlarini net bir sekilde bilsin, neyi affedip ,neyi affetmeyecegini.
Gerisi onun secimleri ve karakteriyle ilgili.
Sen kendine guven, kimse icin kendinden taviz verme.
Insanlar en ufacik tavizleri bile kullanmanin cok guzel yollarini buluyorlar.
Ve eger sakladigi bir sey varsa zaten er ya da gec ortaya cikacaktir.

O an sinirle biraz laflari pat pat soyledim cunku tepematti ama sonraaynısını dusundumbende gozlemlemek lazim zamanla varsa cikar zaten katılıyorum

Ah canim bizlerle bu bildiklerini paylasarak,yardim ederek resmen ilminin sadakasini vermiyor musun sen..
Hakkinizi helal edin sende F Falanfilannnn da..
Ve Arasti evet febrile seizure gecirdi, demek turkcesi konvuziyonmus..

Ah canim bizlerle bu bildiklerini paylasarak,yardim ederek resmen ilminin sadakasini vermiyor musun sen..
Hakkinizi helal edin sende F Falanfilannnn da..
Ve Arasti evet febrile seizure gecirdi, demek turkcesi konvuziyonmus..
Tam Türkçe sayılmaz Türkçesi ateşli nöbet diyebiliriz ama biz fakültede febril konvulziyon olarak öğreniyoruz :)

İnşallah öyledir inşallah

İkea ve köftesi aklıma niye hep yemekler geliyor gece olunca
Ben zaten çocukları yatırıp gece gece cips yemekten de kilo aldım
Bende dizi esliginde cips, mips, cikilata ahh oyle aldim bu kilolari :)

Gayet guzel canim:)

Yawrukush kacamaklarimin cezasini 500 ip ile kestim kaptan
Harikasin canim :)

Benim 1-2 tane sevmedigim yemek vardi baska hic bir sey secmeyen bir cocuktum.
Ah iskembe, sakatat her seye bayilirim, bana yemek olsun :)

Of off of persembe gunu boyle bir parti olursa , hemde her hafta olursa canim, tarti yalan olur

Canım bana 93 kilo yazmışsın güncelde ben 83 kiloyum
Duzeltelim canim :)

Canim dun yediklerin fazla olmus, gece meyvesi, makarna..
Bugun dikkat et tamam mi kuzum:)

Harika :)

Cok guzel canim:)

CARSAMBA MENUM
SABAH 10A DOGRU

2 yumurtadan menemen
8 zeytin
1 kucuk salatalik, yarim domates, 3 mini havuc
50 kalorilik pita ekmegi

ARA13DE
Filtre kahve
1 hurma

OGLEN 14.15DE
1 tabak taze fasulye yemegi

ARA16.30DA
Filtre kahve
Diyet bar (100 kalorilik)

AKSAM 19DA
4 yemek kasigi pilav
Barbeku eti

Yatana kadar mineralli su icerim.

SU:
2.5 ltyi gectim muhtemelen disarida cok ictim onlari hesaplayamadim.
SPOR: Sabah ve oglen Akini birakip alirken toplamda 40 dk civari yuruyus,parkta 1bucuk saat hic oturmadan cocuk pesinde kosma, aksam ustu 1 saat sitede yine cocuk pesinde kosma.
besive

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…