- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
iyim kaptanim . birsey yemedim vallaIyiyiz canim sen nasilsin ?
Neler yedin bugun:)
Bizde seni ve bebisimizi heyecanla bekliyoruz canim, Allaha emanet olun.
Asik kuzum benim ,asktan gunleri bile karistirmis :)
Etler hep bol oluyor haklisin ama doner diyince yaprak doner ariyor benim gozlerim, neyse turkiyeye saklayalim hevesimizi.
Buarada pidelere ceza gelecek :)
Ahh bende bulsam asla affetmem :)
Ellerine saglik senemim :)
Yeni mi farkettin kuzum, o yuzden cok is dusuyor hepimize :)
Nasilsin betulcum, hareket edebilsin mi hic bugun, kosturman oldu mu?
Ne guzel haber, aldin mi canim biletini?
Gidince ye ozledigin her seydem, donunce yine kilo veririz :)
Bu pitanin tamami 100 kalori sadece kahvaltida ekmek yiyorum yarisini yiyorum canim.
Nasil gecti selulit tedavisi?
Stres yapma, her sey yolunda, wcya da cikacaksin insallah..
Yine ne guzel bir menu, tofu haric, hic sevmiyorum tofuyu :)
Guzel menu, su az olmus ama dunden beri nelerle ugrasiyorsun canim..
Bilet alinmis ya onun mutlulugyla ohh gelsin 66 :)
Canim sporlarin cok guzel ama bugun menun olmamis.
Sanirim regliden canin tatli cekti diye tahmin ediyorum.
Notamizi sildirmek gerek :))Hadi bakalım. Yarın büyük gün
Is actin yani basina, kolay gelsin canim, bir kahve molasi ver, beraber icelim..iyim kaptanim . birsey yemedim vallakendimi temizlige verdim
Canim bana cik cek verirsen sonu kotu olurSana bir sey soyleyecegim canim, adim gibi eminim Turkiyede yemeyi istedigin, ozledigin bir suru sey vardir.
Gonul rahatligiyla ye, kilo vermeyi dusunme, donunce icabina bakariz..
Bu da sana acik cek olsunKimse de duymasin bu nebicim kaptan diye taslarlar beni.
Ben her sene turkiyede 4-5 kilo alip donuyorum ama oradayken kafama taksam, yiyip icerken kendimi sIksamda keyif almiyorum.Ne gerek var, tadini cikart, listede degilsin suan ,takim icinde bir sorun yok.Beraber veririz dondugunde.Yinede sen en dogrusunu bilirsin Deryacim..Canim bana cik cek verirsen sonu kotu olurbakalim elimden geldigince dikkat ederim. Mayista 10 gunde 3 kusur kilo alfim ki dikkat ettigim halde canim demekki etmesem ne olacak bilmiyorum. off tatillerde cok kilo aliyorum.
cumartesi dogum gunum 40 yasina gircemKizlar yarin biliyorsunuz tarti gunumuz.
Artik menuler tamamlanmistir coktan, artik bu saatten sonra kimse bir sey yemez diye tahmin ediyorum.
Sabah ac karnina, wc sonrasi ve mumkunse anadan uryansekilde tartiliyoruz, saat 17gibi uyanip listeleri hallederim,
Basgul hepimizi guldursun insallah
DIPNOT: Yeni gelen arkadaslarim icin hatirlatma olarak yazmak istedim, eger isterseniz, cuma ya da cumartesi gunu olmak kaydiyla, tartidan sonra, (yarismadan) bir ogun odul ogunu yapip, dilediginiz her seyi yiyebilirsiniz.Bunu yapmakta zorunlu degilsiniz, yapmak isterseniz odul ogununun cezasi yoktur.Bu sayede vucudunuzu sasirtip, hemde dilediginiz seyleri yediginiz icin yeni yarisma haftamiza daha motive olmus sekilde baslayabilirsiniz.
Hakkin canim, odulun dibine vur:)cumartesi dogum gunum 40 yasina gircem,odulun dibine vurabilirim
Is actin yani basina, kolay gelsin canim, bir kahve molasi ver, beraber icelim..
yok yok sen cezalari hazirlamisindirHakkin canim, odulun dibine vur:)
(Yalniz boyle kaptan hakkaten olmaz haa )
Odul ogunlerine ceza yok canim, ama odul harici cezalar cok fena, cok zor ,soyliyim deyok yok sen cezalari hazirlamisindir
Ulastim canim haşat gibiyim dun bisiklete bindim ya dizim mosmor olmus ve dehset ağrıyor anlasilan sagligim yapma diyorUlastin mi canim, her sey younda mi?
Iyiyim kuzum hani cok kötu birsey yok ama başlangıçta tansiyonum yukseldi iste sonra sakinlestim. Onu gozlemliyecegim iste. Suanlik sorun yok.F Falanfilannnn canim okuyamadim yazdiklarini, ilk firsatta okuyacagim, umarim iyisindir.
Kizlar biz Akini almaya gidiyoruz Arasla, oradan da parka.
Hepinize iyi istirahatler.
Allah yardimcin olsun bugun cok cocuklu misafir agirladim. Ustumden tir mi gecti ne oldu anlamadimkızlar hemen menümü yazıyorum
22 AĞUSTOS PERŞEMBE
09.00 peynirli tost yağsız
09.30 tek şekerli kahve
13.00 3YK bulgur pilavı 3YK bezelye yarın kase kadar yoğurt
19.30 4 adet ufacık köfte beğendili, beğendiyi altına yaymışlar herhalde 1 dolu YK vardır yoktur, yanında salata vardı 3 YK patateslerine dokunmadım bile
SU 2 litredir
SPOR misafir için markette alışveriş 1 saat, mutfaktaki bütün kaşık çatalları eşimle karbonatla ovduk yıkadık ve sildik tuvalet temizliği bütün bızdolabını sildim ve yarın için yer açtım, ağda gibi kadınsal mevzular duş işte saat gece 1
Allah yardimcin olsun bugun cok cocuklu misafir agirladim. Ustumden tir mi gecti ne oldu anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?