Gunaydin kizlar fitil ise yaradi en son yazdigimdan beri 36.7 37 lerde atesi birazda olsa uyuduk tabi ben surekli takipteyim burnu takir taki ses geliyor ama sogan sayesinde rahat uyuyor.Hepinize cok tesekkur ediyorum cok ilgilendiniz tum gece yanliz birakmadinjz hakkinizi helal edin.Yawrukush @fmad F Falanfilannnn feyzaya ailemizin doktoru diye bosuna demiyordum megersem 2 tane ailemisin dr u varmis bizim takımın sırtı yere gelmez kaptanım .Feyza'cim,Özge'cim,Tugba'cım tekrarda tesekkür ederim.
Bu arada aksam bisey yazamadim okudum ama kendi derdimden seninle ilgilenemedim güzelim .Sen bu adamı seviyormusun ?Birak gerisini kızlar fena doktormus bak talibide cevresi çoktur tabi devir gercekten kötü ama seni secmis erkek arkadasın belli ki seviyor eskiyi eskide bırakmalısın bende bole bisey yasadim eski erkk arkadasim cok pis aldattı beni kimseye guvenim kalmamiştı sonra esimle tanistim anlattım durumu guvenmiyorum dedim en ufak bir aldatmada ayrilirim dedim sonra cok guvendim bigun biri bana onunda beni aldattigini soyledi herseyi tek tek anlattı evet duygusal yasanmis bisey degildi sadece eski kiz arkadaslari yazdikca 1 siyle gitmis yuzyuze gorusmus olmicagini soylemis 1 yle mesajlasmis vs ama ben yine oyle guvenmisim ki inanmadim bunu kendine sordum ve ispat et dedim esime ispat etti tum gecmisimi onume koydu ama tabi kizlarin numaralarini abim yengem vs diye kaydetmis bilemedim tabi inandigim icin bana bunlari onun en iyi arkadasinin soyledigini soyledim adam karsimda aglayRak ozur diledi onuda ikna etmis bisekilde ben sen bu iliskide cok uzuluyorsun diye yalan soyledim dedi arkadasi ve bu konu kapandi gitti.Biz evlendik esim bi gun kulagima gelmesinden korktugu icin herseyi bir bir itiraf etti.Bosayamadim cocugum vardi agladi sizladi babami aradi ozlem benden bosanicak ben bole bole yaptim diye babam kızdi bana vekarken yapmis dedi duygusal yada tensel bisey yasamamis cahillik etmis seni sevmis senin yaninda dedi kızdi bana sonra afetmeyi denedim hala guvenmiyorum esime o duygum tamamen bitti cunku ben ona en basta bana yalan soyleme benim erkeklere guvenim yok sende yalan soylersen insanlara guvenim kalmaz dedim ve oyle guzel guven kurdu ki sevgiliyken bende yok dedim ben babama guvenmem bu adama guvenirim.Öyle olmuyormus iste.Tugbacım kimseye güvenme kendinden başka seni her türlü kandırırlar heleki aşıksan gozun kördür zaten.Sen duygularinla hareket et seviyorsan pesini bırakma elini sımsıkı tut kimseye bırakma ama azıcıkta olsa sevmedigini yada bu aldatma islerinin cok cok asiri oldugunu dusunuyorsan arkana bakma derim
günaydin..
dün menü
sabah: 6:00
bi sahanda yumurta
1 kapya biber
domates ( yarim)
peynir
5 yeşil zeytin.
ekmek yok
öğle 12:00
yayla çorbası ( bi kase)
et kavurma ( bi tabak)
1 kaşık bulgur pilavi.
ayran;( bi bardak )
1 dilim karpuz.
ekmek yok
akşam: 20:00 ( eşim geç geldi sinir ettiannemgildeydim)
tarhana çorbasi ( bi kase)
tavuk sote ( bi tabak )
salata 3-4 kaşık
karpuz 2-3 dilim
ekmek yok
su: 3 lt
spor yok.
günaydın herkese kızlar
sabah
filtre kahve
2 kare bitter
öğle (hergün düzenli 12 de yaparım)
2 yumurtalı yağsız menemen
1salatalık
7 zeytin
akşam
sebze yemegi bi tabak dolusu
Icime bir kere suphe girdi emin olmadan rahat edemiyor insan iste kafami kemiriyor sabahkonustuk hala sogukmusun dedi bazi seyleri geldigimde konusunca gecer belki dedim birsey demiyorum hala boyle diyorsan falan dediGunaydin kizlar fitil ise yaradi en son yazdigimdan beri 36.7 37 lerde atesi birazda olsa uyuduk tabi ben surekli takipteyim burnu takir taki ses geliyor ama sogan sayesinde rahat uyuyor.Hepinize cok tesekkur ediyorum cok ilgilendiniz tum gece yanliz birakmadinjz hakkinizi helal edin.Yawrukush @fmad F Falanfilannnn feyzaya ailemizin doktoru diye bosuna demiyordum megersem 2 tane ailemisin dr u varmis bizim takımın sırtı yere gelmez kaptanım .Feyza'cim,Özge'cim,Tugba'cım tekrarda tesekkür ederim.
Bu arada aksam bisey yazamadim okudum ama kendi derdimden seninle ilgilenemedim güzelim .Sen bu adamı seviyormusun ?Birak gerisini kızlar fena doktormus bak talibide cevresi çoktur tabi devir gercekten kötü ama seni secmis erkek arkadasın belli ki seviyor eskiyi eskide bırakmalısın bende bole bisey yasadim eski erkk arkadasim cok pis aldattı beni kimseye guvenim kalmamiştı sonra esimle tanistim anlattım durumu guvenmiyorum dedim en ufak bir aldatmada ayrilirim dedim sonra cok guvendim bigun biri bana onunda beni aldattigini soyledi herseyi tek tek anlattı evet duygusal yasanmis bisey degildi sadece eski kiz arkadaslari yazdikca 1 siyle gitmis yuzyuze gorusmus olmicagini soylemis 1 yle mesajlasmis vs ama ben yine oyle guvenmisim ki inanmadim bunu kendine sordum ve ispat et dedim esime ispat etti tum gecmisimi onume koydu ama tabi kizlarin numaralarini abim yengem vs diye kaydetmis bilemedim tabi inandigim icin bana bunlari onun en iyi arkadasinin soyledigini soyledim adam karsimda aglayRak ozur diledi onuda ikna etmis bisekilde ben sen bu iliskide cok uzuluyorsun diye yalan soyledim dedi arkadasi ve bu konu kapandi gitti.Biz evlendik esim bi gun kulagima gelmesinden korktugu icin herseyi bir bir itiraf etti.Bosayamadim cocugum vardi agladi sizladi babami aradi ozlem benden bosanicak ben bole bole yaptim diye babam kızdi bana vekarken yapmis dedi duygusal yada tensel bisey yasamamis cahillik etmis seni sevmis senin yaninda dedi kızdi bana sonra afetmeyi denedim hala guvenmiyorum esime o duygum tamamen bitti cunku ben ona en basta bana yalan soyleme benim erkeklere guvenim yok sende yalan soylersen insanlara guvenim kalmaz dedim ve oyle guzel guven kurdu ki sevgiliyken bende yok dedim ben babama guvenmem bu adama guvenirim.Öyle olmuyormus iste.Tugbacım kimseye güvenme kendinden başka seni her türlü kandırırlar heleki aşıksan gozun kördür zaten.Sen duygularinla hareket et seviyorsan pesini bırakma elini sımsıkı tut kimseye bırakma ama azıcıkta olsa sevmedigini yada bu aldatma islerinin cok cok asiri oldugunu dusunuyorsan arkana bakma derim
Kendisine yazdigini soyledi banahay allah canım yaa, ne diyelim bilemiyorum tam durum da de onu da anlayamadım bir kız geldi sana sevgilinin kendisini sevdiğini falan mu söyledi?
Eskisine cok tolerans gostrmistim artik zaten doldu o kotamay canım yaa
ama sonunu doğru söylemişsin kimseye güvenmeme kısmını
ve benim yıllardır evli bir arkadaşım da ki yıllardır evli, ben evlenirken sakın kocana acıyayım deme demişti yeri gelince onlar sana acımıyor hiç diye
canım bu arada çocuklarına çok geçmiş olsun ateşi de gayet iyi gözüküyor.
F Falanfilannnn canım durumu enn iyi sen bilirsin, böyle içlerinde bir yerde güvenmeme hissi doğuyorsa sürekli kontrol et 2. bir yanlışını görürsen de çok uzatmazsın zaten.
Maalesefönceden gece lahmacun yerdim, sonra şekerpareye düştü, şimdi köfte umudum azalıp bitmesi yönünden
Eskisine cok tolerans gostrmistim artik zaten doldu o kotam
Çokşükür kaptişim herşey yolunda bir sıkıntı yok sizler nasılsınızGunaydin guzel arkadaslarim, gununuz harika gecer umarim.
Cuma yarismamiza son 2 gun, hepimiz menulerimize ve egzersizlerimize dikkat edelim.
Bu hafta guzel bir derece gelsin takimimiza.
Kucak dolusu sevgiler hepinize..
HAL HATIR
@Mavi boncukkk , @Linna123 , @klbk33 , @gogo2405 ,Gonulmeyvesi iyi misiniz kizlar?
Aomine Daiki ne var ne yok gulum?
@Harpy , @Wizardmom kizlar iyi misiniz?
@AKovser Fatimem bebisimiz geldi mi?
@tomrs nasilsin canim, sagligin iyi mi?
@cinecin Gizemim bizi haberdar et, pasaportun halloldu mu?
büyük ihtimal yine patlıcan biber türlüsücanım çok az geldi ama güzel tabi sen doyduysan sıkıntı yok
sebze yemeği neydi?
aomine daiki.: sen amine dizileri mi seviyorsun:)Çokşükür kaptişim herşey yolunda bir sıkıntı yok sizler nasılsınız
kilo verebilmek için et yemeginden çok sebze yemegi yenilecekmiş.
ben etçiyim.. sebzeyi hiç sevmiyorum.
özellikle tavuk kırmızı et türleri seviyorum.
eşim de etçiydi. sebzeci oldu bi anca.
hayvansal gidalardan uzak duruyor.
banada yeme diyor.
sağlıklı beslenmek zinhi güçlü kılıyor.
ben buna halaa geçemedim
balık sezonda degiliz ekim kasımda açılıyor:)yani o çok şart değil
yağsız olduğu müddetçe et yiyerek de gayet veriyorsun
hatta protein ağırlıklı beslenin deniyor genelde diyet yaparken
ama sağlıklı beslen tabi ki canım
balık falan da ye bol bol
Canımm geldim evet
Dünden beri hastayım regl ağrısı çekiyorum
Senin nasıl gidiyor
Ben bu ara iyi.değilim malesef
Kozmogirl17 Özlemcim canım geçmişi okumaya başlamıştım, inşallah ateşi düşmüştür diye dua ede ede okudum valla kuzum. Ateş çok zor dikkat isteyen birşey. Ben saat filan kuruyordum, yarım saat uyusam diye yatıp da, ya uyanamayip dalarsam diye.
Bir de böyle çok ateşli olduğunda dolven(ya da ibuprofen etken maddeli birsey) ve calpolu (parasetamol) dönüşümlü veriyorum. Mesela 6 saat aralıklarla dolven veriyorum arada 3 saat sonra calpol da veriyorum ateşi çıkarsa yeniden. Bunu bana Balıkesir de çocukları küçükken götürdüğüm bir çocuk doktoru önermişti. Çok deneyimli emekli askeri doktordu. Sonra kendim de araştırdım. drtus diye bir site var mesela, doktorların forumu, böyle şeyleri yazıyorlar genelde kendi aralarında fikir alışverişi için. İbuprofen, böbreklerden atılıyormuş parasetamolsa karaciğerde ayrıştırılıp idrarla atılırmis. Yani dönüşümlü vermek benim aklıma yatan birşey işede yarıyor. Ama tabi sen de araştır canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?