Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kozmogirl17 zaten uykusuz bir gece geçirdin canım, bir de ben kafanı şişirmiş oldum yok parasetamoldu yok başka şeydi
Ama benimkiler normale kıyasla çok sık hastalandilar. Tabi her zaman söylerim buna şükür yine, Allah beterinden korusun grip vs. birşey değil aslında.
Hiç çocukları öyle saldım çayıra mevlam katıra yapmadım mesela. Havaya göre giydirdim, temkinli oldum gene de kaçış yok. Kirli hava da çok etkiliyor bence şimdiki çocukları, e biraz da bünye meselesi ben de çocukken çok hasta olurmuşum. Hatta yediğim iğneleri hatırlıyorum
Neyse kısacası biraz sabır evlatlar büyüdükçe dirençleri artıyor.
Sabah nasıl uyandı Özlemcim? Yaz yine durumunu olur mu? Doktora gidecek misin yeniden

Uykunu almana sevindim tatlım, günaydın

tamam canimcim aklimda. aliskanlik olmus telefonu elime alinca kk uygulamasini aciyorum hemen. ayrica hala dikkat ediyorum. pazartesi artiydim ama dun sabittim ins. eksi gelir yarina. bakalim yavrukuscumm.

Ankee , FitFiliz sizlerede gunaydin kizlar, ben sinner izlemeye kaciyorum:)
Gununuz guzel gecsin..
İyi geceleri Özge'cim , kaçıncı bölümdesin? Ben baktım galiba sadece iki sezonu var ve final yapmış diye okudum sanki. Devam etmeyecek mi peki biliyor musun tatlım 3. sezon olacak mıymış? Psikolojik bir diziye benziyor. Konusu yazsana kabaca (spoiler verme ama )

Bugun ki detoks suyumda
Maydanoz zencefil
Limon k.tarcin
Çilek sirkesi
Var. Once bunlari koydum surahiye ustune kaynar su ekledim bekletip biraz alip ictim grip oldugum icin iyi gelsin diye. Sonra ustune su ekledim salatalik dogradim hala ilik ama...

Buda kahvaltim balli ilik sut ve taze ceviz

Eklentiler

• 20190822_095132.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 25
tamam canimcim aklimda. aliskanlik olmus telefonu elime alinca kk uygulamasini aciyorum hemen. ayrica hala dikkat ediyorum. pazartesi artiydim ama dun sabittim ins. eksi gelir yarina. bakalim yavrukuscumm.

KK NIN Uygulaması var mı yaa ben bulamadım b i türlü??

Icime bir kere suphe girdi emin olmadan rahat edemiyor insan iste kafami kemiriyor sabahkonustuk hala sogukmusun dedi bazi seyleri geldigimde konusunca gecer belki dedim birsey demiyorum hala boyle diyorsan falan dedi
Canim dogru soyluyorsun bi sure sindirmen zor olucak ama somit bisey yoksada bosuna kendini uzme ben gece de olayi tam anlayamadim ama kiz erkek arkadasina mesaj mi atiyormus bundan senin nasil haberin oluyor.

Canim dogru soyluyorsun bi sure sindirmen zor olucak ama somit bisey yoksada bosuna kendini uzme ben gece de olayi tam anlayamadim ama kiz erkek arkadasina mesaj mi atiyormus bundan senin nasil haberin oluyor.
Nasıl oldu tatlım oğluşun? Diğerine bulasmasa bari kuzum, ayrı tutmaya çalış bardak emzik filan

bazen irsi de olabiliyor canim beyazlar. Yoksa benim de yasim var yani 34 ayy yazmasi bile zor, ne cokmus diyorum yazinca. Ama haklisin hazir beyaz azken koyu rengin tadini mi cikarsam beyazlayinca malum mecburen sarartacagim.

Yok kiz bana sevgilimin ona yazdigini soyledi. Sevgilim kiza yuz vermedigi icin yaptığını söylüyor. Kizda tam tersini

ayy annenin isis gercekten zormus canim.
Hadi sarimsak anlarim da domates te mi. Hele peynir sevilmez mi yahuu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…