Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

CARSAMBA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl17 MUAF MUAF
Mavi boncukkk
gogo2405
Gonulmeyvesi
LaMademoiselle 10DK Y
Derya_the_queen
sserendipity
klbk33
DeryaOnDiet
kanadali35
Yawrukush
stitch SPOR?15 DK Y
cinecin
fmad300DK
Patlicanmoru SPOR? MUAF
Madamesnow100M
Falanfilannnn
Pembecanavar
besive15DK Y
Cool_lime100M
Linna123
Akrrep
Konus dinliyorum
april22 SPOR?SPOR?
MigiMadid15 DK Y
*ARKADASLAR LUTFEN MENU VE SPORLARINIZI YAZMAYI UNUTMAYIN! BU HAFTADAN ITIBAREN, 3 KEZ UST USTE MENU BILDIRIMI YAPMAZSANIZ , 1 SARI KART ALACAKSINIZ!
TOPLAM 3 SARI KARTI OLAN ARKADASLAR KURALLARIMIZ GEREGI, LISTE DISINDALARSA LISTEYE DAHIL OLAMAYACAKLAR, LISTEDE ISELER IZNE CIKARILACAK YA DA DISKALIFIYE OLACAKLAR...

Gunaydin 4. takimin citirlari , tarti icin son gunumuz bugun.
Menulerimizi olabildigince sade tutalim, agir sporlardan kacinalim, gece uykumuzu iyi alip dinlenelim.

sserendipity Eminecim yarin bildirim yapmayi unutma canim.
Gonulmeyvesi nasil oldun, iyi misin?
K klbk33 nasilsin canim?
F Falanfilannnn iyi yolculuklar Tugbacim :)
Minnakeller dun ugramadin iyi misin Aysegulcum?

Gunaydin kizlar fitil ise yaradi en son yazdigimdan beri 36.7 37 lerde atesi birazda olsa uyuduk tabi ben surekli takipteyim burnu takir taki ses geliyor ama sogan sayesinde rahat uyuyor.Hepinize cok tesekkur ediyorum cok ilgilendiniz tum gece yanliz birakmadinjz hakkinizi helal edin. Yawrukush fayfeyfiy F Falanfilannnn feyzaya ailemizin doktoru diye bosuna demiyordum megersem 2 tane ailemisin dr u varmis bizim takımın sırtı yere gelmez kaptanım .Feyza'cim,Özge'cim,Tugba'cım tekrarda tesekkür ederim.
Bu arada aksam bisey yazamadim okudum ama kendi derdimden seninle ilgilenemedim güzelim .Sen bu adamı seviyormusun ?Birak gerisini kızlar fena doktormus bak talibide cevresi çoktur tabi devir gercekten kötü ama seni secmis erkek arkadasın belli ki seviyor eskiyi eskide bırakmalısın bende bole bisey yasadim eski erkk arkadasim cok pis aldattı beni kimseye guvenim kalmamiştı sonra esimle tanistim anlattım durumu guvenmiyorum dedim en ufak bir aldatmada ayrilirim dedim sonra cok guvendim bigun biri bana onunda beni aldattigini soyledi herseyi tek tek anlattı evet duygusal yasanmis bisey degildi sadece eski kiz arkadaslari yazdikca 1 siyle gitmis yuzyuze gorusmus olmicagini soylemis 1 yle mesajlasmis vs ama ben yine oyle guvenmisim ki inanmadim bunu kendine sordum ve ispat et dedim esime ispat etti tum gecmisimi onume koydu ama tabi kizlarin numaralarini abim yengem vs diye kaydetmis bilemedim tabi inandigim icin bana bunlari onun en iyi arkadasinin soyledigini soyledim adam karsimda aglayRak ozur diledi onuda ikna etmis bisekilde ben sen bu iliskide cok uzuluyorsun diye yalan soyledim dedi arkadasi ve bu konu kapandi gitti.Biz evlendik esim bi gun kulagima gelmesinden korktugu icin herseyi bir bir itiraf etti.Bosayamadim cocugum vardi agladi sizladi babami aradi ozlem benden bosanicak ben bole bole yaptim diye babam kızdi bana vekarken yapmis dedi duygusal yada tensel bisey yasamamis cahillik etmis seni sevmis senin yaninda dedi kızdi bana sonra afetmeyi denedim hala guvenmiyorum esime o duygum tamamen bitti cunku ben ona en basta bana yalan soyleme benim erkeklere guvenim yok sende yalan soylersen insanlara guvenim kalmaz dedim ve oyle guzel guven kurdu ki sevgiliyken bende yok dedim ben babama guvenmem bu adama guvenirim.Öyle olmuyormus iste.Tugbacım kimseye güvenme kendinden başka seni her türlü kandırırlar heleki aşıksan gozun kördür zaten.Sen duygularinla hareket et seviyorsan pesini bırakma elini sımsıkı tut kimseye bırakma ama azıcıkta olsa sevmedigini yada bu aldatma islerinin cok cok asiri oldugunu dusunuyorsan arkana bakma derim

Canim aile gibi olduk burada, hepimiz birbirimize destegiz.
Atesinin dusmesine, az da olsa dinlenmenize cok sevindim, iyi olun...

Canim aile gibi olduk burada, hepimiz birbirimize destegiz.
Atesinin dusmesine, az da olsa dinlenmenize cok sevindim, iyi olun...
Çok yıprandı yavrum ama simdi birazda olsa rahat ben niye mi uyumuyorum digeri kalkti ayagimda cunku

Eklentiler

• 20190822_074033.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 29

canım kurabiyelerle kek olmamış

hay allah canım yaa, ne diyelim bilemiyorum tam durum da de onu da anlayamadım bir kız geldi sana sevgilinin kendisini sevdiğini falan mu söyledi?

günaydin..
dün menü
sabah: 6:00
bi sahanda yumurta
1 kapya biber
domates ( yarim)
peynir
5 yeşil zeytin.
ekmek yok
öğle 12:00
yayla çorbası ( bi kase)
et kavurma ( bi tabak)
1 kaşık bulgur pilavi.
ayran;( bi bardak )
1 dilim karpuz.
ekmek yok
akşam: 20:00 ( eşim geç geldi sinir etti annemgildeydim)
tarhana çorbasi ( bi kase)
tavuk sote ( bi tabak )
salata 3-4 kaşık
karpuz 2-3 dilim
ekmek yok
su: 3 lt
spor yok. ( sabah işe giderken 20 dk yürüyüş bu durumu hergün tekrarlaniyor ):) Yawrukush fayfeyfiy

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…