Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam kizlar, bugun gunduz geldi misafirlerim ve cok cocuk vardi isin kotusu ben hastaydim kemiklerim ic ice geciyodu.... dogru duzgun yiyemedim bugunluk menu yazamazsam problem olur mu daha simdi cikti misafirler heryer dandini
Kolay gelsin canim, sende sifayi kaptin demek
Acil sifalar, dinlen, menunu yarin yazarsin.
Haber verdigin icin sagol..

slm fit kizlar nasilsiniz ? ben bugun cok acim ya
Iyiyiz canim sen nasilsin ?
Neler yedin bugun:)

Ayyy ne güzel aranıza katılacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum... doğumdan sonra ne zaman katılabiliyoruz kaptişim... iş güç şükür iyi gidiyor... kusmam yok çok rahatım
Bizde seni ve bebisimizi heyecanla bekliyoruz canim, Allaha emanet olun.

Kızlar yarın perşembe
Lütfen dikkat edelim özellikle bu saatten sonraaa

Yeşil çay içmeyen içsin:)

Sporu geç saate bırakmayalım
Gece çok su da içmeyelim
:)
Yarın inşallah birinci oluruz
Asik kuzum benim ,asktan gunleri bile karistirmis :)

Ekmeğini de yedim çok acıkmıştım Türkiye gibi değil döner ama burada eti çok bol koyuyorlar onu seviyorum
Etler hep bol oluyor haklisin ama doner diyince yaprak doner ariyor benim gozlerim, neyse turkiyeye saklayalim hevesimizi.
Buarada pidelere ceza gelecek :)

afiyet olsun ! kokorec bulursam yiyecem afetmicem ama kimse yapmiyo burda
Ahh bende bulsam asla affetmem :)

Ellerine saglik senemim :)

yarışan ne kadar da az kişiymişiz aslında
Yeni mi farkettin kuzum, o yuzden cok is dusuyor hepimize :)

Kızlar slm bugün ki menü
Sabah ılık su
Yarim tost
Toplantidaydim hep
12 susamlı levrek ilk defa yedim
Zerdecalli ekmek 2 dilim çok acıkmıştım
Salata
Akşam salata
2 lt su
Nasilsin betulcum, hareket edebilsin mi hic bugun, kosturman oldu mu?

Ayy evet ya wuuwuu 2 haftaya Turkiyedeyim. Yiyecegim kokorec de doner de. Azekmekle yerim
Ne guzel haber, aldin mi canim biletini?
Gidince ye ozledigin her seydem, donunce yine kilo veririz :)

Bu pitanin tamami 100 kalori sadece kahvaltida ekmek yiyorum yarisini yiyorum canim.
Nasil gecti selulit tedavisi?

Bugün wc çıkarsam mezunum çıkamazsam.... ufff sinir oldum şu an kayısılı yoğurt yiyorum bir tane daha kayısı çayı yapıp içeceğim
İnşallah kınada beni çok sıkıştırmaz
Stres yapma, her sey yolunda, wcya da cikacaksin insallah..

Yine ne guzel bir menu, tofu haric, hic sevmiyorum tofuyu :)

Guzel menu, su az olmus ama dunden beri nelerle ugrasiyorsun canim..

Insallah canim. Gelsin ya tatile gitmeden goreyim su 66 yi yeniden. Bilet de hazir
Bilet alinmis ya onun mutlulugyla ohh gelsin 66 :)

Canim sporlarin cok guzel ama bugun menun olmamis.
Sanirim regliden canin tatli cekti diye tahmin ediyorum.

Değişim daha mı iyi daha mı kötü karar veremedim
Mezun olana kadar okuldaki bütün öğrencileri tanımış olur ,☺☺
Mezun olana kadar herkes farkli arkadaslarla tanissin ,kaynassin, farkli karakterler gorsun, alismaya calissin diye boyle bir yol izleniyor Filizcim.
Cok irkli bir millet ya, herkes birbirine anlayis, hosgoru gelistirsin, birbirine uyum saglayabilsin, ileride de cocuklarin hayatlari kolay olsun diye.

Sen nasılsın kaptanımız
Iyiyim canim cok sukur her zzamanki gibiyim, coluk cocuk, isler :)

Canim iradenden oturu seni tebrik ediyorum beynin sana biaslar vererek kandirmaya calisiyor, sakin dinleme onu, konforlu alanini kir beyninin.Menunde guzel, harikasin :)

Listedekiler saat 5te kalkıp su bile içmeden evde yürüyüş ya da iş yapsın saat 9a kadar sonra da tartı Yawrukush olur mu
Ay iyi ki kaptan ben diilim.
Bence super kaptan olur senden Filizcim :)

Sagol canim. Ins haftaya cumartesi Turkiyedeyim.
Elimden geldigince dikkat edecegim canim yediklerime. Sabit donsem yeter bana tatilden. Hep kilo aliyorum tatillerde

22 Ağustos Perşembe menüm:

Saat 10:00
1 fincan sade kahve

Öğle 12:30
2 haşlanmış yumurta
Yarım dilim peynir
9 zeytin
Közlenmiş biber
Domates salatalık soğan

Akşam 18:00
2 porsiyon kuru fasulye (bitsin artık dedim)
1 porsiyon domatesli pilav
Közlenmiş biber 4 tane
1 kase ev yoğurdu

Spor
Fitnes ( kol, basen, bacaklar)

Su
2 litre
1 litre yeşilçay

Normal çay içiyorum şu an ama hala yeşil çay kafasındayım

fayfeyfiy
Yawrukush

masallah canim. Cok guzel dikkat ediyorsun.

Kizlar yarin biliyorsunuz tarti gunumuz.
Artik menuler tamamlanmistir coktan, artik bu saatten sonra kimse bir sey yemez diye tahmin ediyorum.
Sabah ac karnina, wc sonrasi ve mumkunse anadan uryan sekilde tartiliyoruz, saat 17gibi uyanip listeleri hallederim,
Basgul hepimizi guldursun insallah

DIPNOT: Yeni gelen arkadaslarim icin hatirlatma olarak yazmak istedim, eger isterseniz, cuma ya da cumartesi gunu olmak kaydiyla, tartidan sonra, (yarismadan) bir ogun odul ogunu yapip, dilediginiz her seyi yiyebilirsiniz.Bunu yapmakta zorunlu degilsiniz, yapmak isterseniz odul ogununun cezasi yoktur.Bu sayede vucudunuzu sasirtip, hemde dilediginiz seyleri yediginiz icin yeni yarisma haftamiza daha motive olmus sekilde baslayabilirsiniz.

Sagol canim. Ins haftaya cumartesi Turkiyedeyim.
Elimden geldigince dikkat edecegim canim yediklerime. Sabit donsem yeter bana tatilden. Hep kilo aliyorum tatillerde
Sana bir sey soyleyecegim canim, adim gibi eminim Turkiyede yemeyi istedigin, ozledigin bir suru sey vardir.
Gonul rahatligiyla ye, kilo vermeyi dusunme, donunce icabina bakariz..
Bu da sana acik cek olsun Kimse de duymasin bu nebicim kaptan diye taslarlar beni.

Selam canim nasilsin ,gunun nasil gecti?
Çok yoğundu, hatta yarını perşembe zannedecek kadar çay keyfi yaparken aklım başıma geldi
fayfeyfiy nerdesin çok stres oldum ben yaa
Kilo vermedimde şişmişim gibi hissediyorum. Stresten sanırım

Cok guzel bir menu :)

Ben bişi görmedim duymadım

Çok yoğundu, hatta yarını perşembe zannedecek kadar çay keyfi yaparken aklım başıma geldi
fayfeyfiy nerdesin çok stres oldum ben yaa
Kilo vermedimde şişmişim gibi hissediyorum. Stresten sanırım
Stres kilo vermenin buyuk engeli canim biliyorsun, tum hafta dikkat ettin guzel bir sonuc gelecek bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…