Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yarın tartı var bakalım bende meraklardayım geçmişi okuyamadım iş yerindeyim yoğun bi gün olucak , baş ağrısı var bence karbonhidrat tüketimi olmamasından kaynaklı 2-3 güne vücut kendini toparlar diye düşünüyorm,, sabah menüyü hemen yazıyorum dısına cıkmayayım diye...

ay canım yaa
ama sonunu doğru söylemişsin kimseye güvenmeme kısmını
ve benim yıllardır evli bir arkadaşım da ki yıllardır evli, ben evlenirken sakın kocana acıyayım deme demişti yeri gelince onlar sana acımıyor hiç diye

canım bu arada çocuklarına çok geçmiş olsun ateşi de gayet iyi gözüküyor.

F Falanfilannnn canım durumu enn iyi sen bilirsin, böyle içlerinde bir yerde güvenmeme hissi doğuyorsa sürekli kontrol et 2. bir yanlışını görürsen de çok uzatmazsın zaten.

canım gayet güzel menü
belki akşam karpuz olmasa daha iyi olurdu çünkü geç yemişsiniz
ama öğlenden akşama çook uzun bir ara var

günaydın herkese kızlar
sabah
filtre kahve
2 kare bitter

öğle (hergün düzenli 12 de yaparım)
2 yumurtalı yağsız menemen
1salatalık
7 zeytin

akşam
sebze yemegi bi tabak dolusu

canım çok az geldi ama güzel tabi sen doyduysan sıkıntı yok
sebze yemeği neydi?

Icime bir kere suphe girdi emin olmadan rahat edemiyor insan iste kafami kemiriyor sabahkonustuk hala sogukmusun dedi bazi seyleri geldigimde konusunca gecer belki dedim birsey demiyorum hala boyle diyorsan falan dedi

kilo verebilmek için et yemeginden çok sebze yemegi yenilecekmiş.
ben etçiyim.. sebzeyi hiç sevmiyorum.
özellikle tavuk kırmızı et türleri seviyorum.
eşim de etçiydi. sebzeci oldu bi anca.
hayvansal gidalardan uzak duruyor.
banada yeme diyor.
sağlıklı beslenmek zinhi güçlü kılıyor.
ben buna halaa geçemedim

Eskisine cok tolerans gostrmistim artik zaten doldu o kotam

Maalesef önceden gece lahmacun yerdim, sonra şekerpareye düştü, şimdi köfte umudum azalıp bitmesi yönünden

neyse canım allahtan köfteye düşmüş
ama tam o saatlerde aç olman aslında zayıflamanda çok büyük rol oynuyor
yani bütün gün aç kalıp bir köfteyle kilo vermeni sıkıntıya sokarsan yazık olur canım benim
yatmadan 4 saat önce bir şey yememeye çalış

Çokşükür kaptişim herşey yolunda bir sıkıntı yok sizler nasılsınız

Çokşükür kaptişim herşey yolunda bir sıkıntı yok sizler nasılsınız
aomine daiki.: sen amine dizileri mi seviyorsun:)
bende amine düşkünüm.:)
itazura na kiss hayraniyim:)
bunun uyarlamasi türkiyede hiç çikmiyor.
çiksa seve seve izleyecegim.:) tutmaz diye çikmiyor.
ama şu ki kiss me thailand çok güzeldi:)
hepsini iziledim playfull kiss 6 kere izledim:)

yani o çok şart değil
yağsız olduğu müddetçe et yiyerek de gayet veriyorsun
hatta protein ağırlıklı beslenin deniyor genelde diyet yaparken
ama sağlıklı beslen tabi ki canım
balık falan da ye bol bol

Kozmogirl17 Özlemcim canım geçmişi okumaya başlamıştım, inşallah ateşi düşmüştür diye dua ede ede okudum valla kuzum. Ateş çok zor dikkat isteyen birşey. Ben saat filan kuruyordum, yarım saat uyusam diye yatıp da, ya uyanamayip dalarsam diye.
Bir de böyle çok ateşli olduğunda dolven(ya da ibuprofen etken maddeli birsey) ve calpolu (parasetamol) dönüşümlü veriyorum. Mesela 6 saat aralıklarla dolven veriyorum arada 3 saat sonra calpol da veriyorum ateşi çıkarsa yeniden. Bunu bana Balıkesir de çocukları küçükken götürdüğüm bir çocuk doktoru önermişti. Çok deneyimli emekli askeri doktordu. Sonra kendim de araştırdım. drtus diye bir site var mesela, doktorların forumu, böyle şeyleri yazıyorlar genelde kendi aralarında fikir alışverişi için. İbuprofen, böbreklerden atılıyormuş parasetamolsa karaciğerde ayrıştırılıp idrarla atılırmis. Yani dönüşümlü vermek benim aklıma yatan birşey işede yarıyor. Ama tabi sen de araştır canım.

kızlar hala 50.6 çıkıyorum
umarım yarın biraz daha düşer
dün çok güzel uyudum
çok güzel dediğim de gece 12 falandır
ama uykuya daldım direk, saatlerde rüya gördüm
umarım kilo vermeme yardımı olur biraz
Gonulmeyvesi canım sen ne durumdasın?
yine de böyle bir sürpriz yapıp gelirsin diye umuyorum

canım doğru biliyorsun -diye düşünüyorum- bizim arkadaş grubu kızlar da çocuklarına dönüşümlü olarak veriyorlarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…