Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

iyim kaptanim . birsey yemedim valla kendimi temizlige verdim

Canim bana cik cek verirsen sonu kotu olur bakalim elimden geldigince dikkat ederim. Mayista 10 gunde 3 kusur kilo alfim ki dikkat ettigim halde canim demekki etmesem ne olacak bilmiyorum. off tatillerde cok kilo aliyorum.

Canim bana cik cek verirsen sonu kotu olur bakalim elimden geldigince dikkat ederim. Mayista 10 gunde 3 kusur kilo alfim ki dikkat ettigim halde canim demekki etmesem ne olacak bilmiyorum. off tatillerde cok kilo aliyorum.
Ben her sene turkiyede 4-5 kilo alip donuyorum ama oradayken kafama taksam, yiyip icerken kendimi sIksamda keyif almiyorum.Ne gerek var, tadini cikart, listede degilsin suan ,takim icinde bir sorun yok.Beraber veririz dondugunde.Yinede sen en dogrusunu bilirsin Deryacim..

cumartesi dogum gunum 40 yasina gircem,odulun dibine vurabilirim

Ulastin mi canim, her sey younda mi?
Ulastim canim haşat gibiyim dun bisiklete bindim ya dizim mosmor olmus ve dehset ağrıyor anlasilan sagligim yapma diyor hersey yolunda mi sayilir biraz anlatti olayi tamamen. Moralim bozuldu bazi kısımlarına agladim maalesef herhalta aglarim kahretsin yengec olmak cok kotu sonra dedim amacin benle sonra ayrilmak gönülfalan eğlencendirmekse soyle bende bileyim. Ha yok oyle degil diyorsan ona gore davranacaksin her manada dedim. Arkadasca bile benim bilmedigim biriyle konusmayacaksin. Benden gizli konusursan boyle olur dedim. Benim icime bir kere şüphe dustu dedim 1 kere bana yalan soylersen biter bunu bil dedim. Beni kaybetmeyi goze alıyorsan yaparsın yanlis bende beni kaybetmekten korkmayani hic istemem zaten bunu bil bir yalan olursa biter dedim. Ben sana guvenmiyorum guvenmicemde bir sure en azindan bu boyle bunu saglamak senin elinde . Ha dedim saglayamam diyorsan bir sure sonra baskasi olur kafasindaysan hic yorma kendini benide dedim . Soyle boylemi dusuncen dedim hayir tabikide sen benim icin ozelsin seni seviyorum senin gibisini tanimadimSen baskasin benim icin Gecici birsey istemiyorum tabikide dedi. O zaman ona gore davran benikaybetmek istemiyorsan En ufak seyde bitiririm bunu bil dedim. Bir sey yaparken empati kur tuba bunu yapsaydi ne tepki verirdim ona gore davran dedim. Ver telefonunu dedim talan ettim telefonu hatta fatura dökümünu bile actim baktim kimle konusmus diye yazan numaralara tektek baktim rehberinden neyseki en cok konuştuğu benmisim korkmadim degil bakarken siz dedim sizi tepemize bindirmekten anlamazsiniz sizin icin kıymetlikadin agziniza eden dedim hani ortada birsey cok varmi aldatma gibi yok ama benim hassasiyetlerimi bilmesine ragmen ozensiz davranmasi benim tepemi attırdı bende geçirdim laflari. Bakma minnacik kizim ama tersim cok fena baskasi olsa katlanmam bu laflara bir daha konusmam dedi pardon birde senmi konusmayacakmissin ben yapmiyorumda sana noluyor haddini bil dedim.
Sonuç dersen konustuk isteara ara doz yukselttim suan iyiyiz konusmadan sonra iyiydik her zamanki gibiydik ama benim içimde dedigim gibi suphe duygusu inandirana kadar kendine duracak gibi. Birazda gozunu korkurtum iste. Kaybetmek istemiyorsa ona gore davranmasi gerektigini anlasin kaybetmekten korkmuyorsa bende tepkisinden anlayim diye iyi oldu

F Falanfilannnn canim okuyamadim yazdiklarini, ilk firsatta okuyacagim, umarim iyisindir.
Kizlar biz Akini almaya gidiyoruz Arasla, oradan da parka.
Hepinize iyi istirahatler.
Iyiyim kuzum hani cok kötu birsey yok ama başlangıçta tansiyonum yukseldi iste sonra sakinlestim. Onu gozlemliyecegim iste. Suanlik sorun yok. yalniz ilk gordum bir yakisikli geldi gozume anlatamam hesap sormam lazim konusmamiz lazim ama bir yandanda nasil hos geliyor gozume gozume cok zorlandim hesap sorarken
Iyi eglenmelerkuzum sizede

Iyi geceler kizlar ilac falan aldim biraz toparladim muhtesem olmayan rezil menumu paylasayim nerdesinden baslasam bilemiyorum

Sabah
3 tam taze ceviz ilik balli süt

Ara:
1 kucuk kase citir leblebi 1 hurma

Oglen: (felaketlerin baskadigi yer)
1 bardak ayran
2 cesit makarna yaptim biri kiyma soslu yogurtla biraz ondan yedim
Biri sebzeli (renkli biber mantar havuc)
Krema ve tavuklu ondan daha cok yedim ne yalan soyliyim
( bi suru icecek vardi bari sekerli icmiyim diye ayranla takildim)

Cayin yaninda 4,5 cips ( koruyucusuz gecen gun yazdigim)
1 kase falanda çekirdek
Ortam masamiz kek kurabiye patlamis misir kuruyemis cesitleriyle doluydu ama ben sadece bunlardan yedim iste biraz.
Daha sonra sutlu soguk kahve 1 bardatan az. Filtre kahve ve sut sadece krema seker falan yok
Simdi bir kasik balli karisim yedim bogazim kotu icinde çörek otu zencefil zerdecal tarcin var.

Isin kotusu ev makarna dolu icecek dolu abur cubur dolu bian once onlari eritmem lazim

Su 2 litre olmustur
Spor yapamadim tabiki
Yarin pilates dersim var bian once toparlanmak istiyorum derse katilmak icinn..

Mesajlari tek tek okuyamiyorum malesef yorgunum bayaga bildirimlerede bakamıyorum bana bise diyen oldu mu kontrol edicem gozden kacirirsam kusuruma bakmayin.. buyuk ihtimal yarin tartida göreceğim arti simdiden moralimi bozuyor. D.k hapi kullandigim icin reglim cok az vucudum rahatlayamadi malesef..

kızlar hemen menümü yazıyorum
22 AĞUSTOS PERŞEMBE
09.00 peynirli tost yağsız
09.30 tek şekerli kahve
13.00 3YK bulgur pilavı 3YK bezelye yarın kase kadar yoğurt
19.30 4 adet ufacık köfte beğendili, beğendiyi altına yaymışlar herhalde 1 dolu YK vardır yoktur, yanında salata vardı 3 YK patateslerine dokunmadım bile

SU 2 litredir
SPOR misafir için markette alışveriş 1 saat, mutfaktaki bütün kaşık çatalları eşimle karbonatla ovduk yıkadık ve sildik tuvalet temizliği bütün bızdolabını sildim ve yarın için yer açtım, ağda gibi kadınsal mevzular duş işte saat gece 1

Allah yardimcin olsun bugun cok cocuklu misafir agirladim. Ustumden tir mi gecti ne oldu anlamadim

Allah yardimcin olsun bugun cok cocuklu misafir agirladim. Ustumden tir mi gecti ne oldu anlamadim

ay nevresimleri tüm çamaşırları yıkadım onu unutmuşum dolapların içini sildim bir yastıkta çay lekesi çıkmamış ağladım sonra bulaşık deterjanıyla oxyeyşınla çitiledim çıktı ama o arada sinir krizi geçirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…