Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

katrem sen kendini aclıkdan öldürcenmı bacım ne bunlar böylee
aksama bişiler ekle tamam doyuyorsunda kalorisi cok az canım.. salatana peynir koy. yatmadan meyve falan yee canımm..

2 tane de kepekli grissini yedimmm amaaa
bir de içtiğim çayların şekerlerini de ekledim
Toplam : 801.56 kal.

minnosum gelcektin hanii..
seni bekliyorum ballı lokumum özledim seniii ama cok da uykum geldi ona göree her an uyuyabilirimm :82:

iii karar vermişsin fatmacım metabolizmanı yavaslatmanın manası yok o sacma saban diyetlerle..

evet canım haklısın cuma günü başlıyorum montiye

bekliyoruz seni minnoşcum

gelelim sana ufaklıkkk
sabah yine cosmussun şu öğünlerini dengele artık.. o köy ekmeğinin dilimleri kocamandır kesin marmelatta tatlıdır tabi sekersiz değildir.. ah ne yapayım ben seniii

yok büyük değildi dilimler hatta açıkçası parça parça kalmıştı kabuk kısımlarını yerken ne kadar yediğimi farketmemişim 2 dilim eder diye düşündüm canım

marmelat şekersiz meyvem doğal kuşburnu marmelatı ev yapımı yani :18:

ekmek çok fena işte
ben sabah kahvaltı dışında tüketmemeye çalışıyorum
ben beyaz ekmeğe bayılırım normalde otursam tek başıma 1 tam götürürüm

:

ben beyaz ekmeği sevmem tatlım ama köy usülü olunca anneannemin yaptığı dayanamam ona işte ama tam buğdaydan yapılıyor yoksa yemem zaten

ayy canım nasıl dayanıyorsun bunlarla böyle

araları da atlama bir şey ye mutlaka canım ya gece yatmadan meyve ye süt filan bu kadar yorma kendini afiyet olsun canım

4 mil leslie yaptım yeter bu kadar belki 1 mil daha yaparım..su içiyorum şimdi.

o süpersin canım maşallah

fatmacım neden cumayı bekliyorsunki tatlım basla en kısa zamnda yarın eksikleri al carsamba basla sekerim..
marmelatın sekersiz olması cok güzel haftada 4 gün kahvaltıda yiyebilirsin canım..
ekmekde ok afiyet olsun tatlım...

yarın misafir gelcek meyvem ondan başlayınca kaçamaksız yapmak istiyorum da bir de tam bilmiyorum bazı şeyleri tam yasak olanları filan monti başlığında okuyorum bi yandan sürekli öğrenmeye çalışıyorum ama cumaya kadar başlarım belkim çarşamba olabilir aslında haklısın

kalmadı marmelat zaten meyvem bize memleketten geliyo öyle arada bir daha kim bilir ne zaman gelir ekmeği de bir daha sölicme yapamsın anneannem yazın ona kalmaya gittiğimde yaptırırım o zaman çıtır olcam ya inş neyse sağol bitanem benim

minnosum gelcektin hanii..
seni bekliyorum ballı lokumum özledim seniii ama cok da uykum geldi ona göree her an uyuyabilirimm :82:

ayy geldım geldımm cok sukur kızlar ay cumadan berı okadar yogunumkı napıyorum ne edıyorum ben bıle bılmıyorumm ayy cok kotu menulerımde kaptanım benı öldurucek hemencecık kendımı topluyorum ve yarın hypatıamın dıyetıne baslıyorm ayy evde yumurta bıttı dun gece sımdı dıyete baslıycamya neyse nasılsa aksam ogunu o gunduz carsıda alırım. yarın sabah tartılıcam kesın artıdayım kacgundur spor yok bıse yokk. hypatıam soz verdı 2 gunde 2 kılo dedı ona ınanıp baslıycam ınsallah 64 u gorurum kızlar ya

hoooff ben geldım herkesler gıtmıs ya oyy ben sızı özledım yaa bugunde gelemedım hıc yanınıza. neysem yarın hep yanınızdayım nasılsa hadınn herkesler yataga bakımm ıyı gecelerrr

minnoşumm hoşgelmişsin tatlım benim

neler yaptın öyle bakalım sen menü dışına mı çıktın kaptan duymasın :18:

neyse olsun başalrsın o 2 günlük diyete bişeycik olmaz tatlım benim cumaya 64 olcan inş

Son düzenleme:

ayy ınsallah ınsallah annacım zaten carsamba gunude pılatesım baslıyor ıncecık fıstık gıbın kız olucam yıhuhu ay ne menusu anna yedıklerımı yazmak bılem ıstemıyorum yarın hypatıa dıyetıyle gıdıcek karayaglar

oy çok sevindim canımcım pilates mucize gibi inceltcek seni inş zaten yeni alınan kilo hemencecik veriliyo cumaya 64 sün inanıyorum ben yaparsın sen minnoşum benim gitcek tabi allah razı olsun hypatiadan bende yapcam onu yarın sonrasındada montiye başlıycam

Son düzenleme:

ayy montıde hersey yasak ben onu yapamamkı ya. senın allah yardımcın olsun valla annacım. hadı ben yatıyorum canım cok yoruldum bugun ıyı geceler tatlımm

ayy montıde hersey yasak ben onu yapamamkı ya. senın allah yardımcın olsun valla annacım. hadı ben yatıyorum canım cok yoruldum bugun ıyı geceler tatlımm

yok kız çok da yasak değil aslında belli kuralları var sadece zaten annem doğal şeyler hakimiyetine soktu evi ben zorlanmayacağımı düşünüyorum taltım sağol bitanem

bende yatıyorum yarın dersane var erken kalkcam hadi uyuyalım iiyi geceler canım

tekrar merhaba kızlar.geç kaldım kusura bakmayın geçen haftanın yorgunlugunu atamadım daha.yemekten sonra uyuyup kalmısım umarım yediklerim yaga dönüşmemiştir uyuyunca:44:
günaydın reyhanımm
nasılsın cnaım bu hafat seni bomba gibi görüyorumm
cumaya hazırlıklar nasıl gidiyor..

elimden geleni yapıyorum canım.dişimi sıkıyorum cumaya sonuç alırım inşallah alırım değilse çok büyük yıkım oluyor benim için

bende görmek istiyorum artık canım.gitsin şu kilolar böyle çok çirkin hissediyorum kendimi
sizin için profilime resim ekledim vücudumu biliyorsunuz ama yüzümü merak edenler vardır belki dedim aksam kaldırıcam haberiniz olsunn
hepinize ii aksamlarr [/COLOR][/B]

ben kaçırmısım fotonu

ayy geldım geldımm cok sukur kızlar ay cumadan berı okadar yogunumkı napıyorum ne edıyorum ben bıle bılmıyorumm

aynı sende benim gibsin desene.bende ne yapıyorum bilemiyorum ama hiç birşeye yetişemiyorum.günler su gibi akıp geçiyor

bugun yediklerim:

sabah 1 yumruta az peynir 2 siyah zeytin 2 dilim kepek ekmeği
ara 2 tane kepekli bisküvi
öğlen mercimek çorba,kuru fasulye 1 dilim ekmek
ara 1 avuç beyaz leblebi üzüm karışımı
akşam 1 porsiyon yeşil mercimek yemeği salata
ara 1 portakal

prenses pericimm

tam çıkıyodum seni gördüm tatlım hoşgeldin özlettin kendini

menün güzel canım bol mercimekli bir gün olmuş olsun yinede güzel afiyet olsun canım

prenses pericimm

tam çıkıyodum seni gördüm tatlım hoşgeldin özlettin kendini

menün güzel canım bol mercimekli bir gün olmuş olsun yinede güzel afiyet olsun canım

evet bakliyatlı bir gün oldu işyerindekiyle evdeki çakışmasa olmaz sanki

bide yazmayı unuttum 2 lt su ve 30 mekik.bu sabah geç kaldım yürüyemedim ama yarın erkenden çıkıp yürüyerek ise gideceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…