Allah yardimcin olsun bugun cok cocuklu misafir agirladim. Ustumden tir mi gecti ne oldu anlamadim
bu menuye buyuk ceza gelir benden soylemesiIyi geceler kizlar ilac falan aldim biraz toparladim muhtesem olmayan rezil menumu paylasayim nerdesinden baslasam bilemiyorum
Sabah
3 tam taze ceviz ilik balli süt
Ara:
1 kucuk kase citir leblebi 1 hurma
Oglen: (felaketlerin baskadigi yer)
1 bardak ayran
2 cesit makarna yaptim biri kiyma soslu yogurtla biraz ondan yedim
Biri sebzeli (renkli biber mantar havuc)
Krema ve tavuklu ondan daha cok yedim ne yalan soyliyim
( bi suru icecek vardi bari sekerli icmiyim diye ayranla takildim)
Cayin yaninda 4,5 cips ( koruyucusuz gecen gun yazdigim)
1 kase falanda çekirdek
Ortam masamiz kek kurabiye patlamis misir kuruyemis cesitleriyle doluydu ama ben sadece bunlardan yedim iste biraz.
Daha sonra sutlu soguk kahve 1 bardatan az. Filtre kahve ve sut sadece krema seker falan yok
Simdi bir kasik balli karisim yedim bogazim kotu icinde çörek otu zencefil zerdecal tarcin var.
Isin kotusu ev makarna dolu icecek dolu abur cubur dolu bian once onlari eritmem lazim
Su 2 litre olmustur
Spor yapamadim tabiki
Yarin pilates dersim var bian once toparlanmak istiyorum derse katilmak icinn..
Kuzum bu menu neeIyi geceler kizlar ilac falan aldim biraz toparladim muhtesem olmayan rezil menumu paylasayim nerdesinden baslasam bilemiyorum
Sabah
Ara:
1 bardak ayran
1 kase falanda çekirdek
Ortam masamiz kek kurabiye patlamis misir kuruyemis cesitleriyle doluydu ama ben sadece bunlardan yedim iste biraz.
Daha sonra sutlu soguk kahve 1 bardatan az. Filtre kahve ve sut sadece krema seker falan yok
Simdi bir kasik balli karisim yedim bogazim kotu icinde çörek otu zencefil zerdecal tarcin var.
Isin kotusu ev makarna dolu icecek dolu abur cubur dolu bian once onlari eritmem lazim
Su 2 litre olmustur
Spor yapamadim tabiki
Menun iyi canimkızlar hemen menümü yazıyorum
22 AĞUSTOS PERŞEMBE
09.00 peynirli tost yağsız
09.30 tek şekerli kahve
13.00 3YK bulgur pilavı 3YK bezelye yarın kase kadar yoğurt
19.30 4 adet ufacık köfte beğendili, beğendiyi altına yaymışlar herhalde 1 dolu YK vardır yoktur, yanında salata vardı 3 YK patateslerine dokunmadım bile
SU 2 litredir
SPOR misafir için markette alışveriş 1 saat, mutfaktaki bütün kaşık çatalları eşimle karbonatla ovduk yıkadık ve sildik tuvalet temizliği bütün bızdolabını sildim ve yarın için yer açtım, ağda gibi kadınsal mevzular duş işte saat gece 1
Iyi geceler kizlar ilac falan aldim biraz toparladim muhtesem olmayan rezil menumu paylasayim nerdesinden baslasam bilemiyorum
Sabah
Ara:
1 bardak ayran
1 kase falanda çekirdek
Su 2 litre olmustur
Spor yapamadim tabiki
Begendim menunu canimYawrukush
agustos 22 menu
sabah 8'de
1 kase yogurt,1 .5 yemek kasigi keten tohumu,1 tatli kasigi cekilmis ceviz ,tarcin ,muz
ara ogun : 10'da
2 kraker
oglen 12 'de
4 dilim karpuz ,2 ucgen peynir
ara ogun sutlu neskahve
aksam 5 'te
1 tabak kabak grill ,kirmizi sogan ,2 yemek kasigi yogurt , bir tane biber tursusu kucuk
the end
su 3lt
spor :
15 dk leslie
mutfak yollugu ,salonun halisi fircalandi silindi ,koltuklarida sildim ,cektip supurdum .,normal cuma yaparim genel temizlik ,yarina eksi gelsin diye bugun yaptim
Evettçayın yanında sadece çekirdek ve cips mi yedin?
bu menuye buyuk ceza gelir benden soylemesi
Ah ah bacagima sıktımKuzum bu menu neetamda cuma öncesi verdiklerin hic tartiya yansımaz gibi
Ah ah bacagima sıktımkahvalti bilerek gecistirdim aksamda bisey yemedim en buyuk felaket iki cesit makarnada ve cekirdek ve cipste zaten makarna yedigim icin ne tatli ne bisey elimi surmedim
Aynen ahududu visneli kek yaptım bitsin diye bekledim 3 dilim kalmis icerde pasa pasa yatiyolarben cumartesiden hiç korkmuyorum büyük ihtimalle hiçbir şey yiyemiycem de beni korkutan kalan yemeklercool_lime
Ya persembe gunleri eslerimizin ayri ayri isleri oluyo. Bayagadir boyle. Bizde onlar yokken toplanıyoruz :)ahahaha keşke cuma ağırlasaydın misafirlerini kuzum yaa
Sagol canim bilmiyorum akisina biraktimF Falanfilannnn kuzum bir kere guven sarsildimi ,.o isten hayir gelmez , hep icinde bir acaba olur seni yer bitirir. hakkinda hayirlisi,
Hayırlı olsun canım:)Kizlar felaket kosturmali bir gun yine benim icin.
Okuldan haber geldi, sinif annesi ve okulda gonullu olmam icin, simdi okula gitmem gerekiyor.
Parmak izimi alip sabika kaydima bakilacak, birde tuberkuloz testi yapilacak.
Biz Arasla okula isinlaniyoruz.
Isim bitince kosarak gelecegim.
@Anka kaptanim hosgeldin :)
Pilav hariç güzel kuzumBugun ku menumu yaxim kizlr bugun fazla ugrayamadim kusuruma bakmayin ama inanin yemek bile zor yedim @Derya_the_queen canim esim nasilsin gunun nasil geciyor seninlede ilgilenemedim son gunumuzde buyuk oglumda ateslendi kucugume sabah verdim en son ates dusurucuyu henuz ateslenmedi umarim buyukte kotu olmadan atlatir
Sabah 11.00
1 dilim ekmek
Yarim yumurta
1 kk peynir
Ara 12 30
Sekersiz turk kahvesi
14.00
2 kasik dun yaptigim rus salatasindan
1 muz
18.00
4 kasik pilav
4 kasik etli patates yemegi
1 maden suyu icerim bugun
Spor yapamadim ama ogkumun akulu arabasina bindirdim 1 saat onlarin pesinde yurudum
Su 2 lt bulmamistir ama yatana kadar gecer bence.
Kizlar ugrayamazsam beni merak etmeyin ve bana dua edin cocuklarim bian once iyilessin en kotu gece yada sabah gorusuruz yarin eksiyle gelecegim insallah bole devam edersem
Canım artık cuma geldiiii bu menü hiç olmamış22 Ağustos menüm
Sabah
3 zeytin
Dımates
Peynir
2 dilim kadar ekmek
Ara
2 küçük bardak yeşilçay
1 albeni
1 tane top kek
Akşam
Bir kase çorba
2 tane dolmabiber pirinç yok denecek kadar azdı
7 8 tane de kara lahana sarması
Karpuz
Ekmek yiyip yemediğimi hatırlamıyorum
Spor
15 dk yürüyüş
10 dk bisiklet
10 dk eliptik bisiklet
12 mekik
12 bacak hareketi
Danbılla 3 set 12 tekrar kol hareketleri
Süpersin ama su çok az kuzumIyi akşamlar kızlar bugün üzerimde nedense aşırı bir gerginlik var reglime 8 gün kalmış onunla alakalı olabilir mi acaba
Bugünkü menüm gene istediğim gibi değil herşey bugün mutsuz ediyor beni 2 gündür spor yapamadım su bugün içemedim yavaş da kilo veriyorum herşeyi kafama taktım 10 dakikada psikolojim bozulduinsan mutsuz olduğunda biseyler yemek istiyor yemek çok mutlu ediyor biseyler yememek için bütün gün kendimle savaştım icimdeki ses başlarım bu işe gidip şımdı cips çikolata alıp tika başa yicem gibi düşüncelerle dolup taştı... ama yapmadım tabi
Menüm
Kahvaltı: 11.00
yeşil çay
3 adet zeytin
1 haşlama yumurta
1 dilim peynir
10 adet çiğ badem
Ara öğün 14.00
1 elma 5 adet çiğ badem
Öğlen 17.00
Yoğurt çorbası
5 kaşık bulgur pilavı
1 tabak fasulye yemeği
Aksam: 20.00
1 kutu küçük süt
Su 1 litre spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?