İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
Kozmogirl17 | |||||||
Mavi boncukkk | |||||||
gogo2405 | |||||||
Gonulmeyvesi | |||||||
LaMademoiselle | |||||||
Derya_the_queen | |||||||
sserendipity | |||||||
klbk33 | |||||||
DeryaOnDiet | |||||||
kanadali35 | |||||||
Yawrukush | |||||||
stitch | 15 DK Y | ||||||
cinecin | |||||||
fmad | 300DK | ||||||
Patlicanmoru | |||||||
Madamesnow | 100M | ||||||
Falanfilannnn | |||||||
Pembecanavar | |||||||
besive | 15DK Y | ||||||
Cool_lime | 100M | ||||||
Linna123 | |||||||
Akrrep | |||||||
Konus dinliyorum | |||||||
april22 | |||||||
MigiMadid | 15 DK Y |
Gunaydin canim atesi dustu cok sukur misil misil uyuyor suanda ve demin tartildim sanirim uzuntuden dune gore baya eksideyim
Canim aile gibi olduk burada, hepimiz birbirimize destegiz.Gunaydin kizlar fitil ise yaradi en son yazdigimdan beri 36.7 37 lerde atesi birazda olsa uyuduk tabi ben surekli takipteyim burnu takir taki ses geliyor ama sogan sayesinde rahat uyuyor.Hepinize cok tesekkur ediyorum cok ilgilendiniz tum gece yanliz birakmadinjz hakkinizi helal edin.Yawrukush fayfeyfiy F Falanfilannnn feyzaya ailemizin doktoru diye bosuna demiyordum megersem 2 tane ailemisin dr u varmis bizim takımın sırtı yere gelmez kaptanım .Feyza'cim,Özge'cim,Tugba'cım tekrarda tesekkür ederim.
Bu arada aksam bisey yazamadim okudum ama kendi derdimden seninle ilgilenemedim güzelim .Sen bu adamı seviyormusun ?Birak gerisini kızlar fena doktormus bak talibide cevresi çoktur tabi devir gercekten kötü ama seni secmis erkek arkadasın belli ki seviyor eskiyi eskide bırakmalısın bende bole bisey yasadim eski erkk arkadasim cok pis aldattı beni kimseye guvenim kalmamiştı sonra esimle tanistim anlattım durumu guvenmiyorum dedim en ufak bir aldatmada ayrilirim dedim sonra cok guvendim bigun biri bana onunda beni aldattigini soyledi herseyi tek tek anlattı evet duygusal yasanmis bisey degildi sadece eski kiz arkadaslari yazdikca 1 siyle gitmis yuzyuze gorusmus olmicagini soylemis 1 yle mesajlasmis vs ama ben yine oyle guvenmisim ki inanmadim bunu kendine sordum ve ispat et dedim esime ispat etti tum gecmisimi onume koydu ama tabi kizlarin numaralarini abim yengem vs diye kaydetmis bilemedim tabi inandigim icin bana bunlari onun en iyi arkadasinin soyledigini soyledim adam karsimda aglayRak ozur diledi onuda ikna etmis bisekilde ben sen bu iliskide cok uzuluyorsun diye yalan soyledim dedi arkadasi ve bu konu kapandi gitti.Biz evlendik esim bi gun kulagima gelmesinden korktugu icin herseyi bir bir itiraf etti.Bosayamadim cocugum vardi agladi sizladi babami aradi ozlem benden bosanicak ben bole bole yaptim diye babam kızdi bana vekarken yapmis dedi duygusal yada tensel bisey yasamamis cahillik etmis seni sevmis senin yaninda dedi kızdi bana sonra afetmeyi denedim hala guvenmiyorum esime o duygum tamamen bitti cunku ben ona en basta bana yalan soyleme benim erkeklere guvenim yok sende yalan soylersen insanlara guvenim kalmaz dedim ve oyle guzel guven kurdu ki sevgiliyken bende yok dedim ben babama guvenmem bu adama guvenirim.Öyle olmuyormus iste.Tugbacım kimseye güvenme kendinden başka seni her türlü kandırırlar heleki aşıksan gozun kördür zaten.Sen duygularinla hareket et seviyorsan pesini bırakma elini sımsıkı tut kimseye bırakma ama azıcıkta olsa sevmedigini yada bu aldatma islerinin cok cok asiri oldugunu dusunuyorsan arkana bakma derim
Iyi olsun evlat, kiloyu illaki veriyoruz.Gunaydin canim atesi dustu cok sukur misil misil uyuyor suanda ve demin tartildim sanirim uzuntuden dune gore baya eksideyim
Çok yıprandı yavrum ama simdi birazda olsa rahat ben niye mi uyumuyorum digeri kalkti ayagimda cunkuCanim aile gibi olduk burada, hepimiz birbirimize destegiz.
Atesinin dusmesine, az da olsa dinlenmenize cok sevindim, iyi olun...
Misil misil uyusun, dinlensin iyilessin insallah,optum canim..Çok yıprandı yavrum ama simdi birazda olsa rahat ben niye mi uyumuyorum digeri kalkti ayagimda cunku
Sagol kuzum bende kacim yatim biraz bari bendeMisil misil uyusun, dinlensin iyilessin insallah,optum canim..
21 Agu
12.00
2 yumurta sarısı(dünkü kurabiyeden artan) + maydanoz+ 1 yk yulaf + azıcık süt ten omlet
peynir
1 dilim ekmek
yarım yk domatesli biber
1 kayısı çayı
15.00
1 latte + 1 yulaflı kurabiye
18.00
baharat soslu tavuklu salata
1 çay
1 filtre kahve
1Türk kahvesi yanında 2 lokma kadar kek(arkadaşım yapmış:/)
su 2.5 L belki 3 e çıkar
spor
90 dk Leslie
ve yürüyüş 45 dk falan sanırım
Yawrukush
@Akrrep
Kesinlikle oyle canim imtihan ustune imtihan ediliyoruz. Sabrediyorum zaten sevgilimle sorun yasadim kizin biriyle alakali ve guvenmek istiyorum ama inan içimdeki bazi seyler yuzde yuz guvendirmiyor ve bu cok kotu hani emin olamamak . Ve ben geçmişte aldatıldim eskiden birinin dolu mesajini yakalamistim sonra o gun bahsettigim eski sevgiliminde instagramda kaydedilenlerde abuk subuk resimler surekli bunun korkusu oluyor insanda ustune birseylere sahit olunca artik insan katlanamiyor galiba patlak veriyor. En ufak birseyde guvensizlik duyuyorum kanitlanana kadar icim rahat etmiyor kafamda hep o konu oluyo. Kime inanacagimi sasiriyorum. Kiz mi dogru soyluyor sevgilimmi buna emin olamıyor. Insan sevdiğine yuzde yuz guvenmeli yoksa iliski iskence gibu oluyor ama ben guvenemiyorum. Direk şifreistedim verdide ama giris yapamadim telefona gelen sifreyi kabul etmedi falan ama direk şifreyivermezdi diyorum bir sorun olsa o an mesaj varsa silecek durumda da degildi. Ama genede kafamdaki o soru gecmiyor
küsüp barışıyorlar onlar. koparamiyor kiBir ara küsmüşlerdi barıştılar mı
amerikada güzel yemek yok mu:)Ben Ankarada olsam offff diyorum, neler yemem ki :)
sirf yemek icin geliyorum :)))
düzenli 2 litre su ve 2 soda aralarda 1 küçük salkımı geçmeyecek sekilde üzümgünaydın herkese kızlar
sabah
filtre kahve
2 kare bitter
öğle (hergün düzenli 12 de yaparım)
2 yumurtalı yağsız menemen
1salatalık
7 zeytin
akşam
sebze yemegi bi tabak dolusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?