katrem sen kendini aclıkdan öldürcenmı bacım ne bunlar böylee
aksama bişiler ekle tamam doyuyorsunda kalorisi cok az canım.. salatana peynir koy. yatmadan meyve falan yee canımm..
iii karar vermişsin fatmacım metabolizmanı yavaslatmanın manası yok o sacma saban diyetlerle..
selam sekerler ben geldım nıhayetbugun aksam oldu bır raporu hazırlıyamadım yanınıza da gelemedım ınternetım yoktu ama ıyı oldu tam 25 sayfalık raporu hazırladım bıttı cok sukur. neyse sımdı gezmeye gıdıyorum gelınce herseyı anlatırım mucuck
gelelim sana ufaklıkkk
sabah yine cosmussun şu öğünlerini dengele artık.. o köy ekmeğinin dilimleri kocamandır kesin marmelatta tatlıdır tabi sekersiz değildir.. ah ne yapayım ben seniii
ekmek çok fena işte
ben sabah kahvaltı dışında tüketmemeye çalışıyorum
ben beyaz ekmeğe bayılırım normalde otursam tek başıma 1 tam götürürüm
:
geçmişi okumadan önce menümü paylaşayım
ama eklemeler olabilir daha salatamı yemedimm
sabah - Kepek Ekmeğe Domatesli Beyaz Peynirli Tost
ara - yok
öğlen - Izgara Tavuk Göğsü + Patates Püresi + Yoğurt + Acılı Ezme
ara - Light Yoğurt
ara - Yeşil Elma
akşam - Salata
bu saate kadar 2 lt su içtim
hedefim 3 lt
2011-02-28 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Karışık Salata 1 PORSİYON 123
[2] Elma 1 ADET 60
[3] Leblebi Sarı 1 AVUÇ 20
[4] Sütaş Light Homojenize Yoğurt 100 gr 59
[5] Acı Sos 1 ADET 12
[6] Yoğurt (tam yağlı) 40 GRAM 27.2
[7] Patates Püresi 40 gr 24
[8] Tavuk Göğüs 0.5 ADET 180
[9] Kepek Ekmeğe Domatesli-Beyaz Peynirli Tost 1 adet 167
Toplam : 672.2 kal.
4 mil leslie yaptım yeter bu kadar belki 1 mil daha yaparım..su içiyorum şimdi.
fatmacım neden cumayı bekliyorsunki tatlım basla en kısa zamnda yarın eksikleri al carsamba basla sekerim..
marmelatın sekersiz olması cok güzel haftada 4 gün kahvaltıda yiyebilirsin canım..
ekmekde ok afiyet olsun tatlım...
minnosum gelcektin hanii..
seni bekliyorum ballı lokumum özledim seniiiama cok da uykum geldi ona göree her an uyuyabilirimm :82:
minnoşumm hoşgelmişsin tatlım benim
neler yaptın öyle bakalım sen menü dışına mı çıktın kaptan duymasın :18:
neyse olsun başalrsın o 2 günlük diyete bişeycik olmaz tatlım benim cumaya 64 olcan inş
ayy ınsallah ınsallah annacım zaten carsamba gunude pılatesım baslıyor ıncecık fıstık gıbın kız olucam yıhuhuay ne menusu anna yedıklerımı yazmak bılem ıstemıyorum yarın hypatıa dıyetıyle gıdıcek karayaglar
oy çok sevindim canımcım pilates mucize gibi inceltcek seni inş zaten yeni alınan kilo hemencecik veriliyo cumaya 64 sün inanıyorum ben yaparsın sen minnoşum benimgitcek tabi allah razı olsun hypatiadan bende yapcam onu yarın sonrasındada montiye başlıycam
ayy montıde hersey yasak ben onu yapamamkı ya. senın allah yardımcın olsun valla annacım. hadı ben yatıyorum canım cok yoruldum bugun ıyı geceler tatlımm
günaydın reyhanımm
nasılsın cnaım bu hafat seni bomba gibi görüyorumm
cumaya hazırlıklar nasıl gidiyor..
evet canım cebinden aşırarak ye gizlice. okulda sıra altından alırdık şimdi cebimizdenaksatmamaya bak, yoksa zayıflamanın imkanı yok. artık 15 martla birlikte seni 75'lerin altında 74 olarak vs. görmek istiyoruz. mart sonu nisan başı da 70'leri sonsuza dek terk edersin inş. hadi kendine hedef koy ve ara öğünlerini sakın aksatma.
hafta yeni başlıyor. moral bozmak yok kızlar.. toparlayın kendinizi. bu cuma yine eksilerde olacağız hep birlikte.
sizin için profilime resim ekledim vücudumu biliyorsunuz ama yüzümü merak edenler vardır belki dedim aksam kaldırıcam haberiniz olsunn
hepinize ii aksamlarr[/COLOR][/B]
ayy geldım geldımm cok sukur kızlar ay cumadan berı okadar yogunumkı napıyorum ne edıyorum ben bıle bılmıyorumm
prenses pericimm
tam çıkıyodum seni gördüm tatlım hoşgeldin özlettin kendini
menün güzel canım bol mercimekli bir gün olmuş olsun yinede güzel afiyet olsun canım
günaydın kızlar.güzel bir gün diliyorum akşam görüşürüz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?