Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aa seker krizxine birebirdir canim kirmizi pancar ve burada doktorlar dogal antibiyotik diye veriyorlar kisin kirmizi pancar tursususunu.
Bir dene bak , begenirsin bence
Ben de severim ama rendelemesi zor gelir çok güzel bağırsak temizler bir de
Aynen oncedenkizin ona asildigina sahit oldum aslinda ama genede insanin icine birsey düşüyor
Çok arada derede bir durum. Öyle kızlar var ki güvenilmiyor, fotosop bile yapabilirler yani. Keşke istersen atayım demek yerine direkt gönderseymiş sana ekran resimlerini filan ( tabi varsa)
bazen irsi de olabiliyor canim beyazlar. Yoksa benim de yasim var yani 34 ayy yazmasi bile zor, ne cokmus diyorum yazinca. Ama haklisin hazir beyaz azken koyu rengin tadini mi cikarsam beyazlayinca malum mecburen sarartacagim.
Evet canım ben öyle mecbur kaldım işte açık renge, yoksa buğday tenliyim pek gitmiyor açık renk bence bana.
Ama sana her ikisi de olur, açık renk doğal durur. Beyaz ten ve koyu saç da pamuk prenses edası (hatta bi de kırmızı ruj )
Ankarada kuzum dusunuyorsan ozelden yazabilirim doktorumdan memnunum senesi olmadi daha
Yaz hemenn düşünüyorum ama düşündüğümle kalıyorum hep.

Kuzum bende uzzun sure dusundum ama yrni teknikler cok rahat 2 saat sonra evime gittim

Daha kotu olursa goturucem kuzum simdi atesi kontrol altinda
Esin gec geldiginde bekleme cankm benimde esim 9 da geliyor eve yemek yemesi 10 onu beklesemm ooo
Ole canim ben bu yasima gelirken bunu cok iyi ogrendim insan kendine bile guvenmemeli ki erkek milleti kuyruk sallayanı görmeye görsün.
canım doğru biliyorsun -diye düşünüyorum- bizim arkadaş grubu kızlar da çocuklarına dönüşümlü olarak veriyorlarmış.
Hok canim olur mu ole sey firsat bulup cevap veremedim sen kusura bakma kuzum dogru soyluyorsun benim korayimada ole soylemislerdi 6 saatte bir dolven 3 saatte bir carpol donusumlu veriyorum bende ama dusmeyince fitil koydum ole dustu daha da cikmadi ama cikicak gibi sanki balgam cikariyor napccagini bilmiyor geride yutarken tikanjyor kuzum iste
Nasıl oldu tatlım oğluşun? Diğerine bulasmasa bari kuzum, ayrı tutmaya çalış bardak emzik filan
Aksama gore cok cok daha iyi ama hep ustumde abide onun ustunde bulasmamasi imkansiz ama insallah bulasmaz
Sene olmadi daha kuzum itiraf etmez zaten bakalim aklimda bazi seyler var anlamak icin
Tamam canim bizide haberdar et

hiç sevmediğim şey geç vakitte yemek yemek.
ben masaya oturmuycam kendi tek yesin.
o saatleri istahim kaçiyor.

Esin gec geldiginde bekleme cankm benimde esim 9 da geliyor eve yemek yemesi 10 onu beklesemm ooo
hiç sevmediğim şey geç vakitte yemek yemek.
ben masaya oturmuycam kendi tek yesin.
o saatleri istahim kaçiyor.

çok doğru, evlenince sırf bu nedenle kilo aldım ve bence çoğu insan sırf bu nedenle kilo alıyor.
Allahtan kocam da bıraktı film izlerken cips vs yemeyi..
öğle yemeklerimiz de malumunuz kötü
ay çok kötü gerçekten acaba bu öğlen ne var

benim eşim gece yemek yer.acikiyormuş.
9 da yemek yemek istiyor.
bendeakşam yemegi yemek istemiyorum
aç uyurum tok uyumak vucuduma ödem yapıyor. sisiyor
o yüzden sevmiyorum geç yemegi
hiç olmazsa akşam yemegi yemesem gerçekten cabuk kilo veririm:)

Bunu benim cocuk doktoru arkadasim da soyluyor, inatci olan ateslerde ibuprofen ve paracetamol donusumlu verilebilir diye
Bu konuda da arkadasim diyor ki, cocuk usutup hastalanmaz, etraftan mikrop kapip hastalanir. hastalanacak kadar usurse zaten aglar anlarsin, cok kat kat giydirmeye gerek yok

Tamam ablacım

oyy oyy canim benim. Ben de bugday ten cok severim yazin nasil yansam diye ugrasip duruyorum
ben gercekten cok begendim sacinin rengini

Süper

Canım enişte doktor değil ama yakışıklıymış ben doktor sandım:)

Eveeet Tuğba da doktor hatta daha doktor ben yarım doktor henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…