Uykunu almana sevindim tatlım, günaydınkızlar hala 50.6 çıkıyorum
umarım yarın biraz daha düşer
dün çok güzel uyudum
çok güzel dediğim de gece 12 falandır
ama uykuya daldım direk, saatlerde rüya gördüm
umarım kilo vermeme yardımı olur biraz
@Gonulmeyvesi canım sen ne durumdasın?
yine de böyle bir sürpriz yapıp gelirsin diye umuyorum
tamam canimcim aklimda. aliskanlik olmus telefonu elime alinca kk uygulamasini aciyorum hemen. ayrica hala dikkat ediyorum. pazartesi artiydim ama dun sabittim ins. eksi gelir yarina. bakalim yavrukuscumm.Gunaydin 4. takimin citirlari , tarti icin son gunumuz bugun.
Menulerimizi olabildigince sade tutalim, agir sporlardan kacinalim, gece uykumuzu iyi alip dinlenelim.
sserendipity Eminecim yarin bildirim yapmayi unutma canim.
@Gonulmeyvesi nasil oldun, iyi misin?
@klbk33 nasilsin canim?
F Falanfilannnn iyi yolculuklar Tugbacim :)
@pembecanavar dun ugramadin iyi misin Aysegulcum?
İyi geceleri Özge'cim
Ondandir tabi tatlım. Bozma moraliniGunaydin kizlarrr. Dun 63.7 cikmistim bugun 64.1 reglimin 1.gunu ama cok cok az ondan midir
Bugünyanina gidiyorum yaninda konuscam bakalim ona gore bakicam kuzumF Falanfilannnn şüpheyle yaşamak çok zor canım, neye karar verdin en son? Nasıl bir yol izleyeceksin içini rahatlatmak için?
tamam canimcim aklimda. aliskanlik olmus telefonu elime alinca kk uygulamasini aciyorum hemen. ayrica hala dikkat ediyorum. pazartesi artiydim ama dun sabittim ins. eksi gelir yarina. bakalim yavrukuscumm.
En iyisi canım. Konuşun bence de. O kız seni nerden tanıyor bir de? Sosyal medyadan filan mı yazdı?Bugünyanina gidiyorum yaninda konuscam bakalim ona gore bakicam kuzum
Evet bende uygulama olarak varKK NIN Uygulaması var mı yaa ben bulamadım b i türlü??
Canim dogru soyluyorsun bi sure sindirmen zor olucak ama somit bisey yoksada bosuna kendini uzme ben gece de olayi tam anlayamadim ama kiz erkek arkadasina mesaj mi atiyormus bundan senin nasil haberin oluyor.Icime bir kere suphe girdi emin olmadan rahat edemiyor insan iste kafami kemiriyor sabahkonustuk hala sogukmusun dedi bazi seyleri geldigimde konusunca gecer belki dedim birsey demiyorum hala boyle diyorsan falan dedi
Nasıl oldu tatlım oğluşun? Diğerine bulasmasa bari kuzum, ayrı tutmaya çalış bardak emzik filanCanim dogru soyluyorsun bi sure sindirmen zor olucak ama somit bisey yoksada bosuna kendini uzme ben gece de olayi tam anlayamadim ama kiz erkek arkadasina mesaj mi atiyormus bundan senin nasil haberin oluyor.
aa seker krizxine birebirdir canim kirmizi pancar ve burada doktorlar dogal antibiyotik diye veriyorlar kisin kirmizi pancar tursususunu.Hic yemedim ki goruntusu hosuma gitmiyor
Aynen oncedenkizin ona asildigina sahit oldum aslinda ama genede insanin icine birsey düşüyorEn iyisi canım. Konuşun bence de. O kız seni nerden tanıyor bir de? Sosyal medyadan filan mı yazdı?
bazen irsi de olabiliyor canim beyazlar. Yoksa benim de yasim var yani 34Ne hamarat hatunun, sarmayı ne ara yaptın kuzu?
Menün güzel canım, tabağın boyutu küçükse
Beyazların çok yok sanırım deryacim. Koyu renk kullanmanın keyfini de cikarabilirsin aslında. Kuaför bugün bana çok koyultmayalim yoksa beyazlar çok parlar saç uzadıkça dedi. Evet çok beyazım var
Yok kiz bana sevgilimin ona yazdigini soyledi. Sevgilim kiza yuz vermedigi icin yaptığını söylüyor. Kizda tam tersiniCanim dogru soyluyorsun bi sure sindirmen zor olucak ama somit bisey yoksada bosuna kendini uzme ben gece de olayi tam anlayamadim ama kiz erkek arkadasina mesaj mi atiyormus bundan senin nasil haberin oluyor.
ayy annenin isis gercekten zormus canim.İçine kekik ve pul biber de attım. Çok yakıştı kekik. Ben çocukken böyle sade kıymalı yumurtayi ne kadar sevdiğimi hatırlıyorumtadı hala güzel
Çok zayıf ve yemek seçen bi çocuktum kızlar, hiç peynir yemezdim mesela (Şimdi bayılıyorum). Pişmiş yemeklik soğan ve pişmiş domates yemezdim, ayiklardim onları. Neredeyse 25 yaşıma kadar sarımsak yemedim öyle salata ve yoğurtlarda. Annemin işi ne zormuş. En fena olan da işkembe çorbası, hâlâ içemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?