- 24 Temmuz 2019
- 559
- 2.062
- 28
Ankarada kuzum dusunuyorsan ozelden yazabilirim doktorumdan memnunum senesi olmadi dahaF Falanfilannnn Tuba bir de rhinoplasti nerde yaptırdın? Ankara mi ve kime ve ne zaman? Memnun musun? (Ay bi de benle uğraş bunalımın arasında
Kizdan ispat iste ozaman kuzum veremiyorsa yalandır inanma bi iddea atiyorsa ortaya gostersin mesajlari aramalarıYok kiz bana sevgilimin ona yazdigini soyledi. Sevgilim kiza yuz vermedigi icin yaptığını söylüyor. Kizda tam tersini
Denk gelirsem senin icin tadina bakicam sozaa seker krizxine birebirdir canim kirmizi pancar ve burada doktorlar dogal antibiyotik diye veriyorlar kisin kirmizi pancar tursususunu.
Bir dene bak , begenirsin bence
Kizla muhattap olmak istemedim acikcasi once sevgilimle konusmak istedumKizdan ispat iste ozaman kuzum veremiyorsa yalandır inanma bi iddea atiyorsa ortaya gostersin mesajlari aramaları
Sevgilin yaptiysada itiraf etmez bence nekadardir birliktesiniz pekiKizla muhattap olmak istemedim acikcasi once sevgilimle konusmak istedum
Sene olmadi daha kuzum itiraf etmez zaten bakalim aklimda bazi seyler var anlamak icinSevgilin yaptiysada itiraf etmez bence nekadardir birliktesiniz peki
Ben de severim ama rendelemesi zor geliraa seker krizxine birebirdir canim kirmizi pancar ve burada doktorlar dogal antibiyotik diye veriyorlar kisin kirmizi pancar tursususunu.
Bir dene bak , begenirsin bence
Çok arada derede bir durum. Öyle kızlar var ki güvenilmiyor, fotosop bile yapabilirler yani. Keşke istersen atayım demek yerine direkt gönderseymiş sana ekran resimlerini filan ( tabi varsa)Aynen oncedenkizin ona asildigina sahit oldum aslinda ama genede insanin icine birsey düşüyor
Evet canım ben öyle mecbur kaldım işte açık renge, yoksa buğday tenliyim pek gitmiyor açık renk bence bana.bazen irsi de olabiliyor canim beyazlar. Yoksa benim de yasim var yani 34ayy yazmasi bile zor, ne cokmus diyorum yazinca. Ama haklisin hazir beyaz azken koyu rengin tadini mi cikarsam beyazlayinca malum mecburen sarartacagim.
Yaz hemennAnkarada kuzum dusunuyorsan ozelden yazabilirim doktorumdan memnunum senesi olmadi daha
Kuzum bende uzzun sure dusundum ama yrni teknikler cok rahat 2 saat sonra evime gittimBen de severim ama rendelemesi zor gelirçok güzel bağırsak temizler bir de
Çok arada derede bir durum. Öyle kızlar var ki güvenilmiyor, fotosop bile yapabilirler yani. Keşke istersen atayım demek yerine direkt gönderseymiş sana ekran resimlerini filan ( tabi varsa)
Evet canım ben öyle mecbur kaldım işte açık renge, yoksa buğday tenliyim pek gitmiyor açık renk bence bana.
Ama sana her ikisi de olur, açık renk doğal durur. Beyaz ten ve koyu saç da pamuk prenses edası (hatta bi de kırmızı ruj)
Yaz hemenndüşünüyorum ama düşündüğümle kalıyorum hep.
Geçen 4 Şubat'ta ameliyat randevum vardı. Vazgectim doktora yorumlar kötüleşti diye. Annem de beni korkutuyor çokAnkarada kuzum dusunuyorsan ozelden yazabilirim doktorumdan memnunum senesi olmadi daha
Daha kotu olursa goturucem kuzum simdi atesi kontrol altindaKozmogirl17 birden fazla etkende olabilir kuzum enfeksiyona bogazdakine ek baska enfeksiyonuda olabilir idrar yollari özellıklesık olue bebeklerde hele kizsa birdenfazla neden varsa dusurmek zor olur gecmezse bencede muhakkak geri goturmelisin
Esin gec geldiginde bekleme cankm benimde esim 9 da geliyor eve yemek yemesi 10 onu beklesemm ooogünaydin..
dün menü
sabah: 6:00
bi sahanda yumurta
1 kapya biber
domates ( yarim)
peynir
5 yeşil zeytin.
ekmek yok
öğle 12:00
yayla çorbası ( bi kase)
et kavurma ( bi tabak)
1 kaşık bulgur pilavi.
ayran;( bi bardak )
1 dilim karpuz.
ekmek yok
akşam: 20:00 ( eşim geç geldi sinir ettiannemgildeydim)
tarhana çorbasi ( bi kase)
tavuk sote ( bi tabak )
salata 3-4 kaşık
karpuz 2-3 dilim
ekmek yok
su: 3 lt
spor yok. ( sabah işe giderken 20 dk yürüyüş bu durumu hergün tekrarlaniyor ):) @Yawrukushfayfeyfiy
Ole canim ben bu yasima gelirken bunu cok iyi ogrendim insan kendine bile guvenmemeli ki erkek milleti kuyruk sallayanı görmeye görsün.ay canım yaa
ama sonunu doğru söylemişsin kimseye güvenmeme kısmını
ve benim yıllardır evli bir arkadaşım da ki yıllardır evli, ben evlenirken sakın kocana acıyayım deme demişti yeri gelince onlar sana acımıyor hiç diye
canım bu arada çocuklarına çok geçmiş olsun ateşi de gayet iyi gözüküyor.
F Falanfilannnn canım durumu enn iyi sen bilirsin, böyle içlerinde bir yerde güvenmeme hissi doğuyorsa sürekli kontrol et 2. bir yanlışını görürsen de çok uzatmazsın zaten.
Kozmogirl17 Özlemcim canım geçmişi okumaya başlamıştım, inşallah ateşi düşmüştür diye dua ede ede okudum valla kuzum. Ateş çok zor dikkat isteyen birşey. Ben saat filan kuruyordum, yarım saat uyusam diye yatıp da, ya uyanamayip dalarsam diye.
Bir de böyle çok ateşli olduğunda dolven(ya da ibuprofen etken maddeli birsey) ve calpolu (parasetamol) dönüşümlü veriyorum. Mesela 6 saat aralıklarla dolven veriyorum arada 3 saat sonra calpol da veriyorum ateşi çıkarsa yeniden. Bunu bana Balıkesir de çocukları küçükken götürdüğüm bir çocuk doktoru önermişti. Çok deneyimli emekli askeri doktordu. Sonra kendim de araştırdım. drtus diye bir site var mesela, doktorların forumu, böyle şeyleri yazıyorlar genelde kendi aralarında fikir alışverişi için. İbuprofen, böbreklerden atılıyormuş parasetamolsa karaciğerde ayrıştırılıp idrarla atılırmis. Yani dönüşümlü vermek benim aklıma yatan birşey işede yarıyor. Ama tabi sen de araştır canım.
canım doğru biliyorsun -diye düşünüyorum- bizim arkadaş grubu kızlar da çocuklarına dönüşümlü olarak veriyorlarmış.
Hok canim olur mu ole sey firsat bulup cevap veremedim sen kusura bakma kuzum dogru soyluyorsun benim korayimada ole soylemislerdi 6 saatte bir dolven 3 saatte bir carpol donusumlu veriyorum bende ama dusmeyince fitil koydum ole dustu daha da cikmadi ama cikicak gibi sanki balgam cikariyor napccagini bilmiyor geride yutarken tikanjyor kuzum isteKozmogirl17 zaten uykusuz bir gece geçirdin canım, bir de ben kafanı şişirmiş oldum yok parasetamoldu yok başka şeydi ☺
Ama benimkiler normale kıyasla çok sık hastalandilar. Tabi her zaman söylerim buna şükür yine, Allah beterinden korusun grip vs. birşey değil aslında.
Hiç çocukları öyle saldım çayıra mevlam katıra yapmadım mesela. Havaya göre giydirdim, temkinli oldum gene de kaçış yok. Kirli hava da çok etkiliyor bence şimdiki çocukları, e biraz da bünye meselesi ben de çocukken çok hasta olurmuşum. Hatta yediğim iğneleri hatırlıyorum
Neyse kısacası biraz sabır evlatlar büyüdükçe dirençleri artıyor.
Sabah nasıl uyandı Özlemcim? Yaz yine durumunu olur mu? Doktora gidecek misin yeniden
Aksama gore cok cok daha iyi ama hep ustumde abide onun ustunde bulasmamasi imkansiz ama insallah bulasmazNasıl oldu tatlım oğluşun? Diğerine bulasmasa bari kuzum, ayrı tutmaya çalış bardak emzik filan
Tamam canim bizide haberdar etSene olmadi daha kuzum itiraf etmez zaten bakalim aklimda bazi seyler var anlamak icin
hiç sevmediğim şey geç vakitte yemek yemek.Daha kotu olursa goturucem kuzum simdi atesi kontrol altinda
Esin gec geldiginde bekleme cankm benimde esim 9 da geliyor eve yemek yemesi 10 onu beklesemm ooo
Ole canim ben bu yasima gelirken bunu cok iyi ogrendim insan kendine bile guvenmemeli ki erkek milleti kuyruk sallayanı görmeye görsün.
Hok canim olur mu ole sey firsat bulup cevap veremedim sen kusura bakma kuzum dogru soyluyorsun benim korayimada ole soylemislerdi 6 saatte bir dolven 3 saatte bir carpol donusumlu veriyorum bende ama dusmeyince fitil koydum ole dustu daha da cikmadi ama cikicak gibi sanki balgam cikariyor napccagini bilmiyor geride yutarken tikanjyor kuzum iste
Aksama gore cok cok daha iyi ama hep ustumde abide onun ustunde bulasmamasi imkansiz ama insallah bulasmaz
Tamam canim bizide haberdar et
Esin gec geldiginde bekleme cankm benimde esim 9 da geliyor eve yemek yemesi 10 onu beklesemm ooo
hiç sevmediğim şey geç vakitte yemek yemek.
ben masaya oturmuycam kendi tek yesin.
o saatleri istahim kaçiyor.
benim eşim gece yemek yer.acikiyormuş.çok doğru, evlenince sırf bu nedenle kilo aldım ve bence çoğu insan sırf bu nedenle kilo alıyor.
Allahtan kocam da bıraktı film izlerken cips vs yemeyi..
öğle yemeklerimiz de malumunuz kötü
ay çok kötü gerçekten acaba bu öğlen ne var
Bunu benim cocuk doktoru arkadasim da soyluyor, inatci olan ateslerde ibuprofen ve paracetamol donusumlu verilebilir diyeKozmogirl17 Özlemcim canım geçmişi okumaya başlamıştım, inşallah ateşi düşmüştür diye dua ede ede okudum valla kuzum. Ateş çok zor dikkat isteyen birşey. Ben saat filan kuruyordum, yarım saat uyusam diye yatıp da, ya uyanamayip dalarsam diye.
Bir de böyle çok ateşli olduğunda dolven(ya da ibuprofen etken maddeli birsey) ve calpolu (parasetamol) dönüşümlü veriyorum. Mesela 6 saat aralıklarla dolven veriyorum arada 3 saat sonra calpol da veriyorum ateşi çıkarsa yeniden. Bunu bana Balıkesir de çocukları küçükken götürdüğüm bir çocuk doktoru önermişti. Çok deneyimli emekli askeri doktordu. Sonra kendim de araştırdım. drtus diye bir site var mesela, doktorların forumu, böyle şeyleri yazıyorlar genelde kendi aralarında fikir alışverişi için. İbuprofen, böbreklerden atılıyormuş parasetamolsa karaciğerde ayrıştırılıp idrarla atılırmis. Yani dönüşümlü vermek benim aklıma yatan birşey işede yarıyor. Ama tabi sen de araştır canım.
Bu konuda da arkadasim diyor ki, cocuk usutup hastalanmaz, etraftan mikrop kapip hastalanir. hastalanacak kadar usurse zaten aglar anlarsin, cok kat kat giydirmeye gerek yokKozmogirl17 zaten uykusuz bir gece geçirdin canım, bir de ben kafanı şişirmiş oldum yok parasetamoldu yok başka şeydi ☺
Ama benimkiler normale kıyasla çok sık hastalandilar. Tabi her zaman söylerim buna şükür yine, Allah beterinden korusun grip vs. birşey değil aslında.
Hiç çocukları öyle saldım çayıra mevlam katıra yapmadım mesela. Havaya göre giydirdim, temkinli oldum gene de kaçış yok. Kirli hava da çok etkiliyor bence şimdiki çocukları, e biraz da bünye meselesi ben de çocukken çok hasta olurmuşum. Hatta yediğim iğneleri hatırlıyorum
Neyse kısacası biraz sabır evlatlar büyüdükçe dirençleri artıyor.
Sabah nasıl uyandı Özlemcim? Yaz yine durumunu olur mu? Doktora gidecek misin yeniden
Tamam ablacımBende dizi esliginde cips, mips, cikilata ahh oyle aldim bu kilolari :)
Gayet guzel canim:)
Harikasin canim :)
Benim 1-2 tane sevmedigim yemek vardi baska hic bir sey secmeyen bir cocuktum.
Ah iskembe, sakatat her seye bayilirim, bana yemek olsun :)
Of off of persembe gunu boyle bir parti olursa , hemde her hafta olursa canim, tarti yalan olur
Duzeltelim canim :)
Canim dun yediklerin fazla olmus, gece meyvesi, makarna..
Bugun dikkat et tamam mi kuzum:)
Harika :)
Cok guzel canim:)
oyy oyy canim benim. Ben de bugday ten cok severim yazin nasil yansam diye ugrasip duruyorumBen de severim ama rendelemesi zor gelirçok güzel bağırsak temizler bir de
Çok arada derede bir durum. Öyle kızlar var ki güvenilmiyor, fotosop bile yapabilirler yani. Keşke istersen atayım demek yerine direkt gönderseymiş sana ekran resimlerini filan ( tabi varsa)
Evet canım ben öyle mecbur kaldım işte açık renge, yoksa buğday tenliyim pek gitmiyor açık renk bence bana.
Ama sana her ikisi de olur, açık renk doğal durur. Beyaz ten ve koyu saç da pamuk prenses edası (hatta bi de kırmızı ruj)
Yaz hemenndüşünüyorum ama düşündüğümle kalıyorum hep.
SüperCARSAMBA MENUM
SABAH 10A DOGRU
2 yumurtadan menemen
8 zeytin
1 kucuk salatalik, yarim domates, 3 mini havuc
50 kalorilik pita ekmegi
ARA13DE
Filtre kahve
1 hurma
OGLEN 14.15DE
1 tabak taze fasulye yemegi
ARA16.30DA
Filtre kahve
Diyet bar (100 kalorilik)
AKSAM 19DA
4 yemek kasigi pilav
Barbeku eti
Yatana kadar mineralli su icerim.
SU:2.5 ltyi gectim muhtemelen disarida cok ictim onlari hesaplayamadim.
SPOR: Sabah ve oglen Akini birakip alirken toplamda 40 dk civari yuruyus,parkta 1bucuk saat hic oturmadan cocuk pesinde kosma, aksam ustu 1 saat sitede yine cocuk pesinde kosma.
besive
Canım enişte doktor değil ama yakışıklıymış ben doktor sandım:)Gunaydin kizlar fitil ise yaradi en son yazdigimdan beri 36.7 37 lerde atesi birazda olsa uyuduk tabi ben surekli takipteyim burnu takir taki ses geliyor ama sogan sayesinde rahat uyuyor.Hepinize cok tesekkur ediyorum cok ilgilendiniz tum gece yanliz birakmadinjz hakkinizi helal edin. @Yawrukushfayfeyfiy F Falanfilannnn feyzaya ailemizin doktoru diye bosuna demiyordum megersem 2 tane ailemisin dr u varmis bizim takımın sırtı yere gelmez kaptanım .Feyza'cim,Özge'cim,Tugba'cım tekrarda tesekkür ederim.
Bu arada aksam bisey yazamadim okudum ama kendi derdimden seninle ilgilenemedim güzelim .Sen bu adamı seviyormusun ?Birak gerisini kızlar fena doktormus bak talibide cevresi çoktur tabi devir gercekten kötü ama seni secmis erkek arkadasın belli ki seviyor eskiyi eskide bırakmalısın bende bole bisey yasadim eski erkk arkadasim cok pis aldattı beni kimseye guvenim kalmamiştı sonra esimle tanistim anlattım durumu guvenmiyorum dedim en ufak bir aldatmada ayrilirim dedim sonra cok guvendim bigun biri bana onunda beni aldattigini soyledi herseyi tek tek anlattı evet duygusal yasanmis bisey degildi sadece eski kiz arkadaslari yazdikca 1 siyle gitmis yuzyuze gorusmus olmicagini soylemis 1 yle mesajlasmis vs ama ben yine oyle guvenmisim ki inanmadim bunu kendine sordum ve ispat et dedim esime ispat etti tum gecmisimi onume koydu ama tabi kizlarin numaralarini abim yengem vs diye kaydetmis bilemedim tabi inandigim icin bana bunlari onun en iyi arkadasinin soyledigini soyledim adam karsimda aglayRak ozur diledi onuda ikna etmis bisekilde ben sen bu iliskide cok uzuluyorsun diye yalan soyledim dedi arkadasi ve bu konu kapandi gitti.Biz evlendik esim bi gun kulagima gelmesinden korktugu icin herseyi bir bir itiraf etti.Bosayamadim cocugum vardi agladi sizladi babami aradi ozlem benden bosanicak ben bole bole yaptim diye babam kızdi bana vekarken yapmis dedi duygusal yada tensel bisey yasamamis cahillik etmis seni sevmis senin yaninda dedi kızdi bana sonra afetmeyi denedim hala guvenmiyorum esime o duygum tamamen bitti cunku ben ona en basta bana yalan soyleme benim erkeklere guvenim yok sende yalan soylersen insanlara guvenim kalmaz dedim ve oyle guzel guven kurdu ki sevgiliyken bende yok dedim ben babama guvenmem bu adama guvenirim.Öyle olmuyormus iste.Tugbacım kimseye güvenme kendinden başka seni her türlü kandırırlar heleki aşıksan gozun kördür zaten.Sen duygularinla hareket et seviyorsan pesini bırakma elini sımsıkı tut kimseye bırakma ama azıcıkta olsa sevmedigini yada bu aldatma islerinin cok cok asiri oldugunu dusunuyorsan arkana bakma derim
Kurabiyem yulaflı kurabiye kuzumcanım kurabiyelerle kek olmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?